Covid-19 Rapid Test Services
Shahnaz Azry 2 @ Petrobanq Holdings Sdn Bhd - Wed 3/Feb/2021 1:24pm [Last Comment]
Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya Shahnaz dari Petrobanq holdings sdn. Bhd. Syarikat kami ada menyediakan perkhidmatan Swap Test dengan harga yang berpatutan. Untuk keterangan lanjut boleh baca details di bawah atau hubungi saya 0199811204.

Need The Best Of Covid-19 Test Services?
WHY IS THE SCREENING NEEDED?
- Government Regulation
- Reduce Transmission
- Prevent further mutation of the virus

ADVANTAGE USING OUR SERVICES
1) Save time and fast result (12minutes)
2) Cheap cost, only RM130/pax
3) Doctor certified for covid test.
4) Performed using Certified Genuine Test Kits
5) Approval by KKM of malaysia
6) Performed Onsite
7) Follow-up treatment from a doctor after services

“CHANGE YOUR OWN RISK, FIGHT COVID 19, AND STAY HEALTHY”

0199811204

Email :
shahnazskyfly88@gmail.com

Niche: Diskusi Bisnes | Pengedar Produk Kesihatan | Covid 19
 
1. Linkman - Thu 4/Feb/2021, 1:27pm
terima kasih banyak2 diatas maklumat ini. saya sudah menanti khidmat swasta utk covid test dan vaksin. saya tak nak join govt punya sebab gerenti beratur panjang.

saya sangat setuju semua negara di dunia menyediakan 2 jenis servis.. servis percuma oleh govt dan servis berbayar oleh pihak swasta.

saya bukan orang kaya tapi saya ada saving/peruntukan utk perkara penting dan saya tak merokok.. dan saya tak nak menyusahkan gomen thehe.. hanya 1 sahaja servis tak berguna yg saya bayar setiap bulan.. iaitu netflix sebanyak rm55 :-)..

dijangkakan covid akan berubah bentuk (mutasi) setiap bulan dan perlu ada beberapa jenis vaksin berlainan. Jadi secara logiknya kita perlu mendapatkan beberapa jenis shot pada jangkawaktu tertentu... maybe setiap 3 bulan. dan kita kena peka dan update pengetahuan vaksin semasa.

saya merasakan jika kita mampu, lebih baik kita merancang shot vaksin covid kita sendiri.. jangan terlalu bergantung kepada govt.. kecuali anda termasuk dalam golongan yg perlu bantuan.  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..