Saya Berminat Untuk Mulakan Perniagaan Secara Online @ Dropship
Linda 340 - Sat 16/Feb/2013 12:49pm [Last Comment]
sya berminat untuk mula kan perniagaan online@dropship dgn modal yg minimum..pd kwn2 yg tau atau blh bg cadangan sila kongsikn bersama sya.niat sya utk menambah pendapatan keluarga tq..

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Izzah 47 - Sat 16/Feb/2013, 12:55pm
Linda boleh email kami untuk join dropship or beli borong dgn harga murah dlm kuantiti sedikit.satu set peplum bermula RM140/6 pcs..

email : dianza.info@gmail.com
website : dianzabyizzah.blogspot.com  
2. Linda 340 - Sat 16/Feb/2013, 12:56pm
lupa lak nak letak email mazlyn82@yahoo.com blh email sya  
3. Suzali 2 - Sat 16/Feb/2013, 1:06pm
Salam..jika berminat
info: https://www.facebook.com/simplybeautysolutions  
4. The Stylista - Sat 16/Feb/2013, 1:10pm
boleh LIKE page kami dgn menjadi rakan niaga kami. modal serendah RM220. boleh campur pelbagai jenis baju yg sama harga. terdapat lebih dari 10 design peplum yg cantik dan murah. RM22/PCS.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.126512277517956.26752.126507350851782&type=1  
5. Saemah Mohd Said - Sat 16/Feb/2013, 1:16pm
Mula juga mula dengan modal RM10 http;//ll.my/zimah  
6. Che Fea - Sat 16/Feb/2013, 1:26pm
salam, saya menjual slimming bamboo, whitelight dan mcm2 brg lg.. jika berminat blh tgk page saya :
http://www.facebook.com/PemborongSlimmingBamboo
atau sms : 012-9750857  
7. Tudungsicomel - Sat 16/Feb/2013, 1:53pm
Salam puan Linda, boleh mulakan dengan promosi tudung kanak-kanak =)

Harga dropshiper RM6-7 setiap helai dan boleh letak harga standard Rm10-RM15. Keuntungan RM3-RM8 sehelai.

Gambar produk disediakan. Anda cuma promosikan dan kami akan hantar kepada pelanggan anda =)

Salam ceria =)  
8. Dliashoppe - Sat 16/Feb/2013, 4:25pm
dropship atau borong pure marine collagen rumpai laut.

harga borong gred AAA purple 4kg rm200

sila email ke usahanadi@gmail.com
sms/whatsapp 017-3778457

http://minat-corelle.blogspot.com/p/pure-marine-collagen-kolegen-rumpai.htm  
9. Mazjuenita - Sun 17/Feb/2013, 1:31am
Sekiranya berminat jadi pemborong Pure Marine Collagen/Rumpai Laut Asli

**Harga borong utk setiap 3KG RM150, 5KG RM200**

pembelian 5KG ke atas free postage
Jika berminat hubungi saya:

H/P:019-5066594 (Lan)
mazjuenita.blogspot.com  
10. Mala 22 - Sun 17/Feb/2013, 2:01pm
boleh jadi pengedar atau dropship saya untuk produk kesihatan VeeQ Secret. Vitamin C+ collagen. malamanaf@yahoo.co.uk or sms 0127080115  
11. Snor - Sun 17/Feb/2013, 2:19pm
jom jd agen n jual tupperware..untung 25% stiap barang..
hast_ffne@yahoo.com  
12. Shasha 87 - Sun 17/Feb/2013, 11:41pm
Nak jadi dropship utk produk hott felinna beauty? PMCVC dan FELINNA INCHLOSS LOTION.. Sgt berkesan.. Whatsapp 0177807792 utk tahu hrga borong.. Atau email sy sha_babe57@yahoo.com  
13. Nazman 11 - Mon 18/Feb/2013, 1:05am
Boleh pilih:

