Nor 147

Profile
Forum NickNor 147
RegisteredFri 29/May/2015, 11:34pm
Topics by Nor 147
1Service Membuat Assignment/Mencari Jurnal Bagi Kajian/Terjemahan. Thesis dan SPSS Analisis. Profesional Akademician - Wed 24/Apr/2019 9:37am
2Nak Tak Jadi Agen Cuckoo? Brand Terkenal dan Komisyen Lebat 5k - 20k Saya Ajrkan - Tue 5/Mar/2019 7:57am
3Bantuan Membuat Tugasan Akademik PJJ - Degree/Master/Phd - Terjemahan dan Penulisan Buku/Modul - Sat 26/Jan/2019 9:58am
4Bantuan Khas Research untuk Pelajar Nursing/Jururawat - Sat 24/Nov/2018 8:15am
5Ingin Buat Kajian Tentang Produk Anda? Pasaran dan Potensi Pasaran Anda Secara Meluas? Saya Bantu Sebagai Penyelidik - Fri 21/Sep/2018 12:26pm
6Khas untuk PJJ Student Orang Gomen/Swasta - Bantuan Mencari Jurnal dan Analisis Thesis Etc - Tue 7/Aug/2018 7:29am
7Saya Membantu Menulis dan Assignment Pjj - Menulis Buku/Modul Dll/Terjemahan Pelbagai Bidang Profesional - Mon 21/May/2018 1:59pm
8Penulis Sambilan/Menulis Buku/Modul/Tugasan Pjj/Thesis/Jurnal/Analisis. Biz Plan/Ppt/Blog Dll - Mon 2/Apr/2018 8:47am
9Anda Ada Rumah atau Tanah nak Dijual? Saya Perunding Hartanah KL/Selangor dan Kuantan/Kemaman (2) - Thu 25/Jan/2018 9:00am
10Membantu Tugasan Pjj. Akademik Termasuk Nursing dan Membuat Proposal/Ppt/Terjemahan/Editing Serta Ghostwriter for Books - Mon 21/Aug/2017 10:17am
11Khidmat Menulis Akademik (Pjj/Nursing) Pelbagai Bidang dan Khidmat Ghostwriter Buku. - Wed 26/Apr/2017 9:36am
12Sakit Lutut ke Bang? Gamat Extract Akuariz Memang Berkesan utk Memulih. - Fri 17/Mar/2017 10:55am
Comments by Nor 147
1Freelance Accountant - Tue 7/May/2019 11:10am
selit ya.. utk PJJ/PHD /NURSING anda fenin?dateline asgmt dah dekat tp keje banyak!tkde masa! jangan risau..wsp akak 011-16930576/call pun bole-akak membantu utk mencari jurnal/LR/terjemahan dan analisis spss dan lain-termasuk reflective base and clinical setting dan kajian pelbagai bidg mgt/finance/tourism banyak la nk sebut sini..jika perlukan bantuan wsp.SALAM RAMADHAN KAREEM
2Khidmat Menaip - Tue 7/May/2019 11:08am
HAI.selamat berpuasa semua.. sy membantu khas utk PJJ/PHD /NURSING kajian thesis/cohort/reflective analysis/clinical setting dll-juga utk bidang pengurusan dan lain-lain..utk lebih info jangan segan wsp/call 011-16930576- saya juga menulis/terjemahan/buku/modul dll trusted writer dan sy tiada pas kt org..semua sy tulis sndiri..utk lebih lanjut wsp/call ya..tq
3Servis Menulis Artikel Blog Mesra SEO - Tue 7/May/2019 11:04am
hai..tumpg ya. utk bantuan akademik PJJ/PHD /NURSING-jika perlukan bantuan utk menyiapkan tugasan anda bole wsp terus 011-16930576-kita discuss dlm phone nanti..moga ceria and SELAMAT BERPUASA YA.. :)
4Upah Buat Assignment - Tue 7/May/2019 11:02am
hai..selamat berpuasa utk moslim.. saya membantu khas utk PJJ/PHD /NURSING saya menulis utk kajian asgmt/reflection and clinical theory base/asgmt biasa/sorotan jurnalLR/terjemahan dan edit/repair thesis dan spss. utk apa2 tugasan lain bole direct wsp/call 011-16930576 sy akan bantu-harga bole dirunding asalkan sama2 kita dapat manfaat-jangan fenin2 biarkan saya bantu anda :)
