Pembekal Satay Mentah/Bakar Antarabangsa
Bagus Satay Sarah Ent - Fri 4/Mar/2011 1:50am [Last Comment]
anda ingin berniaga satay?rebut peluang bisnes ini dengan menjual satay bekalan dari kami.biasa membekal ke hotel/catering/restoran/peniaga kecil/exsport.

vaccum packaging (sedut udara)machine yg akan mengekalkan satay tahan sampai 3 bulan sejuk beku.biasa kami gunakan utk exsport,picnic,camping,beriadah dll.

harga kawan2 peniaga..35 sen secucuk dengan kuah.
nk murah lagi..cl jadi kawan.
ingat!sate yg sedap bermula dari kuah

Niche: Bisnes Satay | Tempahan Katering
 
1. 1emas Resources - Fri 4/Mar/2011, 3:12am
sila hantarkan maklumat lanjut ke satuemas@gmail.com, saya berminat untuk memasarkan produk ini tetapi bergantung kepada kualiti sepertimana yang diwar-warkan, jgn indah khabar dari rupa...

tq  
2. Noor Azlin Shah - Fri 4/Mar/2011, 1:49pm
saya berminat tp nak tau lebih lanjut. Sila email ke azlin_shah22@yahoo.com  
3. Bagus Satay Sarah Ent - Fri 4/Mar/2011, 7:21pm
terima kasih inquiry anda.
noor azlin shah,minat nak niaga sate ye?lokasi katne?kami sedia bekalkan.untuk tasting sila singgah ke franchaise stall kami.cll sy utk pertanyaan 012 6091741  
4. Bagus Satay Sarah Ent - Fri 4/Mar/2011, 7:23pm
1emas resources..terima kasih inquiry anda..sila lihat inbox tk..  
5. Milzehra - Thu 10/Mar/2011, 4:08pm
boleh jual ngan harga berapa secucuk?  
6. Fadhilat - Fri 11/Mar/2011, 3:40am
ni satay yg kat stall tmn segartu ke?  
7. Abdullah 9 - Fri 11/Mar/2011, 7:15pm
Salam, kalau hantar kat Shah Alam boleh.  
8. Bagus Satay Sarah Ent - Sat 12/Mar/2011, 10:10pm
salam semua...
fadhilat--ye kami ada satu cwngn stall kt tmn segar tu..bss satay  
9. Bagus Satay Sarah Ent - Sat 12/Mar/2011, 10:13pm
abdullah 9--shah alam area mana?
min 1000 cucuk kami akn hntr tuk ke sana.no delivery charge.juga kami bekalkan air rempah perap sate.  
10. Fadhilat - Mon 14/Mar/2011, 2:24am
hek elh bagus satay sarah ent...
sy slalu lepak dok bola kat mamak slalu order kambing 5 perut 10 tu ler..

saudara ke yg jual tu?kejap budk melayu...kejap abg jawa tu...?  
11. Nora 40 - Fri 18/Mar/2011, 7:34pm
nak buat tempahan majlis
email lokasi ke
run007@yahoo.com  
12. Sham 77 - Tue 22/Mar/2011, 12:51am
salam..tahniah...
area shah alam ur klang city bleh?
email : wishto80@gmail.com  
13. Bagus Satay Sarah Ent - Wed 23/Mar/2011, 2:26am
salam semua..
nora 40 sy x phm??
sham77 cl sy ktrngn lanjut
0126091741  
14. Adnan 5 - Wed 27/Apr/2011, 7:26pm
saya berminat tolong emailkan secara detail kepada mohammadadnanahmad@gmail.com atau hubungi saya 017-2066423  
15. Suhaimi Muhamad - Sat 30/Apr/2011, 2:12pm
SAYA BERMINAT DENGAN PENJUALAN INI..TOLONG HUBUNGI 0129513863 ATAU EMAIL apke00@yahoo.com....TENTANG MODAL TIADA MASALAH  
16. Bagus Satay Sarah Ent - Sun 1/May/2011, 11:08pm
adnan5- senang citer kat cni je..kami pembekal satay,so kalau nk dapat bekalan dari kami harga terbaru setelah kenaikan harga mendadak di pasaran serndah 38sen ayam n daging dengan kuah sekali.50 sen utk perut n kambing  
17. Amir12m13 - Thu 5/May/2011, 5:46pm
saya kedai, peralatan ade, satay je tak de, boleh ke saya buat tempahan satay dan hantar ke kedai saya  
18. Bagus Satay Sarah Ent - Mon 9/May/2011, 11:31pm
boleh...cl sy utk maklumat lanjut  
19. Izad 13 - Wed 11/May/2011, 11:10am
untuk majlis di Temerloh..... e mel saya zack_isaac_85@yahoo.com  
20. Shahnizar 2 - Sat 21/May/2011, 2:19pm
sya berminat besar tak sate tu klau jual kat pelangan brp harga blh jln sya tak penah jual tringin nak tray meniaga part time. bg kterangan lbh lanjut.. dijarom@gmail.com  
21. Fadhilat - Sun 22/May/2011, 9:44am
boleh tahan la size dia..standard la dulu jual 60 sen.sbb sy tau salah satu caw stall diorang ni  
22. Nanie 13 - Tue 24/May/2011, 4:14pm
boleh email pd sy lebih detail:
price
minimum qtt
kalau ade gmbr attach
location hantar supply kt area mane
tq
hannanie84@yahoo.com  
23. Bagus Satay Sarah Ent - Wed 25/May/2011, 12:58am
salam,
terima kasih pada semua pertanyaan anda

amir12m13--nda boleh buat tempahan dan hantar langsung kedai..kedai anda dimana?

