Fieza 103

Profile
NameFieza
Forum NickFieza 103
Handphone0127090542
CompanyAiris Muslimah
WebsiteUnofficial:Homemade Variety
URLwww.facebook.com/homemade.tradisional.
RegisteredMon 16/Mar/2015, 11:23am
Topics by Fieza
1Membekalkan Nasi Lemak, Mee Siam dan Kuih Muih - Wed 30/May/2018 8:50am
2Membekalkan Nasi Lemak Mee Siam Kuih Muih Sekitar Kulai/Skudai (1) - Mon 9/Apr/2018 8:05am
3Nasi Lemak & Mee Siam Kuih Muih - Skudai - Mon 20/Nov/2017 12:47pm
4Open Order utk Kuih-Muih @ JB/Skudai/Kulai - Thu 3/Nov/2016 10:27am
5Membekalkan Kuih Muih Kulai/Skudai/Johor (1) - Tue 20/Sep/2016 10:36am
6Kulai/Johor/Skudai - Letak Produk Makanan Secara Consignment Dikedai. - Tue 19/Apr/2016 2:06pm
7Mencari Pengusaha2 Kantin Sekolah, Restoran, Kilang Dll (di Johor, Kulai, Skudai, Tiram) untuk Saya Letakkn Kuih Karipap, Donut, Kasturi (1) - Mon 29/Feb/2016 6:11am
8Karipap, Donut, Kasturi Frozen - Johor - Mon 14/Sep/2015 1:26pm
9Menjual Tudung Bawal Corak Secara Borong - Thu 6/Aug/2015 2:40pm
10Tudung Bawal Bercorak, Cotton Gred A (1) - Mon 29/Jun/2015 12:05pm
11Mencari Peniaga Air untuk Bazar Ramadhan 2015 Khusus utk Daerah2 Johor (8) - Tue 19/May/2015 2:30pm
Comments by Fieza
1Pembantu Cafe @ N24 UTM Skudai - Sun 22/Apr/2018 11:21am
Salam..sekiranya tuan/puan berminat utk saya supplykan nasi lemak/mee siam/kuih muih utk sarapan pagi or minum ptg boleh wasap ke 0127090542 Fieza
2Tempahan Katering untuk Harga yang Sangat Murah - Sun 12/Feb/2017 8:24pm
Berminat @ mncari pembekal kuih muih utk sebarang majlis, boleh wasap 0127090542 utk detail
3Katering Murah untuk Majlis Tunang, Harijadi, Acara Korporat dan Lain Lain - Sel/KL - Wed 9/Nov/2016 10:45am
Tumpang iklan, kami membekalkan kuih muih utk majlis2 anda. Wasap untuk detail 0127090542. Tempahan kek lapis / deco cheese tart sebagai hantaran or ape saja juga diterima.
4Cookies and Cupcakes Kenduri - Wed 9/Nov/2016 10:37am
area JOhor/kulai/Skudai
5Cookies and Cupcakes Kenduri - Wed 9/Nov/2016 10:34am
Tumpang iklan, sesiapa berminat utk membuat tempahan kek lapis especially tempahan untuk majlis perkahwinan (meja makan VVIP), tempahan sebagai kuih hantaran etc. boleh hubungi saya 0127090542
6Pembekal Bumiputera Kuih Muih Moden dan Frozen - Sel/KL - Thu 3/Nov/2016 11:37am
Tumpang iklan - JB/Kulai/Johor/ berminat jugak untuk kuih muih sprt talam, serimuka, karipap, kek lapis, cookies etc boleh contact 0127090542
7Menerima Tempahan Doorgift - Wed 26/Oct/2016 4:09pm
Tumpang iklan, Area Kulai/Senai/Skudai/nak cari kuih untuk majlis2 atau nak wat hadiah doorgift especially majlis harijadi anak boleh cuba cheese tart gebus gebas kami (dgn decoration katun2 yg menarik) atau pun 'kek lapis sedap' (sbg buahtangan saudara mara/kawan2/mertua/ ipar-duai) boleh whassap 0127090542.
