Mesin ATM Mesin EDC Terminal Kad Kredit untuk Diedarkan Pendapatan 5-6 Angka Sebulan
Iskandar 43 @ iS group
Mon 15/Sep/2014 2:14pm [Last Comment]
Setiap pendapatan rakyat Malaysia akan di bank in kan kedalam pelbagai bank. Tak kirala anda di bank mana anda boleh cucuk duit di semua mesin ATM, yang kita kenali dengan sistem MEPS. Dan setiap kali pengguna mesin ATM ni digunakan mereka akan dikenakan service cas RM 1. Berapa ramai pengguna menggunakan mesin ATM dalam 1 hari? Berapa pula keuntungan pengelola system ini??katkan 2 juta sehari .. Maka RM 2jutalah pengelola terima..
Sama juga dengan system EDC terminal kredit card, yang dipasang di setiap outlet di shopping mall, berapa ramai menggunakanya... Berapa pula keuntungan pengelola sistem ini??. Potensi pendapatan yang SANGAT BESAR. Hari ini kami membuka peluang ini. Call 0172068830.. Untuk mendapat 5 angka malah 6 angka sebulan.... Dealer diperlukan... 13 kekosongan sahaja dibuka..

Niche: Mesin Terminal Bayaran
 
1. Zaliza 4 - Mon 15/Sep/2014, 3:03pm
apa benda? zaliza_ahsraf@yahoo.com  
2. Shahrul Nizam 4 - Mon 15/Sep/2014, 3:14pm
email detail -shahrulmara@gmail.com  
3. Junaidi 21 - Mon 15/Sep/2014, 4:36pm
aku pun nk tau jugak weh..
b2spirit59@gmail.com  
4. Alieza 2 - Mon 15/Sep/2014, 4:54pm
email detail aliezaliza@gmail.com  
5. Shahnizal - Mon 15/Sep/2014, 5:04pm
Dari mana dtg nya duit dlm mesin tu..klu ATM machine bank sudah tentu bank yg loaded duit dlm mesin tu..minta pencerahan ...  
6. Ismail Ariffin 3 - Mon 15/Sep/2014, 5:11pm
haaa nak tau gak..usahasama@gmail.com  
7. Mdbk1980 Yahoo Com - Mon 15/Sep/2014, 5:15pm
Please emel kepada dzulkifly5033@yahoo.com  
8. Nurul Shafizah 2 - Mon 15/Sep/2014, 5:20pm
Detail
Nurulkechik122@gmail.com  
9. Muhammad 408 - Mon 15/Sep/2014, 6:49pm
detail surie_2087@yahoo.com  
10. Anuar Din - Mon 15/Sep/2014, 9:00pm
minta detail lnjut.... anuardin88@gmail.com  
11. Terataipurple - Tue 16/Sep/2014, 2:26am
Berminat dengan forex...modal serendah rm370 hari2 dpat rm30 keatas...modal 50K dan keatas akan menerima 15K trus ke acc trade anda...tak mahu trade pun tak apa,melabur dan terima keuntungan pada hari anda daftar...berminat dengan lebih lanjut...01119074480  
12. Asrie - Tue 16/Sep/2014, 4:59am
Tlg htr lbh info kpd asrie1978@yahoo.com.Terima kasih.  
13. Starius - Tue 16/Sep/2014, 5:58am
Boleh tahu info lanjut?

starius.token@gmail.com  
14. Wan Amy - Wed 24/Sep/2014, 10:03pm
salam.. boleh hntar info kepada saya

ismailnoraniza@gmail.com  
15. Zaki 189 - Thu 25/Sep/2014, 11:15pm
Tlg email detail : inspirasideco@gmail.com  
16. Amry - Fri 26/Sep/2014, 8:22pm
Saya mencari terminal credit card/debit card wireless untuk digunakan dibengkel kereta sebagai kaedah pembayaran. Boleh sms/whatsapp 0122285320  
17. Zaidi 101 - Sat 4/Oct/2014, 11:27pm
email details zaidi2135@yahoo.com  
18. Wadi 13 - Tue 7/Oct/2014, 2:03am
saya berminat nak tahu, jika bersesuaian nak apply untuk diletakkan di kedai saya.

hiswadi@gmail.com  
19. Ismail Ibrahim 6 - Fri 17/Oct/2014, 2:03am
Sy berminat nak tahu
Bileh whatsapp details..
0197498699  
20. Ahmad Fedaeez B Md Kamal - Fri 7/Nov/2014, 5:27pm
email sy detail
zeedaef88@gmail.com  
21. Shah Rizan Khalid - Wed 19/Nov/2014, 11:39am
emailkn pada sy juga yer
shahrizan_khalid@yahoo.com  
22. Amran 55 - Wed 11/Feb/2015, 8:41am
email details
beyamryien@yahoo.com  
23. Namzaf - Sat 14/Feb/2015, 12:19pm
Email detail
Saya berminat
aaffie@ymail.com  

Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..