Funder - Sanctuary & Glamping
Zulaikha 97 @ The Catnip Sanctuary - Thu 24/Jan/2019 8:16am [Last Comment]
Salam and Hi,

Saya Zulaikha Hamzah
dari Sandakan, Sabah.

Saya seorang penyelamat haiwan.
Tapi dalam masa yang sama, saya ada tanah seluas 3.412 hektar untuk saya usahakan menjadikan tempat peranginan dan sekaligus untuk saya pindahkan kucing yang saya rescue ke tanah tersebut untuk dijadikan Sanctuary + Glamping, membawa ambience baru buat warga Sandakan.

Lokasi terletak di Batu 10, 4 miles away dari Sepilok dan Sun Bear Conservation Centre.

Saya prefer jika funder sudi untuk bertemu dan melihat sendiri kawasan tersebut. Saya juga telah menyediakan kertas kerja.
Saya boleh dihubungi: zulaikha.hamzah@gmail.com
atau 014 958 1700.

Terima kasih.

Niche: Mencari Pelabur | Haiwan Peliharaan | Bisnes Hotel Dan Resort
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Zulaikha 97 - Thu 24/Jan/2019, 12:29pm
    Saya nak beritahu, saya lebih prefer ada pertemuan dengan funder. Saya baru dapat yang gelar diri dia Ir.Shuib yang mengatakan office terletak di atas KWSP Kuantan dan minta saya teliti agreement dan minta deposit.

    Saya tak akan layan orang sebegitu kerana saya mahu menjalankan business sebenar. Dan Ir.Shuib dari Kuantan (Peninsula Malaysia). Jadi, siapa yang tipu saya sekarang ini, puan?

    Saya mempunyai Instagram untuk menunjukkan saya juga seorang Animal Resuer sudah lebih 5 tahun. IG: The Catnip Sanctuary.
    Bolehlah datang melawat.  
  2. Zulaikha 97 - Thu 24/Jan/2019, 12:47pm
    Jika anda seorang funder dari Sabah dan berminat untuk meneliti perniagaan saya, saya sudi mengadakan pertemuan. Terima kasih. Saya boleh dihubungi di: 014 958 1700 atau zulaikha.hamzah@gmail.com


    Again, thank u.  
  3. Hazrul Nizam - Fri 25/Jan/2019, 12:17pm
    Zulaikha, abaikan si Rozana Haji Ismail tempohari. Beliau adalah penipu yg mencari mangsa yg memerlukan fund dan mengaku konnnya syarikat beliau dah luluskan fund tetapi memerlukan deposit. Jika cik bayar, beliau akan ketawa besar dan kemudian melarikan diri.

    Rozana Haji Ismail (bukan nama sebenar beliau).
    https://www.majalah.com/?profile.rozana-binti-haji-ismail.G7GNQXSNVN

    Iklan Rozana:
    https://www.majalah.com/?classified.perlu-funder-yang-jujur-amanah-bukan-penipu.G7TY9FHJG1


    Kemungkinan besar Ir Shuib dan Rozana adalah individu yg sama dan kedua duanya adalah identiti mangsa yg dicuri.  
  4. Hazrul Nizam - Fri 25/Jan/2019, 1:00pm
    Saya dah membuat ringkasan Modus Operandi si Rozana Haji Ismail dan Ir. Shuib dari kuantan (kedua duanya bukan nama sebenar beliau).

    Berhati-hati jika anda mencari dana/funder
    https://www.majalah.com/?classified.berhati-hati-jika-anda-mencari-funder-pelabur.G7TYTJFXR8  
  5. Zulaikha 97 - Fri 25/Jan/2019, 8:51pm
    Terima kasih tuan Hazrul atas informasi.  
  6. Nor 147 - Sat 26/Jan/2019, 10:17am
    bahaya nih ade je penyangak dalam ni..berhati2 ya puan ..
    btw..saya suka nak maklumkan pada semua..

    jika ada yang berminat nak hasilkan buku sendiri ..bolehla wsp sy 011-16930576

    saya menulis sepenuh masa -maybe anda ade idea tapi tak tau nak mulakan buku anda..bole wsp sy ..rundingan dlm wsp or kol..jika di kl bole jumpa..tenkiu semua..  
  7. Zulaikha 97 - Tue 29/Jan/2019, 5:15pm
    Please, call saya bila anda seorang waras dan benar mahu menjalankan business secara manusiawi.

    Terima kasih.

    Encik Daniel dan Ir.Shuib, saya akan dedahkan number anda di sini sebagai seorang yang mencurigakan.

    Daniel: 018 231 7074
    Ir.Shuib: 018 978 0905  
  8. Zulaikha 97 - Wed 30/Jan/2019, 3:10pm
    Saya benar-benar mencari funder yang sudi datang ke Sandakan atau memang sudah berada di Sabah untuk melihat sendiri lokasi, business idea dan berbincang sehingga mencapai mutual agreement.

    Please, hanya funder yang waras dan berakal dan bona fide and actual/honest person.

    Terima kasih atas kerjasama.  
  9. Azrenn Fadzell - Fri 15/Mar/2019, 1:59pm
    Salam. Sewaktu saya mencari funder untuk projek glamping sebelum ni pun ada yg menelefon kononnya nak bagi fund. Tapi dengan syarat kena bank in agreement lawyer's fee. Apa dia fikir saya tak sekolah sampai darjah 6? haha..berhati2 lah. Alhamdulillah projek glamping sy sedang dalam pembikinan selepas berusaha keras membawa paperwork/proposal kesana kemari. Utk Zulaikha, insyaAllah niat baik akan dipermudahkan.  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.