Ary 27

Profile
NameAry
Forum NickAry 27
Handphone0177455303
CompanyFiqsicapt Enterprise
WebsiteBaju Baby
URLkasutbajubaby.blogspot
RegisteredTue 18/Sep/2012, 2:37pm
Topics by Ary
1Popiah Seaweed Rangup - Johor Bahru - Tue 7/May/2019 1:02pm
2Kelas Tuisyen Johor Bahru - Sat 2/Mar/2019 11:18am
3Kelas Asas Mengaji dan Iqra' Johor Bahru - Sat 19/Jan/2019 1:10pm
4Kelas Tuisyen 2019 - Johor Bahru - Thu 6/Dec/2018 11:09am
5Menjual Popiah Seaweed dan Popiah Nestum - Johor Bahru - Thu 13/Sep/2018 1:12pm
6Kelas Tuisyen Murah 2018 - Bandar Dato Onn, Johor - Thu 14/Dec/2017 2:25pm
7Handmade Coklat - Wed 30/Aug/2017 11:28am
8Tuisyen Murah Bandar Dato' Onn (1) - Sat 1/Apr/2017 2:31pm
9Kelas Tuisyen Johor Bahru - Tue 29/Dec/2015 9:59am
10Menyediakan Khidmat Candy/Mini Buffet - Johor (2) - Thu 3/Sep/2015 2:46pm
Comments by Ary
1Pinjaman Wang Segera - Gaji Cash Juga Layak Memohon (Pasir Gudang Johor) - Mon 4/Feb/2019 12:27am
Hey, isi ini borang Keluar wang berkoyan Korang jangan goyang (bayar kemudian, ooh) Mohon terus lulus Tandatangan terus Siapa taknak berlambak fulus Bagai bulan jatuh ke riba Nak duit, nak duit, dapat sekali bunga Jatuh bulan kan ada riba Nah duit, nah duit, sertakan bunga Jangan sampai kena sita Takde duit untuk bayar bunga Sampai boleh naik gila Rumah takde taman, masih ada bunga
2Kerja Kosong: Mystery Shopping for Petrol Stations - Thu 9/Nov/2017 6:56pm
Email sy aryrad87@yahoo.com.sg
3Tuisyen Murah Bandar Dato^ Onn - Sat 1/Apr/2017 2:32pm
Terdapat juga kelas iqra' dan fardhu ain.
4Nak Income Pasif RM50k Setiap Bulan - Mon 30/Jan/2017 4:12pm
Nama laila tp ade isteri.. apakah??
5Pekerja Part Time Diperlukan di Rumah Nov 2015 Hingga December 2015 - Johor - Sat 21/Nov/2015 4:26pm
kerja yg kena keluar duit dulu mmg menipu. org kerja nak dpt duit. ni kita pulak bagi dia gaji awal2. biasa yg keluar duit dulu atau dipanggil MODAL utk bisnes je bukan kerja.
6Perkhidmatan Mengajar Mengaji dan Tajwid di Sekitar Johor Bahru - Fri 16/Oct/2015 5:51am
bahasa arab dewasa ade?
7Mencari Pakej Katering Siap Meja & Kerusi Serta Pelamin Pallet - Permas Jaya, Johor - Mon 7/Sep/2015 12:23pm
Sy membuat candy buffet dengan harga terendah. Boleh whatsapp sy utk pakej. 016-7185325
8Menyediakan Khidmat Candy/Mini Buffet - Johor - Fri 4/Sep/2015 8:18am
Yaya kim, sy buat di area jb dan berhampiran
9Memerlukan Pinjaman Peribadi - Wed 15/Jul/2015 4:06pm
mcm mana cara nk dptkan income utk settlekan hutang? saya mengandung, tak ade majikan yg nak ambil bekerja.. sy taknak buat hutang utk tutup hutang..dan taknak program MLM dan kerja yg kena modal..maksudnya kena bayar dulu baru boleh kerja..walaupun sy buat pinjaman dgn Syarikat Pinjaman Berlesen cuma RM2000 tapi sangat2 membebankan saya dan stresskan saya..bulanan terlalu tinggi..jd pengajaran pada sy. harap dpt membantu.
10Mencari Kerja Sambilan/Sementara/Parttime Kawasan Ulu Tiram, Johor. - Mon 13/Jul/2015 6:47am
tumpang ye tuan tanah, sy juga me.cari kerja sambilan..sy mengandung, due date bulan December.. harap dpt membantu..
11Tenaga Kerja Diperlukan untuk Kekosongan Kerja Segera - Johor Bahru - Wed 24/Jun/2015 7:00pm
boleh email sy x? raiqacraft@gmail.com
12Funder Capital di Perlukan Berkontrak dan Cagaran. - Mon 25/May/2015 12:51pm
salam, mcm mana caranya?
