Mencari Kerja Kosong di Melaka
Faranajwa 2 - Sun 23/Dec/2012 2:47pm [Last Comment]
Assalammualaikum,

Saya Farrah Najwa ingin mencari kerja di sekitar Melaka. Saya baru sahaja menamatkan ijazah dalam bidang Pengurusan Teknologi Pejabat di UiTM dan telah mendapat sijil ijazah pada 2hb Disember yang lepas. Saya telah menamatkan pengajian sebagai graduan yang menerima ijazah Kelas Pertama. Saya mempunyai kemahiran menggunakan komputer dan tahu bekerja dengan aplikasi MS Office. Saya sedang mencari kerja yang boleh menawarkan gaji yang setaraf dengan kelulusan saya. Saya amat berharap pada tuan/puan memaklumkan kepada saya sekiranya syarikat tuan/puan mempunyai kerja kosong atau memerlukan khidmat saya. Tuan/puan boleh memberi respons sama ada pada kotak komen di bawah ataupun tuan/puan boleh juga menghantar email kepada saya jika tuan/puan berminat untuk mengambil saya. Jika tuan/puan berminat, saya akan emailkan resume saya. Terima kasih. Email: forenz_ec@yahoo.com.my

Niche: Kerja Diploma Dan Ijazah | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Mimie 42 - Sun 23/Dec/2012, 4:27pm
Cik wlupn ada degree tp pengalaman kerja x ada so apa slh terima dlu kerja yg gaji agak rendsh.klu nk gaji setaraf dgn kelulusan boleh tak ada mslh tp majikan msti nk pkerja yg ada pengalaman & blh bkerja SETARAF dgn gaji yg majikan beri.apa guna ada degree klu x blh buat kerja.timba pengalaman dlu insyaalah lbh mudah dptkn gji tgi.jgn gji nk tgi tp x reti buat even majikan bg kerja mudah  
2. Mando - Sun 23/Dec/2012, 7:19pm
cuba try ni.. ada je da dapat duit..

http://www.dollars-paradise.net/r/s/E10K2  
3. Biz On Air - Sun 23/Dec/2012, 8:14pm
sebelum dpt kerja, boleh wat kerja dari rumah dulu...jgn masa terbuang.
http://bit.ly/VBKOU5  
4. Armand 4 - Sun 23/Dec/2012, 8:58pm
emel saya..lizamnhd_417504@yahoo.com  
5. Kamarul Farid - Sun 23/Dec/2012, 9:01pm
Sambil carik keja tetap bole tambah duit dengan buat survey online,tak payah modal.daftar free je.daftar kat surveyonlinepaid.blogspot.com  
6. Aini 95 - Sun 23/Dec/2012, 11:22pm
Slm..
Y not jadi boss sdr.Hire Yourself..
Peluang biz tanpa risiko, Miliki Kedai anda sndiri: Farmasi serbaneka / Butik / Kopitiam

dgn Smart Partnership.Percuma: Deposit kedai, Sewa Bulanan, Stok 100% on Consignment, Kos renovation, Maintainance, bil elektrik dll...

Atau miliki byk cawangan sebagai Franchisor, pasaran adalah Global.Pgtahuan n pencapaian cik boleh diaplikasikan. Pembukaan Retail sudah ke 18 buah negara di dunia.

Modal hanya serendah rm5000 / 2500 shj utk income lumayan setiap bulan.

Utk pnrgn / temujanji blh call
Pn Aini 019 280 3865
Tq  
7. Faranajwa 2 - Sun 23/Dec/2012, 11:32pm
Mimie, degree starting rm1800,bkn nak mintak smpai rm2000..pengalaman kerja tu ade, bergantung pada yg nak hire saya,semuanye dalam resume,saya da inform awal2..  
8. Ahmad 104 - Mon 24/Dec/2012, 12:24am
salam, kalau malas jangan buka, kalau rajin, masa tidor pun duit masuk. www.bisnesprepaid.com/angokangok  
9. Material On Web - Sat 29/Dec/2012, 2:10pm
Model sambilan dikehendaki wanita sahaja
umur 14-25 tahun

