Penipuan di Mudah.my - Beli Barang Tak Sampai
Suzalipah Binti Md Len - Thu 5/Mar/2020 12:10pm [Last Comment]
Salam..
Minta bantuan kalo saya boleh dapat maklumat tentang alamat pemilik:

No phone ni.. 010-7888962
Nama mohammad Fuad Rozilan..
Peniaga online di Mudah.my..

Beli barang tapi tak sampai2 dah dah off nombor. Tq

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
     
  1. Khairi 178 - Thu 5/Mar/2020, 1:35pm
    Ambik resit transfer..no ic dia..dan simpan history chating..pi buat report polis.nama dia jd wanted..kena rodblok memana 10 tahun lg pun mesti sangkut..tuja.tq.  
  2. Suzalipah Binti Md Len - Thu 5/Mar/2020, 5:33pm
    No ic takde.. cuma nama pada resit transfer.. buta2 kene tipu alahaiii  
  3. Wahmarketings Com - Sat 7/Mar/2020, 10:38pm
    Beli apa kak kat mudaah?  
  4. Suzalipah Binti Md Len - Mon 9/Mar/2020, 2:36pm
    Beli kucing  
  5. Wahmarketings Com - Wed 11/Mar/2020, 11:23pm
    macam pelik je beli kucing kat mudah. dia janji nak pos ke ?  
  6. Syedmba - Fri 13/Mar/2020, 4:16pm
    Carian No HP dan No KP bolih wasap 01158901271.  
  7. Hamba 11 - Sun 29/Mar/2020, 12:08am
    Saya pun ditipu orang yang sama, lepas bankin terus senyap..

    CIMB BANK BERHAD
    7054976156
    MOHAMAD FUAD HUSAINI ROZILAN  
  8. Dhani Erwan - Wed 2/Sep/2020, 3:12pm
    Saya pun pernah kena tipu belian helmet di Carousell berharga RM250... alasannya kata dh pos guna Pos laju tp x sampai2 then dia block wassap n tukar no hp trus so mmg xkan selamat org yg NIAT dia asyik nk menipu jerr... aku xkan pernah Halalkan Dunia & Akhirat... Mampos lerr cepat2 kaki scammer n penipu ni...amin yarrab....  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!