Aslam 14

Profile
NameAdms.creative
Forum NickAslam 14
RegisteredWed 14/Sep/2016, 4:43pm
Topics by Adms.creative
1Renovation, Plumbing, Wiring dan Cleaning - KL, Selangor dan Seremban - Wed 30/Sep/2020 12:17pm
2Wiring, Renovation, Plumbing dan Cleaning - KL, Sel & Seremban - Mon 10/Aug/2020 12:54pm
3Mencari Tender Cleaning dan Menyediakan Perkhidmatan Cleaning - KL, Sel dan Seremban (1) - Mon 6/Jul/2020 7:55am
4Cleaning Biasa dan Bersama Sanitizer Area KL, Sel, N9 - Thu 4/Jun/2020 7:26am
5Cleaning Service - Area KL, Selangor dan Seremban - Wed 11/Mar/2020 11:04am
6Membantu Pewaris yang Tak Dapat Tuntut Harta atau Wang Si Mati Dari Amanah Raya - Fri 27/Dec/2019 11:18am
7Cleaning Service Area - KL, Selangor dan Seremban (1) - Mon 21/Oct/2019 10:12am
8Cleaning Services KL, Selangor dan Seremban (1) - Mon 19/Aug/2019 11:00am
9Cleaning Service Area KL, Selangor dan Negeri Sembilan (1) - Thu 11/Jul/2019 11:45am
10Cleaning Services. KL, Selangor dan Negeri Sembilan (1) - Fri 8/Mar/2019 7:18am
11Perkhidmatan Wiring, Plumbing dan Cleaning - KL/Sel/N9 - Tue 29/Jan/2019 11:26am
12Perkhidmatan Wiring, Renovation, Plumbing dan Cleaning di Sediakan - Sel/KL/N9 - Mon 17/Sep/2018 12:02pm
13Cleaning Service. KL, Selangor, Negeri Sembilan (1) - Tue 14/Aug/2018 2:58pm
14Cleaning Service KL, Selangor, Negeri Sembilan (3) - Mon 9/Jul/2018 11:40am
15Cleaning Service (1) - Tue 5/Jun/2018 1:19pm
16Mencari Investment Dengan Pulangan Modal Menguntungkan (5) - Fri 6/Apr/2018 11:30am
17Wiring, Plumbing, Renovation dan Cleaning Services (1) - Tue 16/Jan/2018 12:45pm
18Pekerja Cleaner di Perlukan (1) - Thu 30/Nov/2017 12:32pm
19Membuat Wiring, Plumbing, Renovation, Cleaning - KL/N9 - Wed 16/Nov/2016 10:31am
Comments by Adms.creative
1Tawaran Perkhidmatan Pembersihan - Sun 25/Oct/2020 11:35am
Kes covid19 makin meningkat? bimbqng akan keselematan dan kesihatan kekuarga tercinta?? jom ambil langkah berjaga2 dengan disinfection rumah anda dengan harga yang sangat berpatutan... Virus dan bakteria dapat mencemari udara dan kekal di permukaan selama berhari-hari - pembasmi kuman biasa hanya akan memberikan perlindungan segera dan sementara. Kami menawarkan Perkhidmatan Pembasmian Kuman Profesional kami, Pembersih Pembasmi kuman berasaskan bahan-bahan yang di jamin selamat dan boleh membunuh kuman yang ada - dengan perlindungan untuk perlindungan jangka panjang. Penyelesaian kami tidak beracun dan selamat untuk persekitaran dengan bayi dan haiwan peliharaan. Teknologi pembasmian kuman profesional kami boleh digunakan di bangunan kediaman dan komersial, taman permainan, kemudahan penjagaan warga tua, sekolah, ruang komuniti dan banyak lagi. Kami juga menyediakan perkhidmatan membersihkan luar dan dalam kawasan perumahan termasuk potong rumput, membersihkan persekitaran luar rumah dan membasmi kuman. Harga sangat berpatutan. Service tip top dan mesra pelanggan. Pelanggan puas hati kami senang hati Area kl, selangor dan seremban (negeri sembilan.) Hubungi Kami Sekarang UntUK booking dan pertanyaan lanjut En mohamad http://wa.me/0123460748....
2Menerima Perkhimatan Potong Rumput Secara Kontrak - Thu 22/Oct/2020 12:10pm
Tak ada masa untuk mengemas rumah/pejabat? Nak pindah rumah tapi tak ada masa untuk bersihkan? Serahkan pada pakar. Takperlu bimbang. Kami sedia bantu anda dengan menyediakan khidmat kemas@cuci rumah/pejabat. Harga yg berpatutan malah kerja yg memuaskan! Di jamin berpuas hati... * kerja pembersihan rumah termasuk mop, sapu, cuci bilik air, basuh pinggan, cuci tingkap, cuci kipas, kemas store dan lain lain kerja rumah kecuali kerja luar rumah seperti berkebun, cuci kereta, cuci longkang luar pagar. *peralatan/pencuci seperti mop, penyapu, floor cleaner dan sebagainya kami sediakan dan, tiada charge. Charge hanya akan di kenakan jika mngunakan peralatan seperti chemical, scrubing, polish dan specialist cleaner. SERVIS MENCUCI RUMAH/PEJABAT KOSONG *cuci sebelum berpindah masuk *cuci selepas pindah keluar *mencuci secara khusus untuk rumah/pejabat yang telah siap diubah suai, baik pulih atau cat.. *membersih kawasan luar rumah (external cleaning) termasuk tingkap luar. *floor buffering.. tiles, mozek, granet dan lantai simen Perkhidmatan kami di jamin berpatutan dan terbaik... Pelanggan puas hati, kami senang hati... Lokasi: kl, selangor, negeri sembilan. Untuk pertanyaan dan booking sila hubungi @ terus whatsapp en mohamad 0123460748....
3Cleaning Service Office, Shoplot dan Lain-Lain (KL/Selangor) - Mon 19/Oct/2020 5:03pm
Kes covid19 makin meningkat? bimbqng akan keselematan dan kesihatan kekuarga tercinta?? jom ambil langkah berjaga2 dengan disinfection rumah anda dengan harga yang sangat berpatutan... Virus dan bakteria dapat mencemari udara dan kekal di permukaan selama berhari-hari - pembasmi kuman biasa hanya akan memberikan perlindungan segera dan sementara. Kami menawarkan Perkhidmatan Pembasmian Kuman Profesional kami, Pembersih Pembasmi kuman berasaskan bahan-bahan yang di jamin selamat dan boleh membunuh kuman yang ada - dengan perlindungan untuk perlindungan jangka panjang. Penyelesaian kami tidak beracun dan selamat untuk persekitaran dengan bayi dan haiwan peliharaan. Teknologi pembasmian kuman profesional kami boleh digunakan di bangunan kediaman dan komersial, taman permainan, kemudahan penjagaan warga tua, sekolah, ruang komuniti dan banyak lagi. Kami juga menyediakan perkhidmatan membersihkan luar dan dalam kawasan perumahan termasuk potong rumput, membersihkan persekitaran luar rumah dan membasmi kuman. Harga sangat berpatutan. Service tip top dan mesra pelanggan. Pelanggan puas hati kami senang hati Area kl, selangor dan seremban (negeri sembilan.) Hubungi Kami Sekarang UntUK booking dan pertanyaan lanjut En mohamad http://wa.me/0123460748....
4Bersih Kebun, Kerja Tanah, Longkang Parit dan Buat Kolam - N9, Johor, Melaka - Wed 14/Oct/2020 8:21am
Tak ada masa untuk mengemas rumah/pejabat? Nak pindah rumah tapi tak ada masa untuk bersihkan? Serahkan pada pakar. Takperlu bimbang. Kami sedia bantu anda dengan menyediakan khidmat kemas@cuci rumah/pejabat. Harga yg berpatutan malah kerja yg memuaskan! Di jamin berpuas hati... * kerja pembersihan rumah termasuk mop, sapu, cuci bilik air, basuh pinggan, cuci tingkap, cuci kipas, kemas store dan lain lain kerja rumah kecuali kerja luar rumah seperti berkebun, cuci kereta, cuci longkang luar pagar. *peralatan/pencuci seperti mop, penyapu, floor cleaner dan sebagainya kami sediakan dan, tiada charge. Charge hanya akan di kenakan jika mngunakan peralatan seperti chemical, scrubing, polish dan specialist cleaner. SERVIS MENCUCI RUMAH/PEJABAT KOSONG *cuci sebelum berpindah masuk *cuci selepas pindah keluar *mencuci secara khusus untuk rumah/pejabat yang telah siap diubah suai, baik pulih atau cat.. *membersih kawasan luar rumah (external cleaning) termasuk tingkap luar. *floor buffering.. tiles, mozek, granet dan lantai simen Perkhidmatan kami di jamin berpatutan dan terbaik... Pelanggan puas hati, kami senang hati... Lokasi: kl, selangor, negeri sembilan. Untuk pertanyaan dan booking sila hubungi @ terus whatsapp en mohamad 0123460748......
