Amry

Profile
Forum NickAmry
RegisteredSat 23/Jul/2011, 12:10am
Topics by Amry
Comments by Amry
1Mencari Pempamer untuk Karnival 2015 - Johor & Malaysia - Thu 20/Nov/2014 10:28pm
Nama: Amizul Amry Produk perniagaan: pakaian kanak2 Email: amizul.amry@gmail.com Hp: 0122285420
2Booth untuk Disewa - KLCC Convention Center - Tue 11/Nov/2014 7:59pm
Singkat nya masa ... cer email detail ke aams2u@gmail.com
3Mencari Info Car Boot Sales - Area Shah Alam! - Sun 26/Oct/2014 3:34pm
Car boot sales putrajaya presint 9, 2 nov 2014. Bayaran tapak hanya rm20. Whatsapp 0122285320
4Lelong Tutup Kedai Pakaian Kana-Kanak - Sun 26/Oct/2014 2:04pm
Email detail ke aams2u@gmail.com
5Pemborong Barangan Bayi, Permainan Kanak-Kanak - Mon 29/Sep/2014 4:16am
Boleh emailkan katalog dan pricelist ke aams2u@gmail.com Tq
6Kilang Ipoh Kacang Putih, Jom Borong Aneka Jenis Muruku & Kacang - Mon 29/Sep/2014 4:02am
Tuan, boleh emailkan katalog/pricelist utk delivery lembah kelang tq Aams2u@gmail.com
7Mesin ATM Mesin EDC Terminal Kad Kredit untuk Diedarkan Pendapatan 5-6 Angka Sebulan - Fri 26/Sep/2014 8:22pm
Saya mencari terminal credit card/debit card wireless untuk digunakan dibengkel kereta sebagai kaedah pembayaran. Boleh sms/whatsapp 0122285320
8Pembekal Western Food Frozen - Fri 17/Jan/2014 6:14am
email pricelist dan kalau boleh katalog bergambar product yg kamu supply ke aams2u@gmail.com
9Memerlukan Pembekal dan Pemasang Lantai Laminate Floor - Sg Besi - Mon 30/Dec/2013 4:23am
dah dapat belum ... kalau belum saya offer RM6.50 sekaki x 400sf rm 2600.... call 0122285320
10Mencari Kontraktor Untuk Buat Rumah. - Sun 13/Oct/2013 5:17am
rm60 sekaki persegi??? dapat upfront lari kot... heheheh
11Quotation Untuk Bina Car Porch - Wed 22/May/2013 1:44pm
RM 50psf - 0122285320
12Percuma Touchngo RM100/Percuma Smarttag/15% Diskaun Pum Petrol - Wed 9/Jan/2013 3:37am
email me detail for wireless GPRS terminal aams2u@gmail.com
13Ruang Niaga Oct/Nov 2012 - Setia City Mall, Ampang Point & Melaka - Mon 24/Sep/2012 1:37am
minta email detail ampang point kepada amry.resources@gmail.com tq
14Kereta Mewah Singapore Dengan Harga Murah! Miliki Sebelum Rays Menjelma. - Mon 4/Jun/2012 3:21pm
wish dengan bmw e60 berapa wang. email kepada amizul.amry@gmail.com
15Mitsubishi Storm 2005 Auto utk Dijual Murah - Fri 18/May/2012 5:06pm
email gmbar kepada amry.resources@gmail.com. serius buyer and cash
16Geran Pajero LO47 - Mon 16/Apr/2012 5:21am
ehehheheheheh ilang akal aper...... lain la geran hilux ker
17Special Promotion for Family Day Package for Corporate Company & Individu - Mon 16/Apr/2012 4:40am
Boleh cek www.aams2u.com.my untuk keterangan lanjut.... full event
18Tapak Niaga - Shah Alam Weekend Bazaar - Thu 8/Mar/2012 6:14am
Saya ada check dengan MBSA, diorang kata tak keluar permit lagi, masih dalam permohonan nak dibawa kedalam meeting. Belom ada syarikat yang sah di awardkan permit lagi. Menurut pegawai MBSA, tak boleh ambil deposit lagi.... sekiranya yang dah bayar deposit boleh buat aduan di MBSA. Sekadar berkongsi maklumat sehingga 7/3/2012 jam 2 petang.... sekirana salah, mohon maaf. untuk keterangan lanjut... boleh hubungi MBSA 0355105133
19Mencari Kontraktor - Site Clearing & Clarimination Work in KL - Thu 8/Mar/2012 5:24am
boleh email detail ke amry.resources@gmail.com tq
20Syarikat Sdn Bhd untuk Dijual (Shelf Company/Syarikat Tersedia) - Wed 8/Feb/2012 5:08am
masih ada lagi shelf company nak dijual? kalau ada boleh email list kepada amry@rock.com
21Senarai Syarikat Sdn Bhd Tersedia, Ready Made Company for Sale. Call Me for Information. - Wed 8/Feb/2012 5:03am
boleh tolong email senarai syarikat ke amry@rock.com
22Pocket Bike untuk Dijual - Wed 8/Feb/2012 4:49am
emailkan gambar dan harga jualan ke amry.resources@gmail.com
23Anda Cari Stall Stainless Steel Harga Kilang! Kami Ada! (Seremban) - Tue 7/Feb/2012 5:44am
email katalog yer ... amry.resources@gmail.com
24Nak Buat dan Renovate Bilik Air (Lokasi: Ampang) - Tue 7/Feb/2012 5:38am
boleh hubungi saya di talian 012 228 5320 untuk sebutharga yang berpatutan....
