Baha 13

Profile
NameBaha
Forum NickBaha 13
Handphone0193681195/0173417769
CompanyAdabagus
WebsiteMotobike Rental
URLklrental.web.com
RegisteredThu 12/Sep/2013, 2:49pm
Topics by Baha
1Mencetak Kalender 2020 untuk Anda - Tue 26/Nov/2019 5:26pm
2Ada Duit Boleh Labur di Sini 7-20 Persen Sebulan! (1) - Tue 10/Sep/2019 10:10am
3Pegawai Marketing Full Time/Part Time Diperlukan Segera Seluruh Malaysia - Wed 10/Oct/2018 10:45am
4Itek Air dan Cuka Buah Teen untuk Dijual - KL - Sat 4/Aug/2018 10:38am
5Mencari Pembuat/Tukang Reban Ayam Sekitar KL (2) - Tue 3/Jul/2018 2:29pm
6Khidmat Homestay Bagi Ahli Keluarga Pesakit Hosptal Kuala Lumpur - Fri 22/Dec/2017 9:35am
7Rumah Disewa KL, Jln Ipoh Bt 2 - Fri 28/Jul/2017 10:00am
82 Pintu Kedai untuk Disewakan, Kuala Lumpur (3) - Thu 25/May/2017 10:46am
9Iklan Kan Bisnez Anda dgn Kami di 2bagus.com - Wed 3/Aug/2016 11:46am
10Honda Shadow Cat. for Sales - Tue 25/Nov/2014 10:41am
11Makjun Madu 3 untuk Lelaki - Fri 19/Sep/2014 8:56am
12Khidmat Sewapinjam Motosikal Sekitar KL dan Lembah Klang (2) - Fri 13/Sep/2013 8:32am
Comments by Baha
1Tapak Car Wash untuk Disewa - Jalan Ipoh, KL - Tue 26/Nov/2019 5:29pm
ada sesiapa nak buka kedai satay/berger di jalan ipoh kl bt 2 blh pm ambo ...0107888548 baha
2Shorterm Pasif Partner Diperlukan Segera - Sat 12/Oct/2019 11:39am
saya baha dari Kl bagi infor lanjut..minat juga kalo asli...0193681195
3Berminat untuk Berniaga Dalam Keuntungan USD? - Sun 6/Oct/2019 11:47am
camna biznya..baha 0193681195
4Mencari Tapak Niaga Burger - Sekitar Klang, Shah Alam - Sun 6/Oct/2019 11:45am
salam..dimana nak dapat stall berger murah..baru nak mula niaga berger di jln ipoh kl..baha 0193681195
5(Jom Berniaga) - Jual Topup di Kedai Runcit/Kawan Pejabat @ Keluarga. Modal Kecil. Untung Runcit Tinggi. Untung Berterusan. Guna Wasap Shj! - Sun 6/Oct/2019 11:25am
minat whatsap 0193681195
6Penyelesaian Masalah Gearbox Kenderaan (Jangan Tukar/Repair Gearbox!) - Sun 6/Oct/2019 10:26am
wsat sap 0193681195 miat
7Investment 2020 - Thu 3/Oct/2019 11:45am
bis apa ni 010-7888548 kl baha
8Perkhidmatan Gempur Client. - Thu 3/Oct/2019 11:43am
0107888548...apo projeknya ni..
9Mencari Bakal Isteri (ke-2) - Thu 3/Oct/2019 11:39am
019-3698991 maria
10Servis Design Laman Web Profesional dan Digital Marketing - Thu 3/Oct/2019 11:35am
minat juga..cala me 0193681195 baha kl
11Daftar Sdn Bhd/Upgrade Enterprise/CIDB/MOF/KWSP/Perkeso - Tue 1/Oct/2019 3:29pm
camna nak buat daftar dengan kewangan kerajaan bagi syarikat enterprise?? 019 3681195 baha
12Tanah Sawit 21 Ekar untuk Dijual - Area Temerloh - Tue 1/Oct/2019 3:26pm
20 ekar sawit usia 10 tahun nak jual rm120 ribu..kawasan Mutabillah syah,Dungun terengganu..minat call 0107888548 atau what sap 0193681195
13Membekalkan Produk Muslim Sekitar Sg Buloh, Tasik Puteri, Rawang, Saujana Utama - Mon 30/Sep/2019 1:57pm
kami syarikat printing stiker untuk ditampal pada pembukus makanan dan produk IKS dengan harga amat berbaloi...minat call/whatsap kami utnuk tempahan cetak: 0193681195 whatsap atau tel 0193681195 baha
14Daftar Lesen Premis DBKL/MBPJ/MPKJ/MPAJ - Mon 30/Sep/2019 1:53pm
saya miat untuk daftar dgn dbkl..0193681195 baha
15Etiqa Travel Insuran (Tripcare 360 Takaful) dan Renew Insurankereta/Motosikal Etiqa Takaful atau Zurich Takaful - Thu 26/Sep/2019 10:11pm
cmna nak jadi egent insuran untuk renew road kereta moto??ada sesiapa blh bantu...baha whatsap 0193681195
16Membina Website Corporate dan E-Commerce Serendah RM150 - Thu 26/Sep/2019 3:16pm
boleh htr contoh website perniagaan untuk saya...0193681195 baha whatsat
17Permohonan Tempat Latihan Industri/Practical di Shah Alam - Thu 26/Sep/2019 2:30pm
kemahiran grafikada tak??baha 0193681195 baha kl whatsap
18Homestay di Kuala Perlis - Sun 22/Sep/2019 1:25pm
bagilah harganya sekali jang oii...senang nak cerita...
