Wahmarketings Com

Profile
Forum NickWahmarketings Com
RegisteredFri 25/Apr/2014, 6:28pm
Topics by Wahmarketings Com
1Make Free Call Free Chat With Viber! - Tue 3/Jun/2014 2:44pm
Comments by Wahmarketings Com
1Gunakan Facebook untuk Bisnes (FB Page dan FB Ads) - Jangan Bazir Masa Sembang dgn FB Profile - Wed 5/Jun/2019 4:22pm
Saya rasa kan . Meniaga pakai FB ads ni tak boleh up ads sepanjang masa rugi. Kena select time yang bebetul sesuai cth time raya. time bonus. time cuti . time hari minggu. tapi bajet nak kena up tinggi sikit so per daily pun tinggi. berbanding sepanjang masa ( lowest cost as possible )
2Perlu Suntikan Modal, Pulangan RM5k X 5 Bulan - Rawang Selangor - Mon 25/Feb/2019 4:10pm
kalau betul ada aset ada potensi ada sekuriti apa kata pergi je bank atau aeon kredit . untung sendiri.kaya pun sendiri. apa pasal perlu duit orang lain ?
3Kereta Murah-Murah untuk di Sambung Bayar dan Belian Cash. Deposit Serendah 2k. - Mon 25/Feb/2019 3:58pm
Tak mampu buat je la cara tak mampu. Takde buat je cara takde . jangan paksa diri tanggung hutang bende yang tak mampu.
4Scammer Minyak Pelincir Kereta/Motor - Mon 25/Feb/2019 8:25am
Biasanya bende yang ada nama atau branded harga fix price. atau harga terkawal. kalau untung cuma 10% - 20% dari harga barang tu standard. kebanyakkan barang ada brand ni diorang main volume. order 10 harga lain order 1000 harga lain. Kilang buat macam ni semata2 nak prevent reseller atau dealer buang harga.
5Nak Buat Simple Website - Mon 25/Feb/2019 8:02am
Bukan website. Cik perlukan Landing Page. Landing page ni dia cuma sekeping dua tiga je. kalau website mgsampai ribu puluh ribu. kalau landing page ni bawah RM 1000 settle. Domain hosting baru berapa. Kos dua bende tu murah. yang mahal tu otak nak duduk depan pc / laptop nak buat tu. Saiz Font kena perhati Jenis Font kena tahu. Image tak boleh Blur . Image seeloknya Fresh Image kita sendiri. bukann curik dari Google.
6Perlu Suntikan Modal, Pulangan RM5k X 5 Bulan - Rawang Selangor - Mon 25/Feb/2019 7:56am
Kalau dah bagi RM 15k cash What is the point bagi RM 5k balik pada yang melabur ? Apa beza beri RM 5k pada pelabur dengan bawak lari terus duit RM 15k ?
7Minta Cadangan/Pandangan Berkenaan Diploma & Kerjaya - Sat 23/Feb/2019 1:13am
Diploma awak tu kalau awak join orang yang betul awak bolehh hidup senang. pasal diploma awak tu boleh di guna pakai utk Apply lesen Kementerian Kewangann ( MOF ) lesen ni yang di gunakan utk apply apply tender kerajaan. Tender tender ni open utk Company melayu / bumiputera sahaja. kalau ada company cina atau india apply ... one of pemilik atau bos tu orang melayu ada Diploma berkaitan. Taktik ni sangat popular dalam bidang constructionn dan electrrical. kalau awak tak faham cuba awak tengok syarikat2 pembinaan di Malaysia. yang Cina / india punya. kalau awak tengok ada sorang Director melayu dalam tu ( dia sorang je ) sah le company tu joinn tender kerajaan. kalau tak silap jenis kontraktor gini Class A. main ratus dan juta .
8Memerlukan Pelabur - Sat 23/Feb/2019 12:55am
Scammer in the making . Scammer in the making . Scammer in the making.
9Mencari Funder/Angel Investor untuk Fund Projek Bina Kilang Bagi Produk yang Sudah Ready Pasaran - Sat 23/Feb/2019 12:43am
Saya biasa tengok brand OhSemm ni. mmg ada cerita sebalik brand tu. saya suggest tuan mohon pada PUNB. Tuan pun dah lama dalam biiz ni bankk statement mesti cun . PUNB mmg boleh beri bantuan kalau sekadar RM 250k. tapi jangan cerita nak bukak kilang atau apa. just propose nak perbesar perniagaan.
