Aimuni

Profile
Forum NickAimuni
RegisteredThu 26/Jan/2012, 10:52pm
Topics by Aimuni
1Mencari Bilik Seminar di Shah Alam (1) - Wed 7/May/2014 11:27am
2Mencari Lot Kedai di Sek. 7 Shah Alam (9) - Mon 11/Nov/2013 2:42pm
3Mencari Ruang Niaga di Sekitar Shah Alam (11) - Thu 15/Aug/2013 12:07pm
4Mencari Tapak Tapak Booth Ramadhan Untuk Dikongsi di Shah Alam (9) - Tue 2/Jul/2013 12:30pm
Comments by Aimuni
1Mencari Sesiapa yang Berminat untuk Jadi Agen Dropship. - Tue 28/Oct/2014 1:39pm
saya minat. 0193028481
2Mencari Agen/Dropship untuk Jubah & Shawl - Tue 28/Oct/2014 1:37pm
berminat, emailkan aimuni.mun@gmail.com
3Mencari Booth Bazar untuk Letak Biskut Raya - Tue 24/Jun/2014 3:17pm
saya pembekal pelbagai biskut raya.. antaranya tart gebu, semperit, almond london, suji, bangkit cheese.. boleh hubungi saya untk consign di bazar2 atau kedai.. lokasi di shah alam 0103134578
4Mencari Share Partner Booth Festivalbelia Putrajaya - Tue 20/May/2014 2:33pm
bakery fair pkns shah alam 10-14jun 2014 rm1750 booth size 10x10 berminat hubungi saya ASAP 0192181845
5Promosi Ramadhan Dataran Barat SACC Mall, Shah Alam (Outdoor) - Tue 20/May/2014 2:31pm
saya ada booking booth untuk bakery fair PKNS shah alam pada10-14 jun 2014..harga tapak rm1750 terpaksa letgo sbb ada urusan.. yg berminat hubungi saya ASAP 0192181845
6Seminar Gegar Usahawan 2014 - Tue 20/May/2014 12:41pm
personal coaching saham syariah shah alam yuran termurah dipasaran. tarikh : 1/6/2014 lokasi : seksyen 7 shah alam yuran kelas asas saham bskl: rm50 yuran kelas advance rm650 hubungi saya 0192181845 (nurul) untuk sebarang pertanyaan
7Mencari Bisness atau Pelaburan - Tue 20/May/2014 12:00pm
salam..jika ada yg berminat untuk mempelajari selok belok pelaburan saham syariah BSKL boleh hubungi saya untuk mendaftar personal coaching di jb dan shah alam. bermula dari zero knowledge mengenai saham, kita sama2 mengkaji saham yg berpotensi untuk meletop..2014 ni byk sgt saham yg berpotensi meletop..jgn kita berlengah2 lagi..jomm..personal coaching diadakan dlm small group, max 12 org..akan di guide melalui group wassap, fb group jgk selepas sesi PC... yuran termurah dipasaran sgt berbaloi. yuran kelas basic saham 1 orang = RM50 (50/pax) 2 orang = rm90 (45/pax) 3 orang = rm90 (30/pax) yuran kelas advance rm650
8Ruang Niaga Didalam Butik Lokasi Shah Alam - Thu 8/May/2014 12:19pm
saya pembekal dessert, cookies dan kek di sekitar shah alam aimuni.mun@gmail.com instagram : candylicious_bymun
9Mencari Vendor Di Shah Alam - Wed 7/May/2014 11:19am
Saya aimuni 0192181845 Insta: candylicious_bymun ( cookies, dessert, cake)
10Tapak Bazar Ramadhan di Plaza Alam Centre 2014 - Fri 18/Apr/2014 2:44pm
Enailkan hrga tapak aimuni.mun@gmail.com
11Tapak Niaga untuk Disewa - Plaza Deck, Plaza Alam Sentral, Sepanjang Ramadan 2014 - Tue 1/Apr/2014 1:07am
email saya harga dan layout aimuni.mun@gmail.com
12Booth Hari Gaji UITM Shah Alam 24-28/3/2014 Call/SMS 019-3723601 - Tue 4/Mar/2014 3:14pm
saya nk jual kek, ada yg nk share booth?blh wassap saya 0192181845
