Mencari Peluang - Tapi Tak Dapat nak Khususkan yang Mana Sesuai.
Zed 8 - Tue 29/Nov/2011 2:35pm [Last Comment]
saya melihat peluang disini sangat banyak.tapi xdapat nak khususkan yang mana sesuai.saya ingin mengubah kehidupan,iaitu mencari perniagaan atau pendapatan yang lebih baik.jika sahabat di majalah dot com mempunyai peluang harap dapat membantu.samaada sebagai ejen,berniaga,atau yang berkaitan.saya berminat dengan perniagaan on9 tapi kemahiran yang berkaitan sangt kurang,begitu jugak dengan modal.harap dapat dibantu.boleh emel terus ke zedhamad@gmail.com atau hubungi saya 0182663112.

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Fazilah Binti Ismail - Tue 29/Nov/2011, 2:41pm
    Peluang utk ubah kehidupan anda ada di sini http://iluvurl.com/job4u  
  2. Que Q Enterprise - Tue 29/Nov/2011, 3:01pm
    cadangan saya la:

    1. boleh try program dropship, kebanyakan xperlukan modal, just perlu promote, promote & promote online atau offline

    2. jika modal xbyk, cuba try bisness kecil-kecilan dulu, berniaga dgn family, kawan2 @ org2 terdekat. untuk kurangkan modal, buat supply tp kena cari dulu la mana2 tempat yg boleh dapat murah & xperlu simpan stok

    3. atau try kecil2 lan berniaga part time. siang keja malam buat pasar malam ke , jual burger ke...

    ini cadangan je la, sbb saya pun kategori org baru2 nak berniaga, tp bile dah start, makin lama makin nampak peluang yg lebih besar, janji jgn putus asa ya zed 8...

    kalau nak alatan niaga, boleh try jenguk blog saya

    http://queqenterprise.blogspot.com/p/produk-pra-niaga.html

    Good Luck Zed 8  
  3. Arzcempaka - Tue 29/Nov/2011, 3:25pm
    kalau nak dropship baju kurung tudung dan telekong email saya arzcempaka@yahoo.com  
  4. Iwaniz - Tue 29/Nov/2011, 6:33pm
    Apa yang membezakan produk yang kebanyakannya sama dijual oleh penjual lain? Jawapannya adalah keunikan produk tersebut. Produk dan tawaran perkhidmatan yang unik mampu meraih tempat di pasaran sekaligus menjamin saluran pendapatan kepada anda.

    Perniagaan saya sedang mencari pengedar / agen untuk Couple Tshirt yang direka khas oleh pereka kami sendiri. Mempunyai stroke sendiri, malah sudah diciplak oleh pengilang2 yang tidak bertanggungjawab.

    Antara kelebihan Couple Tees kami adalah saiz yang ditawarkan sehingga xxxl dan lengan panjang untuk wanita.

    Jika berminat boleh sertai keluarga kami di Pixie Studio sebagai usahawan Couple Tshirt.

    ms_pixie@pixiestudio.com.my
    0196686642
    www.pixiestudio.com.my  
  5. Hishamqmaths - Wed 30/Nov/2011, 12:29am
    Jon jadi agent produk pendidikan yang telah diluluskan oleh perpustakaan negara dan kementerian pelajaran
    www.qmathsmalaysia.com membantu pelajar tahun 1-tahun 6 yang susah menghafal sifir menjawab soalan dgn teknik alternatif..call saya 0133197008 untuk maklumat lanjut  
  6. Galerionlinebiz - Wed 30/Nov/2011, 8:16am
    jika berminat nak biz barang kemas korea atau brooch, sila hubungi 0162090378...tq  
  7. Linkman - Wed 30/Nov/2011, 8:54pm
    sebaik2nya tengok minat kita dlm bidang apa...

    - masakan?
    - fabrik & textile?
    - sukan
    dll...

    bisnes yg dibuat berdasarkan minat akan pergi lebih jauh sebab pengetahuan dan kepakaran kita datang secara natural disebabkan minat semulajadi.

    tapi kalau "minat" yg dipaksa sebab kita tengok org lain buat kita pun nak try... biasanya tak bertahan lama... mat salleh kata "Flash in the pan"

    minat + usaha + ketahanan berterusan + masa (beberapa tahun) = berjaya  
  8. Irene99 - Thu 1/Dec/2011, 11:43am
    Bisnes fresh in market launching oct 2011 in Malaysia with NO COMPETITORS at all..Chance to gain Money as faster as u never imagine it is..

    0198324891-Miss Irene

    miss.irene90@gmail.com  
  9. Faizol79 - Thu 1/Dec/2011, 4:45pm
    salam zed..cuba peluang ini..sangat mudah dan modal yg kecil..sy yg x pandai internet ni pun boleh buat..klik atau taip dan search http://formulaluarbiasa.com/recommends/masyuuk2012 insyaallah..ada hasil nye nanti..selamat mencuba!!  
  10. Rokiah Mohd Ibrahim - Thu 1/Dec/2011, 6:54pm
    Usahawan Bimbingan Menjadi Jutawan bersama 69z academy bagi yg mencari2 peluang utk masaalah DUIT...DUIT.. begitu keramat bunyinya mmg mngerikan bg yg x cukup & kering spnjang masa atau yg nak mantapkan lg agar hidup btmbah selesa. Tunaikan IMPIAN anda brsama kami. sms 0192401664 utk mtlmt lnjt  
  11. Nhia - Fri 2/Dec/2011, 8:16pm
    boleh buat bisnes online walaupun skill kurang..saya pun bkn background it tapi still boleh buat bisnes online..

    Cara paling mudah buat dropship ataupun affiliate..

    tugas kita hanya promosi sahaja.
    Boleh tengok2 link ni kalau berminat buat duit online..

    http://www.wangdotcom.com/wdc/nhia/71888698/free.html  
  12. Sham 166 - Fri 9/Dec/2011, 2:35pm
    Modal kecik Untung Besar.
    Syarikat Bumiputera yang mengeluarkan sendiri produk dijamin Halal.

    leh melawat
    http://masyook.com  
  13. Bukhairi 2 - Mon 12/Dec/2011, 10:23am
    Kepada yg berminat nak berniaga tanpa memikirkan soal sewa kedai,bil elektrik dan stok brg tiap2 bulan..ini adalah altenatif yg sebenarnya..

    http://freefrancaisstore.blogspot.com  
  14. Sham 57 - Mon 19/Dec/2011, 10:05pm
    kepada sesiapa yg berminat untuk memasarkan santan segar direct dari kilang kami..email ke iconformula@gmail.com..pendapatan lumayan..  
Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.