5Zul Pakar Paip Bumbung Bocor/Plumber dan Wiring - Taman Greenwood - Wed 14/Oct/2020 8:20am
kami ada menyediakan perkhidmatan seperti: Plumbing Berkaitan paip dan masalah2 Paip bocor dan tersumbat Paip besi asal karat tersumbat nak Tukar sistem paip baru Pemasangan semua jenis paip air Baiki Kepala paip patah atau trip paip rosak patah dlm Baiki paip bocor dalam dinding Baiki paip bilik air patah bocor Baiki tukar pasang stop cock rosak Baiki stopper shower leaking rosak Penukaran kepala paip baru Pemasangan paip air baru Baiki Tandas Bilik Air Tersumbat Baiki Sinki tersumbat Baiki floor trap tersumbat Baiki mainhole tersumbat Ubahsuai di dalam tandas seperti penukaran mangkuk tandas pecah atau lama kepada jenis baru Penukaran singki dalam bilik pecah atau lama kepada jenis baru Tukar Pasang tangki air pada poly hitam yang baru Membaiki tangki yang mengalami permasalahan over flow Tukar pasang water pump Tukar pasang pintu bilik air renovation Ubahsuai rumah Ubahsuai bilik air Mengecat rumah Sambung rumah Baiki bumbung & atap bocor Buat pertition porch & gate Buka dan pasang tiles / jubin Buat table top Water proofing Tukar pasang pintu Lain2 yang Berkaitan dengan Plumber dan renovation wiring tukar wiring lama kepada baru db box kerosakan berkenaan wiring lampu kipas tambah plug piont dan semua jenis kerja berkenaan wiring. cleaning membersihkan rumah, pejabat, premis2 perniagaan,dewan,kenduri,selepas event dan lain2. Mahu kan keterangan yang lebih lanjut Hubungi... kami di talian atau Wahtsapp htpps://wa.me/0123460748......................
6Renovation and Maintenance Services - Klang Valley - Wed 14/Oct/2020 8:18am
Salam sejahtera, Kami ADMS CREATIVE adalah sebuah syarikat yang berdaftar dengan SSM ada menawarkan perkhidmatan seperti berikut:- 1. Ubahsuai rumah, kedai atau pejabat. 2. Melakukan kerja-kerja berkenaan wiring: - Pasang kipas - Pasang Lampu, pendaflour, LED, lampu hiasan lampu downlight. - Pasang water heater - Pasang Distribution Board (DB) - Pasang plug point, suis (tambahan) - Kerja-kerja wiring baru, tambahan wiring - Memeriksa kerosakan berkenaan wiring. - Dan lain-lain. 3. Kerja-kerja berkenaan paip: - Sambung paip - Pasang tangki air - Memeriksa kerosakan paip - Dan lain-lain. 4. Clening service. - Cuci rumah, pejabat atau kedai. - Basic cleaning dan pro cleaning. HARGA DI JAMIN TERBAIK DAN SERVICE TIP TOP. Area kl, selangor dan negeri sembilan sahaja. Jika anda berminat dengan perkhidmatan kami, dan sebarang pertanyaan @ sebut harga boleh hubungi:- En. Mohamad https://wa.me/60123460748
7Awning, Gate dan Kerja-Kerja Besi - Fri 9/Oct/2020 8:17pm
kami ada menyediakan perkhidmatan seperti: Plumbing Berkaitan paip dan masalah2 Paip bocor dan tersumbat Paip besi asal karat tersumbat nak Tukar sistem paip baru Pemasangan semua jenis paip air Baiki Kepala paip patah atau trip paip rosak patah dlm Baiki paip bocor dalam dinding Baiki paip bilik air patah bocor Baiki tukar pasang stop cock rosak Baiki stopper shower leaking rosak Penukaran kepala paip baru Pemasangan paip air baru Baiki Tandas Bilik Air Tersumbat Baiki Sinki tersumbat Baiki floor trap tersumbat Baiki mainhole tersumbat Ubahsuai di dalam tandas seperti penukaran mangkuk tandas pecah atau lama kepada jenis baru Penukaran singki dalam bilik pecah atau lama kepada jenis baru Tukar Pasang tangki air pada poly hitam yang baru Membaiki tangki yang mengalami permasalahan over flow Tukar pasang water pump Tukar pasang pintu bilik air renovation Ubahsuai rumah Ubahsuai bilik air Mengecat rumah Sambung rumah Baiki bumbung & atap bocor Buat pertition porch & gate Buka dan pasang tiles / jubin Buat table top Water proofing Tukar pasang pintu Lain2 yang Berkaitan dengan Plumber dan renovation wiring tukar wiring lama kepada baru db box kerosakan berkenaan wiring lampu kipas tambah plug piont dan semua jenis kerja berkenaan wiring. cleaning membersihkan rumah, pejabat, premis2 perniagaan,dewan,kenduri,selepas event dan lain2. Mahu kan keterangan yang lebih lanjut Hubungi... kami di talian atau Wahtsapp htpps://wa.me/0123460748..........................
8Wiring, Plumbing & Paint Services - Fri 9/Oct/2020 8:15pm
اَلسَلامُ عَلَيْكُم وَرَحْمَةُ اَللهِ وَبَرَكاتُهُ kami ADMS CREATIVE ENTERPRISE membuat perkhidmatan KERJA_KERJA RENOVATION _Tukang ubahsuai rumah _Tukang pasang partition _Tukang pasang tiles _Tukang mengecat rumah _Tukang buat table top _Tukang buat grille/awning _Tukang buat kitchen kabinet _Tukang pasang tingkap/pintu _Tukang buat tembok/pagar KERJA_REPAIR_PLUMBING_WIRING _Repair bumbung bocor _Repair paip bocor _Repair saluran paip tersumbat _Wiring/elektrik/lampu/kipas _Plumber service _Pasang tangki air rumah _Pasang water pamp _Pasang water Heather _cleaning _membuat pembersihan biasa atau bersama SANITIZER kawasan rumah, pejabat atau premis2 perniagaan. cover area kl, selangor, lembah klang dan seremban UNTUK KETERANGAN LEBIH LANJUT hubungi http://www.wa.me/0123460748
9Repair Rumah, Kedai, Office - Negeri Sembilan & Selangor - Fri 9/Oct/2020 8:14pm
assalamualaikum dan salam sejahtera kami dari adms creative ada menyediakan perkhidmatan wiring, plumbing, renovation rumah @ pejabat, pindah rumah @ pejabat, cleaning dan kerja2 kontrak lain. harga berpatutan dan boleh runding sampai jadi. cover area kl dan negeri sembilan. negeri lain boleh di pertimbangkan. untuk pertanyaan sila hubungi en. mohamad http://www.wa.me/0123460748
10Jawatan Kosong Krew Pembersih Rumah Profesional - KL/Selangor - Fri 9/Oct/2020 8:12pm
Area: KL, Selangor dan N9 Perlukan perkhidmatan cuci rumah atau pejabat? Baru pindah @ nak pindah? Tiada masa nk mengemas? Kami blh bantu. PEMBERSIHAN Dalaman dan Luaran -membersihkan dapur / tandas / bilik / ruang dalaman -membersihkan kawasan laman / luaran -membersihkan peralatan elektrik / kelengkapan rumah dan banyak lagi kerja pembersihan MENGEMAS dan MENYUSUN ATUR -mengemas dan menyusun atur semula ruangtamu / bilik / setor RUMAH DIJAMIN 'MAINTAIN' DAN BERSIH Harga sangat berpatutan. Service tip top dan mesra pelanggan. Pelanggan puas hati kami senang hati Area kl, selangor dan negeri sembilan. Hubungi Kami Sekarang UntUK booking dan pertanyaan lanjut en mohamad 0123460748
11Perkhidmatan Pencucian dan Pembersihan Bangunan, Pejabat, Kilang, Pusat Membeli Belah, Sekolah, Perpustakaan Negeri. - Fri 9/Oct/2020 8:10pm
Tak ada masa untuk mengemas rumah/pejabat? Nak pindah rumah tapi tak ada masa untuk bersihkan? Serahkan pada pakar. Takperlu bimbang. Kami sedia bantu anda dengan menyediakan khidmat kemas@cuci rumah/pejabat. Harga yg berpatutan malah kerja yg memuaskan! Di jamin berpuas hati... * kerja pembersihan rumah termasuk mop, sapu, cuci bilik air, basuh pinggan, cuci tingkap, cuci kipas, kemas store dan lain lain kerja rumah kecuali kerja luar rumah seperti berkebun, cuci kereta, cuci longkang luar pagar. *peralatan/pencuci seperti mop, penyapu, floor cleaner dan sebagainya kami sediakan dan, tiada charge. Charge hanya akan di kenakan jika mngunakan peralatan seperti chemical, scrubing, polish dan specialist cleaner. SERVIS MENCUCI RUMAH/PEJABAT KOSONG *cuci sebelum berpindah masuk *cuci selepas pindah keluar *mencuci secara khusus untuk rumah/pejabat yang telah siap diubah suai, baik pulih atau cat.. *membersih kawasan luar rumah (external cleaning) termasuk tingkap luar. *floor buffering.. tiles, mozek, granet dan lantai simen Perkhidmatan kami di jamin berpatutan dan terbaik... Pelanggan puas hati, kami senang hati... Lokasi: kl, selangor, negeri sembilan. Untuk pertanyaan dan booking sila hubungi @ terus whatsapp en mohamad 0123460748........
