Madu Kelulut Dari Hutan di Utara Malaysia
Dla Azmi - Tue 26/Apr/2011 8:33am [Last Comment]
Sesiapa yang ingin mendapatkan madu kelulut boleh bubungi Zaharin 0194211101...Madu kelulut ini dapat merawat pelbagai jenis penyakit....khasiatnya melebihi madu lebah dan jika diambil tidak menyebabkan panas badan sesuai untuk seisi keluarga.... madu ni diambil dari hutan sebelah utara Malaysia....Asli tau

Niche: Pembekal Madu | Butik Kesihatan
 
1. Amir 55 - Sun 26/Jun/2011, 1:08am
sila pos detail dan ganbar ke pasarmalam.kedaikopi@gmail.com  
2. Sahrul - Wed 7/Sep/2011, 2:24pm
email detail ke sahrul2u@gmail.com  
3. Roselawati - Wed 14/Sep/2011, 3:16pm
boleh tolong email gambar, harga dan detail produk, pembelian dan penghantaran ke silanasar@yahoo.com  
4. Linkman - Sun 15/Jan/2012, 9:10pm
baru tadi berita TV3 8pm segmen ekonomi.. ada pasal madu kelulut... saya search di internet... tup tup.. keluar majalah.com lagi.....

- katanya madu kelulut ni lebih baik dari madu lebah.
- Kalau madu lebah ambil 20gram madu kelulut ni 10gram dah cukup sama kesannya.
- dalam tv3 tu ada penternak di kelantan (sy tak sempat ambil alamat)..
- dia bermula ternak sikit2 tak sampai 10 sarang.. dah 3 tahun sekarang merancang utk tambah lagi 100 sarang sebab permintaan tinggi...
- MARDI bantu peringkat awal.. rasanya lah.. sebab ada sebut mardi...
- kena jaga2 dgn kumbang.. musuh utama kelulut ni...

====
selama ni saya ingatkan madu lebah je ada... tak tahu pula ada serangga (macam lebah) yg dipanggil 'kelulut' yg ada madu & boleh ternak pulak tu...  
5. Zamri Bin Zakariah - Sun 18/Mar/2012, 9:23pm
PERINGATAN: MADU KELULUT WARNA ADALAH SEPERTI MADU TERNAK IAITU KEKUNINGAN BUKANNYA WARNA PUTIH(CONFIRM TIRUAN).  
6. Anekastore - Fri 23/Mar/2012, 2:36pm
madu kelulut mmg berkhasiat dan mempunyai 5 jenis lebah kelulut,,,  
7. Azhar 164 - Wed 18/Apr/2012, 10:06am
Tumpang Lalu...
-kepada sesiapa yang berminat menjadi usahawan madu lebah. saya ingin membuka peluang untuk anda menjadi pengedar.untuk Produk Berikut;
-madu tualang
-royal jelly(madu Ratu)
-Madu Gua
-produk dijamin tulen tanpa keraguan
-semua stock adalah segar(diambil dari hutan pahang)
-sila hubungi saya secara terus/sms ke 0178489840 untuk keterangan lanjut
"SAYA KUMPUL ANDA JUAL"
.  
8. Syam 100 - Thu 2/Aug/2012, 10:39pm
salam,sy ada buat servis penghantaran madu tualang 100% di jamin tulen,
ke rumah,order dan dapatkan pesanan anda pada hari sama,saiz 300gm,500gm,1kg,penghantaran sekitar kuala lumpur.call syam 019-3951873  
9. Mamad Kedah - Wed 9/Jan/2013, 1:41pm
sesiapa yang berhajat , ingin mencuba madu kelulut asli, atau ingin memiliki madu kelulut asli, sila datang terus ke ladang kami di merbok kedah, letaknya 200 meter dari muzium arkologi merbok, ala tempat simpan candi candi tu... kalau susah susah sangat, call no ni, anda pasti dilayan

yusri.016 4379029

jafri. 019 5086463


pukul 8am hingga 6 petang  
10. Mr Askrull 2 - Wed 31/Jul/2013, 2:57am
Madu kelulut tulen, diternak sendiri... Stok terhad
Rm85 termasuk pos... (botol sos standard )

cod bg dikawasan kedah /perlis.. insyalah.. Selagi ada output dr kelulut peliharaan kami
CALL/SMS. 019 3465651  
11. Enchek Am - Mon 24/Feb/2014, 7:39pm
sy nk mula bisnes ni.. brape kos utk 1 sarang 2?  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..