10Adakah Perlu Mempunyai Alat Pemadam Api di Pejabat - Sun 17/Feb/2019 2:13pm
Saya bocorkan satu rahsia ya. bukak kedai kat shopping mall TAK PAYAH pemadam api. tu semua tanggungjawab managmenet building.berkenaan license mintak je salinan kat management. kalau lot kedai pemadam api mmg sendiri. dapat nak dapat lesen majlis kena ada pemadam api dan kena submit resit kita beli pemadam api tu waktu nak apply lesen majlis.
11Mencari Funder (RM150k) Ecommerce - Fri 15/Feb/2019 10:07pm
Belum.apaa apa dah ada caj 10% dari sales. kalau sales rm100 awal awal dah hilang rm10. tinggal rm90 belum tolak kos barang
12Bincang Antara Agent Insurans dan Agent Hartanah - Mon 4/Feb/2019 11:15am
buat insuran confirm member lari.
13Mencari Rakan Kongsi - Perniagaan Bidang Perkhidmatan E-Hailling - Sun 3/Feb/2019 8:14am
nAk launch projek tu selepas bulan 6 ke?
14Kedai Runcit untuk Dilepaskan - Batu Pahat Johor - Sun 3/Feb/2019 8:09am
batu pahat area mana tuan?
15Berhati-Hati Jika Anda Mencari Funder/Pelabur - Mon 28/Jan/2019 8:55am
Boleh pikir logik.kalau fund betul dah lulus. apa beza kita bayar deposit tu dengn dia bawak lari terus fund tu?
16Peluang Kerja 6 Bulan di UK Sebagai Pembantu Rumah Bermula March 2019 - Sun 27/Jan/2019 7:51am
kalau tempat tinggal makan pakai ada cuti sehari dengan gaji 200 pound sterling ok la. tapi kalau kena carik sendiri makan minum sendiri gaji kena lagi up.
17Cadangan Bernas Kepada Forum Moderator Berkenaan Iklan Pinjaman - Sun 27/Jan/2019 1:22am
Rasa aku ikut kiraan tepat iklan vvip yang forum ni terbesar di jana sektor pinjam wang. kalau peminjam wang di halau effect pada nak.maintain forum ni.
18Supplement Jenama Sendiri Serendah RM2,500 Sahaja! - Thu 24/Jan/2019 5:53pm
Yang no 15 tu aku suka. bab sample dan borak.
19Perniagaan dan Keperluan Pet Shop - Thu 10/Jan/2019 8:32pm
kalau awak nak cara cepat. awak bukak fb tgk fanpage dalam tu. baca komen komen dalam tu. dari situ awak fokus pada masalah/jump pada masalah. kalau awak build dari awal takut awak tak tahan.
20Nak Jual CPU - Melaka - Thu 10/Jan/2019 8:24pm
jual sendiri kat mudah. kalau akak tolak kat kedai buat sakit hati .
21Mencari Penasihat Perniagaaan - Wed 9/Jan/2019 8:20pm
Sepanjang saya dalam biz kalau kompeni baru beberapa bulan atau kurang 5 tahun tetiba ada dapat biz juta juta better jaga jaga. biasanya bende juta juta ni berebut macam gula di hurung semut.
22Mencari Bakal Imam Fil Duniawalakhirah 2019 - Sat 5/Jan/2019 10:11am
Saya ada imam kat tempat saya.umur dia dah 70. nanti saya suruh dia whatsap cik
23Selamat Tahun Baru 2019! - Thu 3/Jan/2019 11:09pm
Kalau nak macbook tu tahan lama jangan load install storage smpai 90%. mmg jahanam. seeloknya install bende penting. video ke apa ke guna simpan dlm hard disk. kalau laptop /macbook pakai ssd . dia ikut suka dia nk mati. teknologi ssd mmmg laju.tapi read and write banyak kali mempercepatkan kematian.
24Jaminan Nabi Muhammad - Thu 3/Jan/2019 10:42pm
Jangan main nama nabi muhammad bang. nanti makan diri. kalau nak pinjam duit Aeon credit ada buat pinjaman 5k utk 6 bulan sekarang. diorang punya bunga tengah murah..
