Amy 85

Profile
NameAmy
Forum NickAmy 85
Handphone0126105223
RegisteredTue 14/Jun/2011, 1:54pm
Topics by Amy
1Operator Pengeluaran (2) - Mon 15/Jul/2013 11:05am
2Operator Pengeluaran Diperlukan Segera (4) - Wed 20/Mar/2013 9:34am
3Kerja Kosong Kerani Akaun (Sementara 3-4 Bln) Nilai 3 (6) - Tue 25/Sep/2012 9:00am
4Quad Skates - Fri 16/Mar/2012 11:17am
5Quad Skates - Leather Boot (4) - Tue 14/Feb/2012 2:19pm
6Guess Heel Nk Letgo - Thu 12/Jan/2012 10:02am
7Guess Heel to Letgo (1) - Thu 8/Dec/2011 8:54am
8Nilon Sauna (Portable) - Tue 25/Oct/2011 8:58am
Comments by Amy
1Join Kami Mulakan Bisnes Vending Machine - Fri 19/Jul/2013 3:33pm
0126105223 sila text ke no ni. Saya ingin tahu. Terima kasih.
2Operator Pengeluaran Diperlukan Segera - Tue 16/Apr/2013 8:45am
iklan ini telah ditutup. terima kasih.
3Mencari Kerja Dispatch - Thu 11/Apr/2013 10:46am
kalau di Nilai awak nak tak? Kilang buat myk pelincir. Myk bersih bukan recycle. Gaji Rm1200. 8-30~6ptg. Tiada syif. EPF Socso ada pemotongan.
4Mencari Kerja di Muar - Thu 11/Apr/2013 10:28am
cuba tanya Muar Electrical Alarm Auto Gate 17-5, Jalan Hashim 9512831/0126068585 diorg selalu kekurang electrician/wiring man. Cuba je ye... sya cuma ada terbaca ads kat kedai dia.
5Kasut Clarks Baru Dari UK - Thu 11/Apr/2013 9:51am
amyibrahim67@gmail.com
6Homestay (Apartment) RM200 Per Day Area Bandar Sunway - Thu 11/Apr/2013 9:48am
tingkat berapa? ada lift...?
7Operator Pengeluaran Diperlukan Segera - Thu 11/Apr/2013 9:27am
kilang buat minyak enjin kereta (minyak bersih, bukan recycle).
8Operator Pengeluaran Diperlukan Segera - Wed 10/Apr/2013 9:22am
Penambahan : Lelaki berbadan kurus dan berumur bawah 30 tahun diutamakan. Kemasukan segera. Terima kasih.
9Gula Tarik - Mon 25/Mar/2013 4:34pm
saya juga ingin tahu. tolong emailkan detail pada saya di alamat amyibrahim67@gmail.com
10Mencari Kerja K0song - Fri 11/Jan/2013 3:22pm
Jawatan kosong kerani diperlukan Kuala Lumpur sms 0126105223
11Kerja Kosong Kerani Akaun (Sementara 3-4 Bln) Nilai 3 - Wed 10/Oct/2012 8:56am
Maaf ya.. jawatan ni dah ditutup.. terima kasih..
12Kerja Kosong Kerani Akaun (Sementara 3-4 Bln) Nilai 3 - Wed 3/Oct/2012 2:08pm
Vacancy closed.
13Kerja Kosong Kerani Akaun (Sementara 3-4 Bln) Nilai 3 - Mon 1/Oct/2012 3:05pm
Practical student pun boleh. Masa kerja dipanjangkan dari 3~6bln.
14Mencari Tempat Praktikal di Seremban - Fri 28/Sep/2012 5:03pm
kalau kerja di Nilai awak nak tak? Boles sms ke 0126105223 utk pertanyaan..
15Mencari Kerja Area Semenyih, Beranang, Mantin Dan Pajam - Fri 14/Sep/2012 5:48pm
kat Nilai 3 nak tak.. kerani akaun sementara dlm 3-4 bln.. gaji RM1k++ Minat call amy 0126105223
16Peluang Menanti Anda, Mulakan Busines Kerusi Urut Berbayar. - Wed 25/Jul/2012 4:24pm
details to emmynieza@yahoo.com
17Kasut Kulit Pelbagai Saiz dan Pelbagai Design - Fri 23/Mar/2012 5:40pm
Emailkan details ke emmynieza@yahoo.com
18Quad Skates - Leather Boot - Tue 14/Feb/2012 2:44pm
Zoul 5, saya dah email. T.K
19Quad Skates - Leather Boot - Tue 14/Feb/2012 2:23pm
nak tgk gmbr bolehlah tinggalkan email atau fon no yg blh mms. 012 610 5223 Niza
20Mencari Pekerjaan untuk Suami (Warga Pakistan Menetap di Malaysia) - Fri 3/Feb/2012 3:50pm
BARYALI carpet di Nilai 3 rasanya nk cari driver... hntr crpt ke KL.. cer tanya.. google no fon Baryali..
21Menyediakan Rawatan Spa, Urut Tradisional dan Urut Bersalin Terus ke Rumah Anda! - Fri 3/Feb/2012 3:39pm
kalau urut badan je berapa RM? Boleh ke Nilai?
22Beware dgn Pemilik Email blackberry40@yahoo.com & 012-3702615 - Wed 18/Jan/2012 8:46am
ye lah.. kongsi lah dgn kitaorg... apa yg dia dah buat.. baik ke tak baik...