25Kami Menjual/Membekalkan Jam Sport Ion Watch Versi Logo Kelantan dan Red Warriors - Thu 26/Jan/2012 4:15am
sila hantarkan katalog gambar dan detail ke amry.resources@gmail.com
26Event di Mid Valley Pada 24-26 Feb 2012 Anjuran Drumah Homely dan Kementerian Komunikasi dan Kebudayaan Malaysia - Thu 26/Jan/2012 4:09am
emailkan detail kepada amry.resources@gmail.com tq
27Kontraktor Bumiputera untuk Ubahsuai/Membina Rumah - Tue 29/Nov/2011 3:57am
Sekiranya anda memerlukan kontraktor "waterproofing", boleh hubungi saya, Zul - 012 2285320. Segala masalah mengenai keretakan struktur hingga kepada kebocoran atap/bumbung rumah. Yang yang digunakan adalah bermutu tinggi dan pekerja yang mahir. Support by Pantens and Sika
28Nak Tau Bajet Extend Dapur - Kuala Kangsar - Wed 12/Oct/2011 4:20am
Kosting boleh bermula daripada RM 75 sekaki dan keatas bergantung kepada jenis kemasan akhir yang di kehendaki. Anggaran kasar RM 18000 ke atas.
29Sape nak Barang2 Rumah untuk di Jual? (Balakong) - Wed 12/Oct/2011 4:01am
Kalau sapa yang dah beli barang nak guna khidmat lori penghantaran, boleh hubungi saya zul 012 -2285320. Boleh hantar terus kerumah anda. Harga gerenti berpatutan!!!!!
30Pesta Lipis 1-9 Okt 2011 - Dato Siti - Thu 25/Aug/2011 2:35am
takda apa-apa info pon, baik online ataupon majlis daerah lipis, sapa organizer? kementerian mana co- sponser? Lebih kan detail please untuk yakinkan peniaga nak sewa RM3500.... Sekadar pendapat yang tak seberapa, jgn marah ye tuan tanah
31Ruang Niaga Indoor di Giant Shah Alam, Kota Damansara, Bndar Kinrara, Putra Height: Bln 9,2011 - Thu 25/Aug/2011 1:08am
detail please, target: giant kinrara dan shah alam. email kepada amizul.amry@gmail.com
32Saya Mencari Supplier Kelapa Kampung. - Tue 16/Aug/2011 4:46am
kelapa indon santan kurang la.... mau kelapa kampung juga bikin santan baru kaw-kaw.... client tak lari
33Program Pendaftaran untuk PATI Telah Bermula Sekarang - Tue 16/Aug/2011 4:41am
aku dah daftar PATI aku, FREE aje... bawak gi imigresen Seremban (sebab lengang), DAFTAR, AMBIK CAP JARI BIOMETRIK DAPAT SLIP, BALIK. Kepada ejen balas email saya dengan charge melampau-lampau tu taubat la ye kang sia-sia jer dapat surat tunjuk sebab. Ada yang charge sampai RM450 utk biometrik. Giler aper, kos ulang-alik pon baru berapa aje, Kerajaan luluskan CUMA RM35 sahaja..... Berapa ratus peratus nak untung tu
34Lesen Kewangan MOF RM850 Iclude Gov Fee - Tue 16/Aug/2011 4:26am
kalau daftar sendiri kat www.eperolehan.gov.my maybe tak sampai RM 850.... dokumentasi pon bukan susah.... cuma pendapat 1sen... tapi pada yang pemalas dan banyak duit... RM850 tu apa lah sangat yer takk....
