Nor Haslinda 12

Profile
NameLynda Simpanan Dividend Tinggi
Forum NickNor Haslinda 12
Handphone0183995766
CompanyUnit Amanah Dali Ekuiti Kuantan
WebsiteUnit Amanah Simpanan 10% - 15% Dividend
URLUNIT.AMANAH.DALI.EKUITI.KUANTAN
RegisteredSat 7/Mar/2015, 10:32pm
Topics by Lynda Simpanan Dividend Tinggi
1Saya Ingin Belajar Menulis Cerita dan Dibayar (1) - Tue 9/Nov/2021 12:06pm
2Mencari Transport Kerja Singapore dari CIQ Johor atau Woodlands Singapore (1) - Sat 23/Jun/2018 2:56pm
3Bagaimana nak Beli Rumah Lelong dari Agent - Fri 15/Dec/2017 8:43am
4Saya Ingin Belajar Affiliate (7) - Wed 27/Sep/2017 1:15pm
Comments by Lynda Simpanan Dividend Tinggi
1Pasif Income Harian Terbaru - Thu 11/Nov/2021 9:41am
Hey bole bg email atau phone whatsap utk berhubung sy masih xpaham. Bagaimana nk dptkan duit. Dah buka suruh register. Next apa perlu buat. Thanks sy cr pasif income
2Mencari Transport Kerja Singapore dari CIQ Johor atau Woodlands Singapore - Sat 23/Jun/2018 2:59pm
My skype Lynda Hamdan mencari perkhidmatan service van atau transport pekerja ulang alik dr woodlands singapore
3Hidup Sihat dan Jana Pendapatan Bersama Elken - Tue 2/Jan/2018 3:50pm
Salam maaf saya mencari prelove korset girdle waist nipper elken atau bp. Email sy no tel korg prelove sahaja dairy_lynda@yahoo.com.my.. Tq
4Menjual Korset. Mesin Jahit. Tempahan Pengantin dan Personal Makeup - Tue 2/Jan/2018 3:45pm
Maaf sy cr prelove korset girdle waist nipper elken atau bp size 106.. Urgent sebelum 31 jan 2018. Mintak email dairy_lynda@yahoo.com.my no tel korang... Sy call wassap nnti.. Mekasih
5Pemborong Slimming Korset/Harga yg Sgt Murah Sbb Brg Terus Dari Kilang! - Tue 2/Jan/2018 3:36pm
Maaf sy mencari prelove korset atau girdle waist nipper elken atau pb.size 106. Urgent b4 31 jan 2018. Minta email no tel korang ke dairy_lynda@yahoo.com.my
6Preloved Full Set Korset Premium Beautiful nak Dijual Murah - Tue 2/Jan/2018 3:26pm
Saya mencari prelove elken korset dx size 106 bole email sy bg no tel korang lau ade sebelum 30 jan 2018 dairy_lynda@yahoo.com.my.. Tq
7Saya Ingin Belajar Affiliate - Fri 15/Dec/2017 8:24am
Siapa yg bole ajar.. Yg suh klik ramai.. Nak tolong ajar xde... Kalau xjar clik apa pon xtau la... Nanti sy goole gobalan tu tq..
8Jana Income RM1000-RM3000 Sebulan Dengan Mudah - Sat 30/Sep/2017 8:49am
Tolong ajar
9Saya Ingin Belajar Affiliate - Thu 28/Sep/2017 9:37pm
Semua ni bukan ajar... Tp promot diri sendiri
10Dapat RM60,000 Sebulan Dengan Uber Tanpa Perlu Bawa Kereta! - Mon 25/Sep/2017 7:57pm
sapa da pernah buat ni? jadi x teknik tu.. huhuhuhu
11Iklan FB Ads. Cari Jalan Alternative Buat Iklan di FB Selain Berbayar? - Wed 25/Jan/2017 12:12pm
Saya nk belaja ads utk pendapatan utube atau sebagainya.
