Nor 147

Profile
Forum NickNor 147
Handphone0166371460
CompanyResearch Writing Helper
RegisteredFri 29/May/2015, 11:34pm
Topics by Nor 147
1Bantuan Penulisan Assignment/Kajian Jurnal/Kritik dan Review/Lr/Evidence Base Nursing - Tue 19/Apr/2022 1:31pm
2Servis Penulisan Akademik/Assignment/Lr Paper/Jurnal Analisis/dan Penulisan Buku Pelbagai (2) - Thu 12/Aug/2021 2:24pm
3Sis Membantu utk PJJ/MBA Student Menyiapkan Tugasan Akademik - Tue 11/May/2021 10:50am
4Khidmat Terjemahan/Edit dan Repair Assignment or Thesis. Dan Menulis Buku/Cerita/Novel - Fri 1/Jan/2021 8:25am
5Membantu Menyiapkan Tugasan Assignment/Report/Sebarang Kerja Penulisan Terutama Subject Osha/Nursing dan Law. (3) - Fri 17/Jul/2020 8:29am
6Join Team Saya utk Produk Skincare yg Laris di Malaysia (3) - Wed 6/May/2020 9:13am
7Bantuan Tugasan Akademik/Assignment PJJ dan Proposal Thesis/Slide/Report Dll (Nursing/Osha Dll Bidang) (3) - Wed 6/May/2020 9:10am
8Khidmat Menulis Proposal/Thesis/Kajian, Research Secara Profesional Dll (1) - Thu 30/Apr/2020 10:57am
9Kepada PJJ/Student yang Dah Buntu nak Siapkan Assignment atau Project (2) - Fri 28/Feb/2020 9:57am
10Teringin nak Terbitkan Buku atau Modul Sendiri? Saya Penulis Bole Bantu! (1) - Fri 31/Jan/2020 10:21am
11Bantuan Penulisan (Keutamaan Bidang OSHA/Hospitality/Childhood and Nursing Practice) (3) - Fri 8/Nov/2019 12:19pm
12Khidmat Penulisan Disertasi/Reflection and Essei untuk Bidang Perubatan/Kejururawatan/Nursing (2) - Fri 30/Aug/2019 11:06am
13Penulis Tugasan PJJ/Assgmt/Thesis/Buku/Modul (3) - Sat 25/May/2019 7:24am
14Service Membuat Assignment/Mencari Jurnal Bagi Kajian/Terjemahan. Thesis dan SPSS Analisis. Profesional Akademician (1) - Wed 24/Apr/2019 9:37am
15Nak Tak Jadi Agen Cuckoo? Brand Terkenal dan Komisyen Lebat 5k - 20k Saya Ajrkan - Tue 5/Mar/2019 7:57am
16Bantuan Membuat Tugasan Akademik PJJ - Degree/Master/Phd - Terjemahan dan Penulisan Buku/Modul (1) - Sat 26/Jan/2019 9:58am
17Bantuan Khas Research untuk Pelajar Nursing/Jururawat (1) - Sat 24/Nov/2018 8:15am
18Ingin Buat Kajian Tentang Produk Anda? Pasaran dan Potensi Pasaran Anda Secara Meluas? Saya Bantu Sebagai Penyelidik (1) - Fri 21/Sep/2018 12:26pm
19Khas untuk PJJ Student Orang Gomen/Swasta - Bantuan Mencari Jurnal dan Analisis Thesis Etc (1) - Tue 7/Aug/2018 7:29am
20Saya Membantu Menulis dan Assignment Pjj - Menulis Buku/Modul Dll/Terjemahan Pelbagai Bidang Profesional (1) - Mon 21/May/2018 1:59pm
21Penulis Sambilan/Menulis Buku/Modul/Tugasan Pjj/Thesis/Jurnal/Analisis. Biz Plan/Ppt/Blog Dll (1) - Mon 2/Apr/2018 8:47am
22Anda Ada Rumah atau Tanah nak Dijual? Saya Perunding Hartanah KL/Selangor dan Kuantan/Kemaman (4) - Thu 25/Jan/2018 9:00am
23Membantu Tugasan Pjj. Akademik Termasuk Nursing dan Membuat Proposal/Ppt/Terjemahan/Editing Serta Ghostwriter for Books (1) - Mon 21/Aug/2017 10:17am
24Khidmat Menulis Akademik (Pjj/Nursing) Pelbagai Bidang dan Khidmat Ghostwriter Buku. (1) - Wed 26/Apr/2017 9:36am
25Sakit Lutut ke Bang? Gamat Extract Akuariz Memang Berkesan utk Memulih. - Fri 17/Mar/2017 10:55am
Comments by Nor 147
1Saya Tengah Mencari Pemborong yang Boleh Membekalkan Cadar, Sarung Bantal. Toto, Tuala, Langsir dan Comforter - Wed 3/Aug/2022 11:29am
hai tuan ..jom sertai program agen bersinar di DAG das abdul malaysia,kami membekal pelbagai jenis bantal hotel yang terbaik dan comforter ..juga tuala..jika ada nak memborong untuk kedai boleh hubungi saya 0166371460 ,Komisyen menarik kami tawarkan utk pembelian borong.