emailkan biodata,tinggi,berat,figure dan 10 keping gambar ker

mstudiofotografi@gmail.com  
10. Samzul - Sun 30/Dec/2012, 2:38pm
Jom lihat orang ni yang tak kerja walaupun ada ijazah tapi income dia rm13 ribu setiap bulan ..dengar khabarnya sekarang ni dah rm20 ribu tiap bulan..jom nengok dia disini http://www.bravofeel.com  
11. Noryati 7 - Sun 30/Dec/2012, 4:19pm
sila buka emial faranajwa  
12. June 28 - Sun 30/Dec/2012, 11:11pm
syarikat kami memerlukan pekerja dalam bidang sales dan marketing. jika berminat, boleh hantar resume ke sherwan091@yahoo.com atau hubungi cik june 0134080500 tuk interiew..  
13. Fisha 3 - Tue 1/Jan/2013, 7:50pm
Beminat Buat Bisnes dgn sne Marketing ? Produk yang Sedang HOT Sekarang Dan sgt berkesan . First month anda boleh dapat 1k-3k . Nak Tahu Lebih lanjut Hubungi saya 0166816309.  
14. Phillip Mutual Berhad - Wed 2/Jan/2013, 2:52pm
jika berminat dengan tawaran Financial Consultant, boleh emailkan resume anda pada ida@poems.com.my
Boleh view page phillip mutual berhad utk info company dlm majalah.com ni.
Terima Kasih.  
15. Faranajwa 2 - Thu 3/Jan/2013, 2:44pm
Saya pernah bekerja sebagai pembantu khidmat pelanggan di sebuah syarikat hemodialisis swasta yang dikenali sebagai Ozon Healing Sdn. Bhd. dan saya juga telah menjalani praktikal sebagai Pelatih di bahagian pengurusan di Pejabat Imigresen Muar, Johor.  
16. Puan Nor 4 - Sun 6/Jan/2013, 9:39am
Boleh buat keje part time sebagai perunding umrah. Berpeluang ke Baitullah pada usia muda dan boleh pergi setiap tahun. (Sambil buat keje tetap)
Berminat boleh hubungi AMTC Service Centre Melaka. TeL 017-323 4218  
17. Thedrrais - Tue 8/Jan/2013, 1:48pm
Sya mencri kerja kosong area melaka... X kesah kerja ape..janji halal... Sya cube sebaik yg mungkn.. leh tel 0149709406  
18. Kak Sue 5 - Tue 22/Jan/2013, 8:47am
Hai warga majalah...saya sedang mencari kerja kosong segera bahagian pengurusan disekitar melaka terutama daerah Jasin. Saya mempunyai 7 tahun pengalaman dalam bidang pentadbiran dan basic akaun. Saya juga mempunyai ijazah dalam pengurusan perniagaan. Boleh hubungi saya jika mahu maklumat lanjut di fizasufi1981@gmail.com  
19. Kamarul 148 - Fri 1/Feb/2013, 11:14am
salam 1 mlysia ,
Hyaiii..warga majalah,saya ingin mencari jawatan kosong bagi jawatan IT technology ,area melaka .pengalaman saya dalam bidang ict selama 5tahun basicIT hingga perkembangan semasa .jika ada majikan yang memerlukan ,untuk mengisi kekosongan bolehlah hubungi saya menlalui email,atau telefon .
email saya :kamarulnaz@yahoo.com
Tel:014-2626697  
20. Saemah Mohd Said - Wed 6/Feb/2013, 1:46pm
Sambil-sambil tu boleh guna RM10 untuk mula menjana pendapatan sementara belum mendapat keje. Klik sini http://www.myr10.com/?id=zimah1011, semoga berjaya  
21. Sahdan Abd Rahman - Thu 7/Feb/2013, 2:01am
Saya dan isteri ada memasarkan cookies jenama marvellous anes sekitar Mlk dan Seremban. Sy ingin mencari pekerja yg boles membantu isteri sy. Kereta disediakan gaji boleh runding dan yg penting rajin, jujur dan tepati masa. Minat call saya 0176464664  
22. Asyraf 75 - Fri 8/Feb/2013, 10:53pm
PEMBANTU JUALAN/PEMBANTU KEDAI