12Induk Ikan Keli - Sun 15/Jan/2017 9:57am
saya nk juga benih ikan keli. pertama kali nk ternak.. wahssap 0183995766
13Kami Pbekal Bag Borong Pd Harga Tmurah - Dropship Agent Diperlukan, Xpyah Kluarkan Pepa Modal Pun, Hanya Mpromosi Produk Kami! - Fri 6/Jan/2017 12:01am
email sy juga, dairy_lynda@yahoo.com.my
14Kontraktor Ubah/Bina Rumah di Kuantan/Pekan. - Sun 16/Oct/2016 3:10pm
saya mencari tukang rumah nk buat sekeping dinding amek mase 1 hari jer ... tolong info sy tq
15Rumah Harga Murah di Kelantan, Terenganu dan Pahang. - Sun 16/Oct/2016 3:08pm
saya mencari tukang rumah ... pm sy
16Kelulusan Loan Pinjaman Rumah Segera - Thu 14/Apr/2016 11:18am
ade sesapa taw beli rumah lelong ... pinjaman personal ataw perumahan??? emil sy dairy_lynda@yahoo.com.my
17Rumah Teres Setingkat utk Dijual - Tue 5/Apr/2016 9:17am
berapa harga? no tepon?
18Tengah Cari Peluang Menyertai Agent Takaful - Thu 18/Feb/2016 3:25pm
saya nak set last year question exam ceili pce ..sapa ade include jawapan -email dairy_lynda@yahoo.com.my
19Buat Side Income Dengan Bitcoin. for Free Free - Sat 6/Feb/2016 1:33pm
pm dairy-lynda@yahoo.com.my
20Mencari Part Time Jobs - Kuantan - Thu 15/Oct/2015 10:10pm
12tghri-10 mlm -- pembetulan
21Mencari Part Time Jobs - Kuantan - Thu 15/Oct/2015 10:02pm
sharing is caring... sya pernah keje kedai makan start kul 8 mlm hgga 1am.. saya pernah kerja keje partime parkson 6pm hgga 10 pm.. semuanya mematangkan saya bergaul dengan ramai customer... kalau nk full time shift 12pm-10am yg malas bangun pagi sesuai keje ni ade kosong laki lelaki atau wanita di benteng kuantan sebab kawan saya nk berhenti/dia minta cari org ganti tempat dia.kesian kt bos.keje jaga kedai org nk beli layan la n punch hrga susun barang.. just tunggu org dtg masuk kedai je. gaji rm900...tempat tinggal ade bagi wanita..kalau nak sya bg tau kawan sy. urgent bulan 11 2015 kerja kosong tu. pertanyaan lanjut whatsapp saya 0183995766
22Perlukan Part Time Sebagai Guru Tuisyen di Kuantan - Thu 8/Oct/2015 6:13pm
saya pengedar buku teks terkini area kuantan keluaran MYQUEST ACADEMY (M) SDN BHD.. Buku yang diterbitkan adalah khas untuk murid PRA PERSEKOLAHAN (UMUR 4 TAHUN - 6 TAHUN) hubungi saya sekiranya ingin melihat flyers harga module dan sebagainya.. whatsapp/sms sahaja 0183995766
23Mencari Typesetter Freelance - Thu 8/Oct/2015 4:52pm
whatsap sy 0183995766
24Kuantan - Mencari Part Time 3month - Thu 8/Oct/2015 9:44am
saya nk cari partime juga... partime mlm sahaja pon x pe... whatsapp 0183995766
25Bina Rumah Area Jengka, Temerloh, Jerantut, Kuantan dan Sewaktu Dengannya - Sat 19/Sep/2015 2:20pm
sy nk suh buat dinding rumah saha gun plawood atau partition..kuantan..sapa sanggup email dairy_lynda@yahoo.com.my atau wassap 0183995766
26Kontraktor Ubah/Bina Rumah di Kuantan/Pekan. - Sat 19/Sep/2015 2:11pm
sy nk ubah suai bayar cash.. buat dinding rumah sahaja.. kuantan
27Ubahsuai Rumah, Peajabat dan Sebagainya - Sel/KL - Sat 19/Sep/2015 1:55pm
saya cri org buat dinding umh sahaja guna plawod
28Peluang Bisnes Dari Rumah - Sat 19/Sep/2015 1:53pm
apa ni.. type details sini kerja ap xbole ke macam scam jer sbb blur info.. bg details sini kan senang semua baca
29Usahawan Tanpa Modal Kdidi - Sat 19/Sep/2015 1:50pm
ckp usahawan tanpa modal tagline tp mintak rm350.00 sebagai modal.. yg kecik kecik ni dah tipu.. yerdok dapat pendaptan bulanan rm46k sebulan do oh benor..