5Perkhidmatan Analisis Data (SmartPLS dan SPSS) - Tue 7/May/2019 10:59am
hai.tumpang ya. salam dan selamat berpuasa utk semua moslim.. khas utk pelajar PJJ/PHD dan NURSING BANTUAN PENULISAN SECARA PROFESIONAL-saya menulis/mencari jurnal/analisis sorotan LR/review and journal critics/reflection base and clinical base setting analysis for theory nursing..dan pelbagai bidang lain boleh. jika perlukan bantuan wsp 011-16930576
6Perkhidmatan Membuat Proposal, Company Profile, Aggreement, ROI dan Slide Presentation - Tue 7/May/2019 10:55am
salam and hai..utk semua muslim saya ucapkan selamat berpuasa..tumpg ya.. khas utk PJJ dan PHD student/nursing student bantuan penulisan akademik/sorotan LR/journal findings/ppt slide/analisis dan terjemahan-saya menulis secara professional dan mengajar lebih 8 tahun..now fulltime freelancer..client mostly OUM.. utk apa apa tugasan yang dirasakan perlukan bantuan-sila wsp/call 011-16930576 mungkin sy dpt membantu sedikit kerja anda..harga bole dibncg..tq
7Perkhidmatan Menyediakan Full Set of Accounts/Tax/Payroll/Kursus UBS Accounting dan Payroll/Servis Menaip. Serendah RM300 - Tue 7/May/2019 10:51am
salam and hai semua..to all muslim..selamat berpuasa ya..tumpang ya iklan ni utk PJJ dan PHD student saya membantu utk research,mencari jurnal,analisis dan LR dan pelbagai tugasan penulisan ilmiah-bidang pelbagai termasuk nursing/disertasi dan reflection base..-client sy trutama OUM .. UTK INFO WSP /CALL 011-16930576 or emel vivadivasue@yahoo.com sy turut menulis utk modul/ppt/terjemahan/buku ilmiah dan motivasi
8Graphic Designer Freelancer & Printing Services - Mon 6/May/2019 4:35pm
salam selamat berpuasa semua. jika anda pjj PERLUKAN BANTUAN DALAM TUGASAN ASGMT/THESIS-bole wsp sis 011-16930576-sis membantu utk pencarian jurnal secara professional./analisis LR/critics and review and case study-repair for thesis dan spss.semua bidang termasuk disertasi nursing/evidnce base and clinical review.. jangan segan InsyaAllah trusted writer ..
9Kursus Pengajian PJJ (Part Time Study) - Tue 30/Apr/2019 9:51am
salam semua. anda PJJ?masa suntuk dan buntu tak tau nak siapkan keje thesis or kajian? sy membantu secara professional utk penulisan/repair dan edit thesis/terjemahan/case study dan pelbagai analisis jurnal-bole clal 011-16930576 utk info ya.. juga menulis utk disertasi /clincal setting NURSING dan pelbagai bidang lain termasuk childhood and property..
10Peluang Kerjaya dan Belajar Sambil Bekerja (PJJ) - Tue 30/Apr/2019 9:47am
hai semua..bantuan khas utk PJJ jika anda buntu dan tak sempt siapkan tugasan akademik.saya bantu-bole wsp 011-16930576 -penulisan thesis/kajian LR/analisi jurnal/case study dll termasuk disertasi NURSING dan pelbagai bidang lain..SALAM RAMADHAN SEMUA..
