Mencari Produk Makanan Secara Consignment - Johor Bahru
Qaisara 24 - Tue 31/Mar/2015 2:30pm [Last Comment]
Assalam...sya mempunyai kedai di terminal taman universiti di johor bahru ingin membuka peluang kepada pengusaha makanan seperti roti, kuih muih, pastri, kek untuk dihantar ke kedai saya secara consignment..berminat boleh hubungi saya di wassup no 01127567980

Niche: Program Consignment | Tempahan Kuih Muih | Tempahan Roti
 
1. Hana 369 - Sat 4/Apr/2015, 11:07pm
assalamualaikum sis....
saya di area taman mutiara rini.dan memnag mencari peluang untuk membekal kuih muih dan kek dan sebagainya..
masih lgi avaiilble ke..
01112731134  
2. Ellyana As - Tue 7/Apr/2015, 12:39am
Askum ..
Saya berminat dengan membekalkan cupcakes, muffins, cake mocha moist kukus,serta pelbagai menu. Masih lagi ada available? Diharap segera penjelasan.
Seikhlas
Pn Ellyana
017-7934947
Page fb : Dqaseh Heritage Charisma
email : dqasehheritagecharisma@gmail.com  
3. Nur Falyanna - Sun 26/Apr/2015, 4:27pm
Askum
Saya ade produk makanan low carb

falyanna
017-7967523
page fb : es ef johor  
4. Ary 27 - Thu 7/May/2015, 7:37am
saya ada membekal kerepek untuk diletakkan di kedai-kedai.. email; aryrad87@yahoo.com.sg.. fon 0177455303  
5. Fieza 103 - Tue 26/May/2015, 11:37am
saya ada membekal air botol long chan aka oren bodoh yg famous di melaka tu..
time raya selalu air ni ada time zaman 80an dl..sape berminat whassap 0127535976  
6. Nor Shidah 4 - Sun 31/Jan/2016, 1:27pm
saya ada membekal..
biskut tart nanas dan choco sticks
sekiranya berminat
blh msg/whatsapp
0127319485  
7. Mohd Jihad 3 - Sun 16/Oct/2016, 9:56am
Bakeri Ikhwan Mutiara Rini,
0138883012
Siti Khadijah  
8. Ilham Sejagat Enterprise - Thu 21/Sep/2017, 11:08am
saya membekal pelbagai jenis roti
boleh wassap 0139764892  
9. Zaharah 35 - Mon 7/May/2018, 1:44pm
saya menjual kacang rangup berempah...500g++ harga borong hanya RM13.00 sahaja ..019-3458763  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..