Funder Untuk Projek ICT di Johor Bahru
Dirulamira81 @ Amirul Hafizee Ict
Wed 6/Nov/2013 12:48pm [Last Comment]
Assalammualaikum,

Syarikat kami merupakan sebuah syarikat ICT yang berpangkalan di Johor Bahru. Kami mempunyai manpower, tools, office dan segala yg berkaitan. Untuk rekod, kami telah berjaya menjalankan beberapa projek ICT dari Kerajaan juga Swasta.

Untuk tujuan 'fund' ini, kami ingin melebarkan sayap dalam penyediaan Wi-Fi Enterprise secara percuma kepada pengguna. 30 tempat telah dikenalpasti sehingga tahun 2014.dan akan berterusan.

Anggaran fund yang diperlukan adalah RM 20k dan kami menjamin ROI sebanyak 20% selama setahun dan bayaran secara bulanan. Tuan/Puan juga boleh menyatakan cara-caranya juga asal ia tidak menyalahi undang-undang dan syarak.

Boleh email ke saya - amirul.ibn@gmail.com untuk kertas kerja lengkap dan pertemuan boleh diaturkan.

Semoga hari ini adalah hari yang lebih baik dari hari semalam,InsyaAllah.

Wallahualam.

Niche: Mencari Pelabur | Produk Telekomunikasi
 
1. Airist Management Resources - Wed 6/Nov/2013, 3:49pm
salam..

sila email ke airistmr@gmail.com  
2. Dirulamira81 - Thu 7/Nov/2013, 11:57am
Tuan Airist,

Saya sudah email.

Terima Kasih  
3. Rosli 179 - Thu 7/Nov/2013, 8:38pm
Brsedia.mberi fund sbnyak rm 1J keatas hubungi rlee905@yahoo.com.my. Call: 019 6655905 Rosli. . Projek ada LA dn BQ...kerajaan atau GLC..sdia mbantu  
4. Nazman 7 - Thu 7/Nov/2013, 11:11pm
berapa k yang minima dan macam cara dan perjanjian emel nazmantalib@yahoo.com  
5. Sariy Syahmi - Thu 21/Nov/2013, 12:17pm
pm detail pd sy...camie_2209@yahoo.com....tq  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..