? LELAKI / PEREMPUAN
? UMUR 18THN ? 30THN
? KELAYAKAN MINIMA SPM
? BERDISIPLIN + PERWATAKAN MENARIK + JUJUR + RAJIN + AMANAH
? KERJA SENANG DAN SIMPLE
? BOLEH BERTUTUR BAHASA MELAYU DAN ENGLISH
? GAJI + OT + EPF + SOCSO
? PENGALAMAN TIDAK DIPERLUKAN
? LATIHAN AKAN DIBERI
? BOLEH BEKERJA DI BAWAH PENGAWASAN MINIMUM
? KERJA 6 HARI SEMINGGU/ 8 JAM SEHARI
BERMINAT!!! SILA HUBUNGI KAMI UNTUK DITEMUDUGA
ASYRAF : 012-3826635
ZAPHIAN : 018-2107675  
23. Mohd Nazri Melaka - Tue 19/Feb/2013, 10:52pm
Salam Faranajwa.. maaf saya nak menyelit..
Nama : Nazri
Umur : 28 tahun
Kelulusan : diploma mekanikal
Pengalaman kerja : 7 tahun - juruteknik
- saya berminat untuk mencari kerja sekitar melaka. Yang penting waktu kerja 8 pg - 5 ptg dan cuti pada hari ahad. Sebab saya sedang mengikuti pengajian part time degree di universiti tempatan. Harap dapat email saya ke nazri.apau@yahoo.com.my untuk saya serahkan full resume saya. terima kasih.  
24. Junafidah Md Yusop - Fri 22/Feb/2013, 2:52pm
Sesiapa yang berpengalaman dalam marketing dan komunikasi bolehlah memohon jawatan dengan syarikat kami sebuah hotel 3 bintang di Bandar Hilir Melaka . Bolehlah hubungi saya Jun di 06-2519553 .
1.Ijazah ,diploma atau sijil dan berpengalaman dalam bidang pemasaran adalah keutamaan.
2. Gaji boleh di runding berdasarkan pengalaman.  
25. Ayu 128 - Mon 25/Feb/2013, 12:40pm
PEMBANTU PUSHCART DIPERLUKAN!!

- PEREMPUAN
- UMUR 18THN ? 30THN
- KELAYAKAN MINIMA SPM
- BERDISIPLIN + PERWATAKAN MENARIK + JUJUR + RAJIN + AMANAH
- BOLEH BEKERJA DI BAWAH PENGAWASAN MINIMUM
- KEMASUKAN SEGERA

JIKA BERMINAT SILA HUBUNGI SAYA DENGAN SEGERA!!
012 3696675  
26. Amiey 6 - Mon 25/Feb/2013, 1:40pm
Ada sesiapa yang berminat mencari income lebih boleh sms@email kpd saya....samada full/part time!!! Tidak memilih apa job janji mahu mendapat pendapatan lebih & halal..... 019-6876106 atau amieyelpru@live.com.my  
27. Mohd Imran 6 - Sun 23/Jun/2013, 11:49am
Saya sedang mencari kerja sekitar Melaka. Lepasan diploma in Tourism. Jika ada hubungi saya. O177478140  
28. Asyraf 75 - Wed 21/Aug/2013, 12:25am
PEMBANTU JUALAN/PEMBANTU KEDAI
CHENG, MELAKA

? LELAKI / PEREMPUAN
? UMUR 18THN ? 30THN
? KELAYAKAN MINIMA SPM
? BERDISIPLIN + PERWATAKAN MENARIK + JUJUR + RAJIN + AMANAH
? KERJA SENANG DAN SIMPLE
? BOLEH BERTUTUR BAHASA MELAYU DAN ENGLISH
? GAJI + OT + EPF + SOCSO
? PENGALAMAN TIDAK DIPERLUKAN
? LATIHAN AKAN DIBERI
? BOLEH BEKERJA DI BAWAH PENGAWASAN MINIMUM
? KERJA 6 HARI SEMINGGU/ 8 JAM SEHARI
BERMINAT!!! SILA HUBUNGI KAMI UNTUK DITEMUDUGA
ASYRAF : 012-3826635
ZAPHIAN : 018-2107675  

Page 1   (Total 28 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..