12Menyediakan Perkhidmatan Pembersihan Seluruh Area Kuala Lumpur & Selangor - Fri 9/Oct/2020 8:08pm
Virus dan bakteria dapat mencemari udara dan kekal di permukaan selama berhari-hari - pembasmi kuman biasa hanya akan memberikan perlindungan segera dan sementara. Kami menawarkan Perkhidmatan Pembasmian Kuman Profesional kami, Pembersih Pembasmi kuman berasaskan bahan-bahan yang di jamin selamat dan boleh membunuh kuman yang ada - dengan perlindungan untuk perlindungan jangka panjang. Penyelesaian kami tidak beracun dan selamat untuk persekitaran dengan bayi dan haiwan peliharaan. Teknologi pembasmian kuman profesional kami boleh digunakan di bangunan kediaman dan komersial, taman permainan, kemudahan penjagaan warga tua, sekolah, ruang komuniti dan banyak lagi. Kami juga menyediakan perkhidmatan membersihkan luar dan dalam kawasan pwerumahan termasuk potong rumput, membersihkan persekitaran luar rumah dan membasmi kuman. Harga sangat berpatutan. Service tip top dan mesra pelanggan. Pelanggan puas hati kami senang hati Area kl, selangor dan seremban (negeri sembilan.) Hubungi Kami Sekarang UntUK booking dan pertanyaan lanjut En mohamad http://wa.me/0123460748........................
13Servis Pembersihan - Fri 9/Oct/2020 8:07pm
ASSALAMUALAIKUM KEKAWAN TUMPANG IKLAN YE... PROMOSI LAGI !!! PROMOSI LAGI !!! ========================================== PERKHIDMATAN BERSIH RUMAH DAN PEJABAT ========================================== PROMOSI HUJUNG TAHUN TERHAD KEPADA 15 TERAWAL SAHAJA!!! Kami menawarkan khidmat pembersihan kediaman & komersial di sekitar KUALA LUMPUR, SELANGOR dan SEREMBAN serta yang berdekatan secara separuh masa dengan harga berpatutan ..... juga mengediakan perkhidmatan potong rumput. Haiiii....Kami nak bantu anda bersihkan rumah... nak tak??? Laaa tak nak ke?Kami bagi harga promosi pun tak nak pulak... Kalau rumah bersih dan teratur hati dengan fikirankan tenang... Kenapa? Tak percaya ke? Cube try test tengok... 1hari lepas dibersihkan... FAKHRUL WORLD CLEANING SERVIS sedia membantu untuk bersihkan dan cuci rumah anda... > BARANG CUCIAN KAMI SEDIAKAN > PEKERJA KAMI TERLATIH DAN MAHIR Rasanya mudah tak?Mudahkan...Semuanya hanya di hujung jari je.. Berminat? La apa tunggu lagi meh calling saja kami 24/7hari... NI NO TEL NYA: http://wa.me/0123460748 (mohamad) call/whatsapp........
14Cleaning Services Selangor - Fri 2/Oct/2020 11:23am
ASSALAMUALAIKUM KEKAWAN TUMPANG IKLAN YE... PROMOSI LAGI !!! PROMOSI LAGI !!! ========================================== PERKHIDMATAN BERSIH RUMAH DAN PEJABAT ========================================== PROMOSI HUJUNG TAHUN TERHAD KEPADA 15 TERAWAL SAHAJA!!! Kami menawarkan khidmat pembersihan kediaman & komersial di sekitar KUALA LUMPUR, SELANGOR dan SEREMBAN serta yang berdekatan secara separuh masa dengan harga berpatutan ..... juga mengediakan perkhidmatan potong rumput. Haiiii....Kami nak bantu anda bersihkan rumah... nak tak??? Laaa tak nak ke?Kami bagi harga promosi pun tak nak pulak... Kalau rumah bersih dan teratur hati dengan fikirankan tenang... Kenapa? Tak percaya ke? Cube try test tengok... 1hari lepas dibersihkan... FAKHRUL WORLD CLEANING SERVIS sedia membantu untuk bersihkan dan cuci rumah anda... > BARANG CUCIAN KAMI SEDIAKAN > PEKERJA KAMI TERLATIH DAN MAHIR Rasanya mudah tak?Mudahkan...Semuanya hanya di hujung jari je.. Berminat? La apa tunggu lagi meh calling saja kami 24/7hari... NI NO TEL NYA: http://wa.me/0123460748 (mohamad) call/whatsapp....
15Construction & Renovation Contractor - KL/Selangor - Wed 30/Sep/2020 12:21pm
assalamualaikum dan salam sejahtera kami dari adms creative ada menyediakan perkhidmatan wiring, plumbing, renovation rumah @ pejabat, pindah rumah @ pejabat, cleaning dan kerja2 kontrak lain. harga berpatutan dan boleh runding sampai jadi. cover area kl dan negeri sembilan. negeri lain boleh di pertimbangkan. untuk pertanyaan sila hubungi en. mohamad http://www.wa.me/0123460748
16Plumbing dan Renovation - Azlan Afik Wangsa Maju - Wed 30/Sep/2020 12:20pm
اَلسَلامُ عَلَيْكُم وَرَحْمَةُ اَللهِ وَبَرَكاتُهُ kami ADMS CREATIVE ENTERPRISE membuat perkhidmatan KERJA_KERJA RENOVATION _Tukang ubahsuai rumah _Tukang pasang partition _Tukang pasang tiles _Tukang mengecat rumah _Tukang buat table top _Tukang buat grille/awning _Tukang buat kitchen kabinet _Tukang pasang tingkap/pintu _Tukang buat tembok/pagar KERJA_REPAIR_PLUMBING_WIRING _Repair bumbung bocor _Repair paip bocor _Repair saluran paip tersumbat _Wiring/elektrik/lampu/kipas _Plumber service _Pasang tangki air rumah _Pasang water pamp _Pasang water Heather _cleaning _membuat pembersihan biasa atau bersama SANITIZER kawasan rumah, pejabat atau premis2 perniagaan. cover area kl, selangor, lembah klang dan seremban UNTUK KETERANGAN LEBIH LANJUT hubungi http://www.wa.me/0123460748
17Tukang Rumah Paip Plumber Wiring - Azis Wangsa Maju - Wed 30/Sep/2020 12:18pm
''nasib baik ada service 24jam mcm ADMS CREATIVE ENTERPRISE ni... tiba2 wiring problem blackout 1 rumah call masa tu,masa tu juga mereka dtg!!!!'' komen salah satu customer dari dengkil. tukar db box dan wayar baru... anda ada masalah wiring rumah seperti customer kt ni??? jangan pening2 blh hubungi atau klik trus link tertera. service 24jam dan ada jaminan lagi. tak rugi pilih service kami. tak percaya boleh cuba hubungi no ni http://wa.me/0123460748 tunggu dulu!!! kami juga memyediakan perkhidmatan renovation, plumbing dan juga cleaninag area kl, selangor dan seremban. jom call atau whatsapp sekarang en. mohamad 0123460748 http://wa.me/0123460748
18Tukang Paip Bumbung Bocor/Plumber dan Wiring - Mohd Wafi (KL) - Wed 30/Sep/2020 12:15pm
kami ada menyediakan perkhidmatan seperti: Plumbing Berkaitan paip dan masalah2 Paip bocor dan tersumbat Paip besi asal karat tersumbat nak Tukar sistem paip baru Pemasangan semua jenis paip air Baiki Kepala paip patah atau trip paip rosak patah dlm Baiki paip bocor dalam dinding Baiki paip bilik air patah bocor Baiki tukar pasang stop cock rosak Baiki stopper shower leaking rosak Penukaran kepala paip baru Pemasangan paip air baru Baiki Tandas Bilik Air Tersumbat Baiki Sinki tersumbat Baiki floor trap tersumbat Baiki mainhole tersumbat Ubahsuai di dalam tandas seperti penukaran mangkuk tandas pecah atau lama kepada jenis baru Penukaran singki dalam bilik pecah atau lama kepada jenis baru Tukar Pasang tangki air pada poly hitam yang baru Membaiki tangki yang mengalami permasalahan over flow Tukar pasang water pump Tukar pasang pintu bilik air renovation Ubahsuai rumah Ubahsuai bilik air Mengecat rumah Sambung rumah Baiki bumbung & atap bocor Buat pertition porch & gate Buka dan pasang tiles / jubin Buat table top Water proofing Tukar pasang pintu Lain2 yang Berkaitan dengan Plumber dan renovation wiring tukar wiring lama kepada baru db box kerosakan berkenaan wiring lampu kipas tambah plug piont dan semua jenis kerja berkenaan wiring. cleaning membersihkan rumah, pejabat, premis2 perniagaan,dewan,kenduri,selepas event dan lain2. Mahu kan keterangan yang lebih lanjut Hubungi... kami di talian atau Wahtsapp htpps://wa.me/0123460748....
