Tolong Cari Details Scammer Aktif Dah 10 Tahun
Omiho - Thu 7/Jan/2021 1:02pm
Sy tertipu beli barang di Carousell dan penjual senyap MIA. Sy transfer RM500 ke acc yg dipercayai mule acc / akaun kedai

BSN
1417441100010106
Muhammad Faizal Abdullah

Sy nak buat tuntutan tribunal tapi tak boleh sebab tiada alamat, IC, dan no telefon pemegang akaun tersebut. Harap ada yg boleh bantu.

Scammer yg betulnya nama

HAIRUL IZWAN

Boleh Google nama dia pernah scam jual mcm2 terutamanya di website ni dia jual minyak cenuai. Ada beberapa mangsa lagi ditipu menggunakannya akaun keldai juga.

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
     
  1. Forum Moderator - Fri 8/Jan/2021, 4:49pm
    Yg ini ke Tuan :-)
    Topik tahun 2013

    https://www.majalah.com/?classified.minyak-cenuai-sebagai-penunduk-pelaris-dan-pengasih.9JGS2YFLM3  
  2. Forum Moderator - Fri 8/Jan/2021, 4:50pm
    Telah dikesan sebagai penipu.
    (Tahun 2014)

    https://www.majalah.com/?classified.penipu-penipu-penipu.FQMFQ3490S  
  3. Omiho - Fri 8/Jan/2021, 5:11pm
    Ya tuan betul Hairul Izwan tula. Saya jumpa dari post ni je https://www.majalah.com/?classified.minyak-cenuai-sebagai-penunduk-pelaris-dan-pengasih.9JGS2YFLM3

    Kalau link 2014 tu pasal orang sama ke? Sekarang mesti dah expert. Saya ada no fon dia, disebabkan dia pakai mule acc kononnya bukan salah dia la salah pemegang acc tu. Minta refund macam2 alasan bagi.  
  4. Wahmarketings Com - Mon 11/Jan/2021, 10:30pm
    Sekali dah sedap scam duit org mmg x akan berenti  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!