Shahnizar 2

Profile
NameShahnizar
Forum NickShahnizar 2
Handphone016-2178084
Websitetopap rm1- pon blh dpt bonus
URLwww.12go.my
RegisteredMon 11/Apr/2011, 2:00pm
Comments by Shahnizar
15 Perkara Penting yang Anda Perlu Tahu Mengenai Lazada, Zalora, 11street & Agoda. - Mon 25/Jun/2018 2:59pm
Pm 0192909284
2Ingin Memohon Sumbangan yang Ikhlas Dari Anda - Sat 23/Jun/2018 12:47pm
Pergi saja ke pusat zakat berhampiran insaallah boleh membantu
3Berniaga Dengan Modal RM2000 Sahaja - Sat 23/Jun/2018 11:33am
Berminat info 0192909284
4(Survey) Sertai Persatuan Usahawan Baru dan Peroleh Pelbagai Manfaat - Thu 18/Jan/2018 11:31am
Berminat dijarom@gmail.com 0192909284
5Minima Order 300 Pcs! Bina Produk Jenama Anda Sendiri Sekarang. - Sun 17/Dec/2017 11:21am
Berminat boleh beri keterangan lbih lanjut dan cos minima dijarom@gmail.com 0192909284
6Anda Berminat Buat Produk Kopi/Susu Kambing Jenama Sendiri - Sun 17/Dec/2017 11:19am
Amat berminat boleh beri keterangan lebih lanjut berkenaan modal permulaan 0192909284
7Labur Duit di Unit Trust Vs Labur Duit Bersama Nami Corp - Tue 5/Dec/2017 11:11am
Pm 0192909284 brap minima menyimpan
8Simpanan Pelaburan - Tue 5/Dec/2017 11:08am
Pm 0192909284 asb ke
9Dividen 7-11% di ASB - Tue 5/Dec/2017 11:04am
Boleh tau loan bank mana pm 0192909284
10Ada Masalah Saving? - Tue 5/Dec/2017 10:59am
Shah 0192909284
11Group Whatsapp Saham Bursa Malaysia dan Kelas Asas Investment (Percuma) - Mon 13/Nov/2017 11:30am
Berminat 0192909284
12Nak Tapak Event di Hotspot Terbaik Serata Malaysia? - Thu 11/May/2017 12:00pm
Beri keterangan lanjut waspp 0192909282
13Pembekal Pati Jagung Utama - Pakej Menarik Ramadhan 2017. Mai Mai. Gila Habaq Hang Pakej Ni. Mana Mau Dpt - Thu 11/May/2017 11:14am
Boleh bagi keterangan lanjut mengenai pekej wassp 0192909284
14Ingin Mengandakan Kewangan Anda, 5%-15% Keuntungan Sebulan! - Thu 5/Jan/2017 5:57pm
Bg info lbih lanjut dijarom@gmail.com
15Anda Ingin Membuat Produk Susu Kambing Jenama Sendiri Terus Dari Kilang? - Sat 31/Dec/2016 5:52pm
Berminat boleh beri keterangan lbih lanjut berkenanan susu kambing dijarom@gmail.com
16Berniaga Kiosk Western Tanpa Modal - Tue 5/Apr/2016 7:47pm
Berminat dijarom@gmail.com
17Group Wassap utk Usahawan & Bakal Usahawan 0167000940 - Tue 5/Apr/2016 7:44pm
Shah 0192909284
18Memerlukan Modal Tambahan atau Funder - Tue 29/Mar/2016 1:35pm
Saya barminat tapi untuk menjadi rakan kongsi 50% dan trlibat sama dalam projek itu wassap klu sudi 0192909284
19Kedai Gmart Masa - Fri 25/Mar/2016 6:42pm
Saya berminat email dijarom@gmail.com
20Gandakan Wang KWSP Anda Hari Ini! Return Sehingga 70% - Sat 25/Jul/2015 6:09pm
Ni unit trust ke
21Agen Jualan Rumah Banglo Pasang Siap Diperlukan Segera. - Wed 8/Apr/2015 8:29pm
Shah 0192909284
22Aiii Tengah Buang Air Pon Duit Masuk Dlm Akaun! Biar Betul Ni! - Wed 25/Mar/2015 11:31am
http://www.bestmobileteam.com/Shahnizar
23Kami Adalah Pengilang & Pemborong untuk Pakaian Seragam Sekolah yang Berkualiti, Kepada Sesiapa yg Berminat Jual Kat Tahun Akhir Ini. - Tue 24/Mar/2015 8:07pm
Cuba singgah sebentar di sini pasti tidak akan menyesal http://www.bestmobileteam.com/Shahnizar
24Intrnet Trmurah. Topap RM1 Compny Tetap Beri Bonus. Baru Seminhgu Dilancarkan. Sedang Mencari Ejen Daerah! - Mon 16/Feb/2015 1:42pm
Intrnet trmurah http://1twogo.blogspot.com/2015/01/upgrade-kehidupan-anda-dengan-join.html?m=1 Wassap 0192909284
25Saham Free, Cepat Hanya 68hari Jerr Lagi - Wed 24/Dec/2014 11:38am
shahnizar dijarom@gmail.com wassap 0192909284
26Jana Pendapatan Pasif Serendah RM40 - Sat 13/Dec/2014 6:30pm
sayapon tak tau tray ja join tak kluar duit pon.....
