Samzul

Profile
Forum NickSamzul
URLwww.wasap.my/60126086854/C2joy
RegisteredWed 19/Sep/2012, 11:43pm
Topics by Samzul
1Bisnes Kalis Covid19. Terbukti - Sat 1/Aug/2020 5:14am
2Susu Ajaib Penawar untuk Sakit Anda Selama Ini - Mon 6/Jul/2020 11:11pm
3Daftar Agen Topup Percuma. Kat Rumah Aje. - Thu 14/May/2020 10:52am
4Customer Akan Kejar Awak (1) - Thu 26/Mar/2020 1:29pm
5Jadi Agen Topup Free - Wed 11/Mar/2020 4:40pm
6Dapat Free Disini - Sun 1/Mar/2020 1:50pm
72 Jenis Biz Ni Jgn Anda Tinggalkan - Sat 22/Feb/2020 7:20am
8Ramai Dah Rasa Keluarbiasaannya.. - Wed 12/Feb/2020 2:26pm
9Bisnes yang Sentiasa Ada Customer (1) - Mon 23/Dec/2019 11:43am
10Bulan 11 Ni Sy Dapat RM2000. Luarbiasa Biz Ni (1) - Sat 30/Nov/2019 5:25pm
11Dia Ni Tiap Hari Dapat Berbelas Ribu (1) - Sun 17/Nov/2019 1:04pm
12Tempat Awk Disini. Kembungkan Kocek Anda Disini. - Sun 10/Nov/2019 11:59am
13Meniaga Harian Dapat Duit (2) - Fri 25/Oct/2019 7:02pm
14Badan Sihat Poket Sihat - Sun 22/Sep/2019 9:39am
15Penawar Penyakit Anda - Thu 12/Sep/2019 7:07pm
Comments by Samzul
1Saya Membaiki Handphone. Nak Buka Kedai Kuala Lumpur dan Selangor - Thu 2/Jan/2020 8:21am
Daftar harini Agen Top up dengan PERCUMA..macam macam top up ada..Bayar bil pun boleh..Jimatkan perbelanjaan anda sekeluarga..Mudahkan urusan hidup.tak perlu lagi beratur bayar bil,tak perlu lagi ke kedai beli topup..segalanya diphone anda..Jangan bagi no phone tapi wasap saya terus ..klik link saya dibawah www.wasap.my/60126086854/AGENTOPUPPERCUMA
2Menjual Semua Jenis Handphone Secondhand/New Set - Thu 2/Jan/2020 8:20am
Daftar harini Agen Top up dengan PERCUMA..macam macam top up ada..Bayar bil pun boleh..Jimatkan perbelanjaan anda sekeluarga..Mudahkan urusan hidup.tak perlu lagi beratur bayar bil,tak perlu lagi ke kedai beli topup..segalanya diphone anda..Jangan bagi no phone tapi wasap saya terus ..klik link saya dibawah www.wasap.my/60126086854/AGENTOPUPPERCUMA
3Mencari Supplier Casing Phone yang Boleh Custom Sendiri. - Thu 2/Jan/2020 8:20am
Daftar harini Agen Top up dengan PERCUMA..macam macam top up ada..Bayar bil pun boleh..Jimatkan perbelanjaan anda sekeluarga..Mudahkan urusan hidup.tak perlu lagi beratur bayar bil,tak perlu lagi ke kedai beli topup..segalanya diphone anda..Jangan bagi no phone tapi wasap saya terus ..klik link saya dibawah www.wasap.my/60126086854/AGENTOPUPPERCUMA
4Selling All Category Battery - Thu 2/Jan/2020 8:19am
Daftar harini Agen Top up dengan PERCUMA..macam macam top up ada..Bayar bil pun boleh..Jimatkan perbelanjaan anda sekeluarga..Mudahkan urusan hidup.tak perlu lagi beratur bayar bil,tak perlu lagi ke kedai beli topup..segalanya diphone anda..Jangan bagi no phone tapi wasap saya terus ..klik link saya dibawah www.wasap.my/60126086854/AGENTOPUPPERCUMA
5Consignment Aksesori HP - Port Dickson - Thu 2/Jan/2020 8:18am
Daftar harini Agen Top up dengan PERCUMA..macam macam top up ada..Bayar bil pun boleh..Jimatkan perbelanjaan anda sekeluarga..Mudahkan urusan hidup.tak perlu lagi beratur bayar bil,tak perlu lagi ke kedai beli topup..segalanya diphone anda..Jangan bagi no phone tapi wasap saya terus ..klik link saya dibawah www.wasap.my/60126086854/AGENTOPUPPERCUMA