8Mencari Sewa Gerai untuk Makanan & Minimum di Johor Bahru & Mencari Tukang Masak - Wed 19/Oct/2016 2:57pm
Tumpang iklan. Mencari pembekal kuih muih + nasi lemak boleh hubungi / whassap 0127090542
9Tempahan Masakan Berlauk (Masakan Kampung) - Area Kota Tinggi, Pengerang, Johor - Wed 5/Oct/2016 11:36am
Tumpang iklan, andai anda mencari bekalan untuk kuih muih di hari majlis anda, whasap 0127090542 utk detail.Karipap, Donut, Talam, Lapis, Seri muka, Keria, Kasturi etc
10Memerlukan Pelabur atau Rakan Kongsi Kantin dan Katering - Mon 3/Oct/2016 1:55pm
Tumpang iklan, jika mencari supplier untuk kuih muih anda seperti karipap, samosa, kasturi, donut, pelbagai kuih basah sprt talam, seri muka, kuih lapis, lopes boleh hubungi saya atau whasap 0127090542
11Pembekal Nasi Lemak - Kulai / Senai - Tue 20/Sep/2016 10:30am
Tumpang Iklan Saya membuat kuih muih sprt karipap, donut, kasturi, samosa, kuih2 basah spt seri muka, talam, lopes pandan, lapis etc.Sesiapa berminat untuk tempahan majlis2 kenduri kendara boleh whasap 0127090542
12Mencari Pakej Katering untuk Pernikahan - Tue 23/Aug/2016 8:54am
Sekiranya mencari pembekal kuih muih untuk majlis2 anda, boleh whatsapp saya 0127090542.
13Tempahan Katering Terbaik Johor Bahru - Wed 17/Aug/2016 4:29pm
Jika anda mencari pembuat kuih muih tradisional utk majlis2 tunang, kahwin, aqiqah dll, saya boleh membekalkannya utk anda hubungi saya di 0127090542
14Katering Promotion! - Wed 10/Aug/2016 1:52pm
Sesiapa yang berminat/mencari supplier kuih muih, boleh hubungi saya 0127090542
15Perkhidmatan Catering, di Sekitar JB, Skudai, Senai & Kulai - Wed 20/Jul/2016 2:19pm
Salam, berminat utk menempah kuih muih tradisional utk pelbagai majlis boleh hubungi / whassap saya 0127090542.cth karipap, kasturi, donut, lopes, apam, talam etc
16Home Delights Iy Enterprise - Wed 20/Jul/2016 1:59pm
hi, dimana tempat ni..
17Al-Fateh Catering and Food Delivery Servis - Mon 23/May/2016 1:49pm
Perlukan pembekal kuih muih, boleh whatsapp ke 0127090542
18Tempahan Katering & Kanopy Wedding Dari RM6.40 Sahaja - Mon 23/May/2016 1:45pm
Sekiranya berminat untuk mencari pembekal kuih muih boleh detail whasap ke 0127090542.