11Diploma Separuh Masa Dari UTMSPACE. Hanya Setahun - Tue 30/Apr/2019 9:44am
salam..tumpeng ya.. bantuan khas utk PJJ semua-jika anda buntu dan tkde masa utk buat asgmt/kajian biar saya bantu...penulisan /LR/edit dan thesis/terjemahan/case study/rumusan jurnal dll-wsp 011-16930576 sy turut menulis utk bidg nursing dan childhood.tq
12Diploma Kejururawatan - Tue 30/Apr/2019 9:41am
hai..khas utk pelajar NURSING yang memerlukan bantuan dalam penulisan akademik! sis mebantu utk penulisan/mencari jurnal/terjemahan/analisis evidence /clinical case setting dll-utk lebih info wsp/call je 011-16930576-sis juga menulis asgmt biasa /case study .tq
13Perhatian Kepada Akak Akak Nurse yang nak Sambung Belajar - Tue 30/Apr/2019 9:31am
salam..semua warga nurse.. anda busy?fenin dan tak tau nak siapkan kajian /asgmt anda? sy membantu utk penulisan disertasi/clinical/evidence base/reflectin dan terjemahan/edit thesis/LR dan etc-utk lebih info bole call 011-16930576-kemahiran sy adalah dalam pencarian jurnal berkaitan dan analisis case clinical-apa2 silakan wsp ya..salam Ramadhan
14Khidmat Buat Akaun Syarikat Secara Sambilan - Tue 30/Apr/2019 9:28am
tumpeng lalu ya.. bantuan ini khas untuk student NURSING! anda belajar?nak keje lagikan?memg busy..sy membantu utk mencari jurnal/terjemahan/disertasi/thesis/reflection and evidence base dan clinical case-utk lebih info wsp 011-16930576-jangan fenin2 biar saya bantu.. salam Ramadhan semua..
15Freelance Graphic Designer - Tue 30/Apr/2019 9:23am
tumpeng ya.. bantuan khas utk pelajar NURSING? anda busy?takde idea utk penulisan or thesis? sis membantu utk penulisan /reflection.evidence base/clinical case/case study dll-berpengalman menulis kajian teori nursing selama 5 tahun..utk pertanyaan wsp 011-16930576 salam Ramadhan semua..
16Perkhidmatan Membuat Proposal, Company Profile, Aggreement, ROI dan Slide Presentation - Tue 30/Apr/2019 9:18am
salam Ramadhan semua.. khas utk NURSING! jika perlukan bantuan utk mecari jurnal/kajian anda bole berhubung dgn akak..011-16930576..tq
17Service Upah Menyiapkan Kerja - Tue 30/Apr/2019 9:15am
salam..berita baik utk pelajar NURSING!! sebelum tu akak wish Marhaban Ramadhan yg bakal menjelma..:) pelajar nursing slalu busy dgn keje shift,belajar lagi,hal fmly lg..tapi kajian nak kene siapkan? jangan risau..akak membantu focus utk nursing subject saja-disertasi/reflection /evidence base dan clinical case-berpengalaman dlm menulis kajian nursing slma 5 tahun..jika ada pertanyaan direct wsp me 011-16930576 nak cari jurnal?nak edit thesis?LR?wsp saja..(professional academician)
18Kerja Part Time di Rumah (Agen Need IT) - Wed 24/Apr/2019 9:49am
hai..ade any fb page or website bole tgok?
19Tempah Sampul Duit Raya Logo Perniagaan Sendiri - Wed 24/Apr/2019 9:40am
emelkan utk 100 pcs vivadivasue@yahoo.com
20Anda Speaker Hebat? Kami di Ampro Sangat Perlukan Anda - Mon 15/Apr/2019 8:59am
hai semua.. baca ni jika anda berhasrat nak ada buku sendiri tahun ni!! ada kepakaran?nak keluarkan buku sendiri?maybe tkde masa menulis?atau takde idea? jangan risau.. akak su boleh bantu-penulisan pelbagai artikel,buku.modul.akademic research dll-akak telah 8 tahun dalam bidg akademik dan penulisan.. utk lebih mesra wsp la 011-16930576 akak bantu sehingga berjaya terbitkan buku anda tu ..jom!
21Penceramah/Trainer ISO, Halal dan Motivasi - Mon 15/Apr/2019 8:55am
baca ni jika anda berhasrat nak terbitkan buku anda tahun ni! salam ceria.hai.. ada hasrat ke nak tulis buku tapi maybe tiada masa?or tak tau nak tulis apa?jangan risau akak bantu-akak su penulis fulltime-akak menulis blog,rencana,thesis,report,modul,ppt pengajaran,buku ilmiah dan motivasi dan pelbagai lg.. utk lebih mesra bole call/wsp 011-16930576 utk bincang lanjut ya.. jom la terbitkan buku sendiri 2019 ni..tak teringin ke??