6Khidmat Repair Handphone Murah - Thu 2/Jan/2020 8:18am
Daftar harini Agen Top up dengan PERCUMA..macam macam top up ada..Bayar bil pun boleh..Jimatkan perbelanjaan anda sekeluarga..Mudahkan urusan hidup.tak perlu lagi beratur bayar bil,tak perlu lagi ke kedai beli topup..segalanya diphone anda..Jangan bagi no phone tapi wasap saya terus ..klik link saya dibawah www.wasap.my/60126086854/AGENTOPUPPERCUMA
7Mencari Supplier Pelbagai Jenis Barang Kering (Aksesori HP, Aksesori Wanita) - Ekspo Konvokesyen di KL - Thu 2/Jan/2020 8:17am
Daftar harini Agen Top up dengan PERCUMA..macam macam top up ada..Bayar bil pun boleh..Jimatkan perbelanjaan anda sekeluarga..Mudahkan urusan hidup.tak perlu lagi beratur bayar bil,tak perlu lagi ke kedai beli topup..segalanya diphone anda..Jangan bagi no phone tapi wasap saya terus ..klik link saya dibawah www.wasap.my/60126086854/AGENTOPUPPERCUMA
8Kerja Kosong - Repair Phone di Seri Kembangan - Thu 2/Jan/2020 8:17am
Daftar harini Agen Top up dengan PERCUMA..macam macam top up ada..Bayar bil pun boleh..Jimatkan perbelanjaan anda sekeluarga..Mudahkan urusan hidup.tak perlu lagi beratur bayar bil,tak perlu lagi ke kedai beli topup..segalanya diphone anda..Jangan bagi no phone tapi wasap saya terus ..klik link saya dibawah www.wasap.my/60126086854/AGENTOPUPPERCUMA
9Pembekal Aksesori Telefon Bimbit - Thu 2/Jan/2020 8:16am
Daftar harini Agen Top up dengan PERCUMA..macam macam top up ada..Bayar bil pun boleh..Jimatkan perbelanjaan anda sekeluarga..Mudahkan urusan hidup.tak perlu lagi beratur bayar bil,tak perlu lagi ke kedai beli topup..segalanya diphone anda..Jangan bagi no phone tapi wasap saya terus ..klik link saya dibawah www.wasap.my/60126086854/AGENTOPUPPERCUMA
10Tempered Glass Seringgit - Thu 2/Jan/2020 8:15am
Daftar harini Agen Top up dengan PERCUMA..macam macam top up ada..Bayar bil pun boleh..Jimatkan perbelanjaan anda sekeluarga..Mudahkan urusan hidup.tak perlu lagi beratur bayar bil,tak perlu lagi ke kedai beli topup..segalanya diphone anda..Jangan bagi no phone tapi wasap saya terus ..klik link saya dibawah www.wasap.my/60126086854/AGENTOPUPPERCUMA
11Johor Bahru Servis Format Repair Komputer Laptop Netbook Macbook Serta Handphone Android - Thu 2/Jan/2020 8:15am
Daftar harini Agen Top up dengan PERCUMA..macam macam top up ada..Bayar bil pun boleh..Jimatkan perbelanjaan anda sekeluarga..Mudahkan urusan hidup.tak perlu lagi beratur bayar bil,tak perlu lagi ke kedai beli topup..segalanya diphone anda..Jangan bagi no phone tapi wasap saya terus ..klik link saya dibawah www.wasap.my/60126086854/AGENTOPUPPERCUMA
12Memerlukan Kerja Part-Time. Area Kajang dan Berdekatan Dengannya - Sat 3/May/2014 1:55pm
Cara Paling Mudah Buat Duit http://www.youtube.com/watch?v=DpdzXJ2wr30 call/sms : 016-9103730 whatsapp : 012-6086854
13Mencari Pekerjaan Part Time - UITM Shah Alam - Fri 2/May/2014 7:31pm
''Saya pernah buat program dari 2002 dan program tersebut masih memberikan hasil kepada saya hingga kini'' .Saya sendiri perolehi paling kurang RM2K melaluinya http://www.bravofeel.com
14Mencari Kerja Part Time di Putrajaya - Fri 2/May/2014 7:28pm
