Mobile Kiosk dan Stall Mudah Lipat untuk Ice Blended/Waffle/Ice Cream Goreng/Ayam Goreng/Burger dan Lain-Lain
Ice Blended @ Qsoph Ais Kisar Enterprise
Fri 9/Mar/2012 12:54pm [Last Comment]
Selaras dengan Permintaan semua pihak, Sekali lagi kami mengadakan Promosi dan tawaran harga yang menarik dan berpatutan. Modal yang rendah dan keuntungan berganda.

kami menawarkan pelbagai pakej dan ada di antaranya serendah RM550 sehingga ke RM3000.

bagi Pakej Bajet kami menawarkan Harga RM550 di mana kami menyediakan kelengkapan perniagaan ice blended bagi yg ingin memulakan perniagaan sekiranya modal kecil.

Dalam pada itu kami juga menyediakan perkhidmatan membuat stall mudah lipat mengikut rekaan dan size mengikut permintaan. Antara stall yang kami tawarkan:

stall mudah lipat ice Blended
stall mudah lipat burger
Stall mudah lipat ayam goreng
Stall mudah lipat waffle
Stall mudah lipat ice cream goreng
Stall mudah lipat roti canai
Stall mudah lipat pelbagai guna dan sebagainya


kami juga memerlukan Stokis dan Pengedar Bekalan Ice blended, Tako-Tako, ice cream goreng di semua kawasan Seluruh Semenanjung Malaysia termasuk Sabah dan sarawak. Kelebihan yang banyak bagi yang ingin menjadi Stokis dan pengedar kami.

Hubungi kami segera di talian 014 2770897/ 012 5388375
Jika berminat segera hubungi kami atau terus berjumpa dengan pegawai kami. Datanglah ke SOHO kami di Taman Puchong Utama untuk perbincangan lanjut.

Terima Kasih..

Niche: Pembuat Rak Kiosk Gerai | Bisnes Pasar Malam
 
1. Nnonie - Fri 9/Mar/2012, 1:41pm
bp harga stall burger mudah lipat? email nnonieputeri@gmail.com  
2. Wan 487 - Fri 9/Mar/2012, 2:00pm
emelkan gambar stall burger dan harga argon_hackers@yahoo.com  
3. Azrul 100 - Fri 9/Mar/2012, 5:26pm
laman web ade x?  
4. Bagus Satay Sarah Ent - Fri 9/Mar/2012, 6:35pm
Emailkan sy segera untuk stall satay atau yg lebih kurang.
bagussatay@ymail.com  
5. Remybangsar1 - Sat 10/Mar/2012, 9:35am
emailkan gambar stall burger tu bro...
remyazamy@yahoo.com  
6. Ice Blended - Mon 12/Mar/2012, 10:15am
laman sesawang tengah under construction.

akan email selanjutnya.  
7. Graduan Bersatu - Mon 12/Mar/2012, 12:25pm
tolong hantar gambar stall utk dilihat.

kami memerlukan stall utk jualan cenderahati dan telifon kat koperasi sekolah  
8. Sue 34 - Mon 12/Mar/2012, 4:13pm
brp hrga stall mudah lipat burger. emailkan gambar ke sue_amysham@yahoo.com.my  
9. Munna 2 - Mon 12/Mar/2012, 6:58pm
tlg emailkan gambar n harga stall mudah lipat ice Blended.
muna_whw1539@yahoo.com  
10. Ice Blended - Tue 13/Mar/2012, 9:56am
untuk keterangan lanjut sila terus hubungi pegawai kami untuk tempahan.

dalam pada itu, untuk visual yang jelas sila datang sendiri ke kedai kami di puchong.  
11. Mohd Noor Fadli 2 - Tue 13/Mar/2012, 4:43pm
Boleh emailkan gambar stall yg RM550  
12. Ice Blended - Wed 14/Mar/2012, 9:45am
pakej rm550 hanya untuk pakej bajet ice blended.  
13. Tina 21 - Wed 21/Mar/2012, 11:09am
untuk pakej rm550 tu hanya untuk meja ke atau dgn bahan mentah sekali.....sila emailkan detail peacy_jr@yahoo.com  
14. Aiman 20 - Thu 22/Mar/2012, 3:13pm
salam boleh saya dapat kan lokasi puchong dimane??  
15. Mizzie Mjg - Fri 30/Mar/2012, 11:43am
boleh email ke dtmc_08@yahoo.com buat masa skrg saya membuat perniagaan burger sahaja.

