Kad Kredit/Personal Loan 0% utk Swasta/Gov/Biz Owner
Hetty - Mon 25/Apr/2011 1:51pm [Last Comment]
SALAM KEPADA SEMUA

PINJAMAN / KAD KREDIT MAX HINGGA RM 600,000 UTK
SEMUA SWASTA,GOV & BIZ OWNER.FREE LOAN / CREDITCARD.
USAHASAMA DGN 15 BUAH BANK TEMPATAN MALAYSIA.
DENGAN KAMI ANDA AKAN DAPAT LOAN PALING MAXIMUM DGN
PELAN 0% INTREST.
MASALAH HUTANG KAD KREDIT??ADA CARA BAGAIMANA UNTUK KURANGKAN HUTANG SEHINGGA BAYAR RM50 SHJ SEBULAN !!!
KAMI JUGA MENYEDIAKAN PERSONAL LOAN.
URUSAN MELALUI BANK SHJ.TIDAK KACAU DUIT GJI ATAU SAVING ANDA LANSUNG.
*personal loan
*kurangkan bayaran semua creditcard yg anda ada
*permohonan creditcard baru dgn 15 bank.
berminat ?? EMAIL TIDAK DILAYAN .

DIRECT CALL/ SMS NAMA,LOKASI,GJI POKOK+ALLWNCE di num -012 328 6894 -

AGEN / UTK CRISS / CLEAN SAHAJA :)
SEBARANG PERTANYAAN @ BERMINAT - 012 3286894-

Niche: Pinjaman Peribadi | Pinjaman Kad Kredit
 
1. Zahar 5 - Mon 25/Apr/2011, 1:57pm
blacklist blh x  
2. Hetty - Mon 25/Apr/2011, 2:23pm
zahar-blacklist x boleh,melainkan kalau u nak try utk family u yg sttus nyer ok spt clean or criss.tq :)  
3. Mdridzuan - Mon 25/Apr/2011, 3:35pm
kalau bisnes boleh buat loan tak? kalau boleh emailkan kat mdridzuan@gmail.com  
4. Hetty - Mon 25/Apr/2011, 3:43pm
maaf cik ridzuan,email tidak dilayan.nk thu detail ,plz msge or call me.tq  
5. Noor Firdaus - Mon 25/Apr/2011, 4:16pm
askar blh tak
pastu ada masalah CCRIS
sebab biro potang lambat bank rakyat, biro potong pas 5 bulan
metalic_hippo@yahoo.com.sg  
6. Azyanze - Mon 25/Apr/2011, 4:48pm
area sabah boleh kah?  
7. Hetty - Mon 25/Apr/2011, 4:49pm
firdaus-askar pun boleh,berminat,plz call me.tq. NO EMAIL PLZ ! tq :)  
8. Hetty - Mon 25/Apr/2011, 4:51pm
az-sabah sarawak pun boleh.xde masalah.plz msge me detail2 yg i perlukan.blh tgk contoh di atas.
hanya untuk mereka yg serius shj.  
9. Norsuhaida - Mon 25/Apr/2011, 5:26pm
e-mail to norsuhaida.ssholidays@gmail.com  
10. Mohd 99 - Mon 25/Apr/2011, 10:53pm
pinjaman peribadi untuk kakitangan kerajaan dan berkanun...STAFF KONTRAK SAHAJA...sila hubungi saya Omar 0126217144 atau mohd 0173231664  
11. Saiful 73 - Tue 26/Apr/2011, 12:14am
salam....apa dokument?  
12. Hetty - Tue 26/Apr/2011, 4:08pm
kepada semua.plz take note *EMAIL TIDAK DILAYAN!!!!!!!*  
13. Azyanze - Tue 26/Apr/2011, 8:14pm
saya ada sms semalam, kenapa tiada reply..  
14. Ieda 15 - Tue 26/Apr/2011, 9:03pm
utk gov blaclist blh

call ida
0132258998  
15. Hasan 10 - Wed 27/Apr/2011, 2:36am
salam, ada sesaper leh bantu tak..baru mula kerja gov. kerja tetap, payslip bulan pertama pun belum dapat lagi...nak pakai duit...  
16. Eja 16 - Wed 27/Apr/2011, 1:07pm
Salam hetty,1. akak keje kt badan berkanun tp current loan dah lebih 61% , boleh wat loan lagi ke ?  
17. Hafizul 6 - Wed 27/Apr/2011, 8:18pm
www.snipernetworker.com/shahnagos  
18. Ieda 15 - Wed 27/Apr/2011, 8:58pm
Eja16,,call ida 0132258998  
19. Hetty - Thu 28/Apr/2011, 2:26am
semua yg ada call saya tp x pickup,plv me the msge *NAMA,LOKASI,GJI POKOK+ALLWNCE di num -012 328 6894 -  
20. Izwana 2 - Thu 5/May/2011, 3:10pm
hasan dan eja sy boleh bantu anda untuk pinjaman peribadi sms sy 0122756689  
21. Hetty - Thu 5/May/2011, 3:42pm
izwana-get yr own advertise ok.tq :)  
22. Fai 16 - Sat 24/Mar/2018, 8:24pm
Nak buat pinjam dengan bank tapi TAK LULUS sebab diHantui dengan masalah
CRISS /CTOS /BLACKLIST / /PENJAMIN NAMA ORANG
!!!..JANGAN RISAU..!!!

SAYA boleh bantu anda selesaikan masalah anda..mudah saja nak tahu bagaimana
Whatsap/call/sms:(012-6985557)Fai
Whatsap/call/sms:(017-8855359)Syarah  
23. Jomloan1 - Fri 12/Mar/2021, 3:02pm
*Perlukan duit urgent untuk kemasukan anak ke sekolah??* dalam Rm500-Rm10000? No DEPOSIT. Hari ni apply, lulus & dapat duit hari ni..Whatsapp👇🏻
http://www.wasap.my/60107880515/nakloanniena
📞Ms.Niena 0107880515
💰 Pinjaman RM500 - RM10,000💰
*Kerja Swasta/Kerajaan/Business Owner/Kilang/Hotel/In-House Secutity & Dll..
PROSES 1JAM SAHAJA
Area *KL SELANGOR SEPANG NILAI SEREMBAN SENAWANG*  

Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..