Rahsia Bisnes Burger Jana RM10,000 Sebulan (Jangan Pandang Rendah Tau :-)
Bisnes Burger - Fri 25/Sep/2020 8:04pm [Last Comment]
Bagaimana Memulakan Bisnes Burger Dengan Pendapatan 4-5 Angka Sebulan!

(Didedahkan Secara terperinci Oleh Seorang Anak Kepada Jutawan Senyap Malaysia!)

1) Adakah anda kini sedang mencari bisnes yang mudah untuk dimulakan dan tidak memerlukan modal yang besar!

2) Bisnes yang mendapat permintaan sepanjang masa? (masyuuk..)

3) Bisnes yang boleh diuruskan oleh anda sendiri atau sorang dua pekerja sahaja!

Jalan penyelesaianya adalah...

MULAKAN Perniagaan BURGER!!

Dapatkan info disini:
https://www.yaniwish.com/ebook/burger

1) Bagaimana berniaga burger boleh menjadikan anda Jutawan Senyap

2) Perbezaan diantara peniaga burger profesional dan peniaga burger hidup segan mati tak mahu

3) Kelebihan bisnes burger tepi jalan (kos gila murah) berbanding perniagaan makanan restoran (kos gila mahal)

4) Bisnes burger sendiri VS Burger Francais. Mana satu pilihan lagi baik?

5) Strategi dan pengurusan yang wajib anda tahu dalam bisnes burger

6) Bezakan diantara Burger untung dan burger tarak untung

7) Punca kegagalan bisnes burger yang anda perlu elakkan.. malu weh!!

8) Membina jenama dan imej perniagaan burger anda agar pelanggan sentiasa ingat. Tokey McDonald pun risau bila lalu tepi gerai burger anda.

9) Teknik Pemasaran mantap sampai tak menang tangan.. dapur stall burger berasap sepanjang masa

10) Ciri-ciri stall burger yang boleh memukau orang lalu lalang.

11) Cara memilih lokasi stall burger yg paling strategik! (tak perlu jumpe bomoh pelaris.. serious!)

12) Apakah peralatan wajib dalam bisnes burger anda. Jangan kedekut beli yg penting dan jangan bazir duit beli yg takde pekdah.

.. dan banyak sangat lagi yg tak sempat utk saya ceritakan disini!

Dapatkan info disini:
https://www.yaniwish.com/ebook/burger

Selamat Berjaya :-)

Niche: Diskusi Bisnes | Bisnes Burger | Bisnes Ebook
 
1. Linkman - Wed 17/Jun/2020, 9:08pm
di ampang ada burger yg popular nama dia burger Om
http://www.vkeong.com/eat/burger/om-burger-ampang-best-burger-kl/

rasanya yg ni kot burger yg masuk top 10 burger paling sedap dunia? atau kalau saya silap.. tolong betulkan thehe...

masa baru datang KL dulu saya selalu tolong kawan jual burger di pasar malam.. dato senu, jln segambut, pantai dalam & kerinchi (ini sebelum rumah flat kena roboh buat condo mewah skrg).. memang seronok.. masa tu burger biasa still rm1 atau rm1.20 sebijik. kalo korang try jual rm1.50 memang terbeliak bijik mata customer..

sayur kitorang pakai kobis sagat campur mayonis je.. kalo guna timun cepat basi.. kecuali kalo rajin buang isi tengah dia.. tapi rugi masa..

sekarang average burger biasa lepas PKP covid di temerloh/kuantan rm3.50 (saya baru travel.. jumpa customer.. kena ikat perut makan burger thehe..) dan KL pun dah rm 3.50 atau rm4 ... takde dah rm3 kot..  
2. Jamali - Wed 17/Jun/2020, 10:03pm
Mna lg baek buat bisnes burger sendri atau ambil bisnes franchais dari persatuan frnchais malaysia.  
3. Linkman - Wed 17/Jun/2020, 10:28pm
entah le terpulang pada memasing Tuan Jamali.. tapi saya ingat lagi dulu masa ada cerita burger franchise.. kami pun call tanya berapa nak ambil lesen.. (dipanggil franchisee.. yg tokeh tu dipanggil franchisor)

jawapannya RM 17,000 utk lesen burger franchise..

khahahaha... tergelak guling-guling kami dengar.. zaman tu rm 3000 pun dah boleh beli semua perkakas tiptop termasuk stall burger custom made yg memang cantik.. takkan le kami nak korek rm 17,000 utk beli franchise burger..

korang nih.. kalo nak buat duit pun jangan le melampau....

tapi 'kelebihannya' adalah franchisor tu boleh arrange kan pinjaman rm17,000 dgn institusi mana tah.. saya pun tak ingat..  
4. Erin Girlz - Wed 17/Jun/2020, 10:52pm
burger ayam vs burger daging
bro linkman suke yg mana 😋😋😍  
5. Linkman - Wed 17/Jun/2020, 11:49pm
mintak mahap le tuan tanah ye.. menyibuk kat topik.. saya suka bab burger ni sebab masa dulu pernah niaga..

saya suka burger daging.. 100% peminat tegar.. tapi kalo malam tu bulan, matahari dan bumi berada pada garisan yg lurus.. saya mungkin akan pilih burger ayam thehe...

