Nazman 7

Profile
NameNazman
Forum NickNazman 7
Handphone0196215358
URLwww.eurofx4u/dnazmas
RegisteredMon 31/Dec/2012, 3:33pm
Comments by Nazman
1Easy Investment, Modal RM1k Profit RM4k in 1month - Thu 4/Jul/2019 7:34am
mint utk detail 0189115358
2Mencari Investor, 5-8% Incentive Bulanan + Bonus Tahunan, Terhad Hanya Beberapa Orang. - Fri 12/Apr/2019 8:48pm
berminat whatt apps 0189115358
3Mencari Funder/Pendana Serius utk Saya Mulakan Niaga Makanan Segera - Mon 25/Mar/2019 7:34am
bisnes ape detail pulngannya 0189115358
4Pelabor Eksekusif Jangkapendek Profit 20%+ - Mon 25/Mar/2019 7:31am
pelaburan ape detail 0189115358
5Membekal Ikan Bilis Sabah - Lokasi di Seremban - Wed 6/Mar/2019 10:22pm
pm 0196215358 bermint utk agen
6Mencari Rakan Niaga untuk Membekal Bilis Udang Kering atau Hasil Laut Lain - Tue 26/Feb/2019 10:12am
detail nazemantalib@gmail.com
7Mencari Funder/Investor - Tue 26/Feb/2019 10:09am
detail ke nazemantalib@gmail.com
8Mencari Rakan Kongsi - Perniagaan Bidang Perkhidmatan E-Hailling - Fri 1/Feb/2019 9:33am
detail ke nazemantalib@gmail.com
9Dana 1k - 3k Diperlukan + Untung Sekaliganda Less Than 2 Months - Sun 20/Jan/2019 8:56pm
wsp 0196215358
10Mencari Funder/Silent Partner/Investor - Sun 20/Jan/2019 8:54pm
wasap 0196215358 bermnt nak tahu detail
11Mengandakan Simpanan Long Term - Thu 8/Nov/2018 10:08pm
detail 0189115358
12Perlukan Rakan Niaga Berkongsi Untung - Wed 7/Nov/2018 6:53pm
detail 0189115358
13Group Saham Bursa Malaysia - Thu 23/Aug/2018 8:28am
0189115358 nazt
14Income Setiap Hari 2% Dari Modal Mampu Labur! Hari Masuk Akaun Dalam USD! Terbukti No Scam! Baru Lancar 1 Ogos! - Tue 14/Aug/2018 9:35pm
wasap 0189115358 berminat
15Mencari Rakan Kongsi untuk Ternakan Puyuh - Tue 17/Jul/2018 1:59pm
wasa[ 0189115358 untuk detail
16Mencari Rakan Kongsi Kilang Air Mineral - Sat 14/Jul/2018 6:56am
detail wsp 0189115358
17Jom Kongsi Untung Bisness - Thu 12/Jul/2018 3:32am
wsp 0189115358
18Diperlukan Pelabur untuk Pakaian Jenama Lelaki - Area KL Putrajaya dan Bangi - Thu 12/Jul/2018 3:26am
hati hati2 kerana sekarang orng menipu janji dengan mencari rezeki secara haram untuk hidup tanpa rasa bersalah dan rezeki haram tidak an senang tetapi akan datang bala hingga akhiirat
19Pemberi Modal - Sun 6/May/2018 6:37pm
detail n wsp 01989115358
20Diperlukan Pelabur untuk Jenama Pakaian Lelaki - Putrajaya, Kuala Lumpur - Tue 1/May/2018 7:25am
hati-hati walaupun ada perjanjian tapi janji tak dikuti, janji hanya dalam perjanjian tapi tak dikuti itulah janji melayu. macam mana bisnes nak berjaya Tuhan tarik rezeki sebab asyik menipu je bila berniaga.