2Supplier Oh Supplier - Mencari Pembekal Barang Kedai Runcit - Wed 3/Aug/2022 11:17am
hai semua..saya mencari tuan kedai yang nak borong barang kelengkapan rumah mcm bantal dan comforter dan tuala..kami di DAG das abdul ade buka program utk pemborong..komisyen banyak dan berbaloi..jika anda berminat nak jual brg sebigini contact sy admin di 0166371460.tq
3Apa Beza Consignment dan Dropship? - Wed 3/Aug/2022 11:01am
hai semua..dropship adalah program sangat mudah ..takde modal pun dan boleh dibuat tanpa ikatan apa apa..ada sales ade komisyen biasanya dari rm 7 ke 40 rm...jika rajin boleh dapat lebih lagi ..yang mana minat nak join bisnes bantal hotel DAG viral tu boleh dm saya utk jadi DS..saya juga membuka peluang jika ada tuan kedai yang nak memborong bantal dan comforter dan tuala .kami ada sediakan stok di HQ..pm saya 0166371460
4Part Time Study. Belajar Sambil Bekerja. Universiti Awam dan Swasta. - Tue 26/Apr/2022 10:09am
hai hai ade ke pelajar PJJ/MBA yang sgt kesuntukan masa dan perlukan bantuan utk siapkan asgmt or paperwork /article?sis membantu utk tugasan akademik terutama OUM .Jangan risau hasil tak tipu dan terbaik. http://www.wasap.my/60166371460 tq semua
5Peluang Sambung Belajar di Luar Negara! (Taklimat di Skudai & Kuantan) - Tue 26/Apr/2022 10:07am
tumpang .. hai.ade ke pelajar PJJ/MBA yang busy tu perlukan bantuan utk penulis asgmt? sis membantu utk siapkan artikel dan kajian jurnal boleh terus wsp yer utk discuss http://www.wasap.my/60166371460
6Ingin Sambung Belajar Diploma Universiti Utara Malaysia - Secara Part Time - Tue 26/Apr/2022 10:04am
selit sikit jika ada PJJ/MBA dan student perlukan bantuan utk penulis asgmt boleh pm sis di http://www.wasap.my/60166371460 sis dah 8 tahun menulis dan mengambil pelbagai subjek seperti MPU/law dan nursing..boleh terus wsp yer utk discuss.tq
7Tawaran Sambung Belajar Sijil, Diploma dan Ijazah - Tue 26/Apr/2022 10:01am
hai..jika ada PJJ/MBA dan anyone yang memerlukan bantuan siapkan asgmt atau sebarang tugasan .boleh pm sis bantu .Telah 8 tahun menulis utk bidg ni. http://www.wasap.my/60166371460 pelbagai subjek boleh termasuk MPU dan nursing.
8Wanted Land Suitable to Develop Petrol Station - Tue 26/Apr/2022 9:49am
bukak area beranang..sini ade 1 je petronas ..memg untung sgt la if open kt sini..sebab kat sini ade 18 k penduduk taman sahaja...tkde lg stesen myk lain tu satu aje..kalau ade modal sy bukak dh..