23Bercadang untuk Melabur? (Johor) - Mon 16/Jan/2012 5:13pm
tumpang lalu tuan tanah... ::: Laburlah utk jangka masa panjang sehingga anda pencen. Laburlah duit KWSP anda selama mana yg boleh di Public Mutual. Hubungi saya di email amyibrahim67@gmail.com atau sms saya di 0126105223 utk keterangan lebih lanjut.
24Tawaran Terhad Emas Termurah Dipasaran Hanya RM50/Gram - Mon 16/Jan/2012 5:07pm
0126105223
25Sewaan Soft Ice Crem Machine - Tue 10/Jan/2012 10:43am
Hi Mr Ching, kalau byrn ansuran tu berapa lama dan berapa RM??
26Katalog Memasarkan Produk Dari Thailand - Thu 22/Dec/2011 2:12pm
i pun.. emmynieza@yahoo.com
27Kasut dan Sandal Berkualiti Bermula Dari RM 4.00! untuk Jualan Borong Sahaja. - Thu 22/Dec/2011 2:09pm
saya juga... emmynieza@yahoo.com
28Jana RM Dengan Sycafe. Kopi Salih Yaccob - Mon 12/Dec/2011 11:14am
saya juga... emmynieza@yahoo.com
29Kedai Komputer 2nd Lelong Murah! + Gift - Fri 2/Dec/2011 11:17am
Laptop spec and brand pls. email to amyibrahim67@gmail.com
30Genting And Cameron Packages - Fri 25/Nov/2011 12:45pm
nak tgk harga pakej ke Cameron emmynieza@yahoo.com
31Sofa Jati Teras Anggur Baru - Stok Dari Indonesia - Fri 18/Nov/2011 9:03am
saya juga, emmynieza@yahoo.com
32Jom Jadikan Kereta Anda Kereta Sewa di Kawasan Universiti - Thu 10/Nov/2011 11:16am
saya ada iswara sedan tahun 95, r/tax br je exp 4 nov.. keta berada di Muar, Johor. Camne kalau nak buat tu? Atau boleh ke En email sy di emmynieza@yahoo.com
33Bijak Sifir di Masjid Putra Nilai 3 Dis 2012 Sabtu - SMS 0196437996 - Tue 8/Nov/2011 2:02pm
Berapa yurannya..??
34Kereta utk di Jual - Nissan Sentra Manual Thn 06 - Tue 1/Nov/2011 5:12pm
Tumpang iklan.. iswara putih sedan nak jual. Lokasi di Muar, Johor Call/sms 012-6105223
35Tablet Pc/Android Pada Harga Murah Giler! - Fri 28/Oct/2011 9:30am
future problem boleh kawtim ke? Spare part available? Kena update lagi kan tab ni? kalau tak, tak dpt nak tgk tu semua..
36Keluarkan Duit Melalui Credit Card. 8 Kali Ganda Lebih Banyak! - Tue 25/Oct/2011 10:52am
boleh ke buat camtu? Pape email ke emmynieza@yahoo.com
37Dealer Tablet Pc di Setiap Daerah Semenanjung Dicari/Kolej & University Student Welcomed - Mon 24/Oct/2011 9:03am
nak tau gak lebih lanjut blh email ke emmynieza@yahoo.com
38Freezer untuk Dijual - Nilai N9 - Mon 24/Oct/2011 8:53am
boleh ke emailkan gmbr dan harga ke emmynieza@yahoo.com
39Nak Letgo Handbags - Fri 21/Oct/2011 9:54am
emailkan di emmynieza@yahoo.com
40Re: Promosi CTOS/CCRIS/Blacklisted - Thu 20/Oct/2011 11:39am
Email kan details ke emmynieza@yahoo.com
41Mencari Kereta Sambung Bayar - Thu 13/Oct/2011 8:15pm
beli cash je bro.. sambung byr deposit tinggi, keta 2nd hand berlambak sesangat.. bwh RM5k pun byk.. iswara lama, saga lama, kancil.. lgpun keta sambung byr susah.. apa2 hal boleh kena sue kalau nama tak tukar.. buat black & white pun keluar duit lagi.. drpd keluar deposit utk sambung byr, terus cari yg cash aje..
42Jam Guess Original - Tue 4/Oct/2011 9:34am
Tumpang lalu.. saya juga ingin letgo guess saya.. still under warranty.. Nk guna $$$$..jenis bracelet kaler gold.. RM200.. Postage lain. TQ..
43Ada Apa-Apa Masalah? - Fri 30/Sep/2011 11:47am
minat nk tau gak emmynieza@yahoo.com
44Keropok Ikan Dari Kuala Besut, Trg - Mon 22/Aug/2011 2:22pm
Boleh emailkan di emmynieza@yahoo.com
45Bunga Api & Mercun - Thu 11/Aug/2011 2:43pm
emailkan details ke emmynieza@yahoo.com
46Bunga Api dan Mercun - Thu 11/Aug/2011 2:41pm
emailkan detail emmynieza@yahoo.com
47Promosi Hari Raya Aidilfitri 2011 - Hanya 20 Set untuk Warga Majalah 1 Malaysia. - Thu 11/Aug/2011 2:37pm
pemasangannya mcm mana? ada caj?
48Ikan Bilis Sabah - Thu 4/Aug/2011 2:39pm
berapa harga sekg? emailkan ke emmynieza@yahoo.com
49Menjual Pakaian Kanak-Kanak Berjenama - Thu 21/Jul/2011 10:15am
email ke emmynieza@yahoo.com
50Bunga Api. - Thu 21/Jul/2011 9:56am
bunga api? nakkk... email emynieza@yahoo.com
!