tapi bila tengok brader goreng burger ayam & burger daging.. ya Allah.. burger daging banyak gila minyak.. kalo burger ayam punya lah kering siap kena bubuh marjerin takut melekat.. tapi burger daging fuyooo... boleh nampak minyak turun macam kena perah dari patty..

disebabkan faktor kesihatan ni la saya mula pandai makan burger ayam... kena la jaga jantung ni kalo #KitaTakJagaKita siapa lagi kan..  
6. Andre89 - Thu 18/Jun/2020, 1:27am
Saya berminat dgn bisnes burger ... dan sanggup utk mengeluarkan modal untuk stall dan perkakas sekiranya ada yg btl2 berminat.. kira sewa atau makan gaji dgn sy..

blh email sy ya
ajasminenetwork@gmail.com  
7. Erin Girlz - Thu 18/Jun/2020, 10:26am
sy suke prosperity McD..sentiasa menanti setiap thn 😋🤗🥰  
8. Linkman - Thu 18/Jun/2020, 6:40pm
prosperity burger mekdi maybe antara burger yg paling sedap di malaysia.... patty daging tebal & sos blackpepper & bawang besar... fuhhh meleleh ayer lioq... tapi harga mmg tak tahan last saya makan rm14+ rasanya

lepas tu terus bertaubat thehe..

saya peratikan kalau nak charge burger mahal2 kena buat sikit kelainan.. takde la tersangkut pada harga rm3.50 sebijik..

Cadangan untuk Tokeh Burger Jutawan

1) Burger Pak Belang
- burger bakar yg di gril menggunakan besi lurus menjadikan patty berbelang2.. kesan terbakar..

2) Burger Jalapeno Banjir
- burger patty yg dicelup kedalam cheese meleleh jalapeno mcm kfc wedges tu...

3) Burger blackpepper
- ala prosperity mekdi.. dan ditambah cendawan hiris ganti timun & sos blackpepper

kesemua yg diatas harga dlm rm7.90 ke rm9.90 thehe... biar pening kepala dorang tengok angka..

tapi burger biasa tu turunkan balik ke rm2.90
yg ni buat umpan je...
bila dorang dah datang.. dan nampak burger2 special diatas.. gerenti terlupa bajet thehe..  
9. The Cekodok - Sun 5/Jul/2020, 11:45am
Burger rm2 bersepah macam cendawan tumbuh kat area kl sekarang  
10. Fitri Dupon - Mon 6/Jul/2020, 4:27pm
Kami tolong jual burger/promote burger dengan radius pelanggan 10KM dari tempat lokasi stall burger anda. Jika burger anda RM3 kami mintak komisyen 20% boleh ker. Bab delivery kami settlekan dengan DUPON Express. Cuma modal pusingan adalah (4) hari. @ T+3days ke akaun bank peniaga burger. Banyak jer rider yang boleh tolong hantarkan pesanan pelanggan. Kiranya sama sama cari rezeki. Yang memasak burger , yang tolong promote dan yang tolong hantar sampai rumah pelanggan. Barulah pelanggan akan order 3-4 biji burger untuk cover cost delivery.
JOM dapatkan kedai online bersama kami : https://bit.ly/DAFTARMERCHANT  
11. Mohamad Hafizur Rahim Bin Mohamad Zin - Thu 9/Jul/2020, 1:09am
Gais aq cari tapak sewa nk niaga buger..mne nk dpt?area kl  
12. Linkman - Thu 16/Jul/2020, 7:04am
TheCekodok - mana ada burger rm2.
benjo pun rm 2.50 ..
benjo adalah burger yg patty diganti dgn telur.

saya skrg di langkawi jumpa client... burger daging dan ayam biasa rm3.50 .. saya ni kan peminat burger local thehe..

ramai staff hotel dan resort di langkawi kena 'gantung' perkhidmatan sementara.. so dorang meniaga makanan dan burger. problem di pulau ni susah nak dapat patty burger ramly max sekali beli adalah 10 bungkus sahaja.

ada shortage burger di pulau ini tak tahu kenapa.. tapi orang pun tak ramai..  
13. Erin Girlz - Thu 23/Jul/2020, 8:17am
ada lagi Tuan. klu area pendalamn mcm lenggong perak (otw balik kelantan ikut gerik jeli) pasar petang/malam dekat kg sumpitan hari ahad. still ada burger ayam dan daging rm 2.50 tp nipis skit bkan burger ramli. ok la buat alas perut 😋😋  
14. Mohd Nasir Yaacob - Sat 15/Aug/2020, 1:54am
Ntd  
15. Cikgu Kars - Wed 30/Sep/2020, 2:09pm
Ada yang Sabar berkerja selama 30 tahun hingga 40 tahun……..tapi masih dibebani hutang…….

Mari bersama saya…..Sabar hanya 2 Tahun melakukan perniagaan yg mudah Dan hanya bermodalkan sekali seumur hidup

Kesannya…..
#Bebas Hutang
#Bebas Masa
#Bebas Berbelanja
#Bebas dari segala Masaalah

Dalam 6 bulan…..Penuhkan RM200k dalam ASB…

www.wasap.my/60164100058/karsnakubahhidup

lubukduit2020.wordpress.com

Modal hanya sekali.....tanpa menjual barang....untung berkali kali selamanya

#karsthesecond
#GengmultiplyXP7
#debtfree  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..