19Katering Nasi Minyak Bajet RM5 - Mon 23/May/2016 1:37pm
Sekiranya mencari pembekal kuih muih, saya boleh membekalkan secara frozen atau siap digoreng.Detail whatsapp ke 0127090542
20Mencari Bisnes Kantin Kilang/Sekolah - Sekitar Johor Bahru - Mon 23/May/2016 1:29pm
Sekiranya memerlukan pembekal kuih muih samada frozen atau dah siap goreng boleh whassap detail ke 0127090542
21Mencari Peniaga Roti Canai/Satay/Otak2 Batu Pahat Johor - Mon 23/May/2016 11:32am
Jika berminat untuk mendapatkan kuih muih, saya ada boleh membekal secara frozun / siap goreng.Berminat whassap 0127090542
22Supplier Frozen Food Diperlukan - Mon 23/May/2016 10:22am
Saya membekalkan kuih muih frozen aka dh siap goreng pun boleh.Berminat boleh whassap 0127090542
23Pembekal Beraneka Roti dan Kek - Fri 20/May/2016 4:49pm
Saya membekalkan kuih muih tradsional secara frozen dan siap digoreng.Bagi peniaga2/ kantin2 yang berminat boleh dptkan harga yang berpatutan.Whassap 0127090542
24Menerima Tempahan Makanan Kawasan Johor Bahru - Wed 18/May/2016 5:25pm
Salam, saya ada supply utk kuih muih, sama ada nak frozen atau dah siap goreng.Sesuai utk majlis2.Whatsapp 0127090542
25Menerima Tempahan untuk Berbuka Puasa & Hari Raya Aidil Fitri 2016 - Tue 17/May/2016 4:07pm
Salam, berminat utk kami bekalkan kuih muih especially bagi mereka yng berniaga / menjalankan perkhidmatan catering/ kantin2 sekolah, kilang..saya ada menyediakan kuih muih samada Frozen atau siap goreng.Whatsapp detail 0127090542
26Menerima Tempahan Masakan Kampung di Sekitar Kota Tinggi, Johor - Mon 16/May/2016 10:52am
Salam, Jika anda mencari supplier kuih muih untuk majlis2 keramaian, kenduri kendara, majlis kawin boleh hubungi saya whatsapp/call 0127090542.Kam menyediakan kuih muih sejuk beku dan juga siap digoreng untuk santapan anda semua.
27Promosi Hebat untuk Majlis Perkahwinan Anda - Mon 16/May/2016 10:26am
Salam, Jika anda mencari supply kuih muih utk majlis2 kecil, kenduri kahwin, majlis harijadi etc, In sha allah kami boleh bantu.Kami membekalkan kuih muih Frozen a.k.a siap digoreng utk santapan anda.Whatsapp 0127090542
28Peralatan Kafe (Urgent) - Thu 28/Apr/2016 2:08pm
kalau nak beli barang2 saja boleh x.Whassap 0127090542
29Mencari Pembekal Makanan Frozen & Pembekal Aiskrim Kelapa - Wed 27/Apr/2016 3:02pm
Salam..Makanan Frozen seperti kuih muih boleh ke puan.sila whassap 0127090542
30Pembekal Kuih Muih Tradisional dan Kek Diperlukan - Wed 27/Apr/2016 2:55pm
Salam..saya membuat kuih muih frozen septi karipap (kentang, daging, keledek, sardin) donut (biasa & coklat ), kasturi..jugak menjual kuih muih apam beras, lopes etc. whassap 0127090542
31Dropship Buah Harum Manis! Senang Laku! - Fri 22/Apr/2016 10:38am
Whatsapp 0127090542
32Ruang Jualan Barangan di Kolej - Thu 21/Apr/2016 2:35pm
Kalau cookies/kerepek2 nak x..detail whassap 0127090542
33Catering Yong Tau Foo - Johor Bahru - Thu 21/Apr/2016 10:23am
Jika perlukan makanan kudapan utk majlis sprt karipap pelbagai inti, kasturi, donut dan yg terbaru mkanan kerepek kpop chips ( 4 perasa ) boleh whassap detail 0127090542
34Perkhidmatan Katering Bajet di JB/Pg/Kota Tinggi/Kulai - Thu 21/Apr/2016 10:03am
Salam kalau nak cari kerepek / snek baru Kpop chips utk majlis2 kenduri or etc..boleh whassap saya 0127090542 utk lebih detail.