25Pembekal Straw Kertas - Sat 29/Dec/2018 10:19pm
straw jadi satu habit mesti amik tapi tak guna pun
26Mencari Rakan Kongsi - Thu 27/Dec/2018 6:45pm
Kalau nak join bende gini boleh. tapi bukak satu acc semasa atas nama pelabur dan penerima pelaburan. duit rm250k yang pelabur minta tu masuk dalam bank. segala kad atm segala buku cheq si pelabur simpan. tandatangn kena buat dua orang ( si pelabur dan si penerima) bank akan hantar statement bulanan ke rumah pelabur. kalau tak silap boleh cakap dengn bank sebulan nak keluar berapa k sahaja ( incase kalau penerima pelaburan plan nak tiru tandatanngan & plan nak bawk lari duit) jangan jadi bebal dan bodoh sesekali beri 250k cash pada penerima pelaburan. kalau penerima pelaburan cuba mengelak confirm dia ada bankrupt dengan bank. bila kita bankrupt segala duit masuk dalam bank akan di telan oleh bank dulu. biasanya orang yang muflis atau bankrupt dalam bank adalah ''negatif'' (terlalu banyak hutang)
27Bisnes yang Meningkat Naik Semasa Ekonomi Jatuh - Thu 20/Dec/2018 11:42pm
sebenarnya bisnes apa pun sama. cuma kena cepat & murah. kena kaji apa generasi sekarang nak. cth iphone. release tahun 2007. ikutkan iphone dah 10 tahun. usia pengguna iphone start 19 smpai la 50. dulu punya iphone ada satu jenis. sekaraang punya pecah 3 jenis. generasi sekarang tak berapa suka besar sangat. tak suka kecik sangat. tak suka low spec. kalau patah balik 10 tahun lepas tak kisah pun. janji boleh whatsap/internet dalam bahasa mudah kena kaji golongan umur 19 - 35 nak deal macam mana.biasanya diorang ni lepak dalam shopee.lazada.facebook.kita kata murah macam mana pun diorang survey hrga dulu.
28Scammer - Cik Bibiey - Thu 20/Dec/2018 2:22am
apalah bodo. dah nak loan rm180k jadah apa nak kena bayar rm5.5k. dah terang terang tulis kat notis bawah tu no upfront no upfront..utk basic info personal loan hanya boleh di buat 5 kali ganda gaji sahaja. kalau gaji anda rm2000 maka 5 kali max rm10k. anda boleh loan personal loan rm200k sekiranya anda seoraang gov servant berjawatan tetap.. kalau anda seorang goverment servant loan anda akan maximum 25 tahun. kalau anda keje swasta atau keje sendiri mksimum 5 atau 7 tahun SAHAJA. maaf bahasa saya kasar. saya terpaksa cakap kasar kerana ada kes yang sama user di tipu oleh bende yang saama 2 kali. ha satu lagi kalau ada malaun offer isntallmet iphone dapat baru bayar tu penipuan semata2 dia akan mintak bil lektrik. salinan ic. kalau dalam 2-3-4-5 bulan ni anda terima mesej pinjaman peribadi dari syarikat bla bla ketahuilah data peeribadi anda telah di salah gunakan
29Apakah Strategi Media Sosial Terbaik utk 2019? - Sun 2/Dec/2018 12:16am
tuan linkman. elakkan guna dp gambar manusia dalam fb. saya add orang pun tapis2. kalau saya naampak indon nepal bangla myanmmar saya terus block.
30Tapak Raya 2019 di Shah Alam Sudah Dibuka. Galaraya Kembali Lagi - Sun 2/Dec/2018 12:12am
raya 2019 bila?
31Apakah Strategi Media Sosial Terbaik utk 2019? - Mon 26/Nov/2018 3:32am
Berapa ramai yang meniaga online tahu gambar gambar yang kita upload di facebook tidak akan muncul di Google search. ? Dan Gambar yang kita copy paste dari google sama sekali tidak akan menaikkan view page di Facebook ? Gambar gambar di Facebook sangat bagus & berkualiti di pasang masuk ke website dan menggunakan sedikit teknik SEO website kita boleh naik ranking . apa beza Website & Page Fb ? Website boleh 24jam di layari. tak perlu log in atau register apa apa. Kita bebas nak buat apa kita nak. tapi kos nak membuat tu sakit sikit la Fanpage FB kena jadi user fb dulu boleh baca. Dulu dulu nak dapat satu like senang. tapi sekarang salah yang like tu bangla atau indon. Meniaga di Fanpage kalau kustomer kena rampas atau meniaga kena duplicate tu standard la.
