Sedang Mencari Full Time Bisnes - Selangor
Ady1011 - Wed 28/Sep/2016 1:50pm [Last Comment]
salam, saya sedang mencari bisnes full time dengan bermodalkan rm15-20k..jika ada yg sudi membantu emailkan ke ruzaidirashid@ymail.com. terima kasih

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Mots Boutique - Wed 28/Sep/2016, 1:54pm
nak details  
2. Zulkefli 26 - Wed 28/Sep/2016, 4:33pm
Wsapp saya 0109078726  
3. Mohamed Sharif - Wed 28/Sep/2016, 9:00pm
Berminat F&B food court untuk disewa
lokasi tmn tun mall baru tel/whatsap
011 52915553  
4. Ludani - Fri 30/Sep/2016, 3:49am
Jika berminat share kedai whats app 0196637699. Idea untuk meniaga apa saya boleh share  
5. Akmal 306 - Fri 30/Sep/2016, 11:03am
berminat untuk buat oem jenama halal , pelbagai produk dan modal rendah

whatsapp sy 0129659721

kita akan bg nasihat secara percuma  
6. Shaz 69 - Fri 30/Sep/2016, 4:18pm
wasap sy 0122746069  
7. Royzek 2 - Fri 30/Sep/2016, 11:53pm
FOREX being a world over renowned and traded service, it is always very liquid and is made for Investors and traders irrespective of huge capital requirement. In this service clients are provided signals in all the famous currency pairs like USDEUR, USDCAD, EURCAD, EURGBP, GBPJPY, GBPUSD, USDCHF and more.

Our research teams focuses on quality of the Signal and try to provide 30-40 pips per trade with stop loss of approximately 20 pips. Risk : reward ratio is the first thing considered before generating any recommendation and recommendations without favorable risk: reward ratio are discarded.

Investment Required: USD 2,500- 5,000

Mode of Recommendations : Recommendations are available through Text SMS & Email

Details of Services :-
1-2 recommendations per day
Strategy will be Breakout- BUY ABOVE 1.200 & SELL BELOW 5.623
Positions open at a time will be 2, so that risk can be managed. 1 open long position and no short position overnight
Regular follow ups
All Important News and Economic Data like FED Minutes, ECB Monetary Policy, Foreign Currency Reserves
World Market updates
Monthly News Letter

Trading Rules :-
Trade in each recommendation with Fixed Capital
Follow the recommendations as you receive.
StopLoss is integral part of risk management. Please follow Stoploss in each and every trade and exit when price touches stoploss.
Book Partial (50% recommended, rest depends on your risk appetite) and revise your stoploss to Cost so that your position does not go in loss.
Divide your quantity into two while entering a position so that partial booking becomes practical in Currency Pairs
Don’t forget your rules.

Template of Recommendation :-
BUY USDCAD ABOVE 1.29110, WITH STOPLOSS OF 1.2898, FOR TARGETS OF 1.29310, 1.29430 WWW.777TRADES.COM

Follow Up :-
EURCAD DOES FIRST TARGET TO 1.43550, BOOK PARTIAL PROFITS AND TRAIL WITH COST PRICE STOPLOSS NOW. WWW.777TRADES.COM

untuk keterangan lebih lanjut whatsapp/sms/call:0179631829/0129233057/0199869374 .  
8. Khairul Imran 2 - Sun 2/Oct/2016, 12:23pm
Jom kita naik kan ekonomi sendiri dan negara! Berniaga ke NEGARA NEGARA ASEAN! Makan gaji tidak lagi selamat! Nak income melebihi RM5000 sebulan? Jom ubah diri kepada technopreneur! Trend business dunia sekarang adalah ecommerce! Kalau tak percaya, cuba la buat kajian tentang trend business dunia. Ws 0176300862 utk maklumat lanjut!  
9. Alimamak - Sun 2/Oct/2016, 3:03pm
Simpan duit bro...buat masa ni mmg x de biz yang boleh move on disbabkan ekonomi negara kita...kalau nak meniaga kecil2lan macam burger tu boleh la...kalau ttp biz pn hilang 2 3k jer..boleh timba pengalamn dulu..sedangkan petronas yang kaya berbilion pun dah teruk,ni kan pula bis biasa2?..sekadar nasihat...  
10. Rezuan 4 - Sun 2/Oct/2016, 9:27pm
BISNES OH BISNES
°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°