nanie 13-----qoutation xyah nak emailla eh..direct je kat cni semua boleh tau harga sama.
ayam n daging 0.38 sen
kambing n perut 0.55 sen.semua termasuk kuah dan juga air perapan rempah.

kami cover setakat ni puchong/kinrara,cheras,ampang,segitiga emas,wangsa maju,bt cvs
hubungi sy untuk keterangan lebih jelas'

shahnizar--harga bahan2 sekarng dah naik melambung.setakat ni sate francais stall kami masih tetap jual 60 sen.apa yg sy tau pelanggan niaga ambil sate kami dh naikan 70 sen.dah jadi market harga tu.dan apa yg sy tau juga supplier sate lain yg biasanya kami tolak 35sen mereka tolak 40 sen.then peniaga jual 60 sen gak dulu.  
24. Norman 9 - Fri 3/Jun/2011, 1:38am
sy tabik dengan sate tuan..teruskan servis dan kualiti sate sedia ada.

x sangka ada iklan tuan kat cni  
25. Muhamad Amin Othman - Tue 7/Jun/2011, 10:09pm
Salam... area perak bole supply x??? berminat nak bukak kedai satay di perak....  
26. Hadzrami - Thu 16/Jun/2011, 12:45am
bleh email kan sy kt tunjanglestari@ymail.com?  
27. Bagus Satay Sarah Ent - Thu 16/Jun/2011, 8:52pm
terima kasih respon dri anda semua..,.sila hubungi sy untuk harga kawan2...012 6091741

tempahan untuk para peniaga pasar juadah bulan ramadhan telah dibuka  
28. Anne 23 - Sun 19/Jun/2011, 7:00pm
saya berminat...tapi kalau hantar area nilai agak2 berapa you guys charge for delivery ye?  
29. Bagus Satay Sarah Ent - Wed 22/Jun/2011, 7:52pm
anne23--hantar melalui bas boleh ke?
cuba cri station bus apa kat nilai tu.

biasanya pelanggan kami dri perak,ipoh,melaka, kami gunkan bas transnasional.rm10 caj  
30. Juenizan - Wed 13/Jul/2011, 7:22pm
Saya baru nak mula niaga satay.Klu nak amik sendiri lokasi katne?  
31. Bagus Satay Sarah Ent - Tue 19/Jul/2011, 1:19am
salam...

juenizan--kami di cheras  
32. Bagus Satay Sarah Ent - Sun 4/Sep/2011, 2:03am
raya sate sate raya...memang ngam santapan di bulan syawal

tempahan awal untuk open house,function diner dll
012 6091741  
33. Johari 4 - Thu 15/Sep/2011, 11:21am
Saya minat nak niaga sate tapi tiada pengalaman..ada beri latihan sekali ke?..ingat nak keje dgn tuan cari pengalaman, tapi tuan tak berminat..  
34. Saba 2 - Fri 7/Oct/2011, 3:13pm
salam.sy berminat untuk bisnes sate. boleh tahu brape harga terkini sate mentah yer?brape min order?  
35. Bagus Satay Sarah Ent - Fri 28/Oct/2011, 10:17pm
salam semua..

saba-harga terkini kami msih 38 sen utk aym n daging,50 sen utk kambing.sekali kuah dan air rempah.saiz sate sate kajang.bukan keding macam lidi  
36. Hasbullah 10 - Fri 20/Jan/2012, 3:53pm
salam boleh bagi detail kat mhasbullah@live.com tq...  
37. Hafizuddin 14 - Sat 8/Sep/2012, 9:49pm
tempahan sate ayam dan daging mentah di sekitar perak..blh email saya atau cntact..013-4130987(hafiz),pendamai_80@yahoo.com..order perlu dibuat 4hari sebelum...  
38. Azaddin - Wed 7/Nov/2012, 9:42pm
Email saya azaddin@gmail.com, kalau kat Shah Alam kat mana boleh test?  
39. Gaban Power - Sat 17/Nov/2012, 8:32pm
satay team supply satay syifa Ayam shaja...mentah cuma 50sen...delivery area shah alam percuma..

Arang pun ader ; sepaket 3kg cuma rm5..seguni 50 ( 35kg )

email : gaban_2005@yahoo.com
call : 013-3055927 hafiz

satay segar dan berkualiti...HQ jalan kebun kota kemuning...sila ke FB satay syifa untuk detail..:)  
40. Ikhman - Fri 30/Nov/2012, 12:38pm
saya berminat n nak tau lebih lanjut..bole emel ikhman83@yahoo.com  
41. Inno - Mon 15/Apr/2013, 4:40pm
saya berminat nak tahu dgn lebih lanjut. Mcm kawasan liputan tuan, penghantaran atau self collect. khairilameer@gmail.com  
42. Ina 185 - Sat 8/Jun/2013, 2:52pm
sedia menerima tempahan satay siap dibakar ayam,daging.rm 0.60 secucuk.area simpang pulai,ipoh perak.call ina-0124379082, nazim 0124555430.kepuasan pelanggan keutamaan kami.  
43. Muhammadzaki611 - Mon 26/Aug/2013, 7:33pm
salam sy berminat dlm perniagaan sate nie,,,bleh emailkan detail ke caterlyzer611@gmail.com. trima kasih..  
44. Fyza Nureza - Fri 13/Sep/2013, 11:53pm
saya berminat nak tau lebih lanjut. boleh email ke fyzanureza@gmail.com  
45. Zarin 8 - Sat 9/Nov/2013, 12:48pm
salam berminat....sila email ke : mzarin58@yahoo.com
tq  

Page 1   (Total 45 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..