Fazly 49

Profile
NameFazly
Forum NickFazly 49
RegisteredMon 19/Sep/2016, 11:17am
Topics by Fazly
Comments by Fazly
1Wiring Elektrik, Servis Aircond, Plumbing, Area Lembah Kelang - Sun 26/Mar/2017 5:17pm
salam saya ada projek wiring minat call 0126289605
2Group Whtsp Rakyat Selangor - Sun 26/Mar/2017 5:02pm
0126289605 kota kemuning
3Kontraktor Pembinaan Anda Semua - Sun 26/Mar/2017 4:57pm
salam.. saya ada projek wiring di shah alam minat call 0126289605
4Islah Tukang Bina Services Terima Kerja Sub-Kontrak Binaan Perak - Sun 26/Mar/2017 4:51pm
salam. saya ade projek wiring d shah alam.. berminta call 0126289605
5Mencari Kontraktor Kecilan - Sun 26/Mar/2017 4:48pm
salam saya ada projek wiring di shah alam.. berminat call 0126289605
6Mencari Projek untuk Kerja-Kerja Sivil, Ubahsuai Rumah dan Pemasangan Batu untuk Bangunan (Facade Work) - Sun 26/Mar/2017 4:44pm
salam.. saya ade projek wiring di shah alam... jika berminat boleh hubungi saya 0126289605
7Mencari Rakan Kongsi Bisnes - Retail & Import Pakaian - Sat 11/Mar/2017 3:34pm
salam... mencari partner dari segi apa?? saya macam berminat tapi hendak tahu lebih detail lagi... fazl 0126289605
8Jawatan Kosong Sementara - Bekerja Atas Kapal - Thu 1/Dec/2016 7:12pm
boleh hubungi saya tak @ tinggalkan nombor fon, saya nak tahu lebih lanjut.. 0126289605
9Sedang Mencari Full Time Bisnes - Selangor - Sun 9/Oct/2016 9:28am
Assalamualaikum semua warga majalah.com..saya nak mempelawa anda untuk mengambil alih bisnes saya kepada sesiapa yang berminat. saya x mampu nak handle kerana beralih ke bidang lain sekarang dan telah berpindah.jadi saya ade masalah utk menguruskan bisnes ini memandangkan saya mempunyai beberapa lagi bisnes untuk dihandle. untuk bisnes ini,anda hanya perlu take over sahaja,setiap awal bulan cume kutip duit sewa sahaja.dan tiap2 bulan adala tetap jumlah yang anda akan dapat.buat masa sekarang jumlah keutungan saya setiap bulan ialah 1000 setiap bulan.dan x perlu buat ape2,tunggu kutip duit sewa je tiap2 bulan.kawasan ini memang sgt2 strategik sbb dkt dgn kawasan kolej, office, bank, 7E,kilang,mall dan lain2.biasa if sy cari penyewa iklan dalam 1 hari da dpt penyewa. jadi saya berharap sesiapa yg sudi ambik alih bisnes ini ,ambik lah peluang.sbg contoh anda kerja kerajaan ke nak income pasif tiap2 bulan ade tambahan duit masuk,or anda nak bt income lebih ke ..ambil lah peluang ini..cume take over ganti saya sahaja dan kutip duit tiap2 bulan. jika sesiapa berminat contact saya faz 0126289605
10Ada Sesiapa Berminat X Take Over Bisnes Sublet Rumah? Nak Jual Murah2, Tinggal Kutip Duit Sewa Bulanan Je. - Sat 8/Oct/2016 3:34pm
tumpang iklan yea... saya pun ade bisnes sublet utk dijual... keuntungan sebulan dlm 1000... bisnes beroperasi di shah alam... utk keterangan lanjut boleh hubungi: faz 0126289605
11Lori untuk Dipajak - Wed 5/Oct/2016 11:25am
salam... brp harga sebulan utk pajak??? faz 0126289605 boleh whatsap sy
12Mencari Rumah Sewa di Klang - Tue 4/Oct/2016 8:16am
teres ka apartment?? saya ade kat amazing height.. fazly 0126289605
13Mencari Supplier/Kontraktor Servis Repairing Roller Shutter, Aircond, Wiring/Electrical/Office Facility dan Pekerja Asing Nepal Area Subang Jaya, PJ atau Berham - Mon 19/Sep/2016 12:20pm
salam kami syarikat daripada shah alam menjalankan perniagaan M&E untuk semenanjung malaysia.. fazly 0126289605 hnfmutiresources@gmail.com
14Group Whtsp Rakyat Selangor - Mon 19/Sep/2016 11:23am
0126289605 shah alam
15Group Whtsp Rakyat Selangor - Mon 19/Sep/2016 11:22am
0126289605