Penyewaan Booth Sistem Secara Sewaan utk Upacara Rasmi - Mid Jan 2011
Awie54 - Fri 3/Dec/2010 6:21pm [Last Comment]
Tlg foward maklumat pada
info@nize.com.my

Ada karnival di UKM bangi start mid Jan 2011
dah tinggal sikit lagi kalau masih berminat hantar details
pada
alias_meon@yahoo.com
019-3476560
awie54

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Paijan - Fri 3/Dec/2010, 8:36pm
saya nak booth...tolong email...
paijanshamelin@gmail.com
0172993066  
2. Jebat 3 - Sat 4/Dec/2010, 1:55am
berminat.tlg email....
ariffinkcm@yahoo.com 0193538332  
3. Shooter - Sat 4/Dec/2010, 1:55pm
saya berminat... Tolong email detail di boniesharif@gmail.com  
4. Iman 6 - Sat 4/Dec/2010, 2:26pm
pls email ismailmansor2020@gmail.com  
5. Zunaidi Ady - Sat 4/Dec/2010, 3:03pm
zunaidi_ady@yahoo.com.my

017-2040356  
6. Nia 2 - Sat 4/Dec/2010, 4:41pm
pls email saya di nia_diaz7@yahoo.com
TQ. fon sy 0173026203  
7. Natasya Irwan - Sat 4/Dec/2010, 5:30pm
saya berminat nak...booth...rm bape?? norizan.naderi@yahoo.com  
8. Ourshopnstuff - Sat 4/Dec/2010, 7:24pm
saya berminat.. sila email
kat ourshopnstuff@gmail.com

thanks...  
9. Nizam Isa - Sat 4/Dec/2010, 8:25pm
sape yang nak berkongsi boleh call saya d 0163330237 atau email d idzaniaga@yahoo.com.my  
10. Cahaya Aryanna - Sun 5/Dec/2010, 6:24pm
sy pun berminat
tlg email sy

hunny_yusnizah@yahoo.com
no fon 0193285109  
11. Koleksi Qazreena - Mon 6/Dec/2010, 12:40am
eleena4004@gmail.com

email juga tq  
12. Nurhidayah 7 - Mon 6/Dec/2010, 8:14am
email sy
nurhidayahsabry@yahoo.com  
13. Mohd 8 - Mon 6/Dec/2010, 1:07pm
email pd saya pls
hairiezztrading@yahoo.com  
14. Rose1199 - Mon 6/Dec/2010, 9:28pm
e-mail at saya sama, rosmazakaria@hotmail.com, tq  
15. Doddlesweet88 Yahoo Com - Tue 7/Dec/2010, 9:46am
karnival ekspo diuitm s.alam
3-7hb jan 2011
berminat
ebi:- 0176442133
abo:- 0102478819  
16. Lokman 3 - Tue 7/Dec/2010, 10:31am
boleh tau brg apa yg dibenarkan jual kat sana? email saya mann_3000@hotmail.com  
17. Ejan 2 - Tue 7/Dec/2010, 11:11pm
helo!!!sy nak berniaga dan ingin kongsi dgn sape yg dah ada tapak..blh call sy di 0193424870 tq  
18. Syikeen - Wed 8/Dec/2010, 3:40pm
saya berminat jugak.and brg apa yg dibenarkan.utk dijual.sila email di nur_az79@yahoo.com  
19. Asmah 5 - Thu 9/Dec/2010, 7:23pm
ada sesapa yg nak share tapak? sy nak jual baju budak.. ruang yg diperlukan kecil sahaja

hubungi saya > 0126339947  
20. Letsrockcancer - Mon 13/Dec/2010, 7:07am
Karnival Sihat 1 Malaysia @ Kampus / Kempen Kesedaran Kanser / Let's Rock Cancer Road Show @ Kampus 2011

Kami Let's Rock Cancer (malaysia) merupakan satu komuniti di bawah Persatuan Barah Otak dan Urat Saraf. Kami menjalankan aktiviti memberi kesedaran kanser di kalangan masyarakat. Pada tahun 2010, kami banyak menjalankan aktiviti kempen di luar kampus di mana kami berkempen sambil bermain muzik dengan artis-artis indie tanahair.
Pada tahun 2011, kami merancang untuk mengadakan road show / kempen ke setiap IPTA/IPTS seluruh Malaysia terutamanya Lembah Klang dan Selangor. Dalam pada itu, bagi mendapatkan dana perjalananan kami, kami juga membuat satu karnival yg dinamakan Karnival Sihat 1 Malaysia @ kampus.
UKM Bangi merupakan destinasi pertama kami.

Tarikh karnival : 7 - 9 jan 2011
Tempat : UKM Bangi

1) Booth 10' x 10 - RM350 / 3 hari
2) Tapak niaga tanpa booth 20' x 20' - RM500 / 3 hari

kami membuka booth dan tapak niaga ini dengan harga yang murah kerana ini merupakan destinasi kami yang pertama. Kami juga mempunyai destinasi yang lain seperti Masterskills Nursing College pada 20/ 12/ 2010. Dan kami mengalu-alukan sekiraanya pihak tuan puan juga berminat untuk mengikuti road show kami ke kampus-kampus yang lain. Di Masterskill Nursing College, kami tidak meletakkan sebarang harga untuk tapak niaga, memadai dengan sumbangan tuan puan untuk membantu perjalanan kami sahaja.  
21. Mayacorp - Tue 14/Dec/2010, 1:48am
Satu Karnival Jualan Akhir tahun dan Majlis Sambutan Tahun Baru 2011 akan diadakan di perkarangan Kompleks PKNS bangi.
Tarikh : 27dec-9jan 2011 (14 hari)
saiz : 10x20
sewa: rm1800
tel : 0387378644  
22. Fai 2 - Sat 1/Jan/2011, 12:00am
SILA EMAILKAN KPD SY MAKLUMAT.TQ

faidean_dxn@yahoo.com  

Page 1   (Total 22 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..