terima kasih  
16. Harry2u - Sun 1/Apr/2012, 2:44am
saya berminat utk jd stokis.. boleh email kan ke mohamadhairie@yahoo.com  
17. Wani 92 - Mon 2/Apr/2012, 11:15am
stall mudah lipat ice blended brape harge ny?  
18. Samamsa Maju - Sun 22/Apr/2012, 7:11pm
Kami sedang mencari pembuat Kiosk Waffle dengan kadar segera...
Sila emailkan detail ke samamsamaju@gmail.com / Hubungi Mr. Suff 0126161701 Terima Kasih.  
19. Shariffah Amnah Ameer - Thu 10/May/2012, 2:37am
saya sedang mencari pembuat/pengilang kiosk mudah lipat yg sesuai utk perniagaan 'jajan'... Email sy: nayli.iman@gmail.com  
20. Emas Efektif - Fri 1/Jun/2012, 1:10am
SYA DPT KEDAI& tapak corner.. DEPAN PINTU MASUK SEKOLAH RENDAH. BOLEH EMAIL PRODUK TN? emas_efektif@yahoo.com  
21. Ice Blended - Fri 1/Jun/2012, 9:30am
BAGI YANG SERIUS BERMINAT BOLEH LAYARI LAMAN SESAWANG KAMI DI www.bigbisnes.com atau terus hubungi Cik Sani di talian 0172863455 atau 012 5388375.  
22. Asmat003 - Tue 5/Jun/2012, 9:05pm
salam . saya berminat untuk jadi agen kat kota bharu.

waffle2u@gmail.com  
23. Suzy 3 - Fri 13/Jul/2012, 4:27am
saya mencari stall mudah lipat ayam goreng..boleh emailkan pada saya harga
TQ..
aqua_nina81@yahoo.com  
24. Hafizuddin 15 - Sat 11/Aug/2012, 11:05pm
Email gambar dan quotation utk stall tako2. Sori silap copy.. Ni email sy fiez_dienz@yahoo.com.sg  
25. Razif 25 - Mon 17/Sep/2012, 9:34pm
Email gambar dan quotation utk stall ice blended ke mraz.urbn@yahoo.com
TQ..

i'm serious buyer...  
26. Fatin Nabilah 2 - Fri 21/Dec/2012, 1:46pm
tlg emailkan gambar n harga stall mudah lipat ice Blended.

email: bella_sweetberry@yahoo.com  
27. Tim 6 - Sun 10/Feb/2013, 9:08am
PLS give price ,details and photo for the stalls below:

stall mudah lipat ice Blended
stall mudah lipat burger
Stall mudah lipat pelbagai guna
email: fybizzop@gmail.com

TQ  
28. Lily87 - Tue 12/Feb/2013, 10:15pm
tlg emailkan sye gmbar n harga stall mudah lipat ice blended dgn sgera..ke liliq_lyly@yahoo.com  
29. Blacksupaholic - Fri 5/Jul/2013, 1:58am
Boleh emailkan detail stall mudah lipat kepada saya ..
Blacksupaholic@gmail.com  
30. En Zaq - Sat 6/Jul/2013, 12:51pm
emailkan pada saya harga dan model
mutiaramewah@yahoo.com  
31. Siti 1057 - Sun 13/Oct/2013, 7:41am
Emailkan kpd sy pic untuk semua design stall bole lipat dan harga skali . Thkssitikhairon77@gmail.com  
32. Norhuda Binti Mohamed Zuki - Fri 22/Nov/2013, 11:34am
saya mencari stall mudah lipat ayam goreng.tlg email kn hrga ye..  
33. Yusuf 35 - Mon 3/Mar/2014, 11:03am
rasenye xtelambat lagi ni...nk tgk stall ice cream goreng... email kt ahb_4110@yahoo.co.uk  

Page 1   (Total 33 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..