Search Majalah.com
Perkhidmatan Penghantaran KL - Kelantan
Ahmad Saidi - Wed 8/Jun/2011 1:47pm [Last Comment]
Syarikat kami ada meyediakan perkhidmatan penghantaran barang dari dari Lembah Klang ke kelantan.

Terdapat 3 buah lori 3 Tan yang sedia untuk memenuhi permintaan anda.

Kami juga sedia untuk mengambil barang dari tempat anda.

Terdapat lebih dari 8 trip sebulan.

untuk pertanyaan boleh hubungi no tel

019-662 8841

Niche: Bisnes Kurier Dan Logistik | Sewa Lori
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Adam Daniel - Wed 8/Jun/2011 3:26pm
    phantaran motorsikal amik jgk ke?  
  2. Ahmad Saidi - Thu 9/Jun/2011 12:09am
    motosikal pun boleh..cik adam kat area mana? boleh call atau sms saya jika berminat.

    Terima Kasih.  
  3. Fitri 52 - Tue 14/Jun/2011 10:18am
    Salam syarikat kami ada perkhidmatan pindah barang-barang office dan rumah.sila hubungi saya
    (fitri) 019-2630360  
  4. Laawan - Tue 21/Jun/2011 2:35pm
    Ahmad Saidi-penghantaran motosikal ke kelantan turun kat mane?  
  5. Ahmad Saidi - Tue 21/Jun/2011 6:38pm
    En.Laawan,

    Kita akan pick up motosikal atau barang yang ingin dihantar dan akan menghantar barang tersebut ke rumah atau destinasi lain yang Encik kehendaki tetapi di dalam area kelantan sahaja.  
  6. Laawan - Wed 22/Jun/2011 5:48pm
    Ok,ini bermaksud Encik boleh datang terus pick up motosikal kat puchong kinrara n terus hantar ke kelantan kat area tumpat?Agak berapa lama masa untuk penghantaran tersebut?  
  7. Ahmad Saidi - Wed 22/Jun/2011 8:07pm
    Biasanya bila dah selesai pick up barang kita akan terus bertolak. Paling lama dalam 3 hari. En. Laawan boleh hubungi hp saya untuk maklumat lanjut.  
  8. Az 17 - Mon 27/Jun/2011 8:49am
    SALAM.. ZACK MINI TRANSPORT BERKHIDMAT DARI PINTU KE PINTU DARI KUALA LUMPUR SELANGOR LALUAN PAHANG ,KUALA TERENGGANU,KELANTAN ,KOTA BHARU TUMPAT,RANTAU PANJANG GOLOK THAILAND, HUMBUNGI 0122240951,0109080069,0195934607.  
  9. Ahmad Saidi - Wed 29/Jun/2011 2:40am
    Terima Kasih En.Laawan kerana menggunakan perkhidmatan kami.  
  10. Wan Nor Hisham - Fri 8/Jul/2011 9:55am
    salam en..berapa kos utk saya bawak moto virago 535 dr tumpat ke kl? Boleh ctc saya wan 0136777040  
  11. Ahmad Saidi - Tue 26/Jul/2011 5:35pm
    Terima Kasih En.Wan Nor Hisham kerana menggunakan perkhidmatan kami.  
  12. M Faizol - Wed 27/Jul/2011 10:18pm
    Perkhidmatan Lori Sewa 3 dan 1 Tan:

    - pindah rumah

    - pindah pejabat

    - mengangkat barangan berat menggunakan hydraulic jeck.

    - menjimatkan penggunaan tenaga kerja yg ramai

    - mengangkat barangan sound system yang berat
    dan sensitif.

    - mengangkat piano

    - menyediakan tenaga kerja yang mahir dan cekap

    - lembah klang dan seluruh semenanjung malaysia

    - harga berpatutan

    - servis 24 jam

    - hubungi 012-3678481  
  13. Ahmad Saidi - Tue 16/Aug/2011 2:33am
    Terima Kasih En.Kamal kerana menggunakan perkhidmatan kami.  
  14. Ahmad Saidi - Wed 14/Sep/2011 11:17pm
    Syarikat kami ada meyediakan perkhidmatan penghantaran barang dari dari Lembah Klang ke kelantan.

    Terdapat 3 buah lori 3 Tan yang sedia untuk memenuhi permintaan anda.

    Kami juga sedia untuk mengambil barang dari tempat anda.