22Teambuilding & Corporate Motivational Training/Kursus Kerja Bepasukan & Motivasi Korporat - Mon 15/Apr/2019 8:44am
salam ceria semua! hai,disini sy puan sue ingin membuat hebahan tentang khidmat saya sebagai penulis . ada plan nak terbitkan buku? tak tau nak tulis apa?jangan risau sy bersedia bantu anda.wsp 011-16930576,Saya berpengalaman dalam akademik dan penulisan dari 2010,telah banyak menulis modul/buku ilmiah dan juga membantu tugasan bg PJJ dan PHD student dalam research ..utk lebih mesra call /wsp trus bincang ya. 011-16930576-ape kata tahun ni 2019 terbitkan buku anda sendiri!
23Anda Mencari Penceramah Teknik Belajar dan Skor SPM? - Mon 15/Apr/2019 8:39am
salam kebahagian semua..sy share ya.. jika anda membaca iklan ini,memang tepatlah saya yang dicari..:) adakah anda berhasrat nak terbitkan buku sendiri? setelah lama berkecimpung dlm bidang kepakaran anda apa kata bukukan? teringin kan?jadi-saya menawarkan bantuan menulis-im fulltime writer. sy telah 8 tahun dalam bidang akademik dan penulisan-melakukan terjemahan/repair thesis/edit report/reflection and evidence base report for Nursing/LR cover /menulis module dan pengajaran..utk lebih info wsp aje la 011-16930576 kan lebih cepat..:) jom kita bincang cmne nak publishkan buku anda…: tq
24Hypnogenius & Midbrain Activation (KK 25.02.17/Sandakan 26.02.17/Bangi 04.03.17) - Mon 15/Apr/2019 8:35am
salam ceria semua..hai..tumpeng ya.. adakah anda mencari penulis untuk buku anda? saya puan sue adalah penulis sepenuh masa ,saya boleh membantu anda menyiapkan buku anda .bolelah berbincang wsp 011-16930576 pengalaman lebih 8 tahun dalam akademik dan penulisan dan terjemahan-saya trut membantu utk thesis repair/edit/thesis and LR writing for mgt field and NURSING clinical set/evidence base and reflection/report atau menulis modul sebagainya..saya telah menulis pelbagai genre penulisan..(novel je sy tk ambil) jom saya bantu anda sehingga terbitkan buku sendiri.tak teringin ke nak ada buku sendiri??tq
25Khidmat Perunding Seminar Motivasi dan Kepimpinan Korporat dan Sekolah Malaysia - Sun 14/Apr/2019 12:59pm
salam semua..ingin hasilkan buku?sy penulis kak su bole membantu-wsp /call 011-16930576 saya akan bantu kita discuss smpai jadi ya..saya turut membuat terjemahan/thesis repair/PHD research dan disertasi for nursing dan PJJ lain..skop penulisan ilmiah dan motivasi..apa2 boleh bincg.
26Motivator Termurah - Sun 14/Apr/2019 12:57pm
hai semua..salam jutawan.. ada yg berminat nak hasilkan buku?modul?saya penulis sepenuh masa puan sue bole wsp 011-16930576 kita bncg smpai jadi ya.. sy turut menulis dan terjemahan utk thesis/pjj/PHD research dan disertasi nursing-skop penulisan akademik dan motivasi .utk lebih info call/wsp la.tq
27Fasilitator Diperlukan (Melaka) - Sun 14/Apr/2019 12:54pm
assalam semua..ada tak yg berminat nak hasilkan buku?maybe perlukan bantuan penulisan?saya puan sue telah menulis dan mengajar lebih 8 tahun..bole bantu anda.. penulisan ilmiah/modul/motivasi dll saya turut menulis utk terjemahan.rencana kehidupan .PHD research/mencari jurnal dan bantuan akademik kepada nursing dll bidg..skop penulisan akademik dan motivasi .wsp 011-16930576 kita disucss sampai jadi..tq
28Akademi Motivator Profesional Malaysia - Sun 14/Apr/2019 12:51pm
sekiranya pihak tuan perlukan penceramah bagi skop pembangunan personality diri dan aura diri-serta kecantikan dan makeup sy bole membantu-pengalaman mengajar selama 8 tahun dan sy juga penulis buku ..jwsp 011-16930576
29Akademi Motivator Profesional Malaysia - Sun 14/Apr/2019 12:48pm