9Luahan Hati Seorang Penganggur - Tue 26/Apr/2022 9:48am
didoakan semua akan dpt kerja bagus dan rezki ..insyaAllah jika usaha kuat pasti berjaya..kerja or berniaga jika rajin pasti berjaya..cari ilmu banyak banyak dik..sekarang dunia di hujung jari sgt mudah utk berjaya..wat content tiktok pun boleh kaya kan..utube ke..janji kreatif..oklah akak nak promote cikit..akak ambik upah utk penulisan akademik fo MBA dan student .kalau perlukan bantuan nak tulis buku pun bole..wsp aje 0166371460.tq semua.
10Khidmat Buat Assignment - Tue 26/Apr/2022 9:40am
hai semua..akak nor ade sediakan khidmat menulis asgmt/kritik dan review jurnal dan MBA agmt . Kalau perlukan bantuan nak cari jurnal ke bolehla pm wsp 0166371460 subjek general seperti bis/finance boleh termasuk utk nursing dan OSHA paper .Akak dah 8 tahun menulis dlm bidg ni.. utk berbincang roger aje ye..tenkiu dan salam Aidilfitri semua.
11Freelance/Part Timer Accounts - Tue 26/Apr/2022 9:06am
hai selit sedikit utk PJJ/MBA student yg memerlukan bantuan utk mencari jurnal /asgmt boleh pm sis.Subjek MBA dan general subjek termasuk nursing and OSHA. https://www.wasap.my/60166371460 tq semua dan sis ucapkan SALAM AIDILFITRI yang bakal menjelang.
12Freelance Akauntan - Tue 26/Apr/2022 9:03am
hai semua selit sikit khidmat menulis asgmt masih onn seperti biasa ,sis mengambil upah utk menulis LR/KAJIAN NURSING TERMASUK REFLECTION AND EVIDENCE BASE PAPER /ANY PAPER RESEARCH JOURNAL dan kajian kritk/review dll.Semua bidang kecuali engineering . Bole pm https://www.wasap.my/60166371460 tq semua dan sis ucapkan SALAM AIDILFITRI yang bakal menjelang.
13Perkhidmatan Membantu Menyiapkan Tugasan/Assignment/Tesis 2022 - Tue 26/Apr/2022 8:59am
hai selit sedikit sis nor masih meneruskan tugasan asgmt -jika ada berminat nak upah any job asgmt boleh hubungi.Kajian LR/review jurnal dan reflection evidence for nursing dan kajian bidang bidang lain secara profesional boleh pm sis.Thesis tak ambik tulis jurnal ok. www.wasap.my/60166371460 terutama MBA student...tq and SELAMAT HARI RAYA sis ucapkan!
14Pendaftaran Terbuka! January & February Intake 2019 - Kursus Diploma dan Degree - Thu 21/Apr/2022 10:41am
hai selit sikit to all PJJ/MBA student atau siapa sahaja yang memerlukan bantuan menulis asgmt /menyiapkan paperwork akakemik boleh runding dengan sis sis biasa menulis kajian jurnal untuk MBA dan lainlain-bidang bidang MBA subjek dan OSHA dan nursing... http://www.wasap.my/+60166371460 tq
15Promosi Pendaftaran dan Tawaran Biasiswa Program Diploma/Degree KLMU Sehingga 30 Jun Sahaja. - Thu 21/Apr/2022 9:23am
hai..selit sikit sis nor masih menjalankan servis membantu siapkan asgmt dan penulisan pelbagai genre-akademik dan buku bolehla hubungi https://www.wasap.my/60166371460 pelajar PJJ/MBA dan sebagainya akak boleh bantu.Telah 8 tahun menulis utk akademik.. boleh cntact akak untuk berbincang ya..erima kasih semua dan selamat berpuasa ya.
