Mencari Rakyat Malaysia yang Berminat untuk Membantu Kami (Bank) Mengesan Ahli Waris yang Meninggal Dunia
Inactiveaccounts - Mon 3/Feb/2020 10:56am
Mencari seorang rakyat Malaysia yang berpendidikan Bahasa Inggeris / Melayu, yang berminat untuk membantu kami (Bank), mengesan ahli waris yang meninggal dunia atau ahli keluarga terdekat yang tidak mempunyai akaun simpanan, semasa, deposit tetap yang tidak aktif.

Kaedah ini adalah untuk menentukan sama ada untuk menutup akaun tidak aktif atau tidak aktif kembalikan baki (wang yang tidak dituntut) kepada Jabatan Akauntan Negara, (JAN), atau jika ahli waris dikesan, untuk memperkenalkannya kepada bank untuk mencari penyelesaian untuk akaun tidak aktif atau tidak aktif.

Email > ainactive474@gmail.com / whats pp 0182710863

Niche: Sumbangan Dan Bantuan | Diskusi Bisnes | Konsultan Peguam
     
  1. Hazrul Nizam - Mon 3/Feb/2020, 11:17am
    syabas diatas usaha murni ini!!

    harapan saya tuan/puan tidak seperti group iklan nigeria. saya pasti tuan tidak akan membuat tawaran seperti mereka.

    mereka (nigerian scammer, bukan tuan) menawarkan kepada anda cara untuk mengeluarkan wang tersebut. Kemudian meminta deposit dari anda utk urusan pembukaan akaun. setelah anda membayarnya, mereka melarikan diri.

    saya pasti tuan jujur dan tidak seperti scammer nigeria diatas.  
  2. Suzy Ameer - Tue 4/Feb/2020, 5:11pm
    ni semua trick yg sama ni...bank tak pernah lantik org perseorangan nak buat kerja2 mcm ni pun.  
  3. Abdul Mutalib Awang - Fri 7/Feb/2020, 4:49pm
    Betull tu setuju sgt...zaman sekarang ni kena lebih berhati hati  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)