35Perabut nak Jual dgn Harga 40% - 50% Daripada Pasaran. Cnfirm Baru - Sat 30/Jul/2011 1:28am
tengah cari set katil king size beserta tilam dan L-shape sofa set, boleh emailkan gambar beserta harga ke amizul.amry@gmail.com
36Tapak Perniagaan Area PJ - (Promosi Percuma 3 Bulan dgn Membayar Bayaran Pendaftaran) - Sat 30/Jul/2011 1:15am
say apon nak tau juga.... boleh email kepada saya amizul.amry@gmail.com. Jangan asyik suruh nak cepat jer... info tu kalau boleh bagi la detail skit... baru le kelam kabut org nak daftar... hehehhe
37Mencari Lori untuk di Sewa/Pajak - Tue 26/Jul/2011 1:53am
Mitsubishi canter BDM 4500kg, 1997, Body Kargo am, sesuai untuk kontraktor dan peniaga. Jangka pendek dan jangka panjang. detail lanjut email ke amizul.amry@gmail.com
38Ingin Memulakan Perniagaan Lori Sewa - Tue 26/Jul/2011 12:41am
Mitsubishi Canter 1997 BDM 4500kg, kargo am, untuk sewa/pajak, berminat sila email ke amizul.amry@gmail.com
39Towel Reject untuk Dijual Murah2. (KL, Selangor) - Mon 25/Jul/2011 3:50am
gambar dan harga plisss amizul.amry@gmail.com
40Berapa Kos Nak Buat Website .com? - Mon 25/Jul/2011 2:08am
fahmi 15, saya berminat ... email detail ke amizul.amry@gmail.com
41Ingin Tumpang Letak Kuih Muih di Bazar Ramadhan 2011 Area Setapak, Wangsa Maju, Danau Kota, Sri Rampai atau Kawasan Berhampiran - Sun 24/Jul/2011 4:03am
saya ada membekal aneka jenis kek, chocolate moist kek, muffin cookies dan lain lain lagi Sekiranya anda berminat sila email kepada amizul.amry@gmail.com
42Mega Sales & Bulan Ramadhan 2011 (Promosi Booth Sewa RM1,000 Sebulan) - Sun 24/Jul/2011 3:46am
tolong emailkan butiran lengkap kepada amizul.amry@gmail.com seperti lokasi dll
43Pemborong Kuih Raya 2011 dan Kek di Pekan Rabu Alor Setar - Sun 24/Jul/2011 3:43am
saya adalah pembekal aneka jenis kek, chocolate moist kek, dan muffin. sila email saya di amizul.amry@gmail.com
44Mencari Pembekal Barang Makanan Siap Consingment Bulan Ramadan 2011 - Kiosk di Pasaraya Area Ampang - Sun 24/Jul/2011 3:33am
saya ada membekal aneka jenis kek dan muffin... berminat email saya amizul.amry@gmail.com
45Anda Ingin Menjual atau Membeli PKK Pelbagai Kelas? - Sun 24/Jul/2011 1:31am
Berikan harga untuk pkk kelas f, dan senarai syarikat mengikut sub kepala yang ada kepada amizul.amry@gmail.com
46Pembalut Sebelah Dalam Kotak Rokok Dunhill utk Dijual - Sun 24/Jul/2011 1:06am
Giler ker timah 1 KG = RM30000 Bukan komoditi emas ker yang paling mahal???? atau sekarang nih zaman timah mahal??? aku yang konpius???
47Mencari Funder untuk Satu Projek Teknologi Hijau (Highly Profitable) ROI Kurang Dari 2 Tahun, Projek yang Bakal Membuka Mata Kerajaan - Sun 24/Jul/2011 12:54am
Salam, sori mencelah. Betul juga kata Mfaidzul tu, apa salahnya kita cuba dulu secara kecil-kecilan, small scale, mcm sekarang nih dah ramai yang recycle minyak masak terpakai jadi biodiesel hanya di belakang rumah saja. Katakanlah yang projek Boss2 ni adalah tyre pyrolisis oil, ape salahnya dengan modal berbayar tu, tuan mencuba dahulu secara small scale, (kalau nak buat proposal maybe part ni boleh masuk dalam R&D, baru pihak kerajaan/funder lebih yakin setelah melihat ujian/kajian dalam R&D) maksud kata, tak perlu beli mesin mahal-mahal, cuba dulu dengan (sbg contoh) oven buatan sendiri yang boleh memproses 10-100 tayar dulu. Bila dah jadi, cari market untuk komoditi yang terhurai dahulu, sekiranya sudah mendapat kepercayaan pembeli, for sure syarikat tuan akan mendapat kontrak membekal selama 2 thn (hanya sbg contoh). Masa tu baru la cari funder untuk kembangkan perniagaan, baru kena dengan motto "Usahawan Muda Berani Gagal", takut nanti funder plak tergelincir sama-sama gagal. Saya bukan nak mengkritik atau pun memberi komen yang negatif, cuma sekadar pendapat/ buah pandangan yang tak seberapa. Memohon ampun sepuluh jari sekiranya tuan tanah/ mahupun pembaca yang terguris. "Ala tak melayu la kalau tak subsidi......." petikan daripada....
48Kami Pemborong Pakaian Lelaki Berjenama (T-Shirt (Berkolar/Raund Neck), Kemeja, Hackett) - Sat 23/Jul/2011 11:32pm
katalog dan harga plis - amizul.amry@gmail.com
49Riang Raya Di Carrefour, Seremban - Sat 23/Jul/2011 11:09pm
alamak... carrefour rahang tempat mati... kalau Tesco Seremban ada tapak bole kontek saya amizul.amry@gmail.com
50Program Pendaftaran untuk PATI Telah Bermula Sekarang - Sat 23/Jul/2011 2:26am
aku ade 5 org pekerja PATI, untuk pemutihan berapa kos yang paling rendah saudara/saudari boleh offer.. email ke amizul_amry@yahoo.co.uk