Bisnes Tradisional

         Sort: Newest | Last Comments
1. Menjual Minyak Raja Kayu dan Kemuning Hitam
Asma 83, Fri 20/Nov/2020 11:08am
Minyak Raja Kayu Asli Kemuning Hitam yg tiada sebarang campuran bahan kimia..

2. Team Ckdor Jamu Mutyara 0176047514 Berniaga Tanpa Modal (1)
Alleya 2, Sun 15/Nov/2020 7:04pm
tidur awal pun masih ada rasa malas , masih rasa tak kuasa , nak bangun dari..

3. Team Ckdor 0176047514 Jamu Mutyara membantu menolong (6)
Alleya 2, Sat 7/Nov/2020 7:33pm
pek percubaan rm68 sihat itu nikmat sesudu pagi sesudu malam elakan kelesuan..
4. Jamu Jenama Sendiri (1)
Zura 23, Mon 2/Nov/2020 2:56pm
Assalammualaikum selamat sejahtera Ada yang berminat nak buat jamu jenama..

5. Modal Minima & Tanpa Modal Silakan 0176047514 (18)
Alleya 2, Fri 30/Oct/2020 10:22pm
Agent JAMU MUTYARA Dropship JAMU MUTYARA bukan sekadar jamu wasap team Ckdor..

6. Mencari Partner dan Kawan Berbisnes yang Pandai Berniaga (Buat Sales)
Groboksaina, Tue 27/Oct/2020 9:34am
Assalammualaikum Hai warga majalah..Saya mencari partner yang pandai meniaga..

7. Jus Al Wiqoyah
Zarina 188, Fri 23/Oct/2020 6:56am
Salam. Sesiapa atau ahli keluarga yang mengalami masalah kesihatan berikut..

8. Minyak Bidara Khalifah Pelbagai Kegunaan
Minyak Bidara Khalifah, Wed 21/Oct/2020 10:47am
Dah cuba belum minyak bidara yang tengah viral sekarang ni? Lihat pelbagai..

9. Agent Jus Al Wiqoyah Diperlukan! (7)
Mama Rina, Wed 21/Oct/2020 10:10am
Jus al wiqoyah produk laku keras yang sangat berkesan dan sedang hangat..

10. Jus Jamu Ratu Goncang dan Raja Ganteng Padu!
Cikk Lin, Fri 9/Oct/2020 9:27am
Dengan Jus Jamu Ratu Goncang JRG kebas kebas tangan dan sakit tumit cikk lin..

11. Memerlukan Agent untuk Memasarkan Produk Ginger Herbs
Nurul Ashikin 38, Wed 7/Oct/2020 9:18am
Kami mencari suri rumah yang ingin mendapat pendapatan tetap dengan hanya..

12. Air Ikan Haruan Ginseng Madu Asli
Wanismailyfe, Tue 29/Sep/2020 1:05pm
READY Stock Mohon baca keterangan dengan teliti. Air Ikan Haruan Asli Botol..

13. Jenama Sendiri Sabun Manjakani Sireh, Sabun Belacak, Masker Miss V dan Serbuk Vitamin C
Zura 23, Tue 29/Sep/2020 10:13am
Assalammualaikum. Ada yang nak buat jenama sendiri. Atau pun nak jadi agent..

14. Promosi 5 Hari Sahaja. Penjimatan Sehingga 50 Peratus (1)
Sabri Salleh, Fri 25/Sep/2020 12:41pm
Layari website kami http www.birdcaffe.com ..screen shot produk dan hantar ke..

15. Letih Penat Cepat Penat Fikiran Tak Tentu (17)
Alleya 2, Fri 25/Sep/2020 9:03am
Kita manusia ada had, ada limit Bila badan tak menentu, kurang bertenaga,..

16. Sabun Kaya Dengan Vitamin E (1)
Fabbmedicare, Wed 23/Sep/2020 12:29pm
Hilangkan ruam pada badan terutama pada belakang badan. Dengan mandian kami..

17. Lukano Gel Penyembuh Luka Berasaskan Tulenan Gamat
Ibnu Sabar, Tue 22/Sep/2020 10:49am
Ramai pengguna yang pernah mencubanya merasa hairan kerana kesan..

