'Ekonomi Munkin Ditutup..' -Dah Secure Income Anda? Coach Nk Ajak Buat Income Pasif, Baca Artikle Ini Sampai Habis
Tuah Amiril @ Tuah Amiril Enterprise - Sun 24/Jan/2021 10:03pm
Berita ASTRO AWANI harini ''EKONOMI MUNKIN DITUTUP JIKA KES COVID19 MENINGKAT'' 😱😱😱

Kalau tutup, petanda xbest guys... πŸ˜ͺ

Jom la coach ajak korang buat pasif income dgn HaloTelco.

Coach ikhlas jujur cakap ni..
Coach nak korang semua bole ''bernafas'',
Atleast ada duit kt tangan bila keadaan mendesak.
Inilah masanya nk secure pendapatan... Kita tak tau sampi bila bos nak gaji kita..
Betul tak?? πŸ˜ͺπŸ˜ͺ

Atleast, mcm Coach ckp, SECURE PENDAPATAN tu dgn PASIF INCOME.
Tiap bulan ade duit insyaallah πŸ‘

Coach hanya bole bg peluang, korang fikir, korang nilaikan offer coach ni 😌

Contact Coach di https://www.wasap.my/60132432345/naksecureincomeHT

Sambil tu fikirkan, renungkan senario dibawah..... 😞

Jika buat PKP.
Semua mengeluh dan marah sebab tak boleh pergi kerja. Kalau tak pergi kerja maka tidak ada income.

Jika tak buat PKP.
Semua mengeluh dan marah juga sebab rasa berbahaya pergi kerja takut kena virus COVID19 katanya.

Sebenarnya bukan masalah buat PKP ke tak buat PKP ke.

Sebenarnya setiap manusia dia nak je duduk rumah 24 jam. Tapi die nak duduk rumah income tetap jalan dan masyuk. Itu sebenarnya semua orang nak.

Tetapi ramai taknk buat PASIF INCOME 😫

So Coach nak cakap apa lagi ??

Macam inilah semua rakyat jelata. Coach ada satu SOLUSI & CARA macam mana anda semua duduk rumah tetapi income tetap jalan dan masyuk setiap bulan tanpa henti dan gagal βœ…

Apa kata anda semua baca dulu artikel ini apa itu duduk rumah tapi income jalan dan masyuk terus.

Klik sini baca πŸ‘‰ http://t.me/simkadhalotelcounlimiteddata

Atau boleh direct pm Coach untuk info tentang cara jana income kedua anda ni secara pasif.
Klik link ini : https://www.wasap.my/60132432345/infodealerhalotelco

⚠️Ini real bisnes. Bukan bisnes cikai2 atau MLM

βœ… Student/suri rumah/penganggur/pencari income ke-2 bole je sertai kami.

BONUS untuk anda, saya akan ajar marketing secara PERCUMA kerana saya adalah coach kelas online marketing πŸ˜€

Insyaallah saya dan group guide kalian.

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload | Ejen Topup
     
  1. Jamali - Mon 25/Jan/2021, 8:53am
    ekonomi slow waktu pkp
    tapi ekonomi tak ditutup tuan :-)  
  2. Tuah Amiril - Sun 7/Feb/2021, 10:48pm
    Betul tu encik.. Xdinafikan slow.. Sy ambil petikan astro awani dan mmbuka peluang kpd mereka diluar sana utk cr income kedua scra sambilan... Semoga dipermudahkan niat ini..  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..