13Mencari Booth Untuk Disewa UITM Shah Alam - Wed 26/Feb/2014 2:10pm
saya nk cari sesiapa yg nk bagin share tapak booth uitm dgn saya..baru nk booking da hbs.. saya jual kek dan biskut nurul 0192181845
14Tapak Niaga di Plaza Rasta TTDI (Soho Bazaar) - Wed 19/Feb/2014 6:22pm
ada yg berminat nk borong kek, ada kek anis choc.moist, shugarholic, surgacake dan byk lagi..contact saya 0192181845
15Promosi Space Untuk di Sewa 2014 - Tue 14/Jan/2014 1:46am
minat giant shah alam.. email to aimuni.mun@gmail.com 0192181845
16Karnival Murah - Group Wassap - Sat 28/Dec/2013 2:04am
wassap 0192181845
17Booth PWTC Untuk Dec 2013 Ini Untuk Disewa - Tue 26/Nov/2013 9:20am
nk jual kek blh? aimuni.mun@gmail.com
18Tapak Expo Konvo Kolej Poly - Tech Mara di PICC Pada 29/11/2013-1/12/2013 (Tapak Indoor) - Tue 26/Nov/2013 9:17am
berminat.. aimuni.mun@gmail.com
19Booth PWTC Untuk Dec 2013 Ini Untuk Disewa - Tue 26/Nov/2013 9:14am
email..berminat.. aimuni.mun@gmail.com
20Mencari Pembekal untuk Kedai Bakeri di Putrajaya - Tue 26/Nov/2013 8:37am
salam Tuan..saya membekalkan kek dan dessert dibawah brand shugarholic yg sedang meletup dipasaran skrg..terdapat cheezylicious marie layer, red velvet, carrot walnut, choc.indulgence, choc moist..selain itu kamu juga membekalkan red velvet cupcake, muffin chip choc. , blueberry cheesetart boleh lihat instagram kami candylicious_bymun atau email aimuni.mun@gmail.com
21Halal Street - The19 USJ City Mall, Subang Jaya - Tue 26/Nov/2013 5:04am
salam?blh taw bila tarikh nye..saya nak jual kek dan dessert.. blh email detail aimuni.mun@gmail.com
22Booth Indoor Bazaar utk Disewa - PJ - Tue 26/Nov/2013 4:57am
email aimuni.mun@gmail.com
23Bazaarzania Menjemput Semua Vendors Yang Berminat - PJ - Tue 26/Nov/2013 4:46am
saya nk jual kek dan dessert,.blh email aimuni.mun@gmail.com
24Tapak Jom Heboh - Tue 26/Nov/2013 4:43am
1250 tu byaran untuk sehari atau sepanjang krnival?
25Mencari Lot Kedai di Sek. 7 Shah Alam - Tue 12/Nov/2013 1:27pm
blh wassap/msg terus info 0192181845
26Buy N Sell 2nd Hand Kitchen Equipment - Thu 17/Oct/2013 5:47pm
nak display chiller kek..wassap 0192181845
27Tapak Bazaar Mingguan untuk Disewakan di Plaza Metro Kajang Pada 5 & 6,12 & 13,19 & 20,26 & 27 Oktober 2013. - Tue 8/Oct/2013 1:28pm
saya minat untuk jual kek..email kn kt aimuni_mun@yahoo.com
28Sedia Terima Tempahan Jahit Secara Pukal/Retail - Kurung Peplum/Moden/Shawl/Cardigan/Blouse/Jubah/Abaya/Etc - Wed 21/Aug/2013 9:22pm
Emailkan saya detail.. aimuni_mun@yahoo.com
29Kedai untuk Disewa di Seksyen U1 Glenmarie Shah Alam. 1-G-Prima U1, Jln Kerjaya Seksyen U1,40150 Shah Alam. Berminat Sila Hubungi 019-3862249 - Thu 15/Aug/2013 12:13pm
berminat..sila emailkan gambar n detail aimuni_mun@yahoo.com
30Ruang Dalam Kedai untuk Disewa di Seksyen 7, Shah Alam - Wed 14/Aug/2013 10:54pm
still available ke?? berminat..email aimuni_mun@yahoo.com
31Peluang Membekal Barangan Runcit - Wed 14/Aug/2013 11:01am
