Perkhidmatan Sewa Lori: 1 Ton/3 Ton/5 Ton - 019-3398001 - Seluruh Kawasan di Putrajaya/KL/Selangor/Seremban/Melaka
Raju @ Chanrah Chaya Transport & Trading
Thu 8/Dec/2011 11:31am [Last Comment]
Perkhidmatan sewa lori 1,3,5 ton ke seluruh semenanjung malaysia-singapura-thailand.Pindah rumah,pejabat,kilang & store dan delivery barang-barang kilang,pertanian,pembinaan dan lain-lain barang.jenis lori -kanvas / box.e-mail -mururaju06@yahoo.com

Niche: Sewa Lori
 
1. Nora 136 - Thu 8/Dec/2011, 11:38am
Lori 3 ton dari Ipoh ke Puchong berapa sewa..?  
2. Zienet7597 - Thu 8/Dec/2011, 5:02pm
berapa sewa ambil perabot (5 Unit) dari port klang ke dengkil, sepang? ada pekerja mahir ke uruskan perabot?  
3. Haizura 2 - Sat 10/Dec/2011, 2:12am
Boleh bagi harga jika berpindah rumah dari Ampang ke Subang untuk lori 1tan & 3tan? dan juga dari Port Dickson ke Subang?
Email add : haizura_sc@yahoo.com  
4. Ahmad Saidi - Mon 12/Dec/2011, 12:26am
Tumpang lalu Tuan Rumah,

Lori sewa ke area Pantai Timur boleh hubungi saya,
ada track record,klik dibawah kalau tak percaya,

http://www.majalah.com/?classified:perkhidmatan-penghantaran-kl-kelantan:703J93N205  
5. Az 17 - Tue 13/Dec/2011, 6:57pm
tumpang sekaki tuan rumah.

sewa lori seluruh malaysia kuala lumpur ke kelantan dan kuala lumpur ke johor call 0122240951  
6. Juhar - Fri 6/Jan/2012, 8:19pm
Berapa caj penghantaran dari Selangor ke Singapura? Nak lori 5 tan?  
7. Hanif 45 - Wed 28/Nov/2012, 2:55am
Blog sewa Lori http://amatchatrading.blogspot.com/  
8. Darleen Watie - Thu 14/Feb/2013, 12:00am
Berapa harga lori 1 tan dari klang ke seremban?  
9. Jun413 - Tue 23/Apr/2013, 11:49am
Tumpang tanya...Berapa sewa lorry muatan dlm 400kg dari Spura ke KL?  
10. Misha 37 - Mon 19/Jul/2021, 1:09am
nak sewa lorry untuk ambit order bole?  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..