Juan 11

Profile
NameJuan
Forum NickJuan 11
Handphone60174836797
CompanyMyrujukan
URLmyrujukan.com
RegisteredWed 27/Mar/2013, 5:52pm
Topics by Juan
1Penjelasan Ringkas dan Cara Join Program Wafy Mobile (1) - Thu 28/Apr/2016 11:28am
Comments by Juan
1Sleeping Partner Diperlukan Modal Serendah RM250. - Tue 13/Jan/2015 6:58pm
saya berminAT, email saya di moham29577@yahoo.com yer
2Memerlukan Funder untuk Projek-Projek Syarikat - Tue 13/Jan/2015 6:50pm
salam tuan, ni syarikat mcm mana dan buat apa, saya kurang jelas, dan keuntungan pelabur pula mcm mana ya, saya duduk di penang, email saya di moham29577@yahoo.com
3Mencari Pelabur - Kelengkapan Ternakan Ikan - Tue 13/Jan/2015 6:46pm
Salam, tuan perlukan modal berapa
4Kelas Buat Aplikasi Android atau Mobile - Tue 13/Jan/2015 6:14pm
saya berminat tuan, masih ada lagi x kelas ni, email saya di moham29577@yahoo.com
5(Course) Android Development Workshop for Beginner/Intermediate - Tue 13/Jan/2015 6:11pm
kelas ada lagi x
6Perniagaan Borong On-Line untuk Dijual - Tue 13/Jan/2015 6:02pm
Pm saya untuk makluamt bisnes puan, kalau menarik saya beli. email saya di sini moham29577@yahoo.com
7Pinjam ASB RM200,000 Sebulan Bayar RM390 Jer! - Tue 13/Jan/2015 5:59pm
Salam Zamarul, email saya yer, saya pun nak tahu juga macam mana leh jadi mcm tu. email saya moham29577@yahoo.com
8Pembiayaan ASB-i Serendah RM175 untuk RM200k? - Tue 13/Jan/2015 5:50pm
kalau dah ada asb boleh join ker, email saya di moham29577@yahoo.com
9Simpanan Tahun 2015! Gandakan Duit Simpanan Anda Minimum 12% Setiap Bulan! - Tue 13/Jan/2015 5:37pm
saya nak tahu, email saya di sini ya moham29577@yahoo.com
10Simpanan Bersama Hong Leong Bank untuk Masa Depan - Tue 13/Jan/2015 5:35pm
Salam Farah, saya kurang jelas, ni program mcm mana dan kenapa boleh beri dividen sampai 20-25%. Pm atau hantar ke email saya ya untuk maklumat benda ni.. di sini moham29577@yahoo.com
11Kami Pbekal Bag Borong Pd Harga Tmurah - Dropship Agent Diperlukan, Xpyah Kluarkan Pepa Modal Pun, Hanya Mpromosi Produk Kami! - Tue 27/Aug/2013 10:49am
Email saya yer, saya berminat. Saya tgh buat page utk dropship nih. Ni email saya moham29577@yahoo.com
12PAMPERS.....HARGA SERENDAH RM0.25 - Sun 18/Aug/2013 7:12pm
pm saya, saya berminat
13Urgent! - Thu 28/Mar/2013 3:41pm
email saya moham29577@yahoo.com
14Mencari Rakan Kongsi Untuk Biznes Kedai Games - Thu 28/Mar/2013 3:37pm
email saya moham29577@yahoo.com
15Mencari Pelabur. Keuntungan 15% Minimum Setiap Bulan. - Thu 28/Mar/2013 3:34pm
Saya berminat untuk menjadi pelabur wang seperti rm1000 dan mendapat imbuhan setiap bulan. Saya duduk penang. Boleh email saya di moham29577@yahoo.com
16MENCARI PELABUR Untuk Projek Trading Dan Penternakan Syarikat Kami. Income Bulanan Mencecah RM1000-Rm5000 - Thu 28/Mar/2013 2:52pm
Boleh emailkan kepada saya, saya berminat moham29577@yahoo.com
17Serious Pelabur Diperlukan Dalam Perniagaan. Pulangan Dalam 130% Setahun. Bayar Balik Bulanan - Wed 27/Mar/2013 6:16pm
info please
18Modal RM150 Dapat RM465 - Wed 27/Mar/2013 6:11pm
ni betul ker admin, saya nak join
19Perlatan Komputer Untuk Cybercafe nak Letgo! - Wed 27/Mar/2013 6:03pm
sebuah pc dengan intel core 2 dua dengan monitor sekali harga berapa
20Kedai utk Disewa (atau Joint Skali) Sesuai utk Cyber Cafe Sbb Kaw. Kampung (Kodiang, Kedah) - Wed 27/Mar/2013 6:01pm
Salam akak Julia. Akak x jadi ker buka kedai cc. Bukan kah akak kata nak join venture. Kenapa masih lagi mencari orang.