19Tukang Rumah Paip Plumber Wiring - Azlan Afik Wangsa Maju - Wed 30/Sep/2020 12:14pm
Kami pakar bina/ubah suai rumah kediaman, pejabat dan kedai dgn harga yang terlajak MURAH.. Antara perkhidmatan kami adalah : 1. RENOVATION 💠 Sambung rumah 💠 Pecah dinding dan buat dinding baru 💠 Membuat pagar batu/pasang pagar 💠 Pasang tiles /mozek (indoor/outdoor) 💠 Membuat table top konkrit 💠 Pasang tingkap dan pintu 💠 Pasang water tank slab 2. PLUMBING SERVICE 💠 Membaiki, mencuci dan menukar tangki air 💠 Membaiki waterproofing bilik air 💠 Buka dan pasang pvc paip/abs paip (penambahan, menukar, membaiki, serta pasang Paip baru) 💠 Pasang sinki ataupun memperbaiki kerosakan sistem air pada sinki 💠 Pasang water filter 💠 Membaiki paip tersumbat atau pun paip bocor 💠 Membaiki bumbung bocor 3. ELECTRICAL 💠 Wiring untuk rumah, kedai dan pejabat 💠 Wiring, penambahan koin kipas. 💠 Wiring, penambahan dan membaiki plug soket. 4. CLEANING SERVICES UNTUK RUMAH, BANGUNAN ATAU PEJABAT Sebarang pertanyaan dan sebut harga klik link whatsapp dibawah : Whatsapp: https://wa.me/0123460748....
20Kerja Perkhidmatan dan Pemasangan Wiring, Elektrik dan Peralatan - Wed 30/Sep/2020 12:08pm
PERHATIAN ❗❗❗❗🔊🔊🔊🔊 Memerlukan Perkhidmatan Electrical Wiring dan Renovation, Plumbing dan Renovation di Pejabat/Rumah anda❓❓❓ Kami menyediakan beberapa perkhidmatan dengan harga yang berpatutan seperti di bawah..😊😊😊⬇⬇⬇ Electrical Wiring: ✔Lampu/Kipas ✔Powerpoint Socket ✔Air-Conditioner Installation Renovation: ✔Partition ✔House Painting ✔Maintenance Services ✔Office & Home Renovation Plumbing : ✅ baiki bilik air bocor ✅ kerja kerja paip ✅ baiki paip bocor dalam dinding ✅ penukaran kepala paip baru ✅ pemasangan paip air baru ✅ baiki tandas tersumbat ✅ baiki singki tersumbat ✅ baiki tangki air over flow ✅ pasang tukar tangki air baru ✅ tukar pasang a filter ✅ pasang tukar air pump Cleaning : ✅ membuat cleaning bangunan, rumah permis pwrbiagaan, dewan dan sebagainya. Cover area kl, selangor dan seremban. Mengapa anda perlu memilih Perkhidmatan kami??? * Menawarkan pakej yang berpatutan dengan menyediakan perkhidmatan yang memuaskan kepada pelanggan kami. * Memberikan perkhidmatan yang berkualiti, boleh dipercayai dan kos yang lebih efektif!!! * Memberikan barang yang berkualiti bagi menjamin keselamatan kepada para pengguna perkhidmatan kami. * Mempunyai pengalaman dalam bidang elektrikal dan renovation, plumbing and cleaning. Anda boleh hubungi terus untuk pertanyaan di http://www.wa.me/0123460748........
21Menyediakan Perkhidmatan Kerja-Kerja Pembersihan di Area Selangor & Kuala Lumpur - Wed 30/Sep/2020 12:06pm
ASSALAMUALAIKUM KEKAWAN TUMPANG IKLAN YE... PROMOSI LAGI !!! PROMOSI LAGI !!! ========================================== PERKHIDMATAN BERSIH RUMAH DAN PEJABAT ========================================== PROMOSI HUJUNG TAHUN TERHAD KEPADA 15 TERAWAL SAHAJA!!! Kami menawarkan khidmat pembersihan kediaman & komersial di sekitar KUALA LUMPUR, SELANGOR dan SEREMBAN serta yang berdekatan secara separuh masa dengan harga berpatutan ..... juga mengediakan perkhidmatan potong rumput. Haiiii....Kami nak bantu anda bersihkan rumah... nak tak??? Laaa tak nak ke?Kami bagi harga promosi pun tak nak pulak... Kalau rumah bersih dan teratur hati dengan fikirankan tenang... Kenapa? Tak percaya ke? Cube try test tengok... 1hari lepas dibersihkan... FAKHRUL WORLD CLEANING SERVIS sedia membantu untuk bersihkan dan cuci rumah anda... > BARANG CUCIAN KAMI SEDIAKAN > PEKERJA KAMI TERLATIH DAN MAHIR Rasanya mudah tak?Mudahkan...Semuanya hanya di hujung jari je.. Berminat? La apa tunggu lagi meh calling saja kami 24/7hari... NI NO TEL NYA: http://wa.me/0123460748 (mohamad) call/whatsapp..............................
22Servis Mencuci Rumah Kosong K.L dan Selangor Berdekatan - Wed 30/Sep/2020 12:05pm
V,irus dan bakteria dapat mencemari udara dan kekal di permukaan selama berhari-hari - pembasmi kuman biasa hanya akan memberikan perlindungan segera dan sementara. Kami menawarkan Perkhidmatan Pembasmian Kuman Profesional kami, Pembersih Pembasmi kuman berasaskan bahan-bahan yang di jamin selamat dan boleh membunuh kuman yang ada - dengan perlindungan untuk perlindungan jangka panjang. Penyelesaian kami tidak beracun dan selamat untuk persekitaran dengan bayi dan haiwan peliharaan. Teknologi pembasmian kuman profesional kami boleh digunakan di bangunan kediaman dan komersial, taman permainan, kemudahan penjagaan warga tua, sekolah, ruang komuniti dan banyak lagi. Kami juga menyediakan perkhidmatan membersihkan luar dan dalam kawasan pwerumahan termasuk potong rumput, membersihkan persekitaran luar rumah dan membasmi kuman. Harga sangat berpatutan. Service tip top dan mesra pelanggan. Pelanggan puas hati kami senang hati Area kl, selangor dan seremban (negeri sembilan.) Hubungi Kami Sekarang UntUK booking dan pertanyaan lanjut En mohamad 0123460748....
23Khidmat Mesin Rumput Serta Meracun di Sekitar Lembah Klang - Mon 28/Sep/2020 5:35pm
Virus dan bakteria dapat mencemari udara dan kekal di permukaan selama berhari-hari - pembasmi kuman biasa hanya akan memberikan perlindungan segera dan sementara. Kami menawarkan Perkhidmatan Pembasmian Kuman Profesional kami, Pembersih Pembasmi kuman berasaskan bahan-bahan yang di jamin selamat dan boleh membunuh kuman yang ada - dengan perlindungan untuk perlindungan jangka panjang. Penyelesaian kami tidak beracun dan selamat untuk persekitaran dengan bayi dan haiwan peliharaan. Teknologi pembasmian kuman profesional kami boleh digunakan di bangunan kediaman dan komersial, taman permainan, kemudahan penjagaan warga tua, sekolah, ruang komuniti dan banyak lagi. Kami juga menyediakan perkhidmatan membersihkan luar dan dalam kawasan pwerumahan termasuk potong rumput, membersihkan persekitaran luar rumah dan membasmi kuman. Harga sangat berpatutan. Service tip top dan mesra pelanggan. Pelanggan puas hati kami senang hati Area kl, selangor dan seremban (negeri sembilan.) Hubungi Kami Sekarang UntUK booking dan pertanyaan lanjut En mohamad http://wa.me/0123460748..
24Perkhidmatan Pembersihan, Penyelenggaran Lanskap dan Pengurusan Kawasan, Pejabat, Asrama, Resort, Rumah dan Homestay - Kelantan - Tue 22/Sep/2020 8:53am
ASSALAMUALAIKUM KEKAWAN TUMPANG IKLAN YE... PROMOSI LAGI !!! PROMOSI LAGI !!! ========================================== PERKHIDMATAN BERSIH RUMAH DAN PEJABAT ========================================== PROMOSI HUJUNG TAHUN TERHAD KEPADA 15 TERAWAL SAHAJA!!! Kami menawarkan khidmat pembersihan kediaman & komersial di sekitar KUALA LUMPUR, SELANGOR dan SEREMBAN serta yang berdekatan secara separuh masa dengan harga berpatutan ..... juga mengediakan perkhidmatan potong rumput. Haiiii....Kami nak bantu anda bersihkan rumah... nak tak??? Laaa tak nak ke?Kami bagi harga promosi pun tak nak pulak... Kalau rumah bersih dan teratur hati dengan fikirankan tenang... Kenapa? Tak percaya ke? Cube try test tengok... 1hari lepas dibersihkan... FAKHRUL WORLD CLEANING SERVIS sedia membantu untuk bersihkan dan cuci rumah anda... > BARANG CUCIAN KAMI SEDIAKAN > PEKERJA KAMI TERLATIH DAN MAHIR Rasanya mudah tak?Mudahkan...Semuanya hanya di hujung jari je.. Berminat? La apa tunggu lagi meh calling saja kami 24/7hari... NI NO TEL NYA: http://wa.me/0123460748 (mohamad) call/whatsapp..............