35Peluang Keusahawanan di Buka! - Mon 4/Apr/2016 10:49am
PM saya Hafizan B Ahmad 0127090542
36Peluang Kerja Sebagai Pelayan dan Tukang Masak Restoren dan Kantin di Nusajaya - Johor - Thu 31/Mar/2016 2:23pm
Saya boleh membekalkan kuih muih secara Frozen utk memudahkan pihak tuan berniaga.Harga boleh dirunding.Whassap 0127090542
37Kerja Simple & Seronok di Warung Kecil Dari 10pagi Sampai 5petang Sahaja - Senai, Johor - Thu 31/Mar/2016 2:21pm
saya membekalkan kuih muih frozen.Berminat boleh whassa 0127090542
38Warung untuk Diambil Alih Dengan Modal RM600 Shja - Senai, Johor - Thu 31/Mar/2016 2:18pm
Saya boleh membekalkan kuih muih secara frozen.Berminat whassap 0127090542
39Kedai Makan di Kota Masai untuk di Jual - Thu 31/Mar/2016 2:16pm
Sesiapa peniaga2 atau pengusaha kantin, saya boleh membekalkan kuih muih utk sarapan pagi atau minum petang dalam bentuk frozen khususnya.Berminat whassap 0127090542
40Area Senai & Kulai: Mencari Kedai atau Restoran atau Lot Kedai Makan untuk Disewa. - Thu 31/Mar/2016 2:14pm
Saya boleh membekalkan kuih muih sprti karipap, donut, kasturi, apam beras, lopes samaada frozen atau siap goreng khususnya untuk peniaga2 untuk sarapan pagi atau minum petang.Whatsapp 0127090542
41Peluang Perniagaan - Wed 30/Mar/2016 2:59pm
Tempahan untuk kuih muih dan Snack cheese yang mmg enak sekali...Kpop Chips..whassap 0127090542
42Mencari Pengusaha2 Kantin Sekolah, Restoran, Kilang Dll (di Johor, Kulai, Skudai, Tiram) untuk Saya Letakkn Kuih Karipap, Donut, Kasturi - Thu 24/Mar/2016 2:59pm
ataupun ada sesiapa tau mana2 peniaga yang supply kuih muih ke spore ke..whassap 012.709.0542
43Vendor Wanted (Labeltolove Boutique Johor) - Tue 22/Mar/2016 9:44pm
Brp hrga utk slot2 tu ye, whassap 0127090542
44Perlukan Barang untuk Kedai Sebaneka - Thu 17/Mar/2016 11:57am
Saya ada meembekal air botol Long Chan (botol kaca) / plastik original dari melaka, berminat whassap 0127090542
45Pakej Niaga Gerai Minuman Trending - Jenama Anda. - Thu 10/Mar/2016 3:09pm
0127090542
46Menjual Sardin Yeos 425g Can Borong Kepada Pengusaha Restoran dan Pengilang Makanan - Thu 10/Mar/2016 11:42am
mana nak dpt pemborong sardin di sekitar johor dan kawasan sewaktu dengan nya..
47Voucher 3D2N Langkawi Seaview Hotel - RM300 - Wed 9/Mar/2016 3:22pm
lamanye stay dari Jan - Jun, atau voucher valid tu..hihi.cb whassap 0127090542
48Kasut Wedges Printed Design Sendiri - Sun 28/Feb/2016 10:05pm
Salam, whassap saya 0127090542
49Membekal Frozen Popiah Otak-Otak - Mencari Pengusaha Kantin (Selangor) - Tue 15/Sep/2015 10:38am
Assalam, saya ada menjual karipap, donut dan kasturi frozen.Sesiapa pengusaha kantin/cafe yang berminat saya boleh supply.Saya juga supply air botol kaca long chan dan jus.Boleh whassap saya 0127090542
50Mencari Pengusaha Sarapan Pagi Untuk Kantin Kolej - Tue 15/Sep/2015 10:33am
Saya mencari pengusaha kantin sekolah/kilang/cafe/ untuk saya letakkan kuih2 karipap, donut, kasturi utk sarapan pagi or ptg.Saya juga supply air botol kaca long chan.Detail boleh whassap 0127090542