Tablet Pc/Android Pada Harga Murah Giler!
Sue Sweet - Wed 26/Oct/2011 11:03am [Last Comment]
7' Slim WM8650 Wifi MultiTouch 3g MID Tablet PC + FREE GIFTS

Harga RM340 inclusive postage
(TERMURAH DALAM PASARAN !!! GRAB NOW !!!)

NEW WONDERMEDIA SLIM TABLET v9
7 inch Touch Screen Android 2.2 Froyo Tablet PC

~ New Slimmer and Lighter Design ~
~ On board USB port ~
~ Latest CPU VIA 8650 @ 800MHZ ~
~ Support 2 Point Touch Pinch-Zoom ~
~ Support Adobe Flash Player ~
~ Support 3G Broadband ~
~ Support RMVB and other movie format ~
~ Support Original Android Market ~
~ Support View/Edit MS Office Docs ~
~ Rooted Android Version ~
~ New Bigger Improved Battery Life (2-4h) ~
**BONUS FREE Gift**

FREE Screen Protector x 1
FREE Earphone x 1
FREE Soft Sleeve Case x 1
FREE Keyboard

dapatkan sekarang sementara stok masih ada!! barang mcm goreng panasss..

p/s : jgn tinggalkan email anda... klu berminat terus sms saya 0125601159 (sue)

Niche: Butik Komputer | Bisnes Tablet Pc
     
  1. Sudishop - Wed 26/Oct/2011, 12:10pm
    china pnya ke  
  2. Azizi 8 - Wed 26/Oct/2011, 2:51pm
    ok ke ni sue  
  3. Sue Sweet - Wed 26/Oct/2011, 11:14pm
    sudishop, made in germany...
    Azizi 8, mestila ok.. kecil & sng bawa ke mana shj... nak wifi pun boleh.. boleh download lebih 6000 aplication..  
  4. Sham 57 - Thu 27/Oct/2011, 12:46am
    cctv bole tengok tak..selain wifi,internat broadband bole masuk tak  
  5. Linkman - Fri 28/Oct/2011, 6:25am
    Boleh accept/buat phone call tak (guna bluetooth earphone)? Dan boleh hantar SMS tak?

    kalau samsung
    - galaxy tab 7 inch - boleh ... harga dlm rm 1400
    - galaxy tab 10.1 inch TAK BOLEH ... harga dlm rm 1800

    kalau yg awak jual ni buatan german harga RM340 memang murah...  
  6. Amy 85 - Fri 28/Oct/2011, 9:30am
    future problem boleh kawtim ke? Spare part available? Kena update lagi kan tab ni? kalau tak, tak dpt nak tgk tu semua..  
  7. Mathizri - Fri 28/Oct/2011, 11:35am
    emailkan gambar nye boleh kat math_dirre@yahoo.com  
  8. Sudishop - Sat 5/Nov/2011, 7:46pm
    ade stok lagi ke  
  9. Mila - Wed 8/Feb/2012, 9:43pm
    boleh email gambar dan full spec dia tak?  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.