3050gb dan Unlimited Mobile Internet Bulanan - Sat 1/Aug/2015 5:00pm
muhd danial. masa saya type ni sy bersabar lg tau.. sebab sy type sini sbb hp off wassap xdeliver.. call vcemail.. masa sy type ni pon tgh pk nk jaga hai awk ke atau nak hak sy rm40-- sy nak juga hak sy.. sbb sy geram.. call awk vcmal
3150gb dan Unlimited Mobile Internet Bulanan - Sat 1/Aug/2015 4:57pm
muh danial. top up hp sy rm40 - digi.. kira setel... sbb klu bg akaun number awk ckp xde masa nk bank in lak duit return rm40 sy dah bank in tp awk janji saje je. refund top up... ke hp-- sbnarnya.. kalau awk bank in refund ke sy atau top up digi sy utk setel. xperlu sy type disini sbb sy call awk voicemail.. dr hr tu.. wassap awk deliver bila sy nk setel refund top digi hp sy kira setel. tp line biru.. wassap deliver.. then line kene blok plak bila further dscusstion tu xdeliver.. awk xnk setel dalam wassap, sy terpkse setel kat sini... kalau xjd kat sini .. tempat lain pulak. hanya kerana sikap awk blok sy .. awk memg dikejari n diselubungi masalah muhd danial.. sapa cr masalah?sy ckp elok dlm wassap.. sabar... je .. tp kene blok bila suh refund
3250gb dan Unlimited Mobile Internet Bulanan - Sat 1/Aug/2015 4:49pm
ahad mggu lepas sy tggu awk ckp isnin-- xclear paymnt. sy tggu insnin awk ckp selasa sb awk bz.. sy folow up selasa.. suh tggu rabu.. sy wassap awk rabu trus awk senyap... dan blok sy off hp call sampai sekrg xdpt.. voicemail. bukti awk n saya ade.. sbb sy tggu juga hr ni kt pinu kut ade kurier/ tp call awk vcmial n mesej xdeliver wassap xbole.baru tahu.. awk ni mcm ner/ bila ade masalah xnk setel larri... knp perlu cr masalah. sy just mintak pulangkan duit je rm 40 sb b awk xpos pon. setiap hr jnji tp xde pe pe.sampai sy call vmail.. awk tahu no tel saya tp xnk setel. xcall sy je call tnya. off cost customer da bank in nk tnya kurier.. tp awk ckp sibuk so sy kene paham awk. sy tggu hr esok nye awk ckp bz lg sy kene paham lg .. sampai sy dah xpaham hr hr awk mcm tuh .... kalu nk niaga pandai cr masa.. pndai selesai maslah xpe. tp xpulangkan duit sy sampai skrg off hp..
3350gb dan Unlimited Mobile Internet Bulanan - Sat 1/Aug/2015 4:43pm
salam-- muhd danial tolong top up hp saya- 0183995766 - saya bank in ahad.. tp sehingga hari ni berjanji tp xde kurier apa ap. whatssap sy awk blok.. sy call xde angkat.. sy mesej xlayan. sednagkan sy nak hak sy bank in ahad lepas. sampai hr ni awk xde bagi respon malah of hp sehingga ke hari ini.. adakah sy kene memahami kerja awk... dan awk xnk bertnggung jawab dah ambek brg xde. bila org tnya off hp.. n blok wassap... tolong pulangkan duit saya.. sy tunggu awk refund.. tp awk off hp.. xfocus langsung-sy berani kerana benar.. awk pulak off hp kerana?????
34Forex Haram - Sekadar Hebahan - Fri 24/Apr/2015 8:50pm
fcpo?
35Hanya Login Sahaja Boleh Jana RM0.50/Sehari. Sebulan & setahun & berikutnya Pula Bagaimana? - Fri 24/Apr/2015 8:47pm
ajar sy
36Mencari Barang Perkahwinan/Pengantin Terpakai - Mon 20/Apr/2015 10:24pm
saya mencari baju pengantin size besar- alatan pelamin untuk di let go- whats sapp sy yea jarang online majalah 0183995766