19Homestay Chempaka Sungai Petani Kedah - Sun 22/Sep/2019 1:23pm
harganya mana...
20Mencari Peralatan, Mesin dan Kedai Printing - Sun 22/Sep/2019 1:18pm
saya nak mencari mesin pemotong kertas eleltrik untuk potong kertas satu rime... gitu...waatsap 0193681195 atau tel 0107888548 bha
21Mesin Buang Bulu Ayam utk Dijual - Sun 22/Sep/2019 1:11pm
tumpang iklan..mesin cabut bulu ayam second tapi baru..juga nak leleong...minat whatsap 0193681195 atau 0107888548 hj baha kl sentul...siapa cepat dia dapat
22Barang Printing untuk Dijual - Batu Pahat - Thu 19/Sep/2019 9:42pm
saya sedang mencari mesin eleltronik memotong kertas...ada sesiapa tau boleh call saya hj baha 0107888548
23Khidmat Mohon Lesen Perniagaan & Lesen Papan Iklan - Kuala Lumpur & Selangor - Sun 15/Sep/2019 5:45pm
CAMNA NAK MOHON LESEN DBKL...0193681195 WATSAP BAHA
24Membuka Kedai Fotostat - Sun 15/Sep/2019 5:37pm
CALL PEMBEJKAL MESIN FOTOSTAT BUAT SEWA BELI...WATSAP SAYA UTK BLH DIBANTU 0193681195 BAHA
25Shaheila Satay - Sedia Menerima Tempahan (KL/Selangor) - Sat 14/Sep/2019 4:54pm
MINAT JUGA TAPI KUAH BAGAIMANA PULAK...0193681195 BAHA KL
26Mencari Funder RM10k Dengan Segera - Sat 14/Sep/2019 12:48pm
Ada duit 10k...boleh labur dgn kami di B4u.Untung runcit sebulan antara 7 hingga 20 persen...ikut prestasi companay. Pelaburan biz ni bnayk di Pakistan....minat pm watsap saay 0193681195
27Shoplot untuk Dijual Area Setiawangsa (Sebelah Petronas) - Sat 14/Sep/2019 11:57am
Saya ada kedai 8x10 dijalan ipoh kl (dekat dgn pwtc dan hotel dyanansty)untuk disewakan;Sesuai untk jadi pejabat dan sebagainya. minat blh watsat saya 0193681196 baha
28Mencari/Membeli Geran R1 - Sat 14/Sep/2019 11:54am
apa tu r1???
29Tempahan Satey Mentah dan Bakar - KL/Selangor - Sat 14/Sep/2019 11:50am
saya nak menjual satej di jalan ipoh kl...boleh tuan bekalkan...sila bagi harga senbagai egent...0193681195 watsap hj baha
30Khidmat Penghantaran Hebahan Bisnes Kepada 8000 E-Mail - Fri 13/Sep/2019 11:57am
SAYA MINAT MINATWSAT SAYA 0193681195 BAHA
31Ayam Cemani - Wed 11/Sep/2019 10:29am
saya nak beli telor dia ada tak...0193681195
32E-Book Cara Buka Kedai Gambar - Tue 10/Sep/2019 11:13am
tuan punya no phone x cukup digit lahhh broo call saya minat ebook awak 0193681195 watsat/ call 0107888548 baha
33Profit Dpd 2% - 3% Setiap Bulan Dpd Pelaburan Saham - Tue 10/Sep/2019 11:05am
nak untung 7-20% dari wang pelaburan boleh join B42u...pelaburan pokok boleh dapat semula selelpa senam bulan...minat call saya 010 7888548 atau wat sat 0193681195.. Reality biz.bukan tipui tipu...wasssalam
34Ingin Mencari Pendapatan Tambahan Hanya Dengan Rekemen Insurans Kenderaan? - Tue 10/Sep/2019 10:30am
saya minat nak buat biz tu...awatsap 0193681195
35Mencari Rumah Sewa - Tue 10/Sep/2019 10:28am
rumh 2 bilik, tengah tagah kl...batu 2 jln ipoh, kl...berdekatan dengan pwtc...parking free.bilik fulll aircongd. sesuai untuk otg bujang dan kelamin minat call 010 7888548 atau watsap 0193681195
36Mencari Rumah Sewa KL/Selangor - Tue 10/Sep/2019 10:25am
rumah 2 bilik di tgh tgh kl.Location batu 2 jln ipoh...sebebalh pwtc...minat call saya 0107888548 atau watsat 0193681195 baha
37Mencari Rumah Sewa KL/Selangor RM400 - RM700 - Tue 10/Sep/2019 10:23am