25Kerja2 Penyelenggaraan Bangunan Diperlukan - Fri 18/Sep/2020 10:31am
Virus dan bakteria dapat mencemari udara dan kekal di permukaan selama berhari-hari - pembasmi kuman biasa hanya akan memberikan perlindungan segera dan sementara. Kami menawarkan Perkhidmatan Pembasmian Kuman Profesional kami, Pembersih Pembasmi kuman berasaskan bahan-bahan yang di jamin selamat dan boleh membunuh kuman yang ada - dengan perlindungan untuk perlindungan jangka panjang. Penyelesaian kami tidak beracun dan selamat untuk persekitaran dengan bayi dan haiwan peliharaan. Teknologi pembasmian kuman profesional kami boleh digunakan di bangunan kediaman dan komersial, taman permainan, kemudahan penjagaan warga tua, sekolah, ruang komuniti dan banyak lagi. Kami juga menyediakan perkhidmatan membersihkan luar dan dalam kawasan pwerumahan termasuk potong rumput, membersihkan persekitaran luar rumah dan membasmi kuman. Harga sangat berpatutan. Service tip top dan mesra pelanggan. Pelanggan puas hati kami senang hati Area kl, selangor dan seremban (negeri sembilan.) Hubungi Kami Sekarang UntUK booking dan pertanyaan lanjut En mohamad 0123460748....
26Taman Greenwood - Tukang Paip Bumbung Bocor/Plumber dan Wiring - Tue 15/Sep/2020 3:02pm
PERHATIAN ❗❗❗❗🔊🔊🔊🔊 Memerlukan Perkhidmatan Electrical Wiring dan Renovation, Plumbing dan Renovation di Pejabat/Rumah anda❓❓❓ Kami menyediakan beberapa perkhidmatan dengan harga yang berpatutan seperti di bawah..😊😊😊⬇⬇⬇ Electrical Wiring: ✔Lampu/Kipas ✔Powerpoint Socket ✔Air-Conditioner Installation Renovation: ✔Partition ✔House Painting ✔Maintenance Services ✔Office & Home Renovation Plumbing : ✅ baiki bilik air bocor ✅ kerja kerja paip ✅ baiki paip bocor dalam dinding ✅ penukaran kepala paip baru ✅ pemasangan paip air baru ✅ baiki tandas tersumbat ✅ baiki singki tersumbat ✅ baiki tangki air over flow ✅ pasang tukar tangki air baru ✅ tukar pasang a filter ✅ pasang tukar air pump Cleaning : ✅ membuat cleaning bangunan, rumah permis pwrbiagaan, dewan dan sebagainya. Cover area kl, selangor dan seremban. Mengapa anda perlu memilih Perkhidmatan kami??? * Menawarkan pakej yang berpatutan dengan menyediakan perkhidmatan yang memuaskan kepada pelanggan kami. * Memberikan perkhidmatan yang berkualiti, boleh dipercayai dan kos yang lebih efektif!!! * Memberikan barang yang berkualiti bagi menjamin keselamatan kepada para pengguna perkhidmatan kami. * Mempunyai pengalaman dalam bidang elektrikal dan renovation, plumbing and cleaning. Anda boleh hubungi terus untuk pertanyaan di http://wa.me/0123460748....
27Cleaner Wanita Diperlukan di Melaka - Tue 15/Sep/2020 2:58pm
Tak ada masa untuk mengemas rumah/pejabat? Nak pindah rumah tapi tak ada masa untuk bersihkan? Serahkan pada pakar. Takperlu bimbang. Kami sedia bantu anda dengan menyediakan khidmat kemas@cuci rumah/pejabat. Harga yg berpatutan malah kerja yg memuaskan! Di jamin berpuas hati... * kerja pembersihan rumah termasuk mop, sapu, cuci bilik air, basuh pinggan, cuci tingkap, cuci kipas, kemas store dan lain lain kerja rumah kecuali kerja luar rumah seperti berkebun, cuci kereta, cuci longkang luar pagar. *peralatan/pencuci seperti mop, penyapu, floor cleaner dan sebagainya kami sediakan dan, tiada charge. Charge hanya akan di kenakan jika mngunakan peralatan seperti chemical, scrubing, polish dan specialist cleaner. SERVIS MENCUCI RUMAH/PEJABAT KOSONG *cuci sebelum berpindah masuk *cuci selepas pindah keluar *mencuci secara khusus untuk rumah/pejabat yang telah siap diubah suai, baik pulih atau cat.. *membersih kawasan luar rumah (external cleaning) termasuk tingkap luar. *floor buffering.. tiles, mozek, granet dan lantai simen Perkhidmatan kami di jamin berpatutan dan terbaik... Pelanggan puas hati, kami senang hati... Lokasi: kl, selangor, negeri sembilan. Untuk pertanyaan dan booking sila hubungi @ terus whatsapp en mohamad 0123460748.............
28Menyediakan Perkhimatan Potong Rumput - KL/Selangor - Sun 13/Sep/2020 12:12pm
ASSALAMUALAIKUM KEKAWAN TUMPANG IKLAN YE... PROMOSI LAGI !!! PROMOSI LAGI !!! ========================================== PERKHIDMATAN BERSIH RUMAH DAN PEJABAT ========================================== PROMOSI HUJUNG TAHUN TERHAD KEPADA 15 TERAWAL SAHAJA!!! Kami menawarkan khidmat pembersihan kediaman & komersial di sekitar KUALA LUMPUR, SELANGOR dan SEREMBAN serta yang berdekatan secara separuh masa dengan harga berpatutan ..... juga mengediakan perkhidmatan potong rumput. Haiiii....Kami nak bantu anda bersihkan rumah... nak tak??? Laaa tak nak ke?Kami bagi harga promosi pun tak nak pulak... Kalau rumah bersih dan teratur hati dengan fikirankan tenang... Kenapa? Tak percaya ke? Cube try test tengok... 1hari lepas dibersihkan... FAKHRUL WORLD CLEANING SERVIS sedia membantu untuk bersihkan dan cuci rumah anda... > BARANG CUCIAN KAMI SEDIAKAN > PEKERJA KAMI TERLATIH DAN MAHIR Rasanya mudah tak?Mudahkan...Semuanya hanya di hujung jari je.. Berminat? La apa tunggu lagi meh calling saja kami 24/7hari... NI NO TEL NYA: http://wa.me/0123460748 (mohamad) call/whatsapp..........
29Perkhidmatan Pembersihan, Penyelenggaran Lanskap dan Pengurusan Kawasan, Pejabat, Asrama, Resort, Rumah dan Homestay - Kelantan - Sun 13/Sep/2020 12:10pm
Virus dan bakteria dapat mencemari udara dan kekal di permukaan selama berhari-hari - pembasmi kuman biasa hanya akan memberikan perlindungan segera dan sementara. Kami menawarkan Perkhidmatan Pembasmian Kuman Profesional kami, Pembersih Pembasmi kuman berasaskan bahan-bahan yang di jamin selamat dan boleh membunuh kuman yang ada - dengan perlindungan untuk perlindungan jangka panjang. Penyelesaian kami tidak beracun dan selamat untuk persekitaran dengan bayi dan haiwan peliharaan. Teknologi pembasmian kuman profesional kami boleh digunakan di bangunan kediaman dan komersial, taman permainan, kemudahan penjagaan warga tua, sekolah, ruang komuniti dan banyak lagi. Kami juga menyediakan perkhidmatan membersihkan luar dan dalam kawasan pwerumahan termasuk potong rumput, membersihkan persekitaran luar rumah dan membasmi kuman. Harga sangat berpatutan. Service tip top dan mesra pelanggan. Pelanggan puas hati kami senang hati Area kl, selangor dan seremban (negeri sembilan.) Hubungi Kami Sekarang UntUK booking dan pertanyaan lanjut En mohamad 0123460748............
30Cleaner Tempatan/Pekerja Asing Diperlukan, Bekerja di Negeri Melaka - Sun 13/Sep/2020 12:09pm
mencari pekerja celaner tempatan di kl, selangor dan negeri sembilan. tempat tggl di sediakan boleh bekerja dngan cekap dan baik pembersih dan jaga solat untuk pertanyaan dan maklumat lanjut hubungi htpp://wa.me/0123460748 en. mohamad
31Renovation Murah & Table Top Murah Selangor/KL/N9 - Tue 8/Sep/2020 11:01am
kami ada menyediakan perkhidmatan seperti: Plumbing Berkaitan paip dan masalah2 Paip bocor dan tersumbat Paip besi asal karat tersumbat nak Tukar sistem paip baru Pemasangan semua jenis paip air Baiki Kepala paip patah atau trip paip rosak patah dlm Baiki paip bocor dalam dinding Baiki paip bilik air patah bocor Baiki tukar pasang stop cock rosak Baiki stopper shower leaking rosak Penukaran kepala paip baru Pemasangan paip air baru Baiki Tandas Bilik Air Tersumbat Baiki Sinki tersumbat Baiki floor trap tersumbat Baiki mainhole tersumbat Ubahsuai di dalam tandas seperti penukaran mangkuk tandas pecah atau lama kepada jenis baru Penukaran singki dalam bilik pecah atau lama kepada jenis baru Tukar Pasang tangki air pada poly hitam yang baru Membaiki tangki yang mengalami permasalahan over flow Tukar pasang water pump Tukar pasang pintu bilik air renovation Ubahsuai rumah Ubahsuai bilik air Mengecat rumah Sambung rumah Baiki bumbung & atap bocor Buat pertition porch & gate Buka dan pasang tiles / jubin Buat table top Water proofing Tukar pasang pintu Lain2 yang Berkaitan dengan Plumber dan renovation wiring tukar wiring lama kepada baru db box kerosakan berkenaan wiring lampu kipas tambah plug piont dan semua jenis kerja berkenaan wiring. cleaning membersihkan rumah, pejabat, premis2 perniagaan,dewan,kenduri,selepas event dan lain2. Mahu kan keterangan yang lebih lanjut Hubungi... kami di talian atau Wahtsapp htpps://wa.me/0123460748....
