Pinjam ASB RM200,000 Sebulan Bayar RM390 Jer!
Zamaroul @ RHB Bank Berhad
Thu 30/Oct/2014 9:48am [Last Comment]
Kepada kakitangan swasta dan golongan yg berkerja sendiri:-

Anda boleh boleh membuat pinjaman ASB sebanyak RM200,000 (maksmimum) dengan CIMB Bank dan bayaran sebanyak RM390 sahaja sebulan selama 5 tahun.

Whaaat???? 5 tahun jer ker? 5 tahun bayar RM390 sebulan? 5 x 12 bulan = 60 bulan. RM390 x 60 bulan = RM23,400 betul ker?

Lepas bayar 5 tahun boleh dapat RM200,000 ker? Bapakkkk murah!!!! Mcm x percaya jer?

Bro?.. aku pon pernah buat loan ASB RM200,000 tapi sebulan bayar RM1100 tapi xpernah plak aku tau loan RM200,000 hanya bayar RM390 sebulan? Explain skit bro?? xpon email aku jer, lagi senang

Apa syarat2 dia bro?? aku layak tak nak apply loan ni gaji RM1500 je?

Semua soalan ni aku boleh jawab dengan syarat korang bagi no handphone je pastu kita wassap jer? yang nak beremail pon boleh?insyallah aku tolong?

Sejarah Dividen + Bonus

Tahun Dividen Bonus
2003 7.25% 2.00%
2004 7.25% 2.00%
2005 7.25% 1.75%
2006 7.30% 1.25%
2007 8.00% 1.00%
2008 7.00% 1.75%
2009 7.30% 1.25%
2010 7.50% 1.25%
2011 7.62% 1.15%
2012 7.75% 1.15%
2013 7.70% 1.00%


Wassap/sms/call: 0193008741
Email: zamaroul.jakaria@cimb.com/zamaroul@gmail.com

Niche: Pelaburan Saham Unit Trust
 
1. Syazwan Suhaiyudin - Thu 30/Oct/2014, 10:06am
Boleh saya tau lebih detail
syazwansuhaiyudin@gmail.com  
2. Nurfarhana Saidi - Thu 30/Oct/2014, 10:15am
detail ke 0199091798  
3. Amirul04 - Thu 30/Oct/2014, 10:21am
Email kan detail..
amirul_azim92@yahoo.com  
4. Zamaroul - Thu 30/Oct/2014, 11:49am
Ida, awak punya cust yg buat personal loan tu cross sell la suh dorg buat ASB plak rm200k  
5. Zamaroul - Thu 30/Oct/2014, 11:51am
Syazwan..... Tgok email.  
6. Ctrod - Thu 30/Oct/2014, 2:39pm
email to ctrodzie@gmail.com  
7. Zuraini Zahari 2 - Thu 30/Oct/2014, 2:52pm
Email saya ennyzahari@gmail.com  
8. Hamidon 5 - Thu 30/Oct/2014, 4:53pm
Assalam tuan...blh emel detail tk...dont63@gmail.com
sy ada ctos...blh ke buat loan...  
9. Azmi 376 - Thu 30/Oct/2014, 9:12pm
as slm,tlg emel detail ke azmi1581@gmail.com  
10. Azman 288 - Fri 31/Oct/2014, 12:43am
Email ke ..azmanm71@gmail.com  
11. Zamaroul - Fri 31/Oct/2014, 9:34am
Bagi sesiapa yang pernah buat loan asb tu korg mesti paham yg komitmen kita hanya pada tahun pertama jer kannnn......  
12. Zamaroul - Fri 31/Oct/2014, 9:41am
Mari2...... Jom buat asb loan rm200k dgn saya...sy bantu utk proseskan loan asb korg supa approve dlm 3-4 hari jer.


IC
3 bulan payslip
EPF @ Bank Statement dgn
Buku ASB

Call / wassap / sms: 0193008741  
13. Arsyad 7 - Fri 31/Oct/2014, 9:49am
pm detail
arsyadadnan90@gmail.com  
14. Mohd Izham Bin Mat Nayan - Fri 31/Oct/2014, 7:20pm
Detail..mayrelic_89@ yahoo.com  
15. Sapphire 5 - Sat 1/Nov/2014, 8:27pm
Hanya dengan rm 1k - rm 10k anda akan menerima keuntungan 10%-25%,BUKAN BERHUTANG TETAPI MENAMBAHKAN PENDAPATAN ... bagi yg berminat nak dapatkan maklumat boleh email pada sapphiresolution@yahoo.com ... YANG PASTI ANDA PASTI MAMPU MENGUBAH HIDUP ANDA DAN ORANG TERSAYANG....  
16. Mohd Taufik 5 - Tue 4/Nov/2014, 8:38am
email tuan details
dumexpet@gmail.com  
17. Umar 39 - Tue 4/Nov/2014, 6:27pm
maaf tumpang iklan

Public Islamic Dividen Fund (PIDF)
after 8 years return 153% / 19% per year
RM100 only for open account (normally RM1,000)
offer till January 2015

pm me umar 0172455880
email u.afham@gmail.com  
18. Ahmad Fedaeez B Md Kamal - Wed 5/Nov/2014, 12:10pm
email sy
zeedaef88@gmail.com

o wasap
0178808414  
19. Azmi 217 - Tue 11/Nov/2014, 4:05pm
email detail azmihishar@gmail.com  
20. Zamaroul - Tue 11/Nov/2014, 5:13pm
Azmi 217, sy da email yer.......  
21. Jesura - Thu 13/Nov/2014, 5:08pm
blh email kpd jesura08@gmail.com
TK  
22. Mohd Esa Bin Ab Aziz - Fri 14/Nov/2014, 11:16am
blh email ke esa_abaziz@yahoo.com  
23. Rivelz Fashion Enterprise - Mon 8/Dec/2014, 6:07pm
Email bagi i hin769500@gmail.com  
24. Denim Bill - Fri 12/Dec/2014, 10:46am
emel saya denimbill@gmail.com  
25. Ubaidullah Aziz - Mon 22/Dec/2014, 5:35pm
Pelajari teknik luar kotak Gandakan Pelaburan ASB Anda Kepada Lebih 40% Setahun

http://bit.ly/gandaASB  
26. Nurul Syahirah 5 - Wed 7/Jan/2015, 4:33am
Blh emel kn detail asyiera12@gmail.com
Tq  
27. Deen12 2 - Sun 11/Jan/2015, 5:10pm
emailkan detail nordeen69@gmail.com  
28. Juan 11 - Tue 13/Jan/2015, 5:59pm
Salam Zamarul, email saya yer, saya pun nak tahu juga macam mana leh jadi mcm tu. email saya moham29577@yahoo.com  
29. Firqahislamiah - Tue 3/Feb/2015, 9:07am
email saya..firqahislamiah@yahoo.com  
30. Dbang09 - Mon 16/Feb/2015, 10:05am
pm detail 0123605902 wassap  
31. Cacai - Thu 26/Mar/2015, 5:53am
servisboi@yahoo.com

sy dah email byk kali , langsung tak berjawab  

Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..