kl batu 2 jlan ipoh...rumah bawah 2 bilik fully aircond..minat call saya 01017888548/wsat 0193681195 baha
38Promoter Diperlukan Segera - Cyberjaya - Tue 11/Dec/2018 7:07pm
Agent/gealer diperlukan: Jual Simkad MyprepaidHot (Harga jualan RM10 sahala) Dalam ada RM5. Bila top up,dapat untung berganda beli topup rm30, dapat FREE 30...jumlah 60 beli top up RM50 dptr FREE 50,,jumlah 100 Cepat cepat...untung lumayan... call 0193681195 hj Baha
39Pusat Tuisyen untuk Diambil Alih - Puchong - Tue 11/Dec/2018 6:56pm
kompony jual top up untuk dijual Saya pemilik Ezitop yg menjalankan perniagaan jualan semua jenis top up melalui handphone/online ingin menjual seluruh compny ini kepada mereka yag berminat dalam perniagaan ini. harga amat berpatutan,,janji ada kesinambungan untuk jalankan biz ini. Call/sam/whatsap bagi yang berminat: 0193681195 hj baha
40Perniagaan untuk Dijual - Kedai Percetakan dan Sulaman Pakaian dan Cendermata - Tue 11/Dec/2018 6:53pm
Tumpang Iklan Sever Topup Untuk dijual Saya pemilik sebenar Ezitopup,ingin menjual syarikat ini (mneyediakan segala jeisni topu up di Mlaysia) kerana memerlukan wang dengan segegra. Harga berpatutan. Janji ada orang lain yang inginkan bisnes jual top up melalui hpnone ini. Sesiapa yg berminat untuk ambik alih, segera m saya hjk baha 0193681195 . Janji siapa cepat dia dapat...
41Mencari Kerja Area Bangi/Kajang/Putrajaya - Mon 26/Nov/2018 7:47am
biz telco simkad muslim...pengguna egent dan leade4r diperlukan seggera.Keuntungan lumayan...blh kaya macam Ananda Krisnan... call 0193681195 hj baha kl pp
42Pencarian Leader MLM 1 Malaysia - Mon 26/Nov/2018 7:30am
Salam ...tumpang iklan Saya sedang mencari semua leader MLM yg masih aktif atau leader MLm yg dah kecewa dgn berbagai jenis MLm untuk turut sama dlam biz Telco Muslim yang pertama di Asia. Produk simkad digunakan oleh semua orang.Tak busuk kalau tak laku.Semua oerng guna handphone perlukan simkad muslim kami.Keuntungan 51 syarikat dan 49 ahli.Memang berbaloi. Tak ada ciri penipuan. BIsnez yang amat cerah dimasa kini. Merka yang masih mencari pekekrjaan juga boleh menyertai komponya muslim ini. Modal rendah tetapi keuntungan besar... apa apa blh pm saya 0193681195 hj baha kl
43Group Pekerja Asing Telegram - Wed 10/Oct/2018 10:28am
masukkan 0113-8939829 baha
44Ahli Dewan Perniagaan - Dewan Perkasa Ekonomi Islam Nusantara (DPEIN) - Thu 4/Oct/2018 8:19pm
minat..0193681195 baha
45Jom Join Group Dana Food Truck Daripada Persatuan Perjihad - Thu 4/Oct/2018 8:18pm
minat join 0193681195 baha
46Group Whatsapp Kedai Macam-Macam Ada - Thu 4/Oct/2018 8:16pm
0193681195 baha...minat join
47Membeli Besi Buruk - Selangor/KL - Wed 12/Sep/2018 11:05pm
nak jual 1. mez 2. suzui swifff lama tak jalan...0193681195 baha pwtc kl
48Pembeli Kereta Lama, Scrap, Total Lost dan Besi Buruk - Wed 12/Sep/2018 11:02pm
1 mez 1 suzuki swift nak dijual: baha 0193681195 kl pwtc
49Membeli Kereta Lama, Buruk, Tersadai - Wed 12/Sep/2018 11:00pm
1 mez @ 1 susuki swif...lama tak jalan...nak jual : baja 0193681195 baha kl
50Soft Ice Cream (Aiskrim Lembut) - Wed 12/Sep/2018 10:48pm
ada sesiapa nak jual freezer utk pamir/jual ais cream? miant nak beli: 0193681195 baha kl