32Khidmat Potong Rumput & Pembersihan (Cucian Pindah Rumah Baru/Office/Kedai) - Selangor - Tue 8/Sep/2020 10:46am
ASSALAMUALAIKUM KEKAWAN TUMPANG IKLAN YE... PROMOSI LAGI !!! PROMOSI LAGI !!! ========================================== PERKHIDMATAN BERSIH RUMAH DAN PEJABAT ========================================== PROMOSI HUJUNG TAHUN TERHAD KEPADA 15 TERAWAL SAHAJA!!! Kami menawarkan khidmat pembersihan kediaman & komersial di sekitar KUALA LUMPUR, SELANGOR dan SEREMBAN serta yang berdekatan secara separuh masa dengan harga berpatutan ..... Haiiii....Kami nak bantu anda bersihkan rumah... nak tak??? Laaa tak nak ke?Kami bagi harga promosi pun tak nak pulak... Kalau rumah bersih dan teratur hati dengan fikirankan tenang... Kenapa? Tak percaya ke? Cube try test tengok... 1hari lepas dibersihkan... FAKHRUL WORLD CLEANING SERVIS sedia membantu untuk bersihkan dan cuci rumah anda... > BARANG CUCIAN KAMI SEDIAKAN > PEKERJA KAMI TERLATIH DAN MAHIR Rasanya mudah tak?Mudahkan...Semuanya hanya di hujung jari je.. Berminat? La apa tunggu lagi meh calling saja kami 24/7hari... NI NO TEL NYA: http://wa.me/0123460748 (mohamad) call/whatsapp....
33Khidmat Mengecat Rumah dan Baiki Paip Kawasan Subang Jaya - Tue 8/Sep/2020 10:45am
PERHATIAN ❗❗❗❗🔊🔊🔊🔊 Memerlukan Perkhidmatan Electrical Wiring dan Renovation, Plumbing dan Renovation di Pejabat/Rumah anda❓❓❓ Kami menyediakan beberapa perkhidmatan dengan harga yang berpatutan seperti di bawah..😊😊😊⬇⬇⬇ Electrical Wiring: ✔Lampu/Kipas ✔Powerpoint Socket ✔Air-Conditioner Installation Renovation: ✔Partition ✔House Painting ✔Maintenance Services ✔Office & Home Renovation Plumbing : ✅ baiki bilik air bocor ✅ kerja kerja paip ✅ baiki paip bocor dalam dinding ✅ penukaran kepala paip baru ✅ pemasangan paip air baru ✅ baiki tandas tersumbat ✅ baiki singki tersumbat ✅ baiki tangki air over flow ✅ pasang tukar tangki air baru ✅ tukar pasang a filter ✅ pasang tukar air pump Cleaning : ✅ membuat cleaning bangunan, rumah permis pwrbiagaan, dewan dan sebagainya. Cover area kl, selangor dan seremban. Mengapa anda perlu memilih Perkhidmatan kami??? * Menawarkan pakej yang berpatutan dengan menyediakan perkhidmatan yang memuaskan kepada pelanggan kami. * Memberikan perkhidmatan yang berkualiti, boleh dipercayai dan kos yang lebih efektif!!! * Memberikan barang yang berkualiti bagi menjamin keselamatan kepada para pengguna perkhidmatan kami. * Mempunyai pengalaman dalam bidang elektrikal dan renovation, plumbing and cleaning. Anda boleh hubungi terus untuk pertanyaan di http://wa.me/0123460748....
34Perkhidmatan Servis Deep Cleaning Mesin Kangen - Wed 2/Sep/2020 5:50pm
Tak ada masa untuk mengemas rumah/pejabat? Nak pindah rumah tapi tak ada masa untuk bersihkan? Serahkan pada pakar. Takperlu bimbang. Kami sedia bantu anda dengan menyediakan khidmat kemas@cuci rumah/pejabat. Harga yg berpatutan malah kerja yg memuaskan! Di jamin berpuas hati... * kerja pembersihan rumah termasuk mop, sapu, cuci bilik air, basuh pinggan, cuci tingkap, cuci kipas, kemas store dan lain lain kerja rumah kecuali kerja luar rumah seperti berkebun, cuci kereta, cuci longkang luar pagar. *peralatan/pencuci seperti mop, penyapu, floor cleaner dan sebagainya kami sediakan dan, tiada charge. Charge hanya akan di kenakan jika mngunakan peralatan seperti chemical, scrubing, polish dan specialist cleaner. SERVIS MENCUCI RUMAH/PEJABAT KOSONG *cuci sebelum berpindah masuk *cuci selepas pindah keluar *mencuci secara khusus untuk rumah/pejabat yang telah siap diubah suai, baik pulih atau cat.. *membersih kawasan luar rumah (external cleaning) termasuk tingkap luar. *floor buffering.. tiles, mozek, granet dan lantai simen Perkhidmatan kami di jamin berpatutan dan terbaik... Pelanggan puas hati, kami senang hati... Lokasi: kl, selangor, negeri sembilan. Untuk pertanyaan dan booking sila hubungi @ terus whatsap http://wa.me/0123460748....
35Cleaner Diperlukan (Pekerja Asing) - Melaka - Wed 2/Sep/2020 5:48pm
mencari pekerja cleaner tempatan perempuan sahaja. area mana2 pun blh tp lokasi kerja kuala lumpur, selangor dan seremban. tempat tinggal dan makan minum di sediakan. 1.blh buat kerja dengan cekap. 2.tidak memilih kerja dan tidak berkira. 3.rajin dan blh terima arahan dgn baik. untuk lebih pertanyaan blh hubungi no ni en. mohamad 0123460748
36Kerja Kosong Sebagai Cleaner/Kebersihan Dibuka! (Bukit Mertajam, Pulau Pinang) - Wed 2/Sep/2020 3:07pm
pekerja cleaner area kl, selangor dan seremban di perlukan. kriteria : perempuan sahaja warganegara malaysia sihat tubuh badan boleh mendengar arahan dengan baik boleh membuat kerja dengan cekap tidak berkira dan memilih kerja tempat tinggal, makan dan minum di sediakan untuk maklumat lanjut boleh hubungi en. mohamad di http://wa.me/0123460748
37Office Cleaner Diperlukan (Pekerja Tempatan) - Shah Alam - Wed 2/Sep/2020 2:58pm
kami mencari pekerja cleaner perempuan sahaja (tempatan) kriteria: perempuan sahaja warganegara malaysia sihay tubuh badan blh buat kerja dengan cekap blh terima arahan dgn baik tidak memilih kerja dan niat ikhlas cari rezeki tempat tinggal dan makan di sediakan ada pengalaman sbagai cleaner satu kelebihan. boleh hubungi en. mohamad. di http://wa.me/0123460748
38Mencari Tender/Partnership/Contract untuk Servis Cuci Karpet dan Upholstery - Wed 2/Sep/2020 1:29pm
ASSALAMUALAIKUM KEKAWAN TUMPANG IKLAN YE... PROMOSI LAGI !!! PROMOSI LAGI !!! ========================================== PERKHIDMATAN BERSIH RUMAH DAN PEJABAT ========================================== PROMOSI HUJUNG TAHUN TERHAD KEPADA 15 TERAWAL SAHAJA!!! Kami menawarkan khidmat pembersihan kediaman & komersial di sekitar KUALA LUMPUR, SELANGOR dan SEREMBAN serta yang berdekatan secara separuh masa dengan harga berpatutan ..... Haiiii....Kami nak bantu anda bersihkan rumah... nak tak??? Laaa tak nak ke?Kami bagi harga promosi pun tak nak pulak... Kalau rumah bersih dan teratur hati dengan fikirankan tenang... Kenapa? Tak percaya ke? Cube try test tengok... 1hari lepas dibersihkan... FAKHRUL WORLD CLEANING SERVIS sedia membantu untuk bersihkan dan cuci rumah anda... > BARANG CUCIAN KAMI SEDIAKAN > PEKERJA KAMI TERLATIH DAN MAHIR Rasanya mudah tak?Mudahkan...Semuanya hanya di hujung jari je.. Berminat? La apa tunggu lagi meh calling saja kami 24/7hari... NI NO TEL NYA: http://wa.me/0123460748 (mohamad) call/whatsapp p/s: JIKA PANGGILAN ANDA TIDAK DI JAWAB BOLEH TINGGALKAN PESANAN(sms / wasap) UNTUK KAMI HUBUNGI KEMBALI ________________________________________________________________________________________________________________________ ================ Minta jasa kekawan LIKE PAGE SAYA : FAKHRUL WORLD CLEANING SERVICES Terima kasih....