16Upah Membuat Assigment Pelajar Pjj/Diploma/Degree - Thu 21/Apr/2022 6:59am
hai hai selit cikit sis noor masih meneruskan kerja menyiapkan tugasan asgmt terutama bg PJJ/MBA dan NURSING student yang selalu busy-bolehla hubungi akak untuk bincang bincang..kite discuss nanti dalam wasap yer.. akak telah 8 tahun menulis pelbagai bentuk penulisan akademik termasuk buku dan sorotan LR..jika perlukan bantuan roger aje..bidang macam macam boleh kecuali engineering. https://www.wasap.my/60166371460 tq dan selamat berpuasa ya
17Sambung Belajar Diploma/Degree/Master Part Time - Thu 21/Apr/2022 6:49am
hai..jika ada pelajar PJJ /partimer yang kesuntukan masa bekerja dan memerlukan bantuan sis dalam mencari jurnal/kajian literatur dan menjawab test dll-boleh hubungi untuk perbincangan sis telah 8 tahun berada dalam bidang ni.. InsyaAllah kite bantu dapatkan markah terbaik untuk semua bidang kecuali engineering,MBA digalakkan www.wasap.my/60166371460 SELAMAT BERPUASA SEMUA!
18Program Executive Diploma/Degree - Thu 21/Apr/2022 6:46am
hai semua,buat pelajarPJJ/parttimer yang busy dan memerlukan bantuan utk penulisan asgmt/mencari jurnal/kajian pelbagai dan sebagainya..juga untuk menjawab test/ujian boleh pm sis servis asgmt bidang pelbagai terutama bb MBA student..jangan segan terus wsp yer..kite bantu dapatkan markah terbaik.. www.wasap.my/60166371460 -kemahiran sis dalam mencari jurnal yang relevan dan kesesuaian LR /sorotan dan kajian mendalam tentang sesuatu teori..dun segan pm me.
19Tawaran Menyambung Diploma Sains Kesihatan! - Wed 20/Apr/2022 12:09pm
haihai semua jika ada pelajar nursing memerlukan bantuan utk penulisan reflection paper/kajian medical practice dan evidence base dll-bolehla hubungi akak-akak membantu dalam penulisan asgmt nursing utk berbincang lanjut- www.wasap.my/60166371460 subjek general lain pun sis ambik juga
20Peluang Sambung Belajar ke Institusi Pengajian Tinggi - Picoms International University College - Wed 20/Apr/2022 12:02pm
hai selit cikit pada student yang memerlukan bantuan dari aspek mencari jurnal/menulis LR/kajian systematic review dan sebagainya bolehla hubungi sis-sis membantu utk asgmt terutama bagi degree/MBA dan phd student.boleh wasap untuk perbincangan lanjut. subjek penulisan termasuk yang umum/MPU/sains politik/nursing/business dan finance dan osha. www.wasap.my/60166371460
21Sambung Belajar Secara Part Time - Peluang Kenaikan Pangkat - Wed 20/Apr/2022 11:57am
hai..pd pelajar parttimer yg busy dgn kerja dan homework asgmt dll-maybe bole sub job pada sis-khidmat menyiapkan asgmt dan kajian jurnal/LR dan sebagainya..khidmat penulisan LR dan terjemahan juga ada. boleh hubungi sis untuk perbincangan..selalunya sis membantu MBA dan PHD student.tq www.wasap.my/60166371460
22Double MBA Programme for The Price of 1 (Public 8 Private) - Tue 19/Apr/2022 3:03pm
hai..utk makluman servis membantu penulisan akademik/asgmt masih berjalan seperti biasa,sis membantu warga MBA yang busy tak sempat nak setelkan homework ke.bolehla pm https://wa.me//60166371460 tq dan selamat berpuasa semua!
