Syarikat Anda Tengah Mencari Pekerja Kontrak yang Murah untuk Cleaning, Sanitizing atau Cuci Bangunan?
Hanif Servis Cleaning - Fri 8/Jan/2021 10:06am [Last Comment]
Kami ada menyediakan servis cleaning office, cuci bangunan dan sanitizing ofis secara kontrak di kawasan lembah klang dan seluruh selangor.

Kami menyediakan servis

CLEANING
- Bersihkan ofis secara harian.
- Bersihkan surau secara harian
- Kontrak selama setahun

SANITIZE OFIS
- Sekarang kes covid makin meningkat, semalam sahaja lebih 2000 kes di selangor.
- Jika anda risau syarikat anda bakal ditutup sementara disebabkan covid, kami juga boleh datang untuk sanitize ofis anda.

KAWASAN YANG KAMI COVER ADALAH

Cleaning
- Area lembah klang sahaja.
- Jika luar kawasan minimum MOQ pekerja kontrak adalah 3 orang.

Kami adalah syarikat berpengalaman lebih dari 15 tahun iaitu sejak dari 17 feb 2000.
Dan antara pelanggan kami adalah

1) CIMB BANK
2) UNIVERSITI MALAYA
3) UITM
4) NSG GROUP
5) JABATAN AGAMA NEGERI SELANGOR
6) TNB
7) MAYBANK
8) JKR

Jika syarikat anda perlukan servis kami,
Boleh click link kami di bawah utk kami dapatkan details untuk buatkan sebutharga
Untuk anda.
https://cucicuciservice.wasap.my (HANIF)
https://cucicuciservice.wasap.my (HANIF)
https://cucicuciservice.wasap.my (HANIF)

CLICK segera untuk kami berikan harga terbaik untuk anda.

Niche: Servis Pembersihan | Pekerja Asing | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Aslam 14 - Mon 1/Feb/2021, 8:05am
Salam sejahtera.

Kami menjalankan perkhidmatan semburan premis seperti berikut sekitar Selangor & KL:

1. Rumah anda
2. Flat anda
3. Taska anda
4. Tempat pengajian anda
5. Tempat kerja anda
6. Bas anda
7. Kereta anda
8. Kilang anda

Harga berpatutan dan boleh dirunding.

Berkesan membasmi 99.9% bakteria & virus

Bebaskan kediaman, tempat anda, pejabat atau kilang anda dari COVID-19

Hubungi untuk maklumat lanjut.
0123460748 en. mohamad  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..