???? Jual Burger 1, Untung Rm1.50
???? Jual Baju 1, Untung Rm5
???? Jual Kasut 1, Untung Rm10
???? Jual Obat/Jamu 1, Untung Rm5~20
???? Jual Sekali , Untung Sekali !
???? Tak Jual , Takda Hasil .

Namun ,
Berbeza Dari SIMKAD TONE EXCEL

???? Jual SIMKAD 1, Untung Rm20 .
???? Setiap Kali Diorg Topup Di Kedai² , Kita Terima Komisyen 26% Nonstop Tanpa potong kredit Diorg !
???? Tak Perlu Buka Kedai Dan Upah Pekerja.
???? Tak Perlu Jual Topup Pon !
--->>>> JUAL SIMKAD SAHAJA >>. Grab Peluang Sekarang !!

Rezuan | 012-3205396

#toneexcel  
11. Dyn Yas - Wed 5/Oct/2016, 12:12am
Berhati hati. Tn. 20k..tak. Banyak...salah. Percaturan...lingkup...0197341038...pak chu..  
12. Fara 135 - Wed 5/Oct/2016, 12:29pm
Nak join bisnes vending machine? Hanya perlu kluarkan modal..kami sediakan dari awal hingga akhir...anda hanya tggu keuntungan...lokasi sudah sedia ada dengan potensi yg besar...
W.app 0139628097 atau email azza.shvending@gmail.com  
13. Cikpiabigcupstation 2 - Thu 6/Oct/2016, 1:04am
Peluang perniagaan konsep kiosk bigcup Dan jagung cawan modal xtinggi..margin keuntungan 50/50 ..barang xrosak..lokasi senang cari..1kiosk bersih 100 1ari x3 kiosk 300 x26hari..
senang kira kan..berminat buleh wasap saya Muhammad 0193076063  
14. Zita Hamzah - Thu 6/Oct/2016, 4:17pm
berminat bisnes francais butik pengantin boleh wassap 0123997944  
15. Amir 704 - Fri 7/Oct/2016, 2:22am
Anda INGINkan bisness dengan modal yang sangat2 kecil..

Start small, gain big..

JOIN saya untuk menjadi EJEN terbaik saya,bimbingan terus dari sy dan Syarikat.

BERTINDAK sekarang. Apa yang anda dapat:

1) Keuntungan runcit yang sangat TINGGI RM 16+.++ untuk setiap unit.

2) FREE LAMAN WEB dari saya untuk tujuan promosi. Tidak pandai komputer pun boleh. Saya sediakan untuk anda.

3) FREE ONLINE MARKETING BENGKEL.


4) Produk ada KKM dan sijil HALAL dan sangat mudah di JUAL.

BERMINAT sila whatsapp sy di 013 3331104.
http://myvixgo4u.com

SEGERA bertindak!!! ANDA EJEN TERBAEK YANG SAYA CARI  
16. Ezri 4 - Sat 8/Oct/2016, 5:43am
*Agent Pemasaran Shopping Online*

http://www.smartsaver.my/
http://www.bearinbag.com/

Komisen: RM300 - RM6600
Tempoh Bekerja: Flexible
Lokasi: Ikut Pada Anda

Pilihan Mengikut Masa Pilihan Anda
Disini Buat Part Time atau Full Time
Whatsapp ke ????????