32Apakah Strategi Media Sosial Terbaik utk 2019? - Mon 26/Nov/2018 3:24am
Facebook kalau tak salah tahun 2006 kan dia release? Kalau sesiapa yang register FB pada tahun 2006 pada umur 18 tahun bermaksud sekarang dia sudah umur 30 sekarang. Sepatutnya sudah berkahwin dan bekerjaya. Dan kemungkinan sudah ada tanggungan. orang ada tanggungan ni takde masa nak main FB . macam masa mula mula dia register dulu. Kalau tak silap pengguna terbesar Facebook adalah Range Umur 18 ke 38 . jadi nak tak nak FB kena buat sesuatu yang baru untuk menarik anak muda yang berusia 18 tahun sebgai user baru. dan Mengekalkan pengguna sedia ada facebook yang sudah berusia 30tahun pada masa yang SAMA ! Pengasas facebook pun dah kahwin. ada anak dah. Boleh bayangkan lah berapa Tua dan berumur facebook tu. Facebook akan jadi seperti microsoft. Hidup atas services. tapi bisnes asal mmg outdated. Btw saya tak tahu la anda semua perasan atau tak . sekiranya anda ada Whatsap dan no tel whatsap anda tu di sambung ke Facebook anda akan perasan di Facebook anda akan perasan kenalan kenalan anda yang macam anda kenal atau pernah jumpa muncul di bahagian Add Friend. Part yang paling teruk. bila anda borak sesuatu di dalam whatsap cth kedai makan mana yang murah. secara automatik di FB anda akan ternampak kedai kedai makan. sama ada dalam bentuk video atau bentuk gambar atau bentuk post atau bentuk group tapi hujungnya sama dengan apa yang anda carik / idamkan. saya tak berapa suka insta pasal dalam tu penuh budak budak sekoalh yang poyo dan perasan cantik dengan edit muka dan badan. Kalau ber-deal dengan diorang mmg kena hati hati. pukul 9 cakap nak pukul 9.05 dia boleh cancel suka hati kepala bapak dia. kalau nak bergosip nak mengumpat nak mengata orang Insta mmg boleh . Tapi utk meniaga jual barang Facebook di utamakan.....
3365 Unit Komputer untuk Dijual Murah - KL - Thu 15/Nov/2018 7:50pm
Ni lawak apa ni? takde cpu macam mana nak test? nak test dengan apa? hdd / ram xde understand la
34Saya Bakal Menjadi Perunding Hartanah dan Jutawan Hartanah! - Mon 12/Nov/2018 6:20pm
Sebenarnya meniaga apa pun tak kisah. rumah ke jual teh ais ke.yang jadi masalah macam mana nak delivered bende tu pada kustomer? meniaga jual rumah mmg msyuk.sebijik rumah komisen sebulan kenyang. tapi nak jual sebijik rumah sebulan belum.tentu. kekadang kustomer berkhobar2 nak deal esok dia cancel..bila follow up dia kata nanti dia bagitau..tanya laki dia la. tanya mak dia la...last last senyap...isu rumah ni ramai nk beli rumah.tapi yang buat tahi bank tak bagi. lepas tu komplen rumah tak terjual. Yang pemaju pulak bukan tak boleh buat rumah mampu milik tapi resources tanah kita terhad. keje buat rumah ni untung sekali jer. bukanya tiap tiap bulan ada new projek. bukan ada 100 projek 100% terjual. kot ada gempa.bumi ke tsunami ke zass semua tahun depan ada la projek baru. tapi semua itu takde. Saya cukup yakin.yang membeli property bawah rm500k tu bukanya dia beli utk dia duduk.tapi nak cover expenses +tambah income sendiri. Yang tak terjual tu kalau beli nak sewa bagi orang takde orang nak sewa. bayangkan rumah 500k pun monthly bulanan dah 4 angka. lagikan rumah atas rm500k sewa-pada orang? Adakah krisis 1998 akan terjadi? wallahualam.....