Macam tak percaya, 2 tahun lepas bila saya cerita untuk dapatkan gaji kedua dari internet, ramai yang ketawa. Bila saya kata saya nak buat bisnes dengan modal RM90, satu kampung berguling gelak. Tapi hari ini, tiada seorang pun gelakkan saya lagi. Cuma kadang2 saya gelak sorang2 je http://www.bravofeel.com
15Ada Cadangan nak Buat Bisnes Apa? - Thu 1/May/2014 7:31pm
Disini saya tunjukkan satu jalan, insyaAllah kalau buat secara konsisten, lama kelamaan ia benar menjadi sumber kewangan dan rezeki yang penting dalam kehidupan kita. Ia tak banyak peringkat awal, tapi.. Saya sendiri perolehi paling kurang RM2K melaluinya..http://www.bravofeel.com
16Nak Jana Pendapatan Tanpa Modal - Thu 1/May/2014 7:29pm
Kebanyakkan orang pakai handphone habis duit bayar bil/prepaid, tapi ada satu rahsia yang lain jadinya, kami pakai handphone percuma, malah dapat duit sikit-sikit .Saya sendiri perolehi paling kurang RM2K melaluinya..http://www.bravofeel.com
17Kursus Roti Bun Pau dan Pizza Hanya Dirumah Style Hotel (Dvd Series) - Thu 1/May/2014 7:27pm
Ramai orang kata program ini baik, boleh bantu masalah kewangan, saya cadangkan anda lihat dahulu, jangan sertai apa2 lagi. Saya sendiri perolehi paling kurang RM2K melaluinya.. http://www.bravofeel.com
18Saya nak Buat Bisnes Online - Thu 1/May/2014 7:25pm
Kalau sudah ramai yang mendapat pendapatan sampingan setiap bulan dengan ini, kenapa tidak mahu dilihat dahulu .Saya sendiri perolehi rm2k paling kurang setiap bulan melaluinya.. http://www.bravofeel.com
19Modal Saya RM10k. Bisnes Ape yg Boleh? Area Puchong & Sekitar - Thu 1/May/2014 7:21pm
Salam kepada rakan yang ingin tambahkan sikit2 duit gaji, disini saya kongsi satu program yang benar2 boleh bantu kewangan kita, kerana hampir 2 tahun program ini membantu saya meringankan beban kewangan. Paling kurang pun RM2K SY PEROLEHI MELALUINYA SETIAP BULAN..BOLEH CALL/SMS SAYA 016-9103730 ATAU http://www.bravofeel.com
20Sedang Mencari Bisnes yang Menguntungkan - Thu 1/May/2014 7:18pm
Jika kawan-kawan ingin dapatkan sikit-sikit duit sampingan dengan kerja dan risiko yang tak berapa berat, saya sangat galakkan kawan2 sertai program ini. Paling kurang saya dapat RM2K melaluinya setiap bulan..Anda boleh call saya 016-9103730 atau http://www.bravofeel.com
21Cari Kerja Sambilan - Melaka/N9 - Thu 1/May/2014 7:00pm
Saya mencari orang yang mahu mengedarkan fliers perniagaan saya sebanyak 5000pcs di sekitar negeri Melaka.bayaran RM100 akan saya berikan..Bayaran tambahan sebanyak RM10 lagi akan saya berikan atas setiap jualan yang berjaya dihasilkan dari fliers tersebut..kalau 50 jualan terhasil,anda dapat lagi RM500..Berminat,call 0169103730 call/sms : 016-9103730 whatsapp : 012-6086854
22Syarikat Aloe Vera Terbesar di Dunia, Kini Sudah Berada di Malaysia! Wakil Negeri, Wakil Daerah, Wakil Kawasan Diperlukan. - Thu 1/May/2014 7:06am
hebatnya www.bravofeel.com
23Nak Tak Simpan, Dapat Dividen Paling Tinggi - Thu 1/May/2014 7:04am
Saya dapat rm2000 ke atas setiap bulan selepas menjadi pengguna bijak ini..lihat bukti saya di www.bravofeel.com
24Sim Celcom/Maxis Pada Harga Borong - Tue 5/Nov/2013 5:48am