0103665687
Mohd Ezri
Managing director
TC ENTERPRISE  
17. Anuar 231 - Sat 8/Oct/2016, 11:23pm
Peluang menjadi usahawan telekomunikasi pertama patuh shariah di Malaysia. Telah beroperasi selama hampir 3 tahun dan berpotensi menjana pendapatan lumayan sehingga 5 angka sebulan. Saya membuka peluang kepada mereka yang berminat menjalankan perniagaan secara part time atau full time. Anuar Zain 01113226822.  
18. Buku002 - Sun 9/Oct/2016, 3:24am
whatsapp 013-6919528.  
19. Fazly 49 - Sun 9/Oct/2016, 9:28am
Assalamualaikum semua warga majalah.com..saya nak mempelawa anda untuk mengambil alih bisnes saya kepada sesiapa yang berminat.

saya x mampu nak handle kerana beralih ke bidang lain sekarang dan telah berpindah.jadi saya ade masalah utk menguruskan bisnes ini memandangkan saya mempunyai beberapa lagi bisnes untuk dihandle.

untuk bisnes ini,anda hanya perlu take over sahaja,setiap awal bulan cume kutip duit sewa sahaja.dan tiap2 bulan adala tetap jumlah yang anda akan dapat.buat masa sekarang jumlah keutungan saya setiap bulan ialah 1000 setiap bulan.dan x perlu buat ape2,tunggu kutip duit sewa je tiap2 bulan.kawasan ini memang sgt2 strategik sbb dkt dgn kawasan kolej, office, bank, 7E,kilang,mall dan lain2.biasa if sy cari penyewa iklan dalam 1 hari da dpt penyewa.

jadi saya berharap sesiapa yg sudi ambik alih bisnes ini ,ambik lah peluang.sbg contoh anda kerja kerajaan ke nak income pasif tiap2 bulan ade tambahan duit masuk,or anda nak bt income lebih ke ..ambil lah peluang ini..cume take over ganti saya sahaja dan kutip duit tiap2 bulan.

jika sesiapa berminat contact saya faz 0126289605  
20. Mr Sofian - Mon 10/Oct/2016, 12:56pm
salam..pihak kami mencari rakan partner utk mart di selangor...boleh email jika berminat

info24.maxx@gmail.com  
21. Nshamsco - Mon 10/Oct/2016, 3:20pm
hotel dan car rental
lokasi PD
pulangan bualanan (alaun board) mengikut margin modal
0196922019  
22. Rosalinda 2 - Sat 15/Oct/2016, 11:08am
Salam, saya mempunyai sebuah vendor butik yang ingin dilepaskan. Harga yang ditawarkan rm15k termasuk stok2 dan tukar nama sahaja.

Vendor sedia ada dalam butik bole diteruskan. Sewa dibayar oleh vendor yang sedia ada dalam butik. Hanya perlu bayar api air dll.

Kalau berminat boleh hubungi saya di talian 019 2751201.  
23. Eppy23 - Tue 18/Oct/2016, 8:39am
Berminat berniaga dalam bodykits dan accessories kereta boleh hubungi saya 0196600996..

Kedai, supplier dan barang2 sedia ada..  
24. Fatinporfavor - Sun 30/Oct/2016, 5:50pm
Saya mencari stokis utk berniaga minyak enjin kenderaan berkualiti antarabangsa. Jaminan kesan serta merta. Bermodalkan serendah 3k sahaja. Pengguna sedia ada utk satu malaysia. Boleh whatsapp 0193006354 utk penerangan jelas.  
25. Mas Sukri Jaafar - Sat 5/Nov/2016, 11:36pm
business bersama Global Tijari Holding Berhad (GTHB) milik penuh Man Kidal (Papa Rock malaysia).
MK Label yg merupakan anak syarikat GTHB telah berkolaberasi dengan Al Hijrah Selangor telah mendapat mega kotrak supply produk kepada Koperasi Tentera melalui MyAngkasa.
MK Label / GTHB menawarkan perkongsian keuntungan berkonsep murabahah kepada peserta sebanyak 20%-30% sebulan.
sila layari www.gthb2u.com

keterangan lanjut, boleh whatsapp saya di 0192721700.

#ManKidal
#Ella
#Raihan  
26. ogy 2 - Wed 23/Nov/2016, 3:56pm
call saya 0183770441 Rizal. Business vending machine  
27. Sara Yna - Thu 30/Mar/2017, 3:49pm
Assalammualaikum dan selamat sejahtera kepada semua pembaca..