13Mencari Produk Makanan Secara Consignment - Johor Bahru - Thu 7/May/2015 7:37am
saya ada membekal kerepek untuk diletakkan di kedai-kedai.. email; aryrad87@yahoo.com.sg.. fon 0177455303
14Mencari Pekerjaan Tetap Sekitar Pasir Gudang (Feedback Dari Orang2 Johor Amatlah Dialu-Alukan). - Thu 9/Apr/2015 3:17pm
Masuk dalam group Facebook Kerja Kosong Sekitar Johor. Situ banyak keje kosong..mcm2...
15Lot Car Boot Sales - RnR Pandan, Johor Bahru - Thu 27/Nov/2014 11:09am
Boleh email sy aryrad87@yahoo.com.sg. tq
16Khidmat Pengasuh Bayi dan Kanak-Kanak di Johor Bahru - Wed 15/Oct/2014 6:39pm
Sy mencari pengasuh untuk ank sy setahun 3 bulan..perempuan..sy dduk di johor jaya..sy kerja dari 7.30 pg hingga ptg..jumaat sbtu cuti..boleh whatsap sy klu ade yg bleh tlg jge ank sy 0177455303
17Anda Memerlukan Pengasuh Bayi Untuk Anak Anda? (Kok Lanas, Kelantan) - Mon 6/Oct/2014 5:43pm
Saya sedia membantu dan memberikan khidmat pengasuhan kepada kanak-kanak berumur 1tahun keatas.bayi boleh dipertimbangkan Tempat sekitar Kota bharu Kelantan. Untuk Bayi umur 24 bulan kebawah: RM 250.00 (per seorangan) Dua tahun dan ke atas: RM 200(per seorangan) boleh dirunding Iklan ini saya buka awal tetapi perkhidmatan bermula awal bulan nov 2014 Hubungi talian 017-7066990 (pn lyn)
18Dropship Jubah Shabusha Couture - Sun 5/Oct/2014 5:37pm
bleh email sy aryrad87@yahoo.com.sg
19Ejen Dropship Baju Muslimah dan Jubah Menyusu Diperlukan - Wed 1/Oct/2014 10:05am
berminat. email sy aryrad87@yahoo.com.sg
20Be Dropship Agent www.Style.Shoppy.my - Wed 1/Oct/2014 9:56am
email me aryrad87@yahoo.com.sg
21Agen Dropship Diperlukan - Wed 1/Oct/2014 9:53am
sy berminat..bleh email sy aryrad87@yahoo.com.sg
22Ada Sesiapa Memerlukan Pengasuh Bayi/Kanak-Kanak? (Johor Bahru) - Mon 22/Sep/2014 11:27am
saya area johor jaya
23Mencari Perkerjaan Data Entry - JB - Mon 15/Sep/2014 5:59pm
Tumpang iklan..sy pun mencari kerja..xnk mlm..''klik je dpt duig beriban2''..sory x layan..
24Ada Sesiapa Memerlukan Pengasuh Bayi/Kanak-Kanak? (Johor Bahru) - Tue 2/Sep/2014 11:15am
salam, dekat area mane ye? sy ade nk cri pengasuh utk ank sy berumur setahun 2 bulan..
25Mencari Pengasuh Anak - Sierra Perdana, Johor - Tue 19/Aug/2014 4:14pm
Saya mencari pengasuh area jhr jaya dan sekitarnye.
26Pengasuh Mencari Bayi & Kanak2 utk Dijaga (Area JB & P. Gudang) - Tue 15/Jul/2014 7:00pm
Sy duk jhr jaya nk cari bbystter utk bdk setahun.. Klu bleh yg berhampiran sbb sy kje area jhr jaya juga..t.kasih
27Peluang Pekerjaan di Johor (Sepenuh Masa & Sambilan) - Thu 3/Jul/2014 2:13pm
bleh email ke sy aryrad87@yahoo.com.sg
28Ejen Part Time Syarikat di Perlukan - Thu 3/Jul/2014 2:11pm
email kpd sy ye cik..mcm brminat aryrad87@yahoo.com.sg
29Ejen Part Time Syarikat di Perlukan - Tue 1/Jul/2014 3:03pm
perlu cari customer yg nk buat roadtax @ claim insurans ke?
30Mencari Pengasuh - Area BBU - Wed 25/Jun/2014 12:53am
saya pengasuh area jhr jaya.. rm300 siap dgn mengajar mengaji..whtsp sy 0177455303
31Karnival Kepenggunaan Halal Negeri Johor 2014 - Thu 22/May/2014 6:11pm
email. aryrad87@yahoo.com.sg
32Memberi Perkhidmatan Penjagaan Bayi & Kanak-Kanak - Johor Bahru - Fri 13/Sep/2013 4:44pm
saya nak cari org jaga baby berusia 2bulan..saya tinggal di johor jaya
33Mencari Pemborong Barang untuk Kraftangan - Tue 18/Sep/2012 2:56pm
saya pembuat barangan kraftangan kuda kepang (cenderamata)..sebarang pertanyaan berkenaan catalog boleh hubungi saya melalui email sj_craft@yahoo.com.sg / facebook-kuda kepang
34Peluang Perniagaan di PWTC (Tip 2 Toe Fair) - Tue 18/Sep/2012 2:41pm
salam boleh email saya details di sj_craft@yahoo.com.sg