39Pekerja Plaster Ceiling Diperlukan - KL/Selangor - Tue 25/Aug/2020 1:11pm
PERHATIAN ❗❗❗❗🔊🔊🔊🔊 Memerlukan Perkhidmatan Electrical Wiring dan Renovation, Plumbing dan Renovation di Pejabat/Rumah anda❓❓❓ Kami menyediakan beberapa perkhidmatan dengan harga yang berpatutan seperti di bawah..😊😊😊⬇⬇⬇ Electrical Wiring: ✔Lampu/Kipas ✔Powerpoint Socket ✔Air-Conditioner Installation Renovation: ✔Partition ✔House Painting ✔Maintenance Services ✔Office & Home Renovation Plumbing : ✅ baiki bilik air bocor ✅ kerja kerja paip ✅ baiki paip bocor dalam dinding ✅ penukaran kepala paip baru ✅ pemasangan paip air baru ✅ baiki tandas tersumbat ✅ baiki singki tersumbat ✅ baiki tangki air over flow ✅ pasang tukar tangki air baru ✅ tukar pasang a filter ✅ pasang tukar air pump Cleaning : ✅ membuat cleaning bangunan, rumah permis pwrbiagaan, dewan dan sebagainya. Cover area kl, selangor dan seremban. Mengapa anda perlu memilih Perkhidmatan kami??? * Menawarkan pakej yang berpatutan dengan menyediakan perkhidmatan yang memuaskan kepada pelanggan kami. * Memberikan perkhidmatan yang berkualiti, boleh dipercayai dan kos yang lebih efektif!!! * Memberikan barang yang berkualiti bagi menjamin keselamatan kepada para pengguna perkhidmatan kami. * Mempunyai pengalaman dalam bidang elektrikal dan renovation, plumbing and cleaning. Anda boleh hubungi terus untuk pertanyaan di http://www.wa.me/0123460748....
40Repair Paip dan Ubahsuai Rumah - Sentul Utama - Mon 24/Aug/2020 1:29pm
PERHATIAN ❗❗❗❗🔊🔊🔊🔊 Memerlukan Perkhidmatan Electrical Wiring dan Renovation, Plumbing dan Renovation di Pejabat/Rumah anda❓❓❓ Kami menyediakan beberapa perkhidmatan dengan harga yang berpatutan seperti di bawah..😊😊😊⬇⬇⬇ Electrical Wiring: ✔Lampu/Kipas ✔Powerpoint Socket ✔Air-Conditioner Installation Renovation: ✔Partition ✔House Painting ✔Maintenance Services ✔Office & Home Renovation Plumbing : ✅ baiki bilik air bocor ✅ kerja kerja paip ✅ baiki paip bocor dalam dinding ✅ penukaran kepala paip baru ✅ pemasangan paip air baru ✅ baiki tandas tersumbat ✅ baiki singki tersumbat ✅ baiki tangki air over flow ✅ pasang tukar tangki air baru ✅ tukar pasang a filter ✅ pasang tukar air pump Cleaning : ✅ membuat cleaning bangunan, rumah permis pwrbiagaan, dewan dan sebagainya. Cover area kl, selangor dan seremban. Mengapa anda perlu memilih Perkhidmatan kami??? * Menawarkan pakej yang berpatutan dengan menyediakan perkhidmatan yang memuaskan kepada pelanggan kami. * Memberikan perkhidmatan yang berkualiti, boleh dipercayai dan kos yang lebih efektif!!! * Memberikan barang yang berkualiti bagi menjamin keselamatan kepada para pengguna perkhidmatan kami. * Mempunyai pengalaman dalam bidang elektrikal dan renovation, plumbing and cleaning. Anda boleh hubungi terus untuk pertanyaan di http://www.wa.me/0123460748....
41Pekerja Pemasangan Mozek Diperlukan Segera - Kuala Selangor - Sat 22/Aug/2020 10:37am
kami ada menyediakan perkhidmatan seperti: Plumbing Berkaitan paip dan masalah2 Paip bocor dan tersumbat Paip besi asal karat tersumbat nak Tukar sistem paip baru Pemasangan semua jenis paip air Baiki Kepala paip patah atau trip paip rosak patah dlm Baiki paip bocor dalam dinding Baiki paip bilik air patah bocor Baiki tukar pasang stop cock rosak Baiki stopper shower leaking rosak Penukaran kepala paip baru Pemasangan paip air baru Baiki Tandas Bilik Air Tersumbat Baiki Sinki tersumbat Baiki floor trap tersumbat Baiki mainhole tersumbat Ubahsuai di dalam tandas seperti penukaran mangkuk tandas pecah atau lama kepada jenis baru Penukaran singki dalam bilik pecah atau lama kepada jenis baru Tukar Pasang tangki air pada poly hitam yang baru Membaiki tangki yang mengalami permasalahan over flow Tukar pasang water pump Tukar pasang pintu bilik air renovation Ubahsuai rumah Ubahsuai bilik air Mengecat rumah Sambung rumah Baiki bumbung & atap bocor Buat pertition porch & gate Buka dan pasang tiles / jubin Buat table top Water proofing Tukar pasang pintu Lain2 yang Berkaitan dengan Plumber dan renovation wiring tukar wiring lama kepada baru db box kerosakan berkenaan wiring lampu kipas tambah plug piont dan semua jenis kerja berkenaan wiring. cleaning membersihkan rumah, pejabat, premis2 perniagaan,dewan,kenduri,selepas event dan lain2. Mahu kan keterangan yang lebih lanjut Hubungi... kami di talian atau Wahtsapp htpps://wa.me/0123460748..
42Tukang Paip Plumber - Azis Taman Sri Gombak - Sat 22/Aug/2020 10:36am
''nasib baik ada service 24jam mcm ADMS CREATIVE ENTERPRISE ni... tiba2 wiring problem blackout 1 rumah call masa tu,masa tu juga mereka dtg!!!!'' komen salah satu customer dari dengkil. tukar db box dan wayar baru... anda ada masalah wiring rumah seperti customer kt ni??? jangan pening2 blh hubungi atau klik trus link tertera. service 24jam dan ada jaminan lagi. tak rugi pilih service kami. tak percaya boleh cuba hubungi no ni http://wa.me/0123460748 tunggu dulu!!! kami juga memyediakan perkhidmatan renovation, plumbing dan juga cleaninag area kl, selangor dan seremban. jom call atau whatsapp sekarang en. mohamad 0123460748 0123460748
43Tukang Paip Plumber Azlan Afiq - Taman Sri Gombak Batu Caves Selangor - Sat 22/Aug/2020 10:34am
PERHATIAN ❗❗❗❗🔊🔊🔊🔊 Memerlukan Perkhidmatan Electrical Wiring dan Renovation, Plumbing dan Renovation di Pejabat/Rumah anda❓❓❓ Kami menyediakan beberapa perkhidmatan dengan harga yang berpatutan seperti di bawah..😊😊😊⬇⬇⬇ Electrical Wiring: ✔Lampu/Kipas ✔Powerpoint Socket ✔Air-Conditioner Installation Renovation: ✔Partition ✔House Painting ✔Maintenance Services ✔Office & Home Renovation Plumbing : ✅ baiki bilik air bocor ✅ kerja kerja paip ✅ baiki paip bocor dalam dinding ✅ penukaran kepala paip baru ✅ pemasangan paip air baru ✅ baiki tandas tersumbat ✅ baiki singki tersumbat ✅ baiki tangki air over flow ✅ pasang tukar tangki air baru ✅ tukar pasang a filter ✅ pasang tukar air pump Cleaning : ✅ membuat cleaning bangunan, rumah permis pwrbiagaan, dewan dan sebagainya. Cover area kl, selangor dan seremban. Mengapa anda perlu memilih Perkhidmatan kami??? * Menawarkan pakej yang berpatutan dengan menyediakan perkhidmatan yang memuaskan kepada pelanggan kami. * Memberikan perkhidmatan yang berkualiti, boleh dipercayai dan kos yang lebih efektif!!! * Memberikan barang yang berkualiti bagi menjamin keselamatan kepada para pengguna perkhidmatan kami. * Mempunyai pengalaman dalam bidang elektrikal dan renovation, plumbing and cleaning. Anda boleh hubungi terus untuk pertanyaan di http://www.wa.me/0123460748....
44Tukang Paip Plumber Azlan Afik - Taman Seri Gombak Batu Caves Selangor - Mon 17/Aug/2020 12:26pm
''nasib baik ada service 24jam mcm ADMS CREATIVE ENTERPRISE ni... tiba2 wiring problem blackout 1 rumah call masa tu,masa tu juga mereka dtg!!!!'' komen salah satu customer dari dengkil. tukar db box dan wayar baru... anda ada masalah wiring rumah seperti customer kt ni??? jangan pening2 blh hubungi atau klik trus link tertera. service 24jam dan ada jaminan lagi. tak rugi pilih service kami. tak percaya boleh cuba hubungi no ni http://wa.me/0123460748 tunggu dulu!!! kami juga memyediakan perkhidmatan renovation, plumbing dan juga cleaninag area kl, selangor dan seremban. jom call atau whatsapp sekarang en. mohamad 0123460748 0123460748
45Perkhidmatan Pencucian dan Pembersihan Bagunan, Pejabat, Kilang, Pusat Membeli Belah, Sekolah Sekolah, Perpustakaan Negeri Negeri. - Sat 15/Aug/2020 11:27am
Tak ada masa untuk mengemas rumah/pejabat? Nak pindah rumah tapi tak ada masa untuk bersihkan? Serahkan pada pakar. Takperlu bimbang. Kami sedia bantu anda dengan menyediakan khidmat kemas@cuci rumah/pejabat. Harga yg berpatutan malah kerja yg memuaskan! Di jamin berpuas hati... * kerja pembersihan rumah termasuk mop, sapu, cuci bilik air, basuh pinggan, cuci tingkap, cuci kipas, kemas store dan lain lain kerja rumah kecuali kerja luar rumah seperti berkebun, cuci kereta, cuci longkang luar pagar. * peralatan/pencuci seperti mop, penyapu, floor cleaner dan sebagainya kami sediakan dan, tiada charge. Charge hanya akan di kenakan jika mngunakan peralatan seperti chemical, scrubing, polish dan specialist cleaner. SERVIS MENCUCI RUMAH/PEJABAT KOSONG *cuci sebelum berpindah masuk *cuci selepas pindah keluar *mencuci secara khusus untuk rumah/pejabat yang telah siap diubah suai, baik pulih atau cat.. *membersih kawasan luar rumah (external cleaning) termasuk tingkap luar. *floor buffering.. tiles, mozek, granet dan lantai simen Juga menyediakan perkhidmatan PLUMBING, WIRING DAN RWNOVATION. Perkhidmatan kami di jamin berpatutan dan terbaik... Pelanggan puas hati, kami senang hati... Lokasi: kl, selangor, seremban. Untuk pertanyaan dan booking Sila hubungi @ terus whatsapp 0123460748 En mohamad....