18. Pemborong Jamu Surut Ayu Murah
Seri 81, Wed 16/Sep/2020 2:14pm
Saya pembekal jamu surut ayu harga borong. Boleh WhatsApp saya untuk dapat Kan..

19. Peluang Menjadi Usahawan, Menjana Pendapatan Bersama Igrow Idea Sebagai Stokis @ Ejen Produk Baru
Miyfa57, Mon 14/Sep/2020 8:31am
Assalamualaikum, Hi warga majalah, kepada yanh berminat untuk menjadi ejen..

20. Minuman Real W (Women) Jamu Tradisi 2020 Terbaik untuk Kesihatan Anggota Tubuh & Keintiman Wanita Masa Kini (2)
Fakhri Ar Razie, Thu 10/Sep/2020 2:21pm
Minuman Real W adalah formulasi jamu turun temurun 2020 khusus untuk kesihatan..

21. Khidmat Pendaftaran Produk dan Lab Test
Aniss 9, Thu 10/Sep/2020 12:07pm
Perkhidmatan yang ditawarkan 1. Pendaftaran NOT number kosmetik 2. Pengkelasan..

22. Saya Perlukan Ganoderma
Jonee Anwar, Sat 5/Sep/2020 10:15am
Saya sedang mencari penjual supplement Ganoderma capsul. Whatsapp saya..

23. Ramuan Herba Kampung utk Kencing Manis
Azlan 574, Fri 4/Sep/2020 10:56am
Saya ingin menjual formula ramuan herba2 kampung pada pengusaha2 produk..

24. Pembekal Bahan Mentah Kosmetik
Azlan 447, Thu 3/Sep/2020 2:32pm
salam warga majalah.com kami adalah sebuah syarikat yang membekal bahan mentah..

25. Jom Join Team Ckdor! Bukan Sekadar Jamu (11)
Alleya 2, Tue 1/Sep/2020 12:23pm
Sertai TEAMCKDOR dengan modal minima atau tanpa modal, Jangan risau kami akan..

26. Minyak Bidara Khalifah 1001 Khasiat
Minyak Bidara Khalifah, Mon 31/Aug/2020 10:51am
Dah cuba belum minyak bidara yang tengah viral sekarang ni? Lihat pelbagai..

27. Mencari Partner/Agent Produk/Pembeli Pukal Produk Organik
Wan Amirul 2, Mon 31/Aug/2020 10:43am
As Salam Warga majalah.. Saya mempunyai produk ORGANIK Minyak urut..

28. Hasilkan Produk Brand Sendiri Murah & Senang (3)
Abd Hamid Mohd Yaman, Mon 17/Aug/2020 2:03pm
Kami dari Syarikat OEM di Utara Malaysia menawarkan kpd semua warga..

29. Jamu Mutyara Team Ckdor 0176047514 (13)
Alleya 2, Fri 14/Aug/2020 11:00pm
Bukan Sekadar Jamu Team Ckdor 0176047514 Produk muslim baik untuk luaran dan..

30. Mencari Rakan Niaga Ada Kepakaran Online
Fie 22, Fri 14/Aug/2020 9:10am
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya owner kepada sebuah syarikat produk..

31. Sabun Rare - Sabun Sabut Kelapa Penyental Daki Sebenar (1)
Leeza 32, Thu 13/Aug/2020 2:36pm
Assalamualaikum.. Ikut cara orang lama lama atuk nenek moyang kita dulu dulu..

32. Pembekal/Pengeluar Minyak Buah Keras/Minyak Kemiri di Malaysia
Mira Mustafa 2, Mon 10/Aug/2020 9:47am
Hai Assalamualaikum dan salam sejahtera, Kami Reno Vission HQ syarikat..

33. Daun Sirih - Catuan Emas (1)
Lubukduit, Sat 8/Aug/2020 11:53am
Daun Emas Menjadi Rebutan Penggemar Mistik Dan Golongan Atasan. Ia Berasal..

34. Mencari Ejen Semenanjung Malaysia
Rosidahussin, Sat 8/Aug/2020 9:19am
http wa.me 0192623445 Tawaran harga pembelian halia hitam dr4 kapsul 1 box..

