Youtube Channel Majalah.com

Krew MajalahCom akan melawat tempat-tempat menarik di Malaysia untuk membuat tinjauan perniagaan. Liputan akan menyentuh idea-idea perniagaan yang telah berjaya diusahakan di pelbagai tempat.
Krew akan meletakkan lokasi (Google Map) destinasi yang telah dikunjungi. Jika anda ingin berniaga dan tercari-cari apakah produk atau servis yang ingin diniagakan untuk jangka panjang, lihat video-video ini dan kami galakkan anda melawat sendiri lokasi tersebut untuk melihat dengan lebih dekat dan merasai sendiri pengalamannya.
Youtube Channel Majalah.com
https://www.youtube.com/channel/UCauqIZkp83chKOrcQqQFR-A
Klik untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kenapa Beratur Macam Ular di Nasi Kandar Kudu dan Yaseem (KL)?
Kedua-duanya terletak amat hampir diantara satu sama lain di Jalan TAR KL, berhampiran Maju Junction dan Hotel Tune KL. Apakah keunikan menu utama (Signature Dish) yang menyebabkan mereka mampu bersaing selama beberapa puluh tahun!
Mengapa Warung Bunian di Putrajaya Sentiasa Penuh Dengan Pelanggan?
Kalau melihat dari segi lokasi, bukan mudah untuk sampai kesini dan dari segi menu pun tak ada banyak pilihan. Tetapi yang pasti ada faktor-faktor lain yang menyebabkan pelanggan sentiasa penuh di warung ini!
Nasi Lemak Sotong Banting
Krew mencuba 3 warung nasi lemak sotong di Banting yang terletak sebelah menyebelah. Lihat bagaimana kumpulan produk yang mempunyai tema yang sama (sotong) boleh menarik lebih ramai pelanggan secara keseluruhan!
Kerepek Banting
Krew meninjau Perusahaan Kerepek di Banting. Benarkah berniaga kerepek boleh menjadi kaya raya? Adakah anda mempunyai tanah di kampung? Apakah yang menghalang anda dari membuka perusahaan kerepek seperti ini?
KLIA: Parking ERL Salak Tinggi
Episod Pertama Krew MajalahCom - Kos untuk parkir bermalam di KLIA dan klia2 adalah amat tinggi. Kini terdapat alternatif yang lebih murah iaitu dengan menggunakan Parkir di ERL Salak Tinggi. Krew meninjau harga parkir bermalam di ketiga-tiga lokasi ini.