Wan Hashim 2

Profile
NameWan Herwan
Forum NickWan Hashim 2
RegisteredSun 25/Mar/2012, 4:06pm
Comments by Wan Herwan
1Ready Stock - Pisang Tanduk Gred A (1,000 Ton) - Kuala Langat Selangor - Sun 30/May/2021 2:06pm
sekilo berapa ye tuan?
2Dropship Kasut Diperlukan, Keuntungan Boleh Mencecah 1000-2000k Sebulan! - Sun 31/Jan/2021 6:06pm
Layari FB kami : https://www.facebook.com/Daflate-Coffee-HQ-102884008398312 Instagram kami : https://www.instagram.com/daflatecoffee.hq/ Kami membuka peluang kepada individu2 yang sedang kesempitan dan memikirkan untuk mencari jalan keluar dari belenggu kesempitan kewangan untuk bersama2 dengan team kami mengubah nasib ... Sebuah syarikat muslim yang beroperasi di Selangor dalam process mengeluarkan satu produk kopi kesihatan dengan moto '' Your Healthy Daily Lifestyle'' yang mana kopi ini sebagai minuman harian yang juga membekalkan energy selain membantu kesihatan luaran dan dalaman kepada kita semua yang ingin mengamalkannya. Justeru itu syarikat kami memerlukan individu yang bersungguh2 untuk bersama2 dengan kami memberi manfaat kepada orang lain yang juga tujuan bisnes ini ditubuhkan..ammin insyaallah... https://www.wasap.my/+601172204542/DaflateCoffee
3Kerja Part Time Siang 5-6 Hrs - Sun 31/Jan/2021 5:24pm
closed
4Mencari Kerja Part Time (Puchong) - Sun 31/Jan/2021 5:21pm
closed
5Untuk Lepasan PT3 and SPM - Kehidupan yang Lebih Baik (Diploma) - Sun 31/Jan/2021 5:17pm
closed
6Vacancy: Contract Finance Assistant - Accounts Payable/Claims Expenses (Jalan Ampang) - Tue 20/Oct/2020 4:37pm
closed
7Pembekal Kerepek - Sun 16/Feb/2020 10:39pm
wasap saya nani86 2 0162224743 saya sedang mencari agen untuk menjual kerepek2 premium saya...
8Nak Beli Borong Kerepek, Kacang-Kacang, Makanan Ringan dan Bahulu untuk Jualan di Booth di Pejabat Kerajaan - Sun 16/Feb/2020 10:33pm
wasap 0162224743 IG : kerepekkakecah
9Botol Plastik Murah - Thu 13/Feb/2020 10:31pm
pm pls 0162224743
10Dapatkan Logo untuk Bisnes & Produk Anda (Branded, Costly & Exclusive Logo) - Fri 31/Jan/2020 11:42am
pm 0162224743 sy nak buat logo
11Tapak dan Ruang Niaga untuk Disewa di Bangi (Slot Terhad) - Fri 31/Jan/2020 9:15am
ini hanya utk produk baju .busana..tudung shj kan?
12Cepat Iklan Video dan Gambar 70% Diskaun - Fri 31/Jan/2020 9:06am
ok ada sample 0162224743
13Memerlukan Volunteer Photographer - Cyberjaya - Thu 2/Jan/2020 1:12am
pm 0162224743 wan
14Servis Fotografi Pakaian Wanita Muslimah - Thu 2/Jan/2020 1:09am
pm wan hadhim 0162224743
15Menerima Tempahan Tudung Raya 2019, Tudung Custom, Kualiti Butik Harga Pasar Malam - Mon 23/Sep/2019 2:43pm
mohon contact saya berminat 60162224743
16Jahit Tudung Bawal, Tudung Labuh, Shawl, Purdah Jenama Sendiri - Melaka - Mon 23/Sep/2019 2:17pm
macam menarik.. +60162224743
17Hub Printing Tudung Jenama Sendiri - Mon 23/Sep/2019 2:13pm
mcm berminat +60162224743
18Practical/Intership at Cyberjaya/Putrajaya - Tue 20/Aug/2019 12:26am
ada lagi ke?
19Application for Internship (2020) - KL/Selangor - Tue 20/Aug/2019 12:16am
wasap 0162224743 kalau belum dapat internship..urgent..engineering company...5 days a week, elaun provided, dekat lrt.kl area
20Mencari Peniaga Cookies Raya dan Home Made Kerepek untuk Bazar Raya 2019 - KL/Selangor - Mon 4/Mar/2019 2:48pm
saya niaga kerepek : KEREPEK KRUNCH N' KRISPY 0162224743 puchong ig: krunchnkrispy
21 - Mon 4/Mar/2019 2:45pm
contoh mcm ni boleh... sesiapa yg berminat untuk menjadi dealer atau agent kerepek (tanpa bayaran2 apa2 untuk jadi agen/dealer)... KEREPEK KRUNCH N' KRISPY - kerepek home made, bukan buat secara pukal atau dari kilang... so memang teruja sedapnya... kerepek pisang tanduk magerine (best seller), kerepek popia cheese, ubi jejari cheese, pisang manis, ubi pedas kering dengan pakej yg menarik sila ke IG : krunchnkrispy atau wasap : 0162224743 untuk info lanjut...mari bersama2 kami...
22Sukarnya Mencari Kerja - Mon 25/Feb/2019 1:31pm
salam puan... dunia sekarang memang mencabar tambahan lagi tuntutan kehidupan zaman skg..segalanya perlukan duit...buat masa skg mungkin boleh cuba berniaga yg mana serasi dan mampu... utk berjimat carilah perniagaan yg tiada modal/kena keluarkan modal yang banyak.. contoh macam droship atau consignment..mcm saya sendiri pun walau ada kerja tetap meniaga sambilan...puan boleh contact sesiapa sahaja yg puan yakin boleh bantu dan tidak mengambil kesempatan saya kongsikan disini saya berniaga dan buat kerja sambilam 1. Pelbagai jenis Kerepek dan mencari sesiapa yg berminat 2. Menjual Perfume dan mencari sesiapa yg berminat 3. Mengajar 4. Fotografi sambilan saya tak pasti jika item 1 & 2 boleh membantu, kalau rasa ye pm je 0162-2224743 jika was2 mgkin ada ramai yg boleh memberi ruang..yg penting kena rajin dan yakin rezeki itu Allah yang tentukan... wallahualam..
23Pelajar Praktikal (Internship) Diperlukan di Serdang - Admin & Account - Sun 24/Feb/2019 1:38pm
Mcm menarik.. Tp sehari berapa jam ye keja
24Servis Memasarkan Produk Secara Consignment - Selangor - Sun 24/Feb/2019 1:31pm
Bayar 3000?
25Ingin Cari Duit Sampingan - Thu 21/Feb/2019 3:49pm
kalau berminat tambah pendapatan dengan krepek pelbagai jenis ''krunch N' Krispy'' sila roger beta irwan 0162224743 lembanh klang area...
26Mencari Kontraktor, Buyer & Peniaga IKS (Kerepek) - Thu 21/Feb/2019 3:39pm
boleh dpt details 0162224743, saya niaga kerepek ''krunch n' krispy''
27Untuk Lepasan PT3 and SPM - Kehidupan yang Lebih Baik (Diploma) - Thu 21/Feb/2019 1:52pm
Terima kasih yang menghubungi..saya akan hubungi balik.,,.. kami sekarang sedang mdptkan confirmation dari pihak UTM dan sponsorship utk kekalkan elaun sara hidup tu,,,
28Weekend Bazaar & Menara UOA Bangsar & Calling for All Vendor! - Sun 17/Feb/2019 1:11am
x nampak price sewa tapak tu... 0162224743
29Mencari Kedai Vendor atau Consignment untuk Choc Chip Cookies - KL/Selangor - Sun 17/Feb/2019 1:04am
saya pun yyeringin nk cari tempat letak kerepek saya area puchong putrajaya cyberjaya etc wasap 0162224743
30Sesi Sharing Percuma Ilmu Fotografi dan Videografi. Yes Free 100%, Sahih! (Whatsapp 016 950 7079) - Mon 14/Jan/2019 1:50pm
power
31Mencari Makeup, Bridal Dressing dan Photographer Wedding - Mon 14/Jan/2019 1:49pm
area mana ni
32Model Wanted - Mon 14/Jan/2019 1:44pm
nk jugak
33Fotografi Percuma - Mon 14/Jan/2019 1:42pm
macam best jek...0162224743
34Mencari Peluang Perniagaan Dropship - Mon 14/Jan/2019 1:33pm
wasap saya jugak 0162224743 iwan
35Konsultan Institusi Pendidikan Swasta - Mon 14/Jan/2019 1:28pm
ada org tanya kalau nk cari student camana
36Orang Kaya, Orang Marhaen dan Orang Miskin - Mon 14/Jan/2019 1:20pm
apa kes azlan 559?
37Nak Sambung Belajar dan Dapat Elaun? Asrama Disediakan (Cyberjaya) - Mon 10/Dec/2018 12:31pm
lain kali x leh tunpang... bayar sewalah hahah...
38Peluang Kerjaya! Latihan Graduan & Belia Penempatan Kerja - Mon 26/Nov/2018 1:06pm
lama dah post ni
39Bantulah Saya! (Pinjaman Pendidikan untuk Menjalani Kursus Juruterbang) - Mon 26/Nov/2018 12:59pm
cari je lah belajar yg boleh dapat elaun ... sementara fikir utk impian... kenyataan hidup juga perlu diambil kira .. 0162224743
40Ingin Bisnes Anda Dikenali Ramai? - Fri 12/Aug/2016 2:17am
saya nk cari agen n stokist tlg wassap 0162224743
41Tiada Masa Menguruskan dan Ingin Menjual Perniagaan Anda Dengan Cepat, Mudah dan Berkesan? - Fri 12/Aug/2016 2:15am
saya sedang mmbntu makcik saya produk kopo dan kecNtiakn medish2001@yahoo.com
42Perkhidmatan Pemasaran - Fri 12/Aug/2016 2:05am
produk coffee dan kecantikan.. mai pm sini nk tgk cMana marketing plan nnya 0162224743 so boleh lah kawe bantu stockist2 ngn agen2 kawe tu
43Mencari Part Time Business - Modal RM 5,000 - Fri 12/Aug/2016 2:02am
pm 0162224743 cfm nangis kalau tahu.. bisnes yg senang yg pasti bukan MLM
44Komuniti Peniaga Kecil & Sederhana - Fri 12/Aug/2016 2:00am
email : medish2001@yahoo.com
45Komuniti Peniaga Kecil & Sederhana - Fri 12/Aug/2016 1:57am
Wan Hashim tel 0162224743 lokasi puchong email: medish200q@yahoo.com coffee n produk kecNtikan
46Apa Bisnes dan Produk yang Berdaya Maju yang Ada di Pasaran Sekarang? - Mon 8/Aug/2016 3:45pm
aku cari agen n stockist utk product yg mmg amik dr kilang ..makcik aku pengasas produck ni.. so tak perlu risau pasal keubtungan hasil jualan dari agen kepada agen kepada agen dan kepada anda!!!! so roger je bo 0162224743 kalau nak tau...
47Nak Buka Kedai Barangan Kesihatan/Jamu/Kecantikan, Sape Boleh Tolong? - Mon 8/Aug/2016 3:14pm
hok alah..byk dah yg promote brg2 kecantikan...kawe pun nk promote gak deh... makcik kawe pn saba gak pengasas produk kecantikan..sedang giat cari agen2 n stokist yg bijokkkk..ni bukan produk yg dimbil dr tangan ke tangan tp terus hok dr kilang.. roger je la no 0162224743 nk info leh terrrr
48Bisnes Apa untuk Student? - Mon 8/Aug/2016 3:08pm
nak jd agen ke syokist ke dropship.. meh pm abam 0162224743
49Mahu Melancarkan Business Anda? - Sun 7/Aug/2016 5:19pm
berminat ttg pengiklanan product... boleh cerita lebih lanjut 0162224743
50Krew Produksi dan Editing / Shooting Rm650 Wedding. Diperlukan - Sun 7/Aug/2016 5:13pm
bila tu