27Seminar Usahawan 2015 - Fri 12/Dec/2014 2:16pm
kursus usahawa apa
28Investment 200% Return Guarenteed. Selamat & Terjamin Pelaburan Anda. Tiada Kerugian yg Akn Ditanggung Guarenteed. - Wed 29/Oct/2014 11:15am
nak invest tpi duit ciput boleh ke
29Register Streamyx/Unifi Online - Thu 16/Oct/2014 8:26pm
boleh bg keterangan lanjut untukjadi agen dijarom@gmail.com
30Income RM500 Sehari Tak Mustahil Hanya Guna Gajet - Thu 16/Oct/2014 8:14pm
boleh bagi keterangan lanjut dijarom@gmail.com
31Buka Perniagaan Sendiri dgn Modal Rendah - Thu 14/Aug/2014 10:04pm
saya berminat ini email saya dijarom@gmail.com
32Kerja Sambilan di Rumah RM200 - RM500 Seminggu - Thu 14/Aug/2014 9:39pm
saya erminat email saya dijarom@gmail.com
33Mencari Pelabur Jangka Pendek: Jana 30% Setiap Bulan untuk Tempoh 6 Bulan - Thu 3/Nov/2011 1:57pm
saya berminat nama shah dijarom@gmail.com
34Sertai Komuniti Bursa Saham Malaysia - Wed 26/Oct/2011 12:14pm
saya amat berminat utk membuka cafe mangkuk tingkat harap bg keterangan lebih lanjut dijarom@gmail.com
35Peluang Bisnes: Ingin Membuka Cafe? - Fri 14/Oct/2011 6:23pm
saya amat berminat utk membuka cafe mangkuk tingkat harap bg keterangan lebih lanjut dijarom@gmail.com
36Kereta Baru Perodua atau Proton - Wed 12/Oct/2011 3:11pm
sya nak tolak viva 1.0 A dah pkai 4th hutang lg 5th dlm 28k. nak ambik pesona ada kna tambah duit tak..klau tambah brapa. dijarom@gmail.com
37Promosi Proton dan Perodua! ^0^ D/P, Gov, Swasta, Fresh Grad, Gift + Diskaun/Rebate Menarik, Interest 3.2%, Tiada Lesen Layak Memohon. - Tue 11/Oct/2011 6:31pm
sya nak tolak viva 1.0 A exi 2007 dah pkai 4t ada hutang dlm 28k lg. nak angkat pesona baru. ada kna tambah duit tak..kreta bru tukar tayer masa raya dijarom@gmail.com
38Promosi Proton! ^0^ D/P, Gov, Swasta, Fresh Grad, Free Gift Menarik! Tiada Lesen Layak Memohon! - Tue 11/Oct/2011 6:13pm
sya nak tolak viva 1.0 A dah pkai 4th hutang lg 5th dlm 28k. nak ambik pesona ada kna tambah duit tak... dijarom@gmail.com
39New Bis Telco Prepaid Mobile, Ini Bkn MLM @ Direct Selling - Wed 14/Sep/2011 1:47pm
email detil ke.. dijarom@gmail.com
40Jana Pendapatan Tanpa Modal! - Wed 14/Sep/2011 10:58am
beri keterangan labjut dijarom@gmail.com
41Menambah Pendapatan Tidak Semestinya Memerlukan Modal. Tak Perlu Keluar Duit Tetapi Boleh Dapat Duit - Mon 18/Jul/2011 12:34pm
ling di atas mempunyai kesilapan layari link ini http://www.groupon.my/deals/klang-valley-kuala-lumpur/oxysky/715843751/.bHxw3z
42Towel Reject untuk Dijual Murah2. (KL, Selangor) - Thu 9/Jun/2011 3:07pm
bg gambar sekali dijarom@gmail.com
43Pemohonan Kedai Organik Ala Francais di Buka Sekarang. - Thu 9/Jun/2011 3:00pm
saya berminat beri keterangan labjut dijarom@gmail.com
44Kedai Percuma Daripada Berjaya Group. - Tue 7/Jun/2011 6:59pm
saya amat berminat blh bg keterangan labjut dijarom@gmail.com
45Pembekal Satay Mentah/Bakar Antarabangsa - Sat 21/May/2011 2:19pm
sya berminat besar tak sate tu klau jual kat pelangan brp harga blh jln sya tak penah jual tringin nak tray meniaga part time. bg kterangan lbh lanjut.. dijarom@gmail.com
46Nak Berniaga Ikut Bajet Anda? Kami Menawarkan Pakej Kurung Asli Dengan Harga yang Amat Rendah dan Kuali Jahitan Butik - Fri 15/Apr/2011 10:22am
saya berminat boleh beri keterangan lanjut beserta gambar ketelog
47Tambah Pendapatan Bersama Syarikat G.L.C Milik Kerajaan Tampa Sebarang Modal RM O - Wed 13/Apr/2011 2:32pm
keterangan lanjut layari http://bband.gotunetalk.com/WMP24831 disana akan diterangkan dgn lbh detil lg trama kasih
48Supply Conforter (Toto), Set Pengantin. - Mon 11/Apr/2011 2:40pm
email kan katalog serts harga dijarom@gmail.com
49Nak Berniaga Cadar? - Mon 11/Apr/2011 2:19pm
saya bermimat beri ktetangan lanjut serta ketelog dijarom@ gmail.com
50Menjual dan Membekal Toto Kekabu Queen Size - Mon 11/Apr/2011 2:15pm
boleh beri keterangan lbh lanjut dan harga ketelog