23Pendaftaran Kini Dibuka Program BBA (Hons) & MBA - Full MQA & JPA ^Secara Separuh Masa^ - Tue 19/Apr/2022 2:58pm
hai semua selit sedikit dimaklumkan bahwa servis membantu penulisan asgmt terutama kajian jurnal MBA /degree masih onn sseperti biasa,boleh hubungi sisnor untuk pertanyaan-sis banyak mengambil job utk MBA student-jika berminat boleh pm ya https://wa.me//60166371460 selain mba,nursing pun ambil.tq
24Sambung Belajar UUM di Recsam Penang - Tue 19/Apr/2022 2:56pm
hai..dimaklumkan servis penulisan kajian jurnal/LR dan asgmt terutama MBA masih berjalan seperti biasa-jika perlukan bantuan hubungi sisnor https://wa.me//60166371460 kajian bidang BISNES/FINANCE/OSHA/MPU/SAINSPOLITIK/HISTORY/MBA SUBJECT /NURSING/OSHA
25MBA di Management and Science University (MSU) - Tue 19/Apr/2022 2:53pm
Khidmat penulisan utk asgmt dan kajian MBA masih diteruskan-boleh hubungi sis nor www.wasap.my/60166371460 terima kasih
26College Management System in Malaysia - Tue 19/Apr/2022 1:42pm
hai hai..selit ya. To ALL PJJ/MBA STUDENT Busy sangat untuk siapkan asgmt?jangan risau boleh hubungi sis untuk bantuan-telah 8 tahun terlibat dalam penulisan akademik.. bidang mgt dan general,nursing pun ambil terus wasap https://wa.me/60166371460
27Double MBA Program 2 in 1 - Tue 19/Apr/2022 1:36pm
Hai hai,selit sedikit jika ada PJ/MBA yang memerlukan bantuan,tak cukup masa untuk siapkan kerja asgmt tu,boleh hubungi sis untuk bantuan,sis membantu dalam kajian LR/marketing dan sebagainya termasuk strategic mgt paper.Terus wasap la yer..Selamat berpuasa semua.. www.wasap.my/60166371460
28Khidmat Freelance/Part Time Account (Bulanan/Tahunan) - KL/Selangor - Mon 18/Apr/2022 5:29pm
hai selit cikit.. servis menulis asgmt masih berjalan seperti biasa-perlukan bantuan?roger kak.. membantu utk PJJ-dan student lain.-subjek general terutama nursing. www.wasap.my/60166371460
29Freelance Akaun - KL/Selangor - Mon 18/Apr/2022 5:19pm
hai semua.selamat berpuasa ya..to moslim.. servis penulisan asgmt masih onnn seperti biasa-boleh pm sis utk bincang deh..kajian LR dll-subjek general termasuk nursing dan OSHA. kilik aje www.wasap.my/60166371460
30Upah Freelance Design & Printing Name Card Mampu Milik - Mon 18/Apr/2022 5:14pm
hai selit cikit servis penulisan asgmt masih berjalan seperti biasa-jika perlukan bantuan boleh roger akak subjek general termasuk nursing pun boleh-kajian LR/kritik dan review jurnal dllboleh klik aje www.wasap.my/60166371460 jom bincang deh..kite mudahkan kerja awak.Selamat berpuasa .
31Freelance Graphic Designer Malaysia - Mon 18/Apr/2022 4:55pm
hai..selit sikit. servis asgmt masih berjalan seperti biasa-jika perlukan bantuan utk asgmt bolehla hubungi akak nor.. https://wa.me//60166371460 subjek pelbagai termasuklah nursing dan MPU.Terima kasih dan selamat berpuasa semua.
32Khidmat Freelance/Part Time Account (Bulanan/Tahunan) - KL/Selangor - Mon 18/Apr/2022 4:41pm
hai.selit sikit. khidmat penulisan akademik msih onn seperti biasa.penulisan LR/journal review and critics, dan lain lain.. utk perbincangan terus wsp kaknor. https://wa.me//60166371460 subject mgt/finance/marketing/osha/nursing dll.tq
33Servis Assignment :) - Mon 18/Apr/2022 4:37pm
hai selit sikit.. servis penulisan asgmt masih berjalan seperti biasa..bg subjek subjek mgt/marketing/finance/osha dan nursing..yg lain pun oka aje sis menulis LR/kajian evidence base n reflection/critique and journal review dll..jika ada masalah boleh pm..kite bantu deh.. ni no..tq dan selamat berpuasa ya.. https://wa.me//60166371460
34Upah Buat Assignment - Mon 18/Apr/2022 4:33pm
hai semua adik adik selit sikit ya. servis penulisan asgmt/LR dan penulisan reflection/evidence base bagi nursing paper masih berjalan seperti biasa...cuma thesis saja tak ambil.Kalau nak akak review/kritik jurnal pun boleh aje..sudah lama menulis.. subject semua bole terutama bagi subject OSHA dan nursing.. utk bincang lanjut pm akak deh.. https://wa.me//60166371460 kite mudahkan kerja awak ..