Kebanyakkan dari kita suka buat bisnes apabila merasa beban hidup semakin bertambah.Kebiasaannya selepas berkahwin dan mula ada anak..Pada masa itu,apa saja bisnes yang dapat ,semuanya disapu tanpa memikirkan adakah ianya bersesuaian dengan kita dan masyarakat keliling..Bisnes yang diceburi rupanya hanyalah bisnes syok sendiri yang menjanjikan "bulan dan bintang"..Tetapi bila ianya diusahakan,langsung tak mendatangkan hasil...tetapi berbeza sangat dengan TTTE ini..Usahanya pasti ada hasil...Syarikatnya sangat prihatin..kerana sykt telah merendahkan ketahap paling minima segala kepayahan untuk berbisnes dalam perniagaan.. www.bravofeel.com
25Tawaran Memiliki Rangkaian Telco Terbaru - Tue 5/Nov/2013 5:46am
Kalau sudah ramai yang mendapat pendapatan sampingan setiap bulan dengan ini, kenapa tidak mahu dilihat dahulu http://www.bravofeel.com
26Kad Topup (Fizikal) RM10 Sahaja! - Tue 5/Nov/2013 5:43am
Masalah beban kewangan yang menghantui anda? Cuba yang ini http://www.bravofeel.com
27Kedai Aksesori Kereta untuk Dijual Segera - Johor Bahru - Tue 5/Nov/2013 5:40am
Dear friends, there is great opportunity and insanely easy to make an extra income through this program, you will really miss some thing big if its slip through you sight, click here http://www.bravofeel.com
28Redone Hanya RM 50.00 Sahaja. 1 Sim RM 15.00 - Tue 5/Nov/2013 5:37am
Jika anda bercadang mencari cara nak buat duit dari internet, tak memerlukan modal besar, resiko rugi yg kecil, cuba lihat tawaran ini http://www.bravofeel.com
29Rebut Peluang Memilikki Prepaid Broadband Internet Termurah + Pelan Panggilan Termurah di Malaysia yang Stoknya Tinggal Nyawa2 Ikan Sahaja Lagi - Tue 5/Nov/2013 5:35am
Jika anda bercadang mencari satu perniagaan sampingan yang mudah, tidak perlu modal yg besar, resiko untuk rugi kecil, luangkan masa melihat tawaran ini http://www.bravofeel.com/MA.html
30Berminat Beli Simkad Baru Dari Company Altel? Provider Baru Selain Maxis, Celcom dan Digi. - Sun 13/Oct/2013 10:31pm
Saya guna simkad ni.. top up RM60 tapi dapat lagi duit poket RM561. tak cayake?lihat sini www.sky2.ws/a.jpg
31Handphone Clone S4 - Sun 13/Oct/2013 10:25pm
Saya dapat RM561.85 bila saya top up RM60 dengan handphone saya..Lepas tu,barule dapat beli handphone lagi.. nengok income saya tu kat sini www.sky2.ws/a.jpg
32(Memerlukan) Part Time Kerja. Shah Alam - Mon 16/Sep/2013 9:50am
dulu..saya pun buat bisnes ni secara sambilan je tapi sekarang ni dah sepenuh masa..memang berbaloi sebab income masuk je...lihat sini www.bravofeel.com
33Mencari Part Time Job Area Nilai - Mon 16/Sep/2013 9:29am
Saya Menawarkan bisnes sambilan yang akan mejadi bisnes berkekalan untuk anda seumur hidup sebab saya sedang merasainya sekarang.ini bukti income saya www.bravofeel.com/kotop.html
34Ada Sesiapa Boleh Tolong Beri Maklumat Tak? - Mon 16/Sep/2013 8:58am
Saya tak mau anda buat bisnes yang saya buat hinggalah anda puashati dengan potensi bisnes yang saya buat..Mula mula buat bisnes ni ianya tak bersifat PENCEN..tapi sekarang ni ianya dah bersifat PENCEN pada saya..Saya dah tak usahakannya pun tapi INCOME tetap masuk aje...Apa bisnesnya ye? Nak tau bisnesnya ?ianya ada dalam STATEMENT INCOME saya ni http://sky2.ws/bln.jpg