1. Lampu2 perhiasan
2. Mainan kanak2 glow/lighting (festival)

email contoh product dan kiantiti diperlukan ke trade2door@gmail.com

Moga dipermudahkan  
14. Farhanbond 2 - Mon 18/Feb/2013, 2:46am
Salam..jual perfume la cik linda..smart collection..sy jual 3minggu 100kotak..untung sekotak mncecah 15rnggt..permintaan perfume juga sngt tinggi..stiap orang mesti pkai wangian..lagi2 yg tahan lam,murah,dan berjenama..produk yg berjenama tp edisi smart..so ssiapa yg xmmpu n tringin pkai yg branded mmpuu beli..mmng bisnes agak laju..jika amik lebih 30 botol sy bg rm23sbotol..cik linda boleh jual rm35-rm40..mmng standard price..jika berminat sms sy..01128509987  
15. Omar Bin Amir - Mon 18/Feb/2013, 6:29pm
Salam,saya ingin tawarkan produk terbaru dipasaran usus untuk wanita sahaja.produk tersebut disertai alat menguji tahap kesihatan wanita.tidak terdapat dimana mana produk yg berada dipasaran sekarang.itulah kelebihan nya.mencegah lebih baik daripada merawat.maklumat lanjut sila hubungi kak wan no 0197444431..  
16. Yoli Network - Mon 18/Feb/2013, 9:29pm
Saya adalah pengedar produk SNE MARKETING SDN BHD. Produk memutihkan kulit yang tengah meletup sekarang.

Jika tidak cukup modal pinjaman di sediakan oleh koperasi.

Artis yg guna produk ini ialah Adira, Scha Alyahya dan lain2

Berminat sila call saya 017-6023677  
17. Fara 139 - Tue 19/Feb/2013, 9:44am
boleh jadi pengedar atau dropship saya untuk produk kesihatan n kecantikan...
fariddz87@yahoo.com  
18. Muhd Adib - Tue 19/Feb/2013, 11:56am
Modal Hanya RM15.00 !!!
http://sophieparisclub.com/adsmartbiz  
19. Azu 7 - Tue 19/Feb/2013, 12:33pm
tumpang...sy jgk bminat utk jd agen dropship..
boley email sy zubaidahbintinoordin@yahoo.con

di tmpt kje sy hmpir 80% adlh perempuan...keutamaan mngkin pade produk kecantikan kesihatan serta pakaian.  
20. Aiennassir - Tue 19/Feb/2013, 4:08pm
berminat ingin menambahkan pendapatan
berminat untuk belian baJu PEPLUM DAN PAKAIAN WANITA
pakej
peplum blouse=rm200(6pcs)
plus size peplum=rm210(6pcs)
peplum lace=rm180(6pcs)
crinkle vintage shawl=rm100(10pcs)

berminat bole emel ke aiennassir@ymail

cl/sms/whtspp 01128844052/0165552752(pelangihouse)  
21. Kugi - Tue 19/Feb/2013, 10:37pm
Satu Peluang Perniagaan Yang Luar Biasa...Anda Dijemput Untuk Menyertai Kami..Sambutan Hangat, AURA Sophie Paris tidak dapat dinafikan lagi! Jangan lepaskan PELUANG!

* Yuran keahlian hanya RM15.00 seUMUR HIDUP.
* Usia minimum 18 tahun (Warganegara & Bukan Warganegara Malaysia).

* Harga berpatutan dan berkualiti, Perancis Design.

* Design terkini setiap 45 hari dengan pilihan 400-500 produk
=> Pelbagai produk pakaian, aksesori lelaki dan wanita, beg, jam tangan serta bermacam-macam lagi design yg terkini.
Daftar free kat sini : http://www.sophieparisclub.com/zophie
Kelebihan jika mendaftar melalui group SOPHIEPARISCLUB :
Dengan kuasa internet dan website anda pasti dapat membina rangkaian dengan mudah tanpa had batasan. Setiap ahli yang menyertai group ini akan mendapat web referral sendiri seperti www.sophieparisclub.com/username_anda.  
22. Linda 328 - Wed 20/Feb/2013, 9:28am
kami menjual rumpai laut dengan harga borong rm10(kuning) n rm12(ungu) utk pack 200GM.,hubungi 0192986731 linda  
23. Daussamad - Wed 20/Feb/2013, 10:54am
Salam.

Penah tau dgn teknik yg kami ada formula P: 70/30 loan 100K boleh settle dlm masa 2 tahun, bayar balik tanpa guna duit poket sendiri. Upgrade ke 5 Tahun blh collect 510K. WoooooooWWWW!!!!!!