saya pemborong mi siput muar..jika berminat saya nak letak brg .. aimuni_mun@yahoo.com /019-2181845 area shah alam
32Karnival Merdeka Bersama Anak Muda 2013 - Wed 14/Aug/2013 10:52am
still available? berminat.. emailkan aimuni_mun@yahoo.com
33Promotion Space di Giant Hipermarket Untuk di Sewa - Wed 14/Aug/2013 10:49am
saya berminat untk giant shah alam. sila emailkan detail aimuni_mun@yahoo.com
34Lot Bazzar Seksyen 7 Shah Alam Mula Beroperasi Oktober 2013 - Mon 22/Jul/2013 6:14pm
lupa bg email.. aimuni_mun@yahoo.com
35Lot Bazzar Seksyen 7 Shah Alam Mula Beroperasi Oktober 2013 - Mon 22/Jul/2013 3:47pm
Salam..saya berminat..boleh emailkn detail tntng prosedur dan payment
36Mencari Produk Niaga Bazar Ramadhan - Sun 7/Jul/2013 12:49pm
salam.saya juga mencari pembekal jubah moden, dress, skirt secara consignmnt di booth saya di luar plaza alam sentral.. jika ada kuih raya consignment pon bermint juga hubungi saya 0192181845
37Consignment Kuih Raya Diperlukan - Sun 7/Jul/2013 12:41pm
kalau nak batang buruk atau kerepek blh bagitau saya 0192181845
38Pembekal Tudung Custom Made - Wed 3/Jul/2013 6:07pm
berminat..emailkan saya aimuni_mun@yahoo.com
39Tapak Niaga Ramadan Jalan TAR - Mon 1/Jul/2013 12:06pm
Email aimuni_mun@yahoo.com
40Budget Hotel Approve Loan - Tue 25/Jun/2013 1:10am
berminat..blh emailkan aimuni_mun@yahoo.com
41Pegawai Farmasi Diperlukan Segera - Fri 17/May/2013 12:50am
email kan detail.ni jawatan sebagai ape?
42Berminat Buka Pusat Bekalan Bakeri Dengan Modal Rendah? Klik Sini! - Fri 17/May/2013 12:30am
saya juga sgt sgt sgt berminat..emailkan detail aimuni_mun@yahoo.com
43Jom Tambah Pendapatan dgn Produk Online Bakery - Thu 16/May/2013 11:50pm
salam.. boleh email detail aimuni_mun@yahoo.com
44Mencari Pembekal Pelbagai Produk IKS Dll - Mon 29/Apr/2013 11:28pm
saya pengedar mi siput muar mentah.jika saudara berminat boleh hubungi saya nurul 019-2181845..atau boleh tgk produk di facebook page : Mi Siput Muo
45Kucing Kacukan Persian/Syrian Hanya RM50.00! - Fri 12/Apr/2013 10:04pm
nakkk...nak hadiahkan kt mak.. aimuni_mun@yahoo.com
46Jom Letak Barang Kat Kedai Saya - Kuantan - Sat 30/Mar/2013 2:04am
salam..saya merupakan pengedar untuk mi siput mentah..makanan ringan berasal dari muar johor. jika sesiapa yg berminat untuk memasarkan produk ini blh hubungi saya 0192181845
47Sewaan Booth Untuk 2.5 Juta Belia di Putra Jaya Dibuka - Tue 12/Mar/2013 11:53am
Saya berminat..boleh tlg emailkn harga dan ape2 event trdekat lg
48Produk IKS dan Program Tukar - Sun 3/Mar/2013 11:50pm
salam.saya pengedar mi siput muar.jika ada peruncit/pengusaha gerai/kantin yg berminat boleh hubungi saya ye aimuni_mun@yahoo.com
49Kerepek Tempe Klasik Bersira | Membekal, Menjual - Sun 3/Mar/2013 11:40pm
salam.saya pengedar mi siput muar..jika ade peruncit/pngusaha gerai/kantin yg berminat nak beli bolh email saya aimuni_mun@yahoo.com
50Sesiapa nak Share Tapak Meniaga Makanan di Karnval UPM 15-17 Mac 2013? - Sun 3/Mar/2013 3:52am
Saya berminatttt...saya jual peoduk kesihatan dan kcantikan... aimuni_mun@yahoo.com. 0192181845