35Mohon Majalah.com Buat Button Like atau Follow - Mon 12/Nov/2018 5:44pm
setuju button like. biasanya aku perasan bende yang like banyak.ni kalau tak bende lawak mesti fakta@teori. cth fakta. Tikus mengandung atau bertelur? dilarang google
36Perlukan Bantuan Kewangan Modal Bisnes - Mon 12/Nov/2018 5:35pm
Kalau awak ingat dengn rm30k tu terus pacak khemah ada niaga hentikanlah. meniaga kat malaysia ni indah khbar dari rupa. Sekarang musim.hujan macam mana awak.nak delivery barang? sekarang musim lazada/shopee buat sales. macm mana nak compete? Yang buat lawak.bodoh dah order tak reti.nak.ambik tu x kira lagi. . Dia kan masa memula niaga ni ada satu perasan ter-sangat excited yang otak dok.pikir buat je terus jadi. padahal itu semua imiginasi semata mata. Saya ni meniaga 8 tahun rugi.
37Rakan Niaga Diperlukan - Bisnes Nasi Air Dingin - Thu 18/Oct/2018 9:23pm
masa.operasi dari pukul berapa ke pukul berapa?
38Pakar Dalam Bimbingan Kursus dan Asas Teori Dalam Perniagaan Kedai Dobi Layan Diri. - Wed 17/Oct/2018 1:42am
Biasa la Tuan hazrul. niaga kalau ada untung semua bende berminat. Cuba bisnes potong rumput. sapu sampah. seorang pun x nak. padahal bende tu xde orang nak join Demand mesti mencanak naik. kalau petang Cakkap RM 60 esok cakap RM 80 apa customer boleh buat ?
39Memerlukan Pinjaman RM2000 - Sat 13/Oct/2018 1:40am
Pinjam 2000 janji bagi balik 30 hari. sehari RM 67 . Question is : apa bende kerja yang bagi balik RM 67 sehari ? Grab ?
40Empat Jenis Manusia - Anda Termasuk yg Mana? - Sat 13/Oct/2018 1:36am
Dulu masa saya kerja dengan cina. ada satu auntie cina muslim ( kahwin dengan melayu) dia cakap dengan saya depan depan. Dia kata '' kalau u boleh kerja bawah cina lama. mean u bukan orang orang biasa '' masa tu sepatah haram saya tak faham apa bende dia cakap. Masa tu Tahun 2007. sekarang 2018 baru nampak & paham apa bende yanng dia maksudkan.
41Grab Car - Adakah Membawa Kereta Sewa Grab Kerjaya Paling Mudah di KL? - Sat 13/Oct/2018 12:57am
Grab ni ada pecah pada dua bahagian. Jalan dekat dekat dengan caj rate RM 5 keatas. bahagian kedua long distance sampai ke KLIA atau specified place sekali caj RM 40-60 yang option no 1 tu kebaikan dia minyak jimat. Minor maintance kurang. Major Mainance pun kurang. cuma disadvantage adalah kena round round banyak kali (al maklumlah rate x sampai rm 10) yang option no 2. sedap mmg sedap. nampak macam banyak tapi tu belum tolak maintance. belum major maintance. belumm tolak minyak. Saya peratikan Grab kalau buat part time boleh nampak hasil . tapi kalau buat full time . bila tolak minyak etcc etc roadtax + major maintance + minor maintaance. u got nothing. Seelok-eloknya kereta grab dan kereta personal di asingkan. untuk mengurangkan kerosakan dan risiko jahanam. kekdang bateri kong la. tayar pancit la. biasanya user kereta mmg kena semua bende ni.
42Adakah Masih Relevan Berniaga di Website Sendiri? Boleh Tak Berniaga Guna Social Media Sahaja? - Sat 29/Sep/2018 10:41pm
orang malaysia ni website ada ke takde ke dia bukan baca pun
43Tips Berniaga/Business untuk Warga Majalah.com - Mon 24/Sep/2018 12:00am
Kalau umur dah 40 keatas pastu ada anak + bini otak manusia time tu mmg tak boleh pikir nak meniaga dah. Dalam ootak time tu anak + bini. Nak Meniaga perlukan masa dan tenaga. Walaupunn pacak khemah tepi jalan takde bayar sewa. bukan hari ini kita pacak hari ni ada sales. Kalau ada Sales hari ini tidak bermakna esok atau lusa akan ada sales. dibuatnya sales cuma hari ini sahaja. bagaimana dengan hari esok lusa dan akan datang? proses ini yang akan makan masa. Bila meniaga tu dah ada jangan risau la pasal kahwin. Jangan Risau la pasal umur lanjut. Time tu ada pilihan dah. Nak mata sepet boleh. nak kulit putih boleh. nak mata biru. kalau nak gi morocco atau turki bawak balik perempuan sana balik buat bini pun takde yang melarang. Kalau nak cari perempuan yang gemuk gedempol muka menggurutu pastu hantar ke bengkel servis repair balik. ketuk , cat balik pun boleh. tiada siapa yang melarang.
