Sumbangan Dan Bantuan

         Sort: Newest | Last Comments
1. Memerlukan Pertolongan Dengan Segera
Nadilokman, Mon 18/Mar/2019 9:47am
Assalamualaikum.. terlebih dahulu saya mhn ampun dan maaf jika iklan saya nie..

2. Saham Akhirat
Hosna Adnan 2, Fri 15/Mar/2019 11:41am
MAAHAD TAHFIZ LADANG ISMAIL Assalamualaikum .. Teman teman sahabat sahabat..

3. Bantuan Kewangan Kepada Mereka yang Bermasalah Kewangan - Khas untuk Umat Islam (6)
Asnita 3, Thu 14/Mar/2019 2:00pm
Pihak kami ada menyediakan bantuan kemudahan kewangan kepada mereka yang..

4. Bantuan untuk Umat Islam yang Bermasalah Kewangan (3)
Kathy Gee 2, Thu 14/Mar/2019 10:30am
Pihak kami menawarkan bantuan kewangan kepada umat islam yanng bermasalah..

5. Memerlukan Bantuan Segera. (33)
Pemandu Grab, Wed 13/Mar/2019 1:07pm
Salam warga majalah. saya perlu bantuan segera sbnyak rm2k.. saya pemandu..

6. Mohon Bantuan Pinjaman Sementara atau Bantuan Ikhlas (3)
Zaibg, Mon 11/Mar/2019 12:42pm
Assalamualaikum dan salam sejahtera SAYA MERAYU UNTUK BACA SEHINGGA AKHIR..

7. Minta Bantuan untuk Selesaikan Masalah Along dan Syarikat Pinjaman Berlesen (51)
Nanthini, Mon 11/Mar/2019 11:00am
Hi Nama saya Nanthini Saya telah terjerat dengan along dan syarikat pinjaman..

8. Mohon Bantuan (4)
Miss Dayana, Wed 6/Mar/2019 2:09pm
Salam, Ada sesiapa yang baik hati boleh bg sy pinjam duit RM150 urgent? Wasup..

9. Sapa Baik Hati Bole Beri Duit (3)
Ariffsyafiq, Wed 6/Mar/2019 11:17am
sape yg baik hati nk beri sye duit rm200 sye x mau pinjam..

10. Dalam Kesusahan
Noor 378, Tue 19/Feb/2019 10:47am
Salam,dlm group ni xde ke org mlyu yg blh bg pinjaman kcil.yg byr mingguan.xnk..

11. Sumbangan untuk Pertandingan Memancing & Karnival Bulanan - Terengganu
Tengku Thasura, Mon 18/Feb/2019 12:08pm
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya ingin mencari sumbangan seperti..

12. Mencari Anak untuk Dijadikan Anak Angkat
Azzuwa, Fri 15/Feb/2019 10:15am
Assalammualaikum. saya Cik Z. saya mencari ibu2 yang tak berkemampuan untuk..

13. Merayu Sumbangan Ikhlas Ahli Group (3)
Jalie 3, Fri 15/Feb/2019 7:52am
Mohon simpati sekali lagi ahli group ini ada ke sesiapa yg ikhlas blh bantu..

14. Funder Modal Diperlukan (3)
Rohaida Shaari 3, Fri 8/Feb/2019 10:54am
as salam semua.. sy cikDa tgal di perak. cikDa seorg ibu tunggal berumur 45..

15. Bersedekah ke Jalan Allah
Shade 2, Thu 7/Feb/2019 2:49pm
Kami memohon bantuan kepada tn pn yang budiman untuk bersedekah membantu kerja..

16. Mencari Anak Angkat - Area Penang Kedah
Hana Mohd Saad, Thu 7/Feb/2019 9:24am
Sy mencari sesiapa yang mengandung luar nikah.. area penang kedah.. sy akan..

17. Kami Sekeluarga Memerlukan Bantuan Kpd Sesiapa yang Sudi.
Pasrahdugaan, Wed 30/Jan/2019 10:20am
Assallamulaikum Warga Majalah. Kami seluarga ditimpa musibah, Allah telah..

18. Baby yang Suci
Ezam 13, Tue 29/Jan/2019 9:52am
Pasangan remaja yang terlanjur tolong jangan tambah dosa..tak perlu gugurkan..

19. Berminat Menjadi Sukarelawan? (1)
Tapak Niaga Matta Fair Selangor 2018, Mon 28/Jan/2019 10:52am
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Sedia membantu dan seronok nak membantu..

20. Urgent Perlukan Pertolongan (1)
Susanti 2, Fri 4/Jan/2019 10:13am
Hi smua, nama aya shanty, saya asal sabah, saya perlukan pertolongan dari..

21. Mencari Bayi utk Dijadikan Anak Angkat
Nur Qaseh 13, Thu 27/Dec/2018 6:10am
Assalamualaikum wbt.. Sy sedang mencari ibu hamil sah taraf tidak yg ingin..

22. Mencari Adik Angkat (2)
Suhunny, Wed 26/Dec/2018 2:13pm
Salam.. Saya mncri adk angkat lelaki dan perempuan yg berstatus bujang dan tdk..

23. Bantuan RM50/100 Hingga Tahun Baru (1)
Izad 39, Fri 21/Dec/2018 6:24am
Assalam ,Sy izad asal JB , Terus terang Saya Nk pinjam RM50 100 atau sesiapa..

24. Tolong Bantu (5)
Syed Mu az, Tue 11/Dec/2018 11:29am
ASSALAMU^ALAIKUM semua..nak minx tlg pd kwn2 yg sudi nk bg sy pinjam rm200..

25. Looking for Sponsors for MBA Project, UKM
Yuza Shamira, Mon 10/Dec/2018 2:03pm
Warm greetings from the MBA students of UKM. Our final year project is to run..

