Mencari Side Income
Zali 122 - Sat 6/Aug/2016 2:59pm [Last Comment]
Sesiapa yang tau dan ada peluang buat side income hampir tanpa modal, pm saya di email dreamchaser1809@gmail.com ok, atau whatsapp saya di 0197293165

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Madusunnah 2 - Sat 6/Aug/2016, 10:25pm
Modal RM10 je...
http://www.dananiaga2u.com/jutaone88
komisen 100% masuk akaun bank tanpa melalui sesiapa....  
2. Mohd 984 - Sat 6/Aug/2016, 10:50pm
anda akan dibayar 3% setiap hari dlm usd selama 60 hari
| FREE SIGN UP NOW |>> http://bit.ly/profitthree

pertanyaan 017 481 6282  
3. Zali 122 - Sun 7/Aug/2016, 10:19am
kalau ada lagi yang lain, bgtau saya ya.  
4. Dtailing Dr - Sun 7/Aug/2016, 10:54am
0105053272. Tak perlu modal. Cuma tolong promote bsns sya di media sosial dan akan dibayar komisen dari setiap pelanggan yg awak dapatkn utk sya  
5. Insanbiasa 7 - Sun 7/Aug/2016, 11:59am
Jd agent dropship produk kesihatan. Tak perlu modal hanya wt promosi jer. Brg sy pos.
bermint whatsapp +0132054674  
6. Wan Hashim 2 - Sun 7/Aug/2016, 5:02pm
sykt makcik saya di shah alam sedang mencari agen ..stockist dsb utk produck kecantikan ..kami sedang giat buat promosi termasuk dpt kan tender utk salah satu sykt pnnerbangan dm msia.
pm 0162224743 utk ketrgngan lanjut  
7. Pn Nor 8 - Mon 8/Aug/2016, 12:06am
TERBARU... !! RM10! RM10! RM10!!!
Assalam dan salam sejahtera..
Jom join biz baru, MODAL HANYA RM10.
Untuk Melahirkan Ramai Usahawan Yang Berjaya.
Hanya Melalui Program POWER PROFIT 4U Yang Amat Mudah Untuk Anda Fahami Serta Web Yang Begitu Sistematik. Anda Cuma Perlu Ikut Step Plan Yang Ada.
Selamat Berjaya!!!
http://goo.gl/Ur21he

*** baru join tadi dah dapat komisen.
Boleh tgk di FB saya: Mai Nora  
8. Zali 122 - Mon 8/Aug/2016, 6:51am
terima kasih semua. Kalau ada lagi bgtau ya.  
9. Ctnr79 - Mon 8/Aug/2016, 1:45pm
Jana income pasif...
?tidak perlu menaja
?hanya sit and relax
?peluang jana keuntungan sehingga 8 kalai ganda atau lebih
?risiko kerugian sangat tipis..
?wang anda akan semakin berganda setiap hari
?info lanjut whatssapp 010 5913730  
10. Nazman 7 - Mon 8/Aug/2016, 11:55pm
jom sape nak income setiap minggu , 2 minggu sekali atau seblan sekali ikut kehendak yang penting modal dr RM50 je .program share modal dengan pulangan dr 15 ke 25% mengikut barangan yang dijual.untuk detail wsp 0189115358  
11. Jual Bateri Laptop - Tue 9/Aug/2016, 9:20am
join dropship jualbateriaptop.
komissen % tinggi. pos dan packing saya uruskan.

tengok kat sini www.jualbaterilaptop.com

kalau berminat nak join boleh chat dengan saya di Wechat : jualbaterilaptop

atau email pada saya jualbaterilaptop@gmail.com  
12. Hajaraznil - Tue 9/Aug/2016, 10:24am
perunding kewangan (parttime/fulltime)

kelayakan
diploma
business mindset
pnglaman dlm sales & marketing adlh satu klebihan

berminat bole call
05 5417 981 pejabat
019 226 6694 hajar
zuraida.harun73@yahoo.com  
13. Azhar 2 - Fri 12/Aug/2016, 5:40pm
Tolong saya jual simkad prepaid onexox.

Tak perlu simpan stok.
Hanya refer di website http://rahzabiz.onexox.im
senarai no tel sim utk anda buat promosi.

Jika ada pembeli berminat, cuma info sy nombor sim mana satu dia mahu.

Setiap sim harga RM10 & sy bagi komisen kat awak RM2 setiap sim yang berjaya dijual.

Whatsapp 019-5488842 jika ada pertanyaan lanjut.  
14. Shahidah Shaari - Mon 15/Aug/2016, 3:03pm
Dropship = percuma
Agent = RM150 sahaja
Whatsapp saya untuk pertanyaan lanjut. 016-8334471, 016-8334473  
15. Zali 122 - Mon 15/Aug/2016, 8:26pm
terima kasih..kalau ada lain bagitau..  
16. Zuren Mohd Ali - Tue 16/Aug/2016, 1:24pm
Bole jual produk sy n dpt komisen ( ikan bilis, ikan masin, pekasam, belacan, asam jawa, udang geragau ) 0146067824. Berminat bole dtg kedai  
17. Firdaus 844 - Sun 21/Aug/2016, 9:42am
Assalamualaikum, saya mencari agen dropship untuk barang2 sy, semua ready stock, boleh like page fb sy SimpleStylos, saya ada stock beratus2 brg untung minimum serendah rm15 ke 30 per item. Brg2 semua sy poskn..sy juga membekal baju baju lelaki blazer jaket kulit, aksesori lelaki. Tlg like page dahulu dan lepas ni saya akan masukkan semua ready stock item dalam facebook page saya. Whatsapp 01123376141 utk maklumat lanjut. Fb www.facebook.com/SimpleStylos. Sy juga membekal pelbagai jenis fashion sling bag lelaki.  
18. Mas Sukri Jaafar - Sun 9/Oct/2016, 12:30am
Business bersama Man Kidal, Ella, Raihan.
3 nama besar di dunia artis Malaysia. 3 nama yang di kenali oleh seluruh Malaysia.

Man Kidal berkolaberasi dengan Hijrah Selangor dan mendapat mega contract dengan MyAngkasa bernilai RM100juta.

Marilah mengambil peluang untuk menjadi peserta dengan mendapat keuntungan sebanyak 20%-30% sebulan.

3 nama besar yang semestinya ingin memastikan namanya sentiasa harum di Malaysia.

Perniagaan sebenar, pendapatan sebenar.

www.gthb2u.com

#GlobalTijariHoldingBerhad
#MKLabel
#Ella
#Raihan

untuk menetahui lebih lanjut, sila whatsapp saya 0192721700  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..