35Servis Menulis Tesis & Assignment Harga Bajet - Mon 18/Apr/2022 4:29pm
hai selit sikit. servis penulisan asgmt masih berjalan seperti biasa..jika perlukan bantuan boleh hubungi sis nor ya...terima kasih atas sokongan anda yang terus percayakan servis kaknor..sangat hargai..penulisan asgmt saja diterima buat masa ini dan thesis tidak diambil kerana kekangan masa..semua subjek boleh terutama nursing dan sains politik..kite cubalah siapkan sebaik mungkin ya.. boleh wsp sis..selamat berpuasa semua! https://wa.me//60166371460
36Perkhidmatan Membantu Menyiapkan Tugasan 2022 - Mon 18/Apr/2022 4:26pm
hai selit cikit.. khidmat penulisan asgmt masih berjalan seprti biasa.-subject subject utama/MPU dan nursing . boleh hubungi sis nor untuk perbincangan..selamat belajar dan selamat berpuasa semua.. https://wa.me//60166371460
37Servis Penulisan Akademik/Assignment/Lr Paper/Jurnal Analisis/dan Penulisan Buku Pelbagai - Mon 18/Apr/2022 11:34am
hai..kaknor here..servis asgmt masih berjalan seperti biasa.. Jika perlukan bantuan terus wasap https://wa.me//60166371460 .Assignment biasa sahaja diambil.tq
38Khidmat Freelance/Part Time Perakaunan (Full Set Account) - Selangor - Fri 26/Nov/2021 11:33am
hai..selit sebentar ya.. kaknor masih mengambil upah asgmt dan penulisan buku ,jika ada perlukan bantuan boleh pm 0166371460 penulisan utk pelbagai subjek ilmiah seperti kajian jurnal/critic journal/LR dll..subjek pelbagai. bolehla pm akak utk berunding.(khas utk MBA dn PJJ student ) tq
39Khidmat Translate BM-ENG & Proofread (Jurnal, Thesis, Abstrak, Sijil) - Fri 26/Nov/2021 10:45am
hai..adakah memerlukan penulis asgmt? terutama bg MBA dn PJJ student tu? akak NOR masih mengambil upah penulisan - boleh pm 0166371460 dan berunding ya.. bidang penulisan seperti OSHA/LAW/FINANCE/BIS NURSING DLL..utk info lanjut hubungi
40Menyediakan Service Membuat Assignment/Thesis - Fri 26/Nov/2021 10:42am
hai.. selit sebentar.. kaknor masih mengambil job utk penulisan ilmiah /paperwork dan artikel journal .Nak upah tulis buku pun bole. wsp terus 0166371460 bidang penulisan pelbagai seperti OSHA/LAW/FINANCE/BIS/NURSING DAN MPU -lain lain bole bncg...jom wsp utk info dan berunding.tq
41Upah Membuat Assignment Diploma/Degree - Fri 26/Nov/2021 10:34am
selit sebentar.. hai ..kak nor masih membuat kerja penulisan journal/artikel dan buku-jika ada asgmt nak mintak tolong wsp aje 0166371460 penulisan buku pun akak ambil- roger aje..boleh bincg bincg nt. bidang akak biasa tulis seperti subjek MBA/OSHA.LAW./NURSING/MPU/BISNES /FINANCE DLL...utk info lanjut pm la..