salam..semoga sihat semuanya.. ada plan nak tulis buku?modul?rencana?sis adalah penulis fulltime-wsp 011-16930576 kita bincg smpai terhasil buku tu.. sis turut menulis utk terjemahan dan akademik/thesis/disertasi nursing/PJJ/PHD dan mencari jurnal ..apa2 silaka call/wsp sis mudahkan anda..tq
30Penceramah Motivasi - Sun 14/Apr/2019 12:46pm
assalam semua..semoga sihat.. ada plan nak tulis buku?modul?sis adalah penulis sepenuh masa-bole wsp 011-16930576 call pun ok.kita bncg smpai terhasil buku anda… sis turut menulis utk akademik PJJ/PHD/prof dll dan terjemahan ..sama-sama kita membantu...tq
31Konsultan/Penceramah Berkaliber - Sun 14/Apr/2019 12:42pm
salam semua..salam jutawan..ada plan nak hasilkan buku?modul?sis penulis sepenuh masa-bole wsp 011-16930576 bincg smpai jadi ya. sis turut membantu dalam penulisan dan terjemahan utk PJJ/PHD dan prof-utk bantuan silakan wsp..sama2 kita bantu membantu :)
32Pengendali Program Latihan/Kem Latihan/Kem Kepimpinan/Perkhemahan - Sun 14/Apr/2019 12:39pm
salam .jika memerlukan penulis untuk menulis buku atau modul ke-bole wsp sis 011-16930576 bincang smpai jadi :) kite tgok budget anda ya.. sis turut membantu dalam penulisan akademik bg PHD/prof dan pelajarPJJ ..pm la
33Pendaftaran Program Pecahkan Molekul Bisnes Anda ^Ibu Kunci Kejayaan Dalam Diri^ - Sun 14/Apr/2019 12:38pm
salam semua..moga sihat selalu..tumpeng ya akak su membantu pelajar/PJJ/PHD student/prof atau sesiapa saja yg memerlukan bantuan penulisan akademik maupun motivasi dan rencana kehidupan.Telah 8 tahun dalam bidg penulisan dan pengajaran. jika anda perlukan penulis utk buku anda-sila wsp 011-16930576 kita bncg sampai jadi..tq semua.
34Ilmu Komunikasi dan Marketing - Seberang Jaya, Penang (27 & 28 April 2019) - Sun 14/Apr/2019 12:34pm
salam semua.tumpang ya.. jom tengok iklan akak.. akak su membantu utk pelajar/PJJ/PHD student/prof/individu atau sesiapa saja dalam penulisan akademik maupun penulisan motivasi dan ilmiah-termasuk terjemahan dan penulisan buku dan artikel jurnal. jika anda memerluka penulis utk buku anda-sila wsp ke 011-16930576(telah 8 tahun dalam bidg penulisan dan pengajaran)-kite bincg smpai jadi.. terimakasih dan salam sejahtera.
35Perkhidmatan Membuat Proposal, Company Profile, Aggreement, ROI dan Slide Presentation - Fri 12/Apr/2019 1:46pm
salam..tumpg ya meh baca iklan akak.. akak membantu utk student/PJJ/PHD students-analisisjurnal/mencari jurnal/edit dan terjemahan/critica and reviews/LR/BUKU/MODUL PPTSLIDE juga penulisan NURSING/DISERTASI/CLINICAL AND EVIDENCE BASE/REFLECTION PAPER. WSP 011-16930576 UTK BANTUAN. jika ada nak upah utk menulis buku pun bole..tq
36Servis Akaun/Cukai Bagi Perniagaan Enterprise dan Sdn. Bhd. (Freelance) - Wed 10/Apr/2019 10:27am
hai..semua..sambil layan dengar lagu jom tgok iklan akak akak membantu pelajar/pjj /PHD student terutama dlm mencari jurnal/analisis/edit dan repair/terjemahan dan ppt slide-utk bidg mgt/bis /childhood/history and pedagogy education.. juga menulis utk clinical setting and evidence base NURSING./modul and buku. wsp 011-16930576 ya jomla dgr lagu kak pah seri dewi malam :)tq
37Pereka Grafik/Graphic Designer Freelance - Wed 10/Apr/2019 10:12am
salam sy share ya..sambal layan lagu tu..meh baca iklan akak.. akak membantu pjj/student dan PHD student utk mencari jurnal/terjemahan dan repair thesis/asgmt/ppt dan juga analisis clinical /evidence base utk nursing juga utk bidg mgt /bis /childhood .. telah 8 tahun dlm akademik dn byk mmebantu PHD student(fhm jerlah phd ni nak smpai 50-100 jurnal) dri aspek review journal dan mencari jurnal.selain tu sis juga menulis buku ilmiah/motivasi dan modul utk apa2 pertanyaan jgn segan wsp..okla.jom dengar lagu sharifah aini la..:) wsp 011-16930576 akak di kl..