21Mencari Pelabur/Share Partner - Mon 19/Feb/2018 3:51pm
detail wsp 0189115358
22Kami Menawarkan Peluang Perniagaan yang Dapat Menjana Pendapatan Sehingga RM6000 Sebulan! - Sat 17/Feb/2018 9:23am
detail email ke nazemantalib@gmail.com berminat untuk biz anak yang selesai diploma mengangur
23Memerlukan Funder Bisnes Kosmetik - Sun 10/Dec/2017 8:47am
di mana ni lokasi pm 1089115358
24Mencari Funder - Tue 28/Nov/2017 8:53pm
funder jujur tapi peminjam yang byk x jujur
25Sleeping Partner - Mon 6/Nov/2017 1:43pm
biz ape wsp 0189115358
26Mencari Pelabur Segera - Tue 18/Apr/2017 5:59am
detail ke o189115358
27Tercari-Cari Peluang Pekerjaan? Ingin Menjadi Usahawan? Mempunyai Ilmu Repair Komputer? Ingin Buka Kedai? Tidak Tahu Bagaimana Ingin Mula? - Tue 27/Dec/2016 6:05pm
jom kencana2u.com/dnazmas join modal minima rm20 shj setiap hari 8% selama 20 hari jom
28Mencari Rakan Niaga - Wed 7/Dec/2016 9:42pm
0189115358
29Mencari Perniagaan Dengan Modal Kecil - Sun 27/Nov/2016 7:46am
jom berkongsi modal untuk perniagaan real peralatan cenderahati dan baju sulaman dan pemakananan kesihatan, modal boleh bermula dari rm50 hingga rm5k , keuntungan adalah antara 15 ke 25% tanpa perlu menjual. sudah lebih 10 tahun berjalan berminat wsp 0196215358
30Mencari Investor (Silent Partner) RM 8 000 untuk 5% - Fri 18/Nov/2016 8:36pm
sape nak pendapatan tambahan wsp 0189115358 untung 15 ke 20% dari modal sebulan , modal ikut kemampuan
31Peluang ROI (Commercial Investment Property) Tunai 8% - 15% Sebulan (Tanpa Membeli) - Mon 31/Oct/2016 10:16pm
detail ke nazmantalib@yahoo.com atau 0189115358 wsp tq
32Rakan JV Funder Kedai Serbaneka Diperlukan - Mon 3/Oct/2016 8:00am
income tambahan modal boleh bermula rm50 untung tempoh 45 ke 50 hari 30-40% dari modal. wasap 0189115358 untuk detal
33Mencari Investor - Thu 29/Sep/2016 8:35pm
nak mencuba income harian dengan modal bermula rm90 layari www.mgmempire.com/mastura71
34Mencari Pelabur/Bisnes Partner RM5,000 - Pulangan RM1,000-RM2,000 Sebulan - Tue 27/Sep/2016 6:58pm
jom sape nak roi harian baru 12 hari lancar layarari www.mgmempire.com/faizah983, atau www.mgmempire.com/mastura71 atau wsp 0189115358 untuk detail
35Funder Dperlukan - Mon 26/Sep/2016 8:08pm
jgn pening2 jika nak income harian layari www.mgmempire.com/mastura71 atau www.mgmempire.com/dnazmas atau www.mgmempire.com/nazt bermula modal minima rm90 20 hari dapat rm200
36Mencari Dana Perniagaan - Thu 22/Sep/2016 7:59pm
Jom income harian modal dr rm90 bru lncar web www.mgmempire.com/mastura71 atau wsp 0189115358 untuj detail
37Mencari Rakan untuk Teman Buat Bisnes - Sun 11/Sep/2016 7:21am
nape nak pening berniaga sndri, jom kongsi modal bermula dr rm 50 shj, perniaggan dah lebih 15 tahun tp kongsi modal baru bermula tahun lepAS, INCOME MINGUAN XLAH TINGI KERANA RISIKO AMATLAH RENDAH MINGUAN PROFIT DARI 3% KALAU BULANAN PROFIT DARI 15% SPE BERMINAT BOLEH WASAP 0189115358 REAL BIZ SHJ
