Mdridzuan

Profile
Forum NickMdridzuan
RegisteredWed 6/Apr/2011, 9:02pm
Topics by Mdridzuan
1Mencari Business Loan. (3) - Mon 14/May/2012 6:34am
2Mencari Business Loan/Personal Loan (5) - Tue 31/Jan/2012 6:28am
3Masalah Dgn Agen2 Business Loan. (13) - Wed 23/Nov/2011 11:56am
4Memerlukan Business Loan. (8) - Mon 10/Oct/2011 1:32pm
5Beringat Dengan Syaitan Bernama Abdul Rahim Shah Ahmad Nurdin (22) - Tue 2/Aug/2011 11:00am
6Loan Perniagaan - Dah Berapa Ramai yg Lulus? (19) - Thu 30/Jun/2011 10:36am
7Business Loan (7) - Wed 25/May/2011 12:36pm
8Memerlukan Pinjaman Perniagaan - Fnb (6) - Mon 25/Apr/2011 10:08am
Comments by Mdridzuan
1Smart Loan (Satisfaction 100% Guarantee) Eksklusif untuk Kakitangan Swasta dan Kerajaan Bagaimana Anda Boleh Buat Pinjaman Peribadi Tanpa Perlu Bayar Balik Ansuran Bulanan Dengan Gaji Anda Sendiri. (Pinjaman Bank atau Kopersi dan Sah di Sisi Udang-Undang) - Fri 9/Dec/2011 7:03pm
Emailkan.kat mdridzuan78@gmail.com
256 Senarai Skim Pinjaman Kerajaan. Peluang Bg Usahawan Menegmbangkan Perniagaan! - Tue 6/Dec/2011 8:21am
Email kat saya sama mdridzuan78@gmail.com
3Business Loan - Credit Guarantee Corporation - Batu Pahat, Johor - Sun 4/Dec/2011 5:09pm
Tlg email kat saya sama mdridzuan78@gmail.com
4Perkhidmatan Lesen Kementerian Kewangan MOF dan Lesen Perniagaan SSM - Thu 17/Nov/2011 3:58pm
Saya nak tanya kalau boleh tlg dapatkan lesen petronas..kalau boleh minta call 0123414787
5Tender: Memasak - Sun 2/Oct/2011 11:50pm
Salam,boleh email kat saya detail tak? Coz saya boleh submitkan profile company saya untuk pihak tuan nilaikan dan boleh bincang pasal menu dan selanjutnya mdridzuan78@gmail.com
6Anda Perlukan Modal untuk Besarkan Perniagaan? - Wed 21/Sep/2011 6:27pm
Salam,tlg email kat saya sama mdridzuan78@gmail.com
7Masih Ada Peluang untuk Swasta Blacklist! - Sat 17/Sep/2011 5:16pm
Tlg email kat saya mcm mana? mdridzuan78@gmail.com
8Remove Blacklist/Bankrupt CCRIS/CTOS Solution - Mon 22/Aug/2011 12:22pm
plz email tu mdridzuan78@gmail.com
9Khas utk Wanita! nak Ketat/Padat Bhgian Keintiman Dlm Masa 2 Minit Shj! - Thu 11/Aug/2011 9:31am
tlg emailkan harga 2 produk tu kat saya,wife sy minat la mdridzuan78@gmail.com
10Beringat Dengan Syaitan Bernama Abdul Rahim Shah Ahmad Nurdin - Mon 8/Aug/2011 7:49am
nampak dlm gambar mcm warak,siap janggut,tp perangai mcm iblis..tak lama lg jadi mcm babi la tu coz asyik kena sumpah..wahai anak pelacur,atau pun si haram jadah..kalau kau nak bukti gambar kau dah ada dgn abg amir,bg email address kau..aku nak bg gambar yg nampak baik tp perangai mcm iblis...
11Beringat Dengan Syaitan Bernama Abdul Rahim Shah Ahmad Nurdin - Thu 4/Aug/2011 10:25pm
dah dasarnya atau keturunan nya penipu,mmg licik..org yg kena tipu kat sini semuanya tak pernah jumpa dia termasuk la saya..dia jual nama budak bank..anak haram mmg mcm ni,ckp jer pandai..tp penakut nak mampus..marah pulak tu org panggil dia nak pelacur..mmg dasar mak kau kangkang merata..sesuai la dpt anak mcm kau ni sial..aku bukan fikir aku jer,aku takper abg aku dah bg balik duit tu..org lain sampai porak peranda keluarga kena kejar dgn along,tp engkau tu menipu tak sudah..haram jadah betul
12Beringat Dengan Syaitan Bernama Abdul Rahim Shah Ahmad Nurdin - Wed 3/Aug/2011 3:29pm
Biasala kalau anak pelacur..mak dia mmg pelacur dulu kat teluk intan,bapa dia pulak bapa ayam..biasanya mcm ni jadi kat anak kalau tak jadi penagih dia jadi la penipu atau pencuri..esok2 anak dia pulak dok jual cipap..entah2 bini dia pun dia bg org baris..makluk kalau hidup bertopengkan duit mcm ni la..tp sya takkan lepaskan dia ni..report dah buat,cuma tunggu hari je tu..kita doa ramai2 moga dpt la kat polis..tp org kalau dah jadi kafir mana takut dgn tuhan lg.