46Home Renovation - KL - Sat 15/Aug/2020 11:25am
kami ada menyediakan perkhidmatan seperti: Plumbing Berkaitan paip dan masalah2 Paip bocor dan tersumbat Paip besi asal karat tersumbat nak Tukar sistem paip baru Pemasangan semua jenis paip air Baiki Kepala paip patah atau trip paip rosak patah dlm Baiki paip bocor dalam dinding Baiki paip bilik air patah bocor Baiki tukar pasang stop cock rosak Baiki stopper shower leaking rosak Penukaran kepala paip baru Pemasangan paip air baru Baiki Tandas Bilik Air Tersumbat Baiki Sinki tersumbat Baiki floor trap tersumbat Baiki mainhole tersumbat Ubahsuai di dalam tandas seperti penukaran mangkuk tandas pecah atau lama kepada jenis baru Penukaran singki dalam bilik pecah atau lama kepada jenis baru Tukar Pasang tangki air pada poly hitam yang baru Membaiki tangki yang mengalami permasalahan over flow Tukar pasang water pump Tukar pasang pintu bilik air renovation Ubahsuai rumah Ubahsuai bilik air Mengecat rumah Sambung rumah Baiki bumbung & atap bocor Buat pertition porch & gate Buka dan pasang tiles / jubin Buat table top Water proofing Tukar pasang pintu Lain2 yang Berkaitan dengan Plumber dan renovation wiring tukar wiring lama kepada baru db box kerosakan berkenaan wiring lampu kipas tambah plug piont dan semua jenis kerja berkenaan wiring. cleaning membersihkan rumah, pejabat, premis2 perniagaan,dewan,kenduri,selepas event dan lain2. Mahu kan keterangan yang lebih lanjut Hubungi... kami di talian atau Wahtsapp htpps://wa.me/0123460748..............
47Khdmat Pasang Tile, Plumbing, Mengecat, Wiring, Solar Heater, Bumbung Bocor - KL/Selangor - Sat 15/Aug/2020 11:23am
Salam sejahtera, Kami ADMS CREATIVE adalah sebuah syarikat yang berdaftar dengan SSM ada menawarkan perkhidmatan seperti berikut:- 1. Ubahsuai rumah, kedai atau pejabat. 2. Melakukan kerja-kerja berkenaan wiring: - Pasang kipas - Pasang Lampu, pendaflour, LED, lampu hiasan lampu downlight. - Pasang water heater - Pasang Distribution Board (DB) - Pasang plug point, suis (tambahan) - Kerja-kerja wiring baru, tambahan wiring - Memeriksa kerosakan berkenaan wiring. - dan lain-lain. 3. Kerja-kerja berkenaan paip: - Sambung paip - Pasang tangki air - Memeriksa kerosakan paip -dan lain-lain. 4.clening service. -cuci rumah, pejabat atau kedai. -basic cleaning dan pro cleaning. HARGA DI JAMIN TERBAIK DAN SERVICE TIP TOP. Area kl, selangor dan negeri sembilan sahaja. Jika anda berminat dengan perkhidmatan kami, dan sebarang pertanyaan @ sebut harga boleh hubungi:- En. Mohamad http://wasap.my/0123460748
48Mohd Wafi Tukang Paip/Plumber dan Wiring - Taman Gombak Ria - Sat 15/Aug/2020 11:22am
PERHATIAN ❗❗❗❗🔊🔊🔊🔊 Memerlukan Perkhidmatan Electrical Wiring dan Renovation, Plumbing dan Renovation di Pejabat/Rumah anda❓❓❓ Kami menyediakan beberapa perkhidmatan dengan harga yang berpatutan seperti di bawah..😊😊😊⬇⬇⬇ Electrical Wiring: ✔Lampu/Kipas ✔Powerpoint Socket ✔Air-Conditioner Installation Renovation: ✔Partition ✔House Painting ✔Maintenance Services ✔Office & Home Renovation Plumbing : ✅ baiki bilik air bocor ✅ kerja kerja paip ✅ baiki paip bocor dalam dinding ✅ penukaran kepala paip baru ✅ pemasangan paip air baru ✅ baiki tandas tersumbat ✅ baiki singki tersumbat ✅ baiki tangki air over flow ✅ pasang tukar tangki air baru ✅ tukar pasang a filter ✅ pasang tukar air pump Cleaning : ✅ membuat cleaning bangunan, rumah permis pwrbiagaan, dewan dan sebagainya. Cover area kl, selangor dan seremban. Mengapa anda perlu memilih Perkhidmatan kami??? * Menawarkan pakej yang berpatutan dengan menyediakan perkhidmatan yang memuaskan kepada pelanggan kami. * Memberikan perkhidmatan yang berkualiti, boleh dipercayai dan kos yang lebih efektif!!! * Memberikan barang yang berkualiti bagi menjamin keselamatan kepada para pengguna perkhidmatan kami. * Mempunyai pengalaman dalam bidang elektrikal dan renovation, plumbing and cleaning. Anda boleh hubungi terus untuk pertanyaan di http://www.wasap.my/0123460748....
49Tukang Paip dan Bumbung Bocor - Area Taman Melewar Gombak - Tue 11/Aug/2020 1:22pm
PERHATIAN ❗❗❗❗🔊🔊🔊🔊 Memerlukan Perkhidmatan Electrical Wiring dan Renovation, Plumbing dan Renovation di Pejabat/Rumah anda❓❓❓ Kami menyediakan beberapa perkhidmatan dengan harga yang berpatutan seperti di bawah..😊😊😊⬇⬇⬇ Electrical Wiring: ✔Lampu/Kipas ✔Powerpoint Socket ✔Air-Conditioner Installation Renovation: ✔Partition ✔House Painting ✔Maintenance Services ✔Office & Home Renovation Plumbing : ✅ baiki bilik air bocor ✅ kerja kerja paip ✅ baiki paip bocor dalam dinding ✅ penukaran kepala paip baru ✅ pemasangan paip air baru ✅ baiki tandas tersumbat ✅ baiki singki tersumbat ✅ baiki tangki air over flow ✅ pasang tukar tangki air baru ✅ tukar pasang a filter ✅ pasang tukar air pump Cleaning : ✅ membuat cleaning bangunan, rumah permis pwrbiagaan, dewan dan sebagainya. Cover area kl, selangor dan seremban. Mengapa anda perlu memilih Perkhidmatan kami??? * Menawarkan pakej yang berpatutan dengan menyediakan perkhidmatan yang memuaskan kepada pelanggan kami. * Memberikan perkhidmatan yang berkualiti, boleh dipercayai dan kos yang lebih efektif!!! * Memberikan barang yang berkualiti bagi menjamin keselamatan kepada para pengguna perkhidmatan kami. * Mempunyai pengalaman dalam bidang elektrikal dan renovation, plumbing and cleaning. Anda boleh hubungi terus untuk pertanyaan di http://www.wasap.my/0123460748....
50Zul Pakar Paip Bumbung Bocor/Plumber dan Renovation - Wangsa Melawati - Tue 11/Aug/2020 12:07pm
Salam sejahtera, Kami ADMS CREATIVE adalah sebuah syarikat yang berdaftar dengan SSM ada menawarkan perkhidmatan seperti berikut:- 1. Ubahsuai rumah, kedai atau pejabat. 2. Melakukan kerja-kerja berkenaan wiring: - Pasang kipas - Pasang Lampu, pendaflour, LED, lampu hiasan lampu downlight. - Pasang water heater - Pasang Distribution Board (DB) - Pasang plug point, suis (tambahan) - Kerja-kerja wiring baru, tambahan wiring - Memeriksa kerosakan berkenaan wiring. - dan lain-lain. 3. Kerja-kerja berkenaan paip: - Sambung paip - Pasang tangki air - Memeriksa kerosakan paip -dan lain-lain. 4.clening service. -cuci rumah, pejabat atau kedai. -basic cleaning dan pro cleaning. HARGA DI JAMIN TERBAIK DAN SERVICE TIP TOP. Area kl, selangor dan negeri sembilan sahaja. Jika anda berminat dengan perkhidmatan kami, dan sebarang pertanyaan @ sebut harga boleh hubungi:- En. Mohamad http://wasap.my/0123460748
!