38Pelabur untuk Projek Supply Hard Drive + Free Western Digital External Hard Disk 1 Tb - Thu 8/Sep/2016 8:58pm
macam kenal je kena hati-hati jenis tawaran biz gini byk dah x betul
39Kereta Tanpa Geran - Apa nak Buat - Tue 6/Sep/2016 10:15pm
boleh proses tukar nama secara tidak sukarela dgn prosedur tertentu rujuk jpj berhampiran x perlu tanya dalam nanti kelirukan. sambil2 tu sape minat nak cr income extra pm 0189115358
40Mencari Vending Machine Sekali Dengan Tapak - Selangor - Fri 2/Sep/2016 9:16pm
jom sape minat berkongsi modal untu real biz . nak profit mingguan atau bulanan pun boleh wasap 0189115358
41Mencari Peluang Perniagaan - Wed 31/Aug/2016 1:13pm
jom sape nak kongsi modal peniagaan perlabagai barangan pakaian dan cenderahati dan barangan kesihatan dan sukan modal serendah 500 pulangan sbln dari 8 ke 15% selagi tidak ambil modal selama stahun dibayar profit wasap 0189115358 jika berminat
42Barangan China - Thu 18/Aug/2016 5:11pm
jom sap nak incom mingguan dngan brmodalkan minima rm70 sahaja. layari bmxcapital.com/mastura71 atau wasp 0189115358 untuk dtail
43100% Pasif! Nak X Duit 3500 Masuk Stiap Mggu ke Bank Anda - Mon 15/Aug/2016 10:41pm
jom spe nak pasif income bmxcapital.com/mastura71 atau hunbungi wsp 0189115358, baru lancar 28 julai 2016 modal boleh bermula dr rm70 jika jaminan modal jika dalam masa 21 hari x dapat modal.
44Komuniti Peniaga Kecil & Sederhana - Sun 14/Aug/2016 10:25pm
jom sape nak cri income mingguan dengan modal dari rm70 wsp 0189115358 atau layari bmxcapital.com/mastura71
45Pelabur Usahasama & Keuntungan 8% - 15% Sebulan. - Wed 10/Aug/2016 11:19am
jom income mingguan modal dr rm70 www.bmxcapital.com/mastura71 atau 0189115358 wsp
46Mencari Side Income - Mon 8/Aug/2016 11:55pm
jom sape nak income setiap minggu , 2 minggu sekali atau seblan sekali ikut kehendak yang penting modal dr RM50 je .program share modal dengan pulangan dr 15 ke 25% mengikut barangan yang dijual.untuk detail wsp 0189115358
47Pelabur Dalam Perniagaan Edible Image Wallpaper Kek - Thu 4/Aug/2016 11:40pm
kopi untuk tenaga terutama lelaki dan untuk kesihatan layari web www.manultra.com/nazman atau wsp 0189115358 kita boleh berkongsi cr income tambahan
48Pelabur Dicari Access Door Rfid System dan Channel CCTV Installation - Sat 30/Jul/2016 7:21am
ingatlah penipuan dalam perjanjian perniagaan akan membuatkan semua rezeki dalam kehidupan kita tidak berkat dan hasilnya adalah haram. maaf semua warga pengiklan diatas adalah penipu mohonkan jangan terpedaya, sebarkan
49Group Pelaburan - Thu 28/Jul/2016 9:38pm
0189115358 group sesiapa nak jd agent kopi power untuk kesihatan dan batin lelaki boleh wasp tq
50Siapa nak Income RM10k Setiap Bulan? - Wed 27/Jul/2016 6:19am
jom tambah pndapatan jadi agn manultra.com/nazman kopi untuk tnaga dan ksihtan atau wsp 0189115358