Adakah anda seorang yang berminat menjana pendapatan?

Anda perlu buat side income bagi menampung perbelanjaan harian dan masih boleh menyimpan/saving?

Anda pernah dengar bisnes kereta sewa,tapi anda tidak tahu caranya?

Ya,kami Edora car rental ada jawapannya.Cabang perniagaan kami adalah untuk membantu sesiapa yang berminat dan mempunyai azam yang tinggi untuk berjaya.

Jika anda seorang yang malas dan hanya tunggu duit datang bergolek ,maaf kami tidak dapat bantu.
Ideanya begini,kita ada kereta dan kenapa tidak kita gandakan pendapatan hanya dengan kereta,lepas ansuran bulanan dan dapat menyimpan untuk masa akan datang.Bukan senang nak menyimpan duit sekarang walau rm100 sebulan.tanpa side income memang tak dapat lah.

Kepada anda yang tidak mempunyai kereta kami boleh uruskan kereta untuk anda .Setiap hari kami menerima ratusan panggilan/whatsapp yang bertanya di dalam whatsapp/call apa untungnya pajak dengan syarikat kami?

–> Prospects/clients kami adalah dari kalangan yang dijamin berkualiti dan mempunyai rekod pembayaran yang cantik

–> Kontrak perjanjian pajakan mati setem disediakan

–> Kebanyakan Clients kami adalah tetap,bermakna mereka semua mempunyai kontrak sewaan setahun hingga ke lima tahun.Kami bukan tangkap muat dalam memilih client kami,segala butir butir clients kami adalah lengkap.

–>Anda boleh mandapat pasif income yang stabil setiap bulan sehingga rm1500 untuk kereta yang terpilih.Margin keuntungan setiap kereta yang dipajak adalah berlainan.

–>Kami mempunyai kepakaran dalam menjaga keselamatan kereta anda untuk track dimana kereta anda berada.

–>Semua kereta adalah di bawah sepenuhnya dalam perhatian pihak syarikat.Kami tidak mempunyai agent seperti sebelum ini.

–>Kami akan memastikan kereta anda di dalam keadaan baik selepas kontrak pajakan tamat.Kebiasaannya kami akan service kereta dahulu sebelum kami memulangkan kereta anda.

–>Satu lagi kami menawarkan kereta baru untuk join bussiness kami.Nak tau caranya boleh segera hubungi kami ya.

–>Kami juga akan membantu anda mereka yang ingin memulakan perniagaan dalam kereta sewa dan pajakan ini.Ada beberapa bekas agent kami yang berjaya dalam bidang ini.Malah kami bersaing secara ”sihat”dalam memberikan perkhidmatan dan menawarkan return yang setara dengan nilai pajakan. Kami tidak mengenakan charge untuk ilmu yang kami berikan.Runding cara secara perseorangan menjadi keutamaan kami.

–>Mesti anda tertanya kemana pergi kereta kereta yang banyak ini?Sebenarnya kami sudah lama menguruskn perniagaan kereta sewa ni,lebih 12 tahun.

–>Target market kami ialah expat(foreigners yang bekerja di malaysia ,mereka ini terlibat dalam proffesional workers seperti,Doktor,engineer,IT dan lain-lain.Selain itu juga,client kami adalah dari kalangan pelajar dari luar negara.InshaAllah kita akan berurusan dalam jangka masa yang panjang.

–>Jenis kereta yang kami perlukan ialah dari tahun 2016.Jika tahun kurang dari itu kami akan pertimbangkan juga

–Honda Civic
–Honda CRV
–Honda HRV
–Hyundai Elantra
–Honda City
–Toyota Corolla Altis
–Toyota Camry

–>Kami kini menerokai market baru.Sekarang kami amat mengalu alukan pajakan kereta mewah cc2.0 ke atas
seperti,BMW,Mazda,Vellfire,Audi,Porche,Lamborghini,Ferrari/merc dan lain lain akan dipertimbangkan.

Hubungi SARA whatsapp shj 0132209967  

Page 1   (Total 27 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..