26. Mohon Bantuan Pinjaman RM 500 Jika Ada. (19)
Azwan 214, Mon 10/Dec/2018 1:21pm
Salam semua..nak mintak tolong pada kawan2 untuk bagi pinjam 500 sebab nak..

27. Memerlukan Pinjaman Sebanyak RM200 Urgent (9)
Maria Amanda, Sat 8/Dec/2018 2:49pm
Saya memerlukan pinjaman perseorngan.urgent nak guna bayar sewa bilik. Harap..

28. Kesempitan wang (4)
Che Fadil, Sat 8/Dec/2018 11:38am
Assalamualaikum Sy memohon sgt2 kepada tuan2 puan2 yang berkemampuan untuk..

29. Perlukan Bantuan Dengan Kadar Segera. (4)
Farsyah8982, Sat 1/Dec/2018 1:41pm
Salam n slamat sejahtera kpd semua warga majalah.com..jika ada sesiapa yg..

30. Bantuan (2)
Krel 5, Sat 24/Nov/2018 1:10pm
Sape2 dlm grup ni sudi bantu,,,saya perlu dlm 200 je..kusut sgt2..bru dpt..

31. Bantuan Barangan Bayi Terpakai (Penang) (4)
Ain 683, Thu 22/Nov/2018 2:55pm
Assalamualaikum warga majalah.com Saya di sini ingin memohon bantuan barangan..

32. Mohon Simpati Hulurkan Derma
Jalie 4, Thu 22/Nov/2018 9:59am
Saya ingin memohon bantuan untuk membeli keperluan harian dan membayar bil..

33. Mencari Penaja untuk 1 Orang Anak Tahfiz (1)
Hidayah 409, Mon 19/Nov/2018 11:57am
Salam..sy mencari hamba Allah yang sudi untuk menaja seorang kanak perempuan..

34. Mencari Ibu Angkat Segera (3)
Ebiey, Sat 17/Nov/2018 1:10pm
Assalam.. sy mencari ibu angkat untuk anak dalam kandungan sy yg bakal lahir..

35. Memohon Sumbangan Sejadah dan Telekung (5)
Nur 1036, Fri 16/Nov/2018 11:48am
As^salamualaikum.. sy Nur ingin memohon sedikit sumbangan berupa sejadah dan..

36. Memohon Bantuan (1)
Man3 5, Fri 16/Nov/2018 9:16am
Assalamualaikum warga majalah.Sy nak mintak tlg pinjam duit rm650 utk membayar..

37. Mencari Ibu Tunggal (3)
Ras 11, Thu 15/Nov/2018 2:31pm
Mencari ibu tunggal single mom atau tiada anak lingkungan 30 45thn

38. Derma seikas hati
Elvi Narresa, Sat 10/Nov/2018 12:48pm
lam semua. Ada sesiapa nak derma sekolah tahfiz? Sila bank in ke Mybank No acc..

39. Memerlukan Rumah Emergency/Sementara dan Job
Kay 144, Fri 9/Nov/2018 2:24pm
Saya dan wife Perlukan rumah emergency sementara dan job. Sebelum ni ada job..

40. Memerlukan Bantuan Segera (9)
Azizi 225, Fri 9/Nov/2018 9:03am
Asalamualaikum. Nama Saya Muhammad Azizi. Saya Ingin meminta bantuan kepada..

41. Kecemasan
Ziman Mohamad, Wed 7/Nov/2018 12:19pm
Assalamualaikum.. Saya member baru dekat majalah.com ni.. Saya minta maaf saya..

42. Mohon Bantuan Kewangan Kecemasan (12)
Siti Fatimah 94, Fri 2/Nov/2018 10:32am
Assalammualaikum.. Sydalam masalah kewangan. Dah tak layak utk buat personal..

43. Kesempitan (3)
Zack 511, Fri 2/Nov/2018 7:39am
Assalammualaikum.. Maaf..terpaksa gunakan ruang ini Kalau ada yang ingin..

44. Need A Help (1)
Mohd Fairus Bin Adnan 2, Wed 24/Oct/2018 2:26pm
Assalamualaikum and good evening. My problems start on June 2018 when my..

45. Memohon Sumbangan Dana Pasukan Bolasepak
Shamsul Abdullah, Tue 23/Oct/2018 1:12pm
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Pasukan Masjid Tanah FC merupakan pasukan..

46. Rayuan Sumbangan/Tajaan Bagi Penganjuran Program Ramah Mesra Bersama Kelab Penggiat Seni OKU Penglihatan MAB
Azzagirl, Wed 17/Oct/2018 1:44pm
Dengan segala hormatnya perhatian Tuan Puan kepada perkara di atas adalah..

47. Mohon Bantuan dan Sumbangan Anak Yatim (1)
Syafiqaairiz, Wed 10/Oct/2018 10:43am
Assalamualaikum.. Saya nama Syafika seorang anak yatim pelajar yang akan..

48. Mohon Sumbangan Ikhlas
Jalie 3, Wed 26/Sep/2018 9:52am
Mohon simpati sekali lagi ahli group ini ada ke sesiapa yg ikhlas blh bantu..

49. Mohon Bantuan Kewangan Dari Saudara Saudari (1)
Fadzil8790, Mon 17/Sep/2018 2:37pm
Assalamualaikum wbt.. Untuk makluman saudara i.. Saya Mohon sgt bantuan..

50. Mencari Sponsor untuk Kelab Sukan
Ennarazali, Tue 11/Sep/2018 12:05pm
Assalamualaikum. Saya sedang mencari sponsor dari mana mana company yang..

< Start | Page 1 | Next >                  LastPage   (Total 922 topics)
!