38Mencari Pembekal Gula, Minyak, Beras & Tepung Gandum - KL - Mon 8/Apr/2019 3:10am
hai semua..ada tak kat sini mencari Pajero?sy ade satu nak jual 15k ..bole la bnccg lg tu..wsp 011-16930576-sy turut membantu utk mencari kete lasak mcm hilux ,triton ke..InsyaALlah sy cri trbaik..mudahkan kerja anda..cpt ya sapa nak Pajero wsp cpt..tq
39Pengedar, Penjual, Pekedai, Pengguna Madu Sarang Lebah diperlukan - Mon 8/Apr/2019 3:07am
salam semua..ada tk yg tengah nak cari Pajero? sy ade satu nak jual rm 15 k..bole wsp 011-16930576..sy turut menjual kereta recon dan klau nak cari kete lasak mcm trition ke/hilux ke..bole hubungi sy bantu..tq..
40Membekal Madu Kelulut - Kuala Lumpur/Lanchang Pahang - Mon 8/Apr/2019 3:05am
salam..share ya..jika ada tuan tuan nak mencari Pajero-hilux ke..kete lasak ni..sy akan uruskan..skrg ada satu Pajero nak jual 15 k bole runding lg tu smpai jd..bole berhubung wsp 011-16930576..sy turut menjual kete recon ..bole wsp /call la sy tolong .tq
41Membekal Mesin Dobi Layan Diri dan Lokasi - Mon 8/Apr/2019 2:58am
salam ..kepada tuan tuan .sy iklan skjp ya.. ada Pajero nak dijual .15k cash.boleh la runding lg tu.jika ada berminat wsp 011-16930576--jika ada nak mencari kereta recon or second ke bgtau la sy tolong.tq semua.
42Kereta Wira Aeroback Tahun 1998 untuk Dijual - Sun 7/Apr/2019 10:40am
mybe bole kurgkan ckit hrga tu..hihi.. nak sy tolg jualkan ke?wsp 011-16930576. sy ade Pajero nak tolak 15k cash...dan estima 25 k..berminat?bole wsp selain tu..sy menjual kete recon dan jika anda ada nak jual kete anda ..silakan wsp sy akan promokan .. tq..(specialist in marketing socmedia).
43AP Kereta - Sun 7/Apr/2019 10:36am
tuan tuan budiman.. ada tak nak beli Pajero?cash 15k masih cantik kete.. dan jika anda mencari Pajero or 4x4 kete masuk utan..sy bole bantu..mungkin ada peminat ofroad disini.. selain tu..ade estima second 25k nak tolak..dan jika nak cri kete2 recon lain..bgtaula sy tolong.. dealer di kl.. sy alukan jika anda nak juai kete bole msuk dlm page sy tolg iklan..wsp 011-16930576..
44Bantuan Kereta Kena Tarik/Kereta nak Kena Lelong. Hotline: 011-6336 1206 (24/7) - Sun 7/Apr/2019 10:32am
hai..ade tak disni yg nak beli Pajero? 15k cash..Pajero msih cntik.. dan ade estima nak dijual 25k ..sapa2 nak cari kete recon mcm Alphard .vellfire.dll bolehlah hubungi saya .dealer di dmnsara..wsp 011-16930576..ade hadiah menarik ! nak jual kete anda? sy boleh msukkan dlm page dan blog ..wsp sja ya tq.