44Senarai Perniagaan yang Tidak Betul dan Berisiko Tinggi Melakukan Penipuan - Sat 8/Sep/2018 7:00pm
Tu pasal kalau nak join bisnes seelok eloknya kita kena tahu bisnes tu sendiri . ni nak join bisnes ternak ayam.tapi ayam jantan ngan ayam betina pun x kenal. pastu ayam beranak atau bertelur pun x tahu. mana x kena klepet? Nak melabur boleh. tapi kena ada dua ilmu. satu ilmu niaga. satu ilmu bidang niaga tu. cth nak join bisnes salon rambut. bantuan di perlukan rm50k kena check balik apa barang smpai rm50k. lepas tu kena kenal pasti source barang ambil dari mana. perkara paling pantang dalam pelaburan adalah memberi wang pelaburan dlm bentuk cash in hand. seeloknya pakai satu acc khas (join venture acc) atas nama kita dan nama peminjam. kena ada dua tandatangan. urusniaga semua atas cheque. takde kad atm atau tunai. buku cheque kita pegang. bukan peminjam pegang. bila issue cheque jangan isu tulis ''tunai'' atau ''blank cheque'' tapi kena isu atas nama peminjam. kalau peminjam kata nak bayar supplier rm2 juta. cheque MESTI atas nama SYARIKAT SUPPLIER. bukan atas nama sesiapa. Ada juga yang jenis betul2 berbisnes. elok dah maju dia tendang kita keluar pun ada. jenis ni dia x menipu tapi jenis mengambil peluang&kesempatan.......
45Peribahasa, Quotes dan Ayat-Ayat Power. - Fri 24/Aug/2018 11:29pm
I dont have any power but i am not power-less. I am stupid. but not that stupid. pun sama.ni ayat movie. jangan di google mmg tak jumpa
46Nak Tanya Kos Syarikat Sdn Bhd Anda utk Secretary Service, Audit, Tax Submission Dll utk Setahun - Fri 24/Aug/2018 11:23pm
sdn bhd koa setup dah rm2000. kalau dah nak tutup kena kos rm800 paling koman. takde bisnes rm200k sebulan jangan berangan2 nak buka sdn bhd. atas bawah depan belakang semua duit
47Di Tipu Oleh Peniaga Forex - Fri 24/Aug/2018 11:15pm
Forex ni betul. tapi yang jadi tak betul gi haadap bende tu hari hari. kalau invest 1000 satu bulan dapat 5000 patutnya 4000 tu keluarkan buat benda lain. Sistem forex cuma menambah pendapatan. bukan menjadikan kita kaya raya. Sistem.niaga forex untung dan rugi bergerak dalam keadaan ''second'' . ni haari untung esok rugi. esok untung balik. itu pasal kalau kita perati org main forex dia main mesti libat duit orang ramai. kalau bisnes jual rumah pengerakn dalam sebulan atau setahun. mana ada orang jual rumah hari hari.
48Nak Tanya Kos Syarikat Sdn Bhd Anda utk Secretary Service, Audit, Tax Submission Dll utk Setahun - Wed 22/Aug/2018 12:23pm
inilah sebab kenapa syarikat sdn bhd niaga kena rm200k sebulan. turn over syarikat accountnt yang buat akaun tuan tu lebih tinggi berbanding bulanan acc tuan
49Saya Bakal Menjadi Perunding Hartanah dan Jutawan Hartanah! - Sat 11/Aug/2018 12:11am
Jap.nk tanya. kalau yang nak datang view tu 100 orang kos ulamg alik minyak atau tol bagaimana? boleh claim ke?
50Mari Menabung Zahir dan Batin - Sat 11/Aug/2018 12:01am
sapa percaya mmg bodoh