$$$ Now Everyone Can Rich!! $$$$$
Persoalannye ramai yg xnak ambil tindakan..
Ramai lg yg malu & segan nak kaya..msih ramai lg yg xtau cr nak kaya..
JADI, APE YANG ANDA CARI & PERLUKAN SELAMA NI...
New Platform, New METHOD & SKILLS,
kalau nak cite pasal bisnes mmg bersepah kat luar sane.. tp kami focus pada komuniti & Mentor yg blh guide n tnjk cara mcm mane ANDA:
MAKING MONEY:
Gune Formula F9, 787, Teknik OPM, OPS, OPT, SKILL ZIGZAG untuk dapatkan:
? RM600 ? 4200 per day
? RM5k ? 30k per month
? Bisnes yang kadar keuntungan pada 1st Wave sebanyak 180%...bila msk 4th Wave kadar keuntungan sehingga 920%!!!
SAVING MONEY:
? Teknik 1/10
MULTIPLY MONEY:
? ASB Upgrade 30% (Normal 10% Maksimum)
? Projek GPG + CBTB Collect RM 1 juta 5 tahun dr skrg (Kalkulator x kan tipu)
Nak tau semua tu mcm mane nak buat semua ? Tanya saya ?MCM MANA???  
24. Asmahani Ahmad - Thu 21/Feb/2013, 11:14am
Salam. Saya ada menawarkan peluang perniagaan sendiri. Bukan sahaja boleh menambahkan pendapatan malah boleh menikmati keistimewaan yg ada seperti melancong secara percuma 3 kali setahun, mendapat insentif kereta, duit simpanan yg mencecah RM3000++ sebulan. Modal flexible bermula dari RM50. Latihan dan bimbingan di sediakan.

Boleh hubungi saya.

Buat temujanji SEKARANG..!
Call : hanie 019-7311 798
email : hanie_smiles@yahoo.com  
25. Lanna Fay Kidz Shop - Thu 21/Feb/2013, 11:04pm
Salam, kami mngedar bj baby/kanak2 dgn modal rm500.00 scra borong blh email kami di lannafay.kidzshop@gmail.com  
26. Kamarul 26 - Fri 22/Feb/2013, 12:10am
Modal tak diperlukan.kerja menjawab survey.duit dibayar setiap kali menjawab survey.daftar di surveyonlinepaid.blogspot.com  
27. Firefly - Fri 22/Feb/2013, 4:40pm
Salam.

kami pengedar hand made brooch. dibuka utk jualan borong min 50 pcs shj..

kami juga sedang mencari agen yg jujur dan komited

email kami di fireflyborongonline@gmail.com utk keterangan lanjut. tq  
28. Dayang 42 - Fri 22/Feb/2013, 5:03pm
macam-macam ada.
pelbagai fesyan baju sesuai untuk semua,koleksi beg untuk laki dan perempuan,jam tangan,aksesori,kasut,.banyak lagi ar.nak tau kena ar rajin bukak website saya.peace...'_'

SEE,SHOP,SATISFIED..
BE A MEMBER..
JUST RM 15.00 SEUMUR HIDUP.DAN ANDA AKAN MENERIMA KATALOK,STARTER KIT AND GET A DISCOUNT 20% FOR MEMBER.
Dan anda berpeluang untuk menjadi bos,memiliki bisness sendiri dan cust sendiri.seta menjana pendapatan lumayan seperti saya.

PELUANG TIDAK AKAN DATANG BERKALI-KALI
for more information this is my website
http://sophieparisclub.com/yanasyah
And for the latest product:
https://www.facebook.com/YourshoppingsophieYsluvlyshop
emel:dayang89cute@gmail.com
Any inquiries can call n msj this number:
Syah:0196758587 or
Yana:0182360633  
29. Mohd Ezri Maula Haron - Fri 22/Feb/2013, 7:11pm
Salam linda..sy ade 1 projek aplikasi mykad/ic plg latest..nak tau lbh lanjut just pm detail nama,no hp,tempat n pekerjaan di ezri.aj@gmail.com..tq  
30. Salina Sailan 2 - Sat 23/Feb/2013, 12:39pm
Salam,
Anda boleh sertai program dropship Daina Bakehouse. Kami membekalkan segala jenis produk bakeri untuk pelanggan individu/korporat. Sila hubungi Salina 012-2336216 untuk keterangan lanjut. www.daina.com.my  
31. Aimuni - Mon 25/Feb/2013, 1:29am
salam linda..jom tambah side income dgn mendaftar sebagai agen CATALYST..produk kesihatan dan kecantikan yg dipercayai ramai..sila hubungi saya untuk detail jika berminat aimuni 019-2181845 aimuni_mun@yahoo.com  
32. Hanani 7 - Wed 27/Feb/2013, 3:21am
Salam..