13Kereta Mewah Murah. - Sat 16/Jul/2011 11:56pm
kereta mengarut ni..keta tak bayar ansuran kemudian diaorang tukar nombor 2-3 kali baru diaorang jual.
14Promosi Raya! Pinjaman Peribadi Bank Bagi Kakitangan Kerajaan Kontrak/GLC, Badan Berkanun, Guru Gstt. - Mon 11/Jul/2011 8:00pm
kalau bisnes boleh buat ke? email mdridzuan78@gmail.com
15Pinjaman Mudah. Khas untuk Kakitangan Swasta dan Kerajaan. - Tue 5/Jul/2011 3:04pm
untuk business ada tak? kalau ada emial kat mdridzuan78@gmail.com
16Pinjaman Perniagaan dan Peribadi - Thu 30/Jun/2011 11:04am
pls email to mdridzuan@gmail.com
17Pinjaman Peribadi untuk Perkerja Swasta dan Kerajaan yang Black List atau High Commitment. Bagi Pesara (Kerajaan Sahaja) Layak Memohon - Thu 30/Jun/2011 10:58am
report polis jer..sekarang ni polis memang suka sangat kes2 mcm ni..kalau dah ada proof g jer balai terus,mmg kaki penipu ni kena ajar mcm tu jer..aku sendiri pun si zamiza ni pernah mesej yg upfront 4 ribu
18Pinjaman Koperasi dan Pelaburan Emas - Wed 1/Jun/2011 3:51am
untuk yg bisnes sendiri boleh tak? email mdridzuan78@gmail.com
19Pinjaman Koperasi dan Pelaburan Emas - Mon 30/May/2011 9:55pm
boleh email kat saya tak? saya minat untuk business loan atau loan peribadi mdridzuan78@gmail.com atau call 0123414787
20Pinjaman Peribadi, Max RM300k, Lulus 2 Hari, Baru Kerja Sebulan Layak Mohon - Thu 19/May/2011 6:19pm
kalau baru kerja 2 bulan dgn company anak syarikat sime darby boleh apply tak? nama ada masalah sikit,basic 3000..email mdridzuan78@gmail.com
21Kereta Singapore Gerenti Tiada Ganguan di Malaysia - Tue 17/May/2011 10:38pm
email kat saya mdridzuan78@gmail.com,jgn dok dalam pagar kastam dah la.
22Cash Advance untuk Perniagaan yang Berpotensi dan Berdaya Saing - Fri 13/May/2011 7:19pm
saya bisnes FnB,duit pusing dalam akaun dalam 30 hingga 35 ribu sebulan..mahukan modal tambahan untuk tender baru..company baru setahun lebih..ccris clear..email mdridzuan78@gmail.com atau 0123414787
23Bantuan. Bantuan. Bantulah - Thu 12/May/2011 3:17pm
aku pun heran..ada juga makhluk macam ni..saja nak cari pasal jer..
24Pinjaman Peribadi Bagi yang CTOS & CCRIS untuk Pekerja Swasta - Sun 8/May/2011 10:53am
saya business sendiri,duit pusing dalam akaun dalam 35 hingga 40k sebulan,company dah lebih setahun..nak buat loan dalam 100k..nama clear..call 0123414787 atau mdridzuan78@gmail.com
25Perkhidmatan Pengurusan Pinjaman Perniagaan - Sun 8/May/2011 10:38am
tolong email kat saya mdridzuan78@gmail.com
26Kad Kredit/Personal Loan 0% utk Swasta/Gov/Biz Owner - Mon 25/Apr/2011 3:35pm
kalau bisnes boleh buat loan tak? kalau boleh emailkan kat mdridzuan@gmail.com
27Pinjaman Peribadi Bagi yang CTOS & CCRIS untuk Pekerja Swasta - Mon 25/Apr/2011 10:25am
business loan boleh buat tak? email mdridzuan@gmail.com
28Memerlukan Pinjaman Perniagaan - Fnb - Mon 25/Apr/2011 10:12am
sorry lupa..email saya mdridzuan@gmail.com atau 0123414787
29Pinjaman Perniagaan Bwh 100k Approval Dlm Masa 2minggu - Sebulan - Wed 6/Apr/2011 9:51pm
saya buat bisnes f&b,nama ok duit pusing dalam 20 hingga 25k sebulan..nak buat loan dalam 60k untuk topup modal email mdridzuan78@gmail.com
30Idea dan Cara-Cara untuk Menjadi Funder? - Wed 6/Apr/2011 9:35pm
saya buat bisnes f&b,tender kantin sekolah..perlu topup modal untuk cawangan baru dalam 50k..dalam 2 tahun saya bayar balik pinjaman..tahun seterusnya just ambik keuntungan..kalau minat email mdridzuan78@gmail.com
31Tawaran Pinjaman Peribadi Dan Perniagaan - Wed 6/Apr/2011 9:29pm
sy bisnes f&b,nama clear..bank statement ok..duit pusing dalam akaun 20 hingga 30k sebulan..nak buat pinjaman dalam 50 hingga 60 k sahaja..email mdridzuan78@gmail.com