Nak Buat Pelaburan Tapi Takut Kena Tipu? Jom Kami Ajar Cara nak Bezakan Projek Scam Vs Projek Real
Putera 47 - Thu 11/Jul/2019 12:38pm [Last Comment]
PROMOSI KHAS - PAKEJ HOT💥💥💥...sementara STOK MASIH ADA!!!!

Modal Pelaburan Serendah RM5000 sahaja!!!!

↪ Apa potensi modal RM5000 yg anda keluarkan???

🔥 Profit RM100 setiap hari akan direct masuk ke dalam akaun anda selama 6 bulan !!!

Ramai yang skeptikal dan risau dengan perkataan pelaburan. Tak salahkan mereka, banyak skim dan scammer menggunakan platform ini untuk kerja kotor menipu wang mereka yang baru bermula untuk ambil tahu. Berakhir dengan ramai yang fobia!!!

Di sini kami terpanggil untuk ‘educate’ masyarakat agar tidak mudah tertipu dengan cara yang paling mudah.
*100% tanpa menggunakan website yang dicipta oleh kami
*100% selamat
*100% terbukti dengan syarikat yang telah lebih 5 tahun bertapak di dunia!!! Satu-satunya syarikat yang masih kekal berdiri dan sentiasa ‘improve’ dari semasa ke semasa utk menjadi lebih kukuh.

Pm kami jika berminat untuk menambahkan ilmu dalam dunia pelaburan dan paling penting ialah ilmu untuk membezakan Projek Scam VS Projek Real (Sebenar).

013-3933077 (Putera)
019-8892607 (Ana)

Niche: Iklan Terbuka | Diskusi Bisnes
 
1. Hazrul Nizam - Fri 12/Jul/2019, 4:54pm
ini ayat tuan:

''Ramai yang skeptikal dan risau dengan perkataan pelaburan. Tak salahkan mereka, banyak skim dan scammer menggunakan platform ini untuk kerja kotor menipu wang mereka yang baru bermula untuk ambil tahu. Berakhir dengan ramai yang fobia!!! ''  
2. Hazrul Nizam - Fri 12/Jul/2019, 4:55pm
tapi tuan sendiri offer investment rm5,000
profit harian rm100 selama enam bulan

which means rm 18,000 profit in 6 mth.

yang ni lah sebenarnya tuan tulis ''banyak skim dan scammer menggunakan platform ini untuk kerja kotor menipu''

tuan sendiri pun buat.  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..