Saya merupakan Independent Beauty Consultant salah sebuah syarikat Skincare dan Cosmetics..
Saya ingin menjemput dan mengajak cik/puan untuk menjadi rakan perniagaan saya untuk bekerja dalam satu kumpulan..
Peluang perniagaan dan kerjaya yg sangat menarik kami sediakan dengan misi kami iaitu ingin 'Memperkayakan Kehidupan Wanita'..
Jika cik/puan berminat dan ingin diperkayakan, dan ingin tahu lebih lanjut, sila SMS ke 010-9007480  
33. Mohd Khairi 17 - Wed 27/Feb/2013, 8:22am
Cuba yang nie.zapit.nu/khairulanbia  
34. Annis 2 - Thu 28/Feb/2013, 3:07pm
salam, kami dari JIWA NIAGA TRADING, membekal produk kecantikan AIRRA BEAUTY - PURE MARINE COLLAGEN AAA, mencari STOKIS di seluruh negeri, kami juga ada menjual produk kecantikan lain seperti pemutih gigi WHITE LIGHT dgn harga borong RM 15 satu set, produk langsing seperti FELINNA INCHLOSS & ELLZIE BSHAPE WITH COLLAGEN, jika berminat belian borong atau dropship boleh hubungi saya di 0122575527 / ADD FB Miera Lens Booth, TQ  
35. Cik Manja - Thu 28/Feb/2013, 3:14pm
KAMI PEMBEKAL RUMPAI LAUT GRED AAA & GRED AA ..

KAMI MENAWARKAN HARGA YANG SANGAT BERPATUTAN ..

* GRED AAA = RM 4.50 (100GRAM)
* GRED AA = RM 4.00 (100GRAM)

bagi yang ingin memulakan kan perniagaan .. kami jga manawarkan PACKAGE BORONG ..

BERMINAT HUBUNGI KAMI : 0138678784/0138513959

EMAIL : manja_shah72@yahoo.com  
36. Noranisa - Fri 1/Mar/2013, 11:00am
Jom buat dropsahip Shaklee..anis guide awk...leh add FB Aniesz Ceasar

aniesz_83@yahoo.com  
37. Nurhanum - Tue 5/Mar/2013, 1:24pm
kalau berminat nak jual kimchi boleh hubungi saya - insyaallah ramai yang ingin mencuba kerana kimchi yang kami haslkan terjamin halal dan masih baru di pasaran.
hubungi
anum-019-5640751  
38. Marcus Cheong - Wed 6/Mar/2013, 10:29pm
Ini product best untuk jual online. Email saya jika minat marcus@thesecretgarden.com.my

http://www.facebook.com/photo.php?v=10151788002013289&set=vb.460888367286567&type=2&theater  
39. Kedai Borong 2 - Sat 16/Mar/2013, 11:52am
dealer@dropship amat dialu - alukn. Blh ke page kain pasang collections utk melihat contoh dan design kain.  
40. Own Rin - Fri 19/Apr/2013, 10:36pm
agen jual topup melalui fon sendiri,,,boleh jual kt mna2 ja...xperlu kedai...xperlu sewa...cuma modal topup je...minimum modal RM10 je..
YURAN DAFTAR RM30 paling rendah...

berminat sms 0134343503  
41. Shafiny88 - Wed 15/May/2013, 10:50am
Assalam

Saya pengedar handbag berjenama murah murah...lv,coach,gucci,prada & Furla ready stock.Harga borong minimum 10biji.Boleh email saya sha_finy88@yahoo.com  
42. Hazz 6 - Thu 4/Jul/2013, 9:08pm
jom like fb https://www.facebook.com/HazBeautyShop @ sms 0132229057....untuk dapatkan produk kecantik sperti Glutaking -FREE Sabun Kogic Acid 3 layer, Aurawhite 900gm + free shaker & mask, Pill Kurus Figure, Susu Kurus SDII, Gluta 100k, Gluta 200k, Maixara Vit C Gluta + HA, Injection vit C, Injection Glutax 5g & 9g, Tabita, Rosina collagen... harga istemewa menanti anda...  
43. Hazz 6 - Thu 4/Jul/2013, 9:16pm
Jom sms 0132229057 atau like/pm fb https://www.facebook.com/HazBeautyShop boleh pilih pelbagai jenis produk collagen + glutathione + vit C yg penting utk kulit wajah dan badan....antaranya glutaking +FREE Sabun Kogic Acid 3 layer, Aurawhite 900gm + free shaker & mask, Gluta 100k, Gluta 200k, Maixara Vit C Gluta + HA, Injection vit C, Injection Glutax 5g & 9g, Rosina collagen... harga yg istimewa menanti anda  

Page 1   (Total 43 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..