45Kursus-Kursus untuk Pelajar Lepasan SPM - Sun 7/Apr/2019 12:26am
hai.tumpang ya.. ADA HASRAT /IMPIAN NAK TULIS BUKU? TERBIT DAN PUBLISH ?NAK NAMA TERPAMPANG SEBAGAI PENULIS BUKU? saya boleh bantu sebagai penulis anda..mungkin anda tiada masa kan?jangan risau saya akan siapka penulisan mengikut idea anda-saya telah menulis modul/cerita/artikel dan rencana dan buku .(kecuali novel sy tk tulis).. mungkin anda nak hasilkan buku anda tentang pengalaman anda sebagai business man ke? apa saja boleh difikirkan kan? wsp sy 011-16930576- kepakaran saya adalah menukar idea anda menjadi satu jalan cerita menarik untuk dibaca..saya turut menulis utk PJJ/research assistant/terjemahan/ppt slide dan artikel pelbagai..dunia saya sememangnya menulis :) bincg la ya nt..tq
46Berminat Produk Kopi/Susu Kambing Jenama Sendiri? - Sun 7/Apr/2019 12:18am
salam semua..tumpeng iklan ya jika anda berhasrat nak ada buku sendiri tahun ni..anda boleh hubungi saya .puan sue ..saya penulis sepenuh masa..hanya nyatakan idea anda secara simple dan saya akan siapkan buku.. saya turut menulis modul/ppt presentation/ research for academic/papers/terjemahan dan penulisan majalah/artikel/rencana.sila wsp 011-16930576 sy di kl..tq
47Apa Bisnes atau Peluang Terkini yg Boleh Buat Dengan Modal Tunai RM7,000.00? - Sun 7/Apr/2019 12:02am
btui cakap en fikri..jual food memg laju..pekasam or serunding skrg laris ..or you boleh pilih produk supplement utk kurus ke..minuman herba kurus ke.bende mcm tu senang market dan ramai org suka.. anyway..saya iklan skjp ya..:) jika ada tuan2 disini yang berhasrat nak hasilkan buku ..saya penulis boleh membantu.. wsp saja 011-16930576..bgtau apa yg anda nak tulis tu secara simple dan saya akan hasilkan penulisan ..tp penerbitan saya tak buat la.. saya juga mengambil khidmat terjemahan/assistant research for academic dan membuat ppt slide utk presentation .JOM MERIAHKAN PASARAN BUKU DI MALAYSIA! ANDA ADA IDEA?SAYA TOLONG TULIS CANTIK CANTIK!
48Cara Mula Bisnes Makanan yg Berjaya. 3 Tips Asas yg Wajib Anda Tahu. - Sat 6/Apr/2019 11:54pm
salam tuan rumah..alang 2menulis blog tu jom borak la pakat bincgn untuk bukukan sesuatu..sy penulis sepenuh masa boleh membantu.. jika anda ada plan /idea nak hasilkan buku mungkin sy bole bantu ya..sy juga menulis terjemahan dan assistant utk PHD research jika ada yg mencari bole wsp 011-16930576-selain tu sy boleh menulis pelbagai rislah/artikel dll asalkan tiada kiraan..hehe.tq :)
49Freelance Graphic Designer yang Serba Boleh Sedia Tolong - Thu 4/Apr/2019 8:04am
maaf tumpeng ya :) saya puan sue dri kl..sy membantu PJJ dan student master/PHD untuk : proposal thesis/mencari jurnal dan rujukan/edit dan terjemahan/analisis LR and journal comparison /critics and review/ppt slide/report practicum. saya turut membantu utk disertasi NURSING/EVIDENCE BASE AND REFLECTION IN CLINICAL SETTING DLL..JUGA BIDANG TEORI LAIN..SEPERTI CHILDHOOD AND MGT AND BIS.. WSP 011-16930576 jika anda mencari penulis utk buku anda-saya boleh bantu..tq
50Servis Menulis Artikel Blog - Thu 4/Apr/2019 8:00am
tumpeng ya.. hai semua.. saya puan sue penulis .jika anda PJJ or master/PHD student memerlukan bantuan untuk mencari jurnal/kajian LR/proposal and editing thesis/terjemahan dan analisis /report/ppt .module/dan disertasi and clinical evidence writing for nursing dan bidang teori lain..sy membantu.. professional dan saya lakukan terbaik .. wsp 011-16930576 saya dah lama dalam akademik dan menulis buku ilmiah dan modul..jgn segan bole wsp sy tq semua.