Jom Beli Kereta
Zackrie - Fri 30/Apr/2021 10:53am [Last Comment]
Hi warga Majalah.com,

Jom Beli Kereta!!!

~ Harga kereta yang rendah
~ Dapat rebate
~ Nak beli kereta lebih dari satu pon boleh, nak buat sewa pon boleh

TAPIIIIIIII,

Ada masalah dari segi DOKUMEN? Dokumen tak lengkap? Tak mengapa kami boleh bantu anda di luar sana.

Apa lagi jom wasap terus ke https://wa.me/601120504131

Saya akan pantas membalas wasap anda semua..........

Niche: Kereta Terpakai | Pinjaman Kereta
 
1. Hazrul Nizam - Sat 1/May/2021, 10:13am
Mohon Tuan maklumkan

1) Adakah kereta baru atau second

2) Adakah tuan broker atau staff di showroom jualan kereta. di manakan perjumpaan akan dibuat? Di manakah lokasi Tuan?

3) Adakah tuan akan meminta deposit wang ? deposit wang hanya boleh dibuat atas nama syarikat yg berdaftar dgn ssm sahaja. jangan berikan deposit wang kepada individu yg tidak dikenali (wang anda akan hilang).  
2. Jomloan 3 - Mon 24/May/2021, 10:30am
Perkhidmatan Kredit Komuniti
Jomloan 3 @ Kota Warisan Capital Sdn Bhd

Hi, Salam Sejahtera
Takut kena tipu dengan scammer ? takut tersalah loan dengan ah long?

Kami di perkhidmatan kredit komuniti di bwh KPKT.. Menyediakan pinjaman micro..
Boleh Memohon di laman web kami:
https://www.jomloan.my/
Sila Hubungi : (Office)
03-92130515
Atau WhatsApp dengan mudah
https://wa.me/60107880515/KreditKomunitiLinda
Dapatkan kelulusan pantas dalam 24 jam & dana akan dipindahkan ke akaun bank anda dalam masa 24 jam waktu bekerja. Tanpa Pembayaran Pendahuluan.
Perkhidmatan kami hanya sekitar KL, Selangor, Seremban & Nilai  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..