Perlukan Part Time Sebagai Guru Tuisyen di Kuantan
Ruffeza - Wed 31/Oct/2012 2:04pm [Last Comment]
Saya perlukan part time di sekitar kuantan sebagai guru tuisyen untuk mengajar sek rendah atau menengah. Mempunyai ijazah dalam bidang kimia dan sedang mengajar dalam subjek kimia. Boleh mengajar sains dan matematik utk sekolah rendah dan kimia/bio/fizik untuk sekolah rendah. Mempunyai pengalaman mengajar 2 tahun. Boleh mengajar di waktu malam dr pukul 8-11mlm atau di hari minggu sabtu dan ahad

Niche: Kerja Sambilan | Pusat Tuisyen | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Osman 28 - Fri 23/Nov/2012, 8:36pm
minat utk jadi agen rekrut student
contact uab786@yahoo.com  
2. Haifa - Wed 5/Dec/2012, 10:52pm
saya mahasiswi jurusan matematik, minor education di sebuah IPTA. boleh mengajar matematik utk pelajar sekolah rendah & menengah bawah. lokasi sekitar Kuantan, hujung minggu & cuti umum sahaja.
contact Nur 0199727175  
3. Zakiah 38 - Mon 17/Dec/2012, 12:21am
Saya pemegang diploma pengajar vokasional dalam bidang teknologi jaminan mutu..saya amat berminat untuk menjadi seorang pengajar..boleh mengajar subjek matamatik bagi sekolah rendah dan menengah bawah...pernah bekerja sebagai guru ganti di beberapa buah sekolah menengah..berminat untuk menjadi guru tuisyen yang diiklankan..boleh hubungi saya ditalian 0193707271  
4. Snain - Sun 30/Dec/2012, 3:04pm
finance degree holder, any available position for tutor or tuition?pernah menjadi part time tutor di pusat tuisyen..math&sains skolah rendah, area kuantan , kota bharu  
5. Salleh92 - Tue 11/Jun/2013, 5:41pm
salam,,saya pemegang diploma teknologi komputer dan berminat untuk menjadi pengajar. Saya boleh mengajar matematik sekolah rendah dan sekolah menengah peringkat pmr kebawah

boleh hubungi sya:0129094528  
6. Nor Aida 9 - Fri 28/Jun/2013, 10:46pm
salam... saya pemegang diploma kejuruteraan elektrik dan ijazah pendidikn fizik... saya perlukan kerja tutor atau tuition sekitar KUANTAn.. berpengalaman mngajar mat,sains (upsr), mat, sains,(pmr) dan juga mat moden, fizik, sains (spm)

boleh hubungi saya aida:0132677898  
7. Mirza Amiro - Sat 12/Jul/2014, 5:48pm
saya d area balok dan beserah..boleh mengajar prinsip perakaunan spm...home tuiton..call me 0194173425...mirul  
8. Nor Haslinda 12 - Thu 8/Oct/2015, 6:13pm
saya pengedar buku teks terkini area kuantan keluaran MYQUEST ACADEMY (M) SDN BHD.. Buku yang diterbitkan adalah khas untuk murid PRA PERSEKOLAHAN (UMUR 4 TAHUN - 6 TAHUN) hubungi saya sekiranya ingin melihat flyers harga module dan sebagainya.. whatsapp/sms sahaja 0183995766  
9. Hasmira 5 - Wed 17/May/2017, 12:42pm
Hubungi saya utk dapatkan job sebagai tutor di kuantan 0195232018  
10. Mohd Ridzuan 32 - Sun 21/Apr/2019, 12:03pm
Salam sy baru mencari parttime as tutor. Boleh mengajar math. Sekiranya ada tmpat tuisyen mencari tutor math. Boleh balas sini. Area kuantan  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..