35. Mencari Ikan Haruan Liar - Johor
Mohd Ariffin Bin Mat Rani, Tue 4/Aug/2020 11:51am
Salam sejahtera.. Saya membeli ikan haruan liar untuk pasaran semasa. Membeli..

36. All Black/Kunyit Hitam Kapsol/Kunyit Hitam Kering/Anak Benih Kunyit Hitam dan Bawang Putih Hitam
Baha 13, Mon 27/Jul/2020 10:43am
Kami ada menydiakan produk yg bewarna hitam! Kapsol kunyit hitam rm50 30biji..

37. Menjual Benih dan Pokok Lidah Jin
Mohamadsyah 2, Mon 20/Jul/2020 1:54pm
Saya menjual pokok lidah jin. Harga Rm5 ringgit bagi sebatang untuk benih dan..

38. Sabun Homemade
Suguremono, Fri 3/Jul/2020 9:41am
Hai semua, Saya membuat bisnes sampingan secara kecil kecilan dari rumah..

39. Produk Halia Hitam - Agent & Dropship Diperlukan Seluruh Malaysia!
Abdul Hafiz, Fri 26/Jun/2020 8:42am
Vol10 Asia Kami adalah kumpulan ejen jualan Volten yang sah iaitu jenama..

40. Memerlukan Lingzhi Capsul untuk Pasaran Singapura (2)
Jonee Anwar, Mon 22/Jun/2020 11:14am
Kami memerlukan Lingzhi capsul untuk pasaran di Singapura. Sesiapa berminat..

41. Dropship/Mini Agen Diperlukan. Produk Senang Jual. Pendaftaran Percuma (3)
Nora85 2, Thu 11/Jun/2020 9:34am
https wa.me 60194447050 Dropship Mini Agen Diperlukan. Produk Senang Jual..

42. Jom Buat Produk Jenama Sendiri Direct Kilang (2)
Muhammad Aidil Bin Abdullah, Tue 9/Jun/2020 9:08am
Assalamualaikum Salam 1 Malaysia Disini, saya membantu anda yang punya..

43. Pemborong & Peruncit Kapsul Peria Katak 100% Bumiputera Produk & 100% Halal (1)
Azim 143, Thu 14/May/2020 10:49am
So.. kepada sesiapa yg nk cari income tepi side income nk buat Part Time kt..

44. Membekal Herba, Rempah dan Bijirin Instant (1)
Nadiah 102, Wed 6/May/2020 2:44pm
Saya membekalkan pelbagai jenis herba HERBA Kering, Ekstrak, Serbuk 1..

45. Jom Join Team Ckdor 0176047514 (23)
Alleya 2, Mon 4/May/2020 4:47pm
Jom join team Ckdor 0176047514 https wasap.my 60176047514 Ckdor https..

46. Belajar Bekam Online (2)
Raja Bekam, Tue 28/Apr/2020 12:20pm
Pelajari teknik bekam mudah tanpa perlu keluar rumah. Maklumat lanjut disini..

47. Gamat Jeli - Produk Kesihatan Berasaskan Sari Gamat
Sari Gamat Gold 5, Wed 22/Apr/2020 11:11am
Apakah Khasiat Jelly Sari Gamat GOLD?.Ekstrak baka spesies Gamat Emas tulen,..

48. Walaupun PKP Dah Lama. Kesihatan Tetap Kena Jaga.
Sari Gamat Gold 4, Thu 16/Apr/2020 11:31am
Walaupun tidak dapat bermain di padang. Walaupun tidak dapat berjoging di..

49. Kapsul Tongkat Ali
Ros 141, Thu 16/Apr/2020 9:13am
KHASIAT TONGKAT ALI Mempertingkatkan daya penghasilan sperma kaum lelaki..

50. Kunyit Hitam Hidup (Anak Benih/Induk) - KL (2)
Baha 13, Thu 9/Apr/2020 11:25am
Offfer di Convit 19 Ada sesiapa berminat nak tanam biakkan kunyit hitam asli,..

< Start | Page 1 | Next >                  LastPage   (Total 1,305 topics)
!