42Khidmat Pelbagai Tugasan - Fri 26/Nov/2021 10:27am
hai selit sebentar ya. kaknor masih membuat kerja penulisan asgmt terutama bg MBA/OSHA dan law subject..nursing dll pun bole.. paper reflection/evidence base atau apa apa kajian boleh wsp terus utk bincg 0166371460.tq semua
43Perkhidmatan Membuat Assignment/Tesis Universiti/Kolej - Fri 26/Nov/2021 10:25am
selit sebentar.. hai.kaknor masih mengambil job asgmt ..for MBA dn dgree/master pelbagai bidang seperti OSHA/LAW/FINANCE/BISS/MPU DAN NURSING dll.. Jika perlukan bantuan penulisan LR dan sebagainya boleh pm 0166371460.tq
44Khidmat Menyiapkan Tugasan/Assignment/Tesis - Fri 26/Nov/2021 9:38am
selit sebentar,, hai semua..akak nor masih mengmbil job utk menulis asgmt /artikel dan buku.. jika perlukan bantuan terutama penulisan LR dan review /critic journal bolehla pm sis ...sudah 8 thun menulis.. 0166371460- sis biasa mengambil job dri MBA/DGREE DAN MASTER bidg pelbagai seperti OSHA/LAW/FINANCE /BIS /NURSING DLL..bole wsp yer utk discuss.tq
45Bantuan Menyiapkan Kertas Kerja Perniagaan - Thu 25/Nov/2021 12:20pm
hai selit sebentar...akak nor masih mengambil job utk assgmt for dgree/master/mba dll..jika perlukan bantuan utk kajian paper dll termasuk sorotan LR dan kajian nursing(seperti evidence base/reflection paper )boleh pm. 0166371460-tq semua ( osha/nursing/mpu/law/finance and bisnes ) boleh aje..
46Malaysian Transcribe Service: Audio/Video Text/Subtitle (Malay/English) - Thu 2/Sep/2021 1:38pm
hai .selit sedikit adakah anda pelajar PJJ/MBA dah rasa buntu nak siapkan tugasan akademik?, bolehla hubungi sis ya utk bantuan tu .... berpengalaman membantu PJJ selama 8 tahun topik topik merangkumi seperti subjek OSHA/NURSING/POLITIC/PAKK/EDUCATION /FINANCE N BIZ apa apa boleh berunding di no wsp sis https://wasap.my/60166371460
47Pengurusan Akaun Syarikat, Cukai dan Zakat - Thu 2/Sep/2021 1:16pm
apa khabar semua moga sihat .jaga diri di musim covid ..sy selit sedikit ya. adakah anda pelajar PJJ/MBA yg sangat busy dan tak sempat nak siapkan tugasan akademik,jangan risau terus hubungi sis ya.. berpengalaman membantu PJJ utk penulisan akademik pelbagai topik termasuklah OSHA/NURSING/POLITIC/PAKK/EDUCATION /FINANCE N BIZ bolehla bincang pasal harga tak mahai mana.. https://wasap.my/60166371460 JUGA MENULIS JURNAL UTK KAJIAN DAN BUKU TQ
48Menawarkan Perkhidmatan Penulisan - Thu 2/Sep/2021 1:13pm
hai semua selit sedikit ya. jika anda pelajar PJJ/MBA dan buntu nak siapkan tugasan akademik,jangan risau terus hubungi sis berpengalaman membantu PJJ selama 8 tahun bidang pelbagai termasuk OSHA/NURSING/POLITIC/PAKK/EDUCATION /FINANCE N BIZ harga bole countim ..janji keje setel .. https://wasap.my/60166371460 SIS JUGA MENULIS JURNAL UTK KAJIAN DAN BUKU TQ
49Hasilkan Pendapatan Dengan Menulis dan Panduan Jadi Ghostwriter! - Thu 2/Sep/2021 1:10pm
salam sejahtera.selit sedikit pd pelajar PJJ/MBA yg memerlukan bantuan utk penulisan akademik/asgmt boleh hubungi sis utk bantuan /harga boleh runding bidang pelbagai termasuklah PAKK/FINANCE/TOURISM/BIS AND POLITICAL SCIENCE UTK BANTUAN HUBUNGI https://wasap.my/60166371460 telah berpengalaman lama dlm bidang akademik /penulisan tq
50Kemasukan ke KYPJ Sesi Jun Julai 2021 - Thu 2/Sep/2021 12:59pm
salam selit ckit .. jika ada pelajar PJJ /MBA memerlukan bantuan utk penulisan asgmt bole hubungi sis utk bantuan ..penulisan akademik dan LR dan kajian pelbagai bidang termasuk finance dan bisnes https://wasap.my/60166371460