35Mengedarkan Flyer ke Mana-Mana Kawasan yang Anda Inginkan (Pembayaran Setelah Selesai Pengedaran Flyer Dilakukan) - Sat 31/Aug/2013 12:16am
email to senang44@yahoo.com
36Mengedarkan Flyer ke Mana-Mana Kawasan yang Anda Inginkan (Pembayaran Setelah Selesai Pengedaran Flyer Dilakukan) - Sat 31/Aug/2013 12:13am
email kpd senang44@yahoo.com
37Mencari Perniagaan Berdasarkan Komisen - Sat 17/Aug/2013 7:39pm
Saya jual menda ni je..mudah je dan murah je iaitu RM80..tiap bulan dapat RM40K..lihat sini kalau nak tahu http://www.bravofeel.com
38Mencari Kerja Part Time - Fri 16/Aug/2013 5:56pm
Saya mencari pengedar filers part time..kalau ada hubungi saya disini www.bravofeel.com/fliers.html
39Peluang Sekali Dalam Hidup - Fri 16/Aug/2013 5:20pm
Betul tu..saya dah guna teknik ni...dan lihatlah hasilnya www.bravofeel.com
40Masalah Banyak Wang (Kaedah Jutawan) - Fri 16/Aug/2013 5:17pm
memang berkesan teknik ni..saya dah dapat hasilnya..lihat sini www.bravofeel.com
41Cari Kerja - Fri 16/Aug/2013 5:15pm
saya ada kerja kosong iaitu jual _____...boleh dapat income hingga rm240000...lihat sini kalau nak tahu www.bravofeel.com/fliers.html
42Mencari Kerja Sambilan/Sementara - Perak - Fri 16/Aug/2013 5:10pm
Kerja sambilan ni telah menjadi kerja tetap saya sekarang..lihat sini http://www.bravofeel.com
43Peluang Perniagaan! Anda Wajib Baca! - Fri 16/Aug/2013 5:07pm
nak pilh bisnes ,mesti ada 4 faktor: 1.produk murah 2.produk keperluan manusia 3.tak ada meeting 4.produknya hanya perlu jual sekali je,tapi income dapat sampai mati.. nak tahu biz apa...lihat ni www.bravofeel.com/beza.html
44Kerja Sambilan - Sat 20/Jul/2013 1:00pm
Kerja sambilan dulu,sekarang dah jadi kerja tetap yang MENYERONOKKAN www.bravofeel.com
45Nak Tmbh Pendapatan - Sat 20/Jul/2013 12:48pm
Kalau betul betul nak tambah pendapatan,inilah YANG SEBENARNYA,..Saya sedang merasainya SEKARANG http://www.bravofeel.com
46Topup. Prepaid. Easyreload - Sun 30/Jun/2013 11:00am
Kad top up kena jual selalu tetapi jual simkad sekali je tapi dapat income berkali kali sampai ke mati www.bravofeel.com
47Topup Prepaid - Sun 30/Jun/2013 10:57am
Bisnes SIMKAD lagi berbaloi berbanding prepaid..rm30k telah diperolehi http://www.bravofeel.com
48Perkhidmatan Untuk Para Penganggur di Malaysia - Sun 30/Jun/2013 10:55am
siapa yang mengaggur,boleh buat kerja ni..saya dah byk dapat..www.bravofeel.com
49Pekerja Part Time Diperlukan. Kerjasama Bersama Kementerian Pelajaran Malaysia. - Sun 30/Jun/2013 10:53am
partime jual simkad-- satu simkad akan dibayar rm20 http://www.bravofeel.com
50Kenapa Ramai Orang Membenci MLM (Multi Level Marketing)? Siapa yang Harus Dipersalahkan! - Sun 27/Jan/2013 9:40am
Ramai org join MLM bukan disebabkan produknya tapi disebabkan melihat kereta kereta besar,pelancongan pelancongan hebta yang dijanjikan dan rumah rumah besar yang dijanjikan..Kalau kita nak join syarikat MLM atau networking,pertimbangkan 4 perkara berikut.. 1.Produknya mestilah bernilai rm50 ke bawah 2.Produknya mesti semua org guna 3.Tak perlu ada meeting 4.Jual sekali je tapi income dia datang berkali kali ..kalau sesiapa ada jumpa bisnes seperti ini,cakap dengan saya,kalau tak jumpa bisnes seperti ini,sms atau hubungi saya di 0169103730,...saya ada bisnesnya