    Terdapat lebih dari 8 trip sebulan.

    untuk pertanyaan boleh hubungi no tel

    019-662 8841  
  15. Ahmad Saidi - Fri 23/Sep/2011 9:09pm
    Terima Kasih En.Wan Mohd Nasir kerana menggunakan perkhidmatan kami.  
  16. Aida 103 - Sun 9/Oct/2011 11:28pm
    assalamualaikum. sy nk hantar diapers baby dlm kotak dari pasir mas ke kuantan. brp caj penghantaran? sweet_eyeda@yahoo.com  
  17. Zaidi 36 - Sat 29/Oct/2011 9:53pm
    sesiapa yg nak kirim barang dr kelantan ke kl (30/10/2011) boleh cal sy edy : 017-2409824.  
  18. Alawiah 4 - Sat 21/Jan/2012 10:06pm
    Saya ada tanya pasal nak hantar kerusi dan meja makan dari bandar baru bangi ke pasir mas, kelantan. Macamana nak bg add?  
  19. Ahmad Saidi - Sun 22/Jan/2012 2:08pm
    Salam cik Alawiah,

    Terima kasih kerana berminat dengan perkhidmatan kami.
    Buat masa ini drebar-drebar nak cuti dulu.Hari khamis ni baru mula operasi balik. Boleh hubungi drebar saya En.Udin hari rabu ni untuk tetapkan lokasi pick-up dan penghantaran.  
  20. Anikman - Tue 24/Jan/2012 11:27am
    salam... saya ada membuat perkhidmatan penghantaran logistic lori 1 tan hingga ke lod lodder trailler. lokasi port klang ke seluruh s/malaysia

    berminat hubungi saya 019 4357295  
  21. Muhamad 45 - Mon 26/Mar/2012 2:24am
    salam..penghantaran barang dari kelang ke terengganu berape cas?..  
  22. Hisham 105 - Mon 2/Apr/2012 10:47am
    Salam. Berapa caj pindah barang dari kota damansara ke pasir puteh kelantan?  
  23. Ahmad Saidi - Wed 25/Apr/2012 12:13pm
    harga untuk perpindahan ke kelantan adalah di antara RM 800 - RM 1000.  
  24. Syafiqah Mohd Sakri - Sun 8/Jul/2012 6:59pm
    Salam,
    saya nak tanya berapa kos penghantaran motor dari shah alam ke pasir mas, kelantan?  
  25. Souffi 2 - Fri 3/Aug/2012 2:45am
    brape harga post from klang ke kb?klau amik barang kt rumah(klang) n hntr depan umah(kb) boleh ke?  
  26. Ahmad Saidi - Fri 3/Aug/2012 3:41am
    kadar bayaran bergantung kepada jumlah barang. minimum pickup rm 200. tetapi harga mungkin lebih tinggi dar tu.  
  27. Souffi 2 - Fri 3/Aug/2012 5:52am
    klau xnak pickup,kena hantar kt mana?i mean kedai area mana? n dh smpai kb,kena amik kt mana?so hrga rm200 gk ke klau g hntr sndiri kt kedai?  
  28. Ahmad Saidi - Tue 7/Aug/2012 3:22am
    harga tu pick up door to door..
    ambil depan rumah hantar depan rumah  
  29. Masni Mohd Arif - Thu 8/Nov/2012 1:45pm
    bole sy tau berapa kos utk pindah brg uma dr puchong ke wakaf bharu kelantan??saya nk pindah sekitar tgah bulan Jan 2013  
  30. Ahmad Saidi - Tue 12/Feb/2013 1:55am
    Terima kasih kepada semua pelangan yang telah menggunakan perkhidmatan kami..pihak kami amat mengalu-alukan sebarang komen & cadangan supaya kami dapat meningkatkan mutu perkhidmatan kami.

    dzells@yahoo.com  
  31. Dela - Fri 22/Mar/2013 11:12am
    Saya ingin mengirim barang dari kl ke kelantan, 1 kotak bersaiz sedang, pasir kucing dan makanan kucing 1 bag.  
  32. Ahmad Saidi - Thu 13/Jun/2013 8:14am
    Terima Kasih kepada semua pelangan & bakal pelangan, sebarang pertanyaan serta tempahan mengenai perkhidmatan kami harap dapat terus menghubungi saya di telefon bimbit saya.

    019-662 8841  
  33. Gdine - Thu 13/Jun/2013 2:11pm
    Kalau hantar barang ke Jerteh, Terengganu, boleh ke?..Macamana caj yang dikenakan.. Katakan saya ingin menghantar dalam 5-6 kotak.. Sila emel ke kf.teguhbersama@gmail.com  
  34. Muhamad Mustaqim Bin Saupi - Wed 19/Jun/2013 11:09pm
    kepada sesiapa yang ingin membeli pasir halus, kotor dan kasar.. saya menyediakan perkhidmatan menjual pasir tersebut dengan penghantaran di KELANTAN... mengangkut dan memunggah juga barngan dan batu bata.. hubungi 0139201863  
  35. Zaidi 136 - Tue 25/Jun/2013 2:59pm
    Tumpang lalu tuan tanah,Penghantaran barang ke Kedah dan Perlis call/sms zaidi 012-4649005.tq  
  36. Ahmad Saidi - Wed 9/Oct/2013 11:47am
    Terima kasih kepada semua pelangan & bakal pelangan kami,

    Untuk keselesaan tempahan & pertanyaan perkhidmatan, anda boleh menghubungi pembantu saya di no telefon berikut :

    019-372 2838

    Sekian,terima kasih.

    Segala pertanyaan anda akan kami layan dengan segera,  
  37. Dadan Satia - Wed 26/Mar/2014 9:10pm
    saya nak antar tv 29'' dari serendah,selangor ke wakaf tengah,kuala terengganu.Berapa kosnya  
Page 1   (Total 37 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2318)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1368)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (192)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (970)
Bisnes Burger (507)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (721)
Bisnes Cyber Cafe (413)
Bisnes Dobi (1259)
Bisnes Ebook (961)
Bisnes Handphone (1135)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (636)
Bisnes Jam Tangan (252)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (435)
Bisnes Komputer (1383)
Bisnes Kurier Dan Logistik (589)
Bisnes Minuman (1302)
Bisnes Pasar Malam (1726)
Bisnes Pelancongan (463)
Bisnes Perabot (741)
Bisnes Prepaid Dan Reload (966)
Bisnes Restoran (2920)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (423)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2876)
Bisnes Waffle Dan Jagung (347)
Bisnes Western Food (268)
Dewasa 18sx (1598)
Diskusi Bisnes (1797)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (630)
Expo Karnival Tapak Niaga (5442)
Forex Malaysia (1610)
Haiwan Peliharaan (385)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (635)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (898)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (290)
Ingin Berniaga (2638)
Insurans Dan Takaful (1528)
Insurans Roadtax Kereta (302)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1850)
Kedai Emas (405)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2321)
Kedai Hardware (452)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3317)
Kedai Kamera Dan Camcorder (313)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (315)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1577)
Kedai Sewa (1502)
Kereta Baru (1383)
Kereta Terpakai (4435)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3867)
Kerja Kemahiran (1644)
Kerja Kosong (9552)
Kerja Praktikal (1567)
Kerja Sales (1845)
Kerja Sambilan (5376)
Konsultan Perniagaan (387)
Kontrak Swasta (245)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (434)
Kontraktor Jurutera (488)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (598)
Kontraktor Pasir (298)
Kontraktor Pembinaan (1799)
Kontraktor Perlombongan (283)
Kursus Dan Seminar (2559)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (616)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1483)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (47)
Mencari Pelabur (3339)
Mesin Fotostat (314)
Mesin Freezer Dan Chiller (228)
Mesin Industri (441)
Mesin Jahit (324)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2359)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1277)
Pekerja Asing (1065)
Pelaburan Saham Unit Trust (839)
Pembantu Rumah Asing (1615)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (416)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (958)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (199)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (377)
Pembekal Rempah Dan Perencah (519)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1107)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (803)
Pemborong Cadar Dan Tilam (378)
Pemborong Karpet (131)
Pemborong Kasut Dan Sandal (627)
Pemborong Lampin (276)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (711)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1460)
Pemborong Pakaian Lelaki (1025)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3826)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3200)
Pemborong Tuala (179)
Pemborong Tudung (2525)
Pembuat Papan Tanda Iklan (210)
Pembuat Plastik Kotak Botol (730)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (449)
Pendaftaran Syarikat (429)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (889)
Pengedar Bahan Pencuci (643)
Pengedar Buku Dan Majalah (540)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1440)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2407)
Pengedar Produk Kesihatan (2770)
Pengurus Majlis (554)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (643)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (256)
Penternak Lembu (336)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (236)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (506)
Perisian Komputer (487)
Perkakas Dapur (541)
Perkakas Elektrik (361)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1371)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (466)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (509)
Pinjaman Peribadi (9288)
Pinjaman Perniagaan (1625)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1169)
Program Consignment (1784)
Program Dropship (5840)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1238)
Pusat Latihan (556)
Pusat Memandu (111)
Pusat Mengaji Agama (400)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1085)
Pusat Tuisyen (935)
Rancangan Perniagaan (533)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3758)
Rumah Untuk Dijual (3340)
Servis Freelance (927)
Servis Keselamatan (617)
Servis Pembersihan (709)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (541)
Sewa Bas Dan Van (475)
Sewa Kereta Teksi Limo (1507)
Sewa Lori (2198)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (211)
Studio Fotografi (799)
Studio Grafik Dan 3D (875)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (627)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (207)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4250)
Tempahan Biskut Dan Tart (1747)
Tempahan Hamper (167)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (598)
Tempahan Katering (1889)
Tempahan Kek Dan Coklat (1928)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1560)
Tempahan Minuman Dan Dessert (395)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (315)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (581)
Ubahsuai Rumah (1506)
Urut Tradisional (709)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (353)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2097)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1129)