Sleeping Partner Diperlukan Modal Serendah RM250.
Mutiara Kristal 6 - Mon 8/Dec/2014 2:52pm [Last Comment]
salam.

peluang untuk mereka yg nk jadi sleeping partner dalam bisnes aksesori mutiara & kristal.

plan:
-modal minima rm250(1lot) akan dibayar keuntungan rm70 sebulan selama 12 bulan.

-semua pembayaran akan terus dimasukkan ke dalam akaun bank pada setiap 25hb (8pm-11pm).

-hanya akaun bank maybank dan cimb sahaja. akaun bank selain daripada tu akan dicaj rm2 disetiap transaksi sebagai caj perkhidmatan.

-keistimewaan kepada ahli yg modalkan 15lot dan keatas dengan pembayaran keuntungan double pada bulan ke 3, bulan ke 6 dan bulan ke 9.

-anda x perlu simpan produk yg banyak dan x perlu peningkan kepala mencari pembeli kerana sy yg akan uruskan pusingan modal anda. cukup masa sebulan keuntungan dibayar rm70 setiap bulan sekiranya bermodalkan minima rm250(1lot).

-keuntungan dibahagi berdasarkan jumlah modal ahli.

-lot adalah terhad kepada 50 lot sahaja.

***kuota lot yg available ada 18 lot sahaja lg.

sesiapa berminat boleh email sy.

ezamizam88@gmail.com

Niche: Mencari Pelabur | Pemborong Aksesori Wanita
 
1. Dio - Mon 8/Dec/2014, 3:45pm
whatsapp sy 0137737032  
2. Mad 1732 - Mon 8/Dec/2014, 4:19pm
Berminat,details ke 012-9044 924  
3. Jang 2 - Mon 8/Dec/2014, 9:06pm
berminat..email saya jang_ma1@yahoo.com  
4. Shahrul Anuar 3 - Mon 8/Dec/2014, 10:24pm
saya berminat
sila emailkan ke anuar_bijak@yahoo.com  
5. Nazman 7 - Tue 9/Dec/2014, 10:22pm
sape nak dari 15- 25% keuntungan di bayar ikut modal yang diberikan setiap bulan minima modal rm40 sahaja wasap 0196215358  
6. Khai 99 - Thu 11/Dec/2014, 10:15pm
Pm@ wassap sy 0133332502  
7. Adib 56 - Fri 12/Dec/2014, 12:34am
Sy berminat. Tolong wassap no 0136421727  
8. Intan 195 - Sat 13/Dec/2014, 9:26am
Assalaamualaikum....

Inginkan income pasif tanpa menjual, menaja, maintain bulanan.

modal sekali income setiap bulan antara 10 - 12%

Modal akan dikembalikan sekiranya tidak berminat lagi meneruskan perniagaan ini.

intan6464@yahoo.com.my  
9. Azam 181 - Sat 13/Dec/2014, 11:54am
Wassap sy-0142266604  
10. Shamsul 84 - Thu 18/Dec/2014, 3:30pm
Nk tak?? Rahsia mcm mana modal hanya rm8k kita boleh menjana income sehingga 20k dalam masa sebulan je???

Tertakluk terma dan syarat2 yg company saya sediakan..

Company berdaftar iso.. Dari kita simpang dalam asb or beli emas kan..baik ambil peluang ni..

Dalam masa sebulan je dapat income rm20k..

Call or meseg sham 0123469863  
11. Encik Kamal - Tue 23/Dec/2014, 4:38pm
Assalamulaikum warga majalah com.

Saya perlukan modal tambahan untuk bisnes yang ada..

Disini saya buka beberapa lot pembahagian untung

1 lot modal RM1 000 - Keuntungan 100%. Pembayaran dibuat melalui bank Maybank dan CIMB sahaja sebanyak RM 334 sebulan.
Pembahagian untung bermula 1 Februari 2015 ini. Kuota hanya dibuka untuk 50 lot sahaja.

Siapa serious Berminat Kita blh duduk Dan bincang 1 meja .untuk yang serious bekerjasama sahaja

Hubungi saya: 0169563174  
12. Zanny - Fri 2/Jan/2015, 11:38am
Berminat. pm detail 0123979803  
13. Juan 11 - Tue 13/Jan/2015, 6:58pm
saya berminAT, email saya di moham29577@yahoo.com yer  
14. Be Chia - Fri 17/Apr/2015, 5:14pm
berminat, email kpd be_chia@yahoo.com  
15. Encik Kamal - Tue 9/Jun/2015, 4:29pm
Assalamulaikum warga majalah com.
Saya perlukan modal tambahan untuk bisnes yang ada..
Disini saya buka beberapa lot pembahagian untung
1 lot modal RM1 000 - Keuntungan 100%. Pembayaran
dibuat melalui bank Maybank dan CIMB sahaja
sebanyak RM 334 sebulan selama 6 bulan.
Pembahagian untung bermula 1 Julai 2015 ini. Kuota
hanya dibuka untuk 50 lot sahaja.
Siapa serious Berminat Kita blh duduk Dan bincang 1
meja .untuk yang serious bekerjasama sahaja
Hubungi saya: 0169563174 kamal  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..