(Survey) Sertai Persatuan Usahawan Baru dan Peroleh Pelbagai Manfaat
Revolusi Usahawan Malaysia - Thu 18/Jan/2018 8:54am [Last Comment]
SURVEY
Asalamualaikum
berminat tak join ahli satu persatuan usahawan ni.
antara manfaatnya
1. dapat Free unlimited web hosting untuk bina laman web bisnes sendiri (bernilai rm399 setahun)
2. akses Membership mobile apps ''StartBisnes''
- terdapat lebih 50 dan semakin bertambah peluang-peluang bisnes yang boleh terus mula dengan diskaun untuk modal permulaan bisnes yang dipilih* (bernilai rm299 setahun)
-Terdapat Kursus-kursus Online marketing dan perniagaan.
-berpeluang membina jaringan bisnes sendiri

manfaat lain seperti peluang mendapat pinjaman perniagaan tanpa RIBA. konsep seperti amanah ikhtiar dimana pinjaman akan diberi kepada satu kumpulan bukan kepada individu.maksudnya 5 orang dalam satu group akan diberi pinjaman modal perniagaan permulaan rm5k untuk mulakan perniagaan.dan modal akan ditambah jika ada potensi sehingga rm50ribu.

kalau ada berminat boleh komen saya berminat dan berikan no ho dan email anda

Niche: Persatuan
 
1. Shahnizar 2 - Thu 18/Jan/2018, 11:31am
Berminat dijarom@gmail.com 0192909284  
2. Asrie - Thu 18/Jan/2018, 1:32pm
Berminat..asrie1978@yahoo.com.wasap 0195214958  
3. Angah81 2 - Wed 31/Jan/2018, 10:40am
Berminat.. azlanorca81@gmail.com. 0173430738  
4. Eshamdean - Wed 31/Jan/2018, 12:51pm
Minat.. 0126099700
quickstart@rocketmail.com  
5. Lya Zalyah - Mon 19/Feb/2018, 11:57am
Saya berminat.. vieanny77@gmail.com
0142042420  
6. Samsul Bahri Bin Senik - Sat 3/Mar/2018, 2:50am
saya berminat ... sambah70@gmail.com
0199695049  
7. Ema 143 - Wed 7/Mar/2018, 5:53pm
BERMINAT EMMAAMAN@YAHOO.COM  
8. Mohd Saiful Hizam Bahran - Thu 8/Mar/2018, 1:58pm
berminat....saifulhizam@petrosaf.com.my
0197084314  
9. Ahzaaziz - Wed 28/Mar/2018, 10:49am
Minat 01110033434 ahza@hotmail.com  
10. Siti Hazirah 3 - Mon 2/Apr/2018, 9:54pm
Saya berminat  
11. Khairul Fahmee - Mon 14/May/2018, 2:17pm
saya berminat 0133006831  
12. Mas Rondo - Mon 28/May/2018, 3:14pm
Saya berminat pm/wasap 012 4802460  
13. Syafiq Zulhairy - Sat 9/Jun/2018, 3:43am
saya berminat ws 0104565373  
14. Muzayyan - Sun 24/Jun/2018, 10:21pm
0173838571-saya nk joint  
15. Muhadis - Tue 26/Jun/2018, 2:18am
Berminat.. 0105226242( kedaisempoi1977@gmail.com)  
16. Yat Yusof - Fri 13/Jul/2018, 12:49am
16. Yat Yusof
0165764813
syusof88@yahoo.com  
17. Shah Wal 2 - Fri 27/Jul/2018, 12:59pm
Hanya serendah Rm100 untuk mohon lesen sementara dengan Bank Negara Malaysia untuk menyertai projek bersama bank2 perdagangan tempatan.Projek sesingkat 7 hari sahaja dengan komisen 7 angka bersih setelah dicukaikan LHDN.Petugas dikehendaki tinggal di hotel 4/5 bintang dan kenderaan dari hotel ke bank disediakan oleh pihak syarikat.Kuota terbuka tetapi sangat terhad dan boleh close pada bila2 masa sahaja.Kepada warganegara Malaysia Melayu Islam 21 tahun keatas sila rebut peluang ini untuk memajukan ekonomi Islam amnya dan diri kita khususnya..Sebarang info boleh WhatsApp saya di 010 3373425 terima kasih.  
18. Nasrnik - Wed 1/Aug/2018, 6:33pm
berminat
0192169973 nfadzir@yahoo.com  
19. Baha 13 - Tue 7/Aug/2018, 8:58pm
minat 013 3198339  
20. Zeiq - Sun 23/Sep/2018, 2:25pm
0172540545  
21. Helmy Mhd Yasin - Sat 20/Oct/2018, 5:31pm
e11denaialam@gmail.com  
23. Mohd Isa Bin Abd Kadir - Mon 7/Jan/2019, 11:12am
Ada lg ker Persatuan Baru ni. Saya nk join  
24. Zulkifli 209 - Tue 15/Jan/2019, 7:32pm
Minat
Zulproperty9227@gmail.com
0176602463  
25. Tengku0162386947 - Thu 24/Jan/2019, 11:40am
jana income unlimited bersama kami. ada pelbagai biz yang boleh anda terokai , hubungi kami di talian 016-2386947.

1. mesin kopi rm1 sebulan sewa
2. apps mobile
3. speed income
4. investment
5. product kanser keladi tikus

agen dan usahawan diperlukan. hubungi 016-2386947  

Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..