Mencari Rakyat Malaysia yang Berminat untuk Membantu Kami (Bank) Mengesan Ahli Waris yang Meninggal Dunia
Inactiveaccounts - Mon 3/Feb/2020 10:56am
Mencari seorang rakyat Malaysia yang berpendidikan Bahasa Inggeris / Melayu, yang berminat untuk membantu kami (Bank), mengesan ahli waris yang meninggal dunia atau ahli keluarga terdekat yang tidak mempunyai akaun simpanan, semasa, deposit tetap yang tidak aktif.

Kaedah ini adalah untuk menentukan sama ada untuk menutup akaun tidak aktif atau tidak aktif kembalikan baki (wang yang tidak dituntut) kepada Jabatan Akauntan Negara, (JAN), atau jika ahli waris dikesan, untuk memperkenalkannya kepada bank untuk mencari penyelesaian untuk akaun tidak aktif atau tidak aktif.

Email > ainactive474@gmail.com / whats pp 0182710863

Niche: Sumbangan Dan Bantuan | Diskusi Bisnes | Konsultan Peguam
     
  1. Hazrul Nizam - Mon 3/Feb/2020, 11:17am
    syabas diatas usaha murni ini!!

    harapan saya tuan/puan tidak seperti group iklan nigeria. saya pasti tuan tidak akan membuat tawaran seperti mereka.

    mereka (nigerian scammer, bukan tuan) menawarkan anda cara untuk mengeluarkan wang tersebut. Kemudian meminta deposit utk urusan pembukaan akaun. setelah anda membayarnya, mereka melarikan diri.

    saya pasti tuan jujur dan tidak seperti scammer nigeria diatas.  
  2. Suzy Ameer - Tue 4/Feb/2020, 5:11pm
    ni semua trick yg sama ni...bank tak pernah lantik org perseorangan nak buat kerja2 mcm ni pun.  
  3. Abdul Mutalib Awang - Fri 7/Feb/2020, 4:49pm
    Betull tu setuju sgt...zaman sekarang ni kena lebih berhati hati  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
Makan Dan Mandi Sampai Kecut Di Anak Sungai Di Kaki Gunung
Siapa sangka di area Jeram Perak ada banyak lokasi menarik. Tak jauh pun dari Tol Gopeng Highway Plus. Keistimewaan tempat ni, kita boleh makan didalam sungai sambil rendam kaki dalam